2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bişey soracam ben ilk başlarda mide bulantısı yaşıyordum ama 1 haftadır hiç bir bulantı yok sizce normal mi neden kesildi aceba birisi yazmış aniden kesilmesi tehlikeli diye korktum okuyunca
canm benmde aynı şekildeydi ilk hafta oldu sonra birden kesildi 1 hafta sonra yeniden başladı..birden kesilmesi demek istedikleri asırı bulantı kusmanın birden kesilmesi ve suan bizlerin daha asırı olmaz arkadaşım ama yinede tedbirlide olmak lazım

ohhh rahatladım biraz doğru aşırı değildi bulantı eşimde bişe olmaz diyor ama gel gelelim ben pinpirik herşeye bir mana yükle evet tedbir herzaman olacak pazartesi bir olsaydı birçok sorum var doktora biriktirdim hatta unutmayım diye not defterine yazdim hepsini

bnde yarin doktora gidecemmm kizlarrrrrrr heyecanliyimmm hemde cokkkk hemen yarin olsunn

cnm korkulacak bise olucagini sanmiyorum cunku bndede boyle bulantim siddetliyken birden kesiliyor sonrada tekrar geliyor hic olumsuz dusunmedim normal gbime geliyor

cnm korkulacak bise olucagini sanmiyorum cunku bndede boyle bulantim siddetliyken birden kesiliyor sonrada tekrar geliyor hic olumsuz dusunmedim normal gbime geliyor

demekki herkeste hemen hemen aynı durumlar heralde ilk haftalar o yüzden canım bende aceba neden diye düşünüyordum ben bir burada ve bi hamilelik sitesinde mide bulantıları bebeğin ğeliştiğini kesilmesinin normal olmadığı yazıyordu o yüzden panikledim inşallah normal olumsuz bişe değildir

canm gözün aydın..
oyy canm sıkma canını var öyle ukala doktorlar kendilerini cumhurbaşkanı felan sanıyorlar.birde özel diyorsun allah kimseyi böle doktorların eline düşürmesin
evet canm geçmiyor hele bana 10 ay önce doğum yapmış biri olarak hiç geçmiyor.yaa hamile insanlara bakıyorsun bi bakıyon yeni hamile bi bakıyon doğurmuşlar ama kendin olunca öyle olmuyor işte
mide bulantısı yüzünden 3000 ml yani 3kilo serum yedim şükredin walla çok kötü ,ne yiyip içebiliyorsunuz ,boğazlarınız tahriş oluyo yutkunurken bile ağrıyo vs vs ...
bende oğlumda öyleydim canm 2 günde bir serum yerdim.bilirim nasıl birşey olduğunu.12.haftama kadar sürdü ve ben 6 kilo zayıfladım 3 ayda.bundada yok diye sevinirken hafif bulantılarım olmaya başladı umarım çoğalmaz çünkü ilkimde yine yatıyordum uyuyodum dinleniyordum ama şimdi evde 10 aylık ufaklık var rabbim yüzüme bakarda inş kötü aşermem olmaz çünkü oğlum bana muhtaç şimdi.rabbim kolaylık versin seni en iyi ben anlarım
canm bebeğin ölçüsüne göre değişiyor.ben diğer hamileliğimde 9 ay boyunca ya 1 hafta geride yada 1 hafta ileride olurdu düşün sadece 1 defa satımla uyumlu oldu.sen sıkma canını olur böyle şeyler
canm değer 2000 üstüne çıkınca keseyi görürsün.bugün bu değer çıktıysa pzrtesi 3500 bulur değerin ve pzrtesi bile görebilirsin inş
benim ilk hamileliğimdede kasıklarım ağrıyordu ama erkek oldu:)şimdi birden heycanlandım sevindim bundada kasıklarım ağrıyor kız mı olacak diye ama sonra hatırladım oğlumdada böyleydi.tek fark oğlumda kese sağdaydı bunda solda.acaba kız mı kii:)))ayy ne güzel olur.tabii önce sağlıkk
kizlar dunden beri saglikli olan bi disim inanilmaz agriyo kayinvalidem hamilelikte oluyo dedi varmi boyle bi belirti :)
canm ben buzamana kadar dişçi koltuğu görmemiştim takii oğluma hamile kalana kadar.şimdi 4 dişim çürük.tam dişlerimi yaptıracakken tekrar hamile kaldım nasıl 9 ay geçecek bu diş ağrısıyla hiç bilmiyorum.bugün doktora sordum çektiremezsin ama dolgu yaptırabilirsin dedi..
14 şubatta şiddete karşı dans eden kadınları izleyip ağlamak...hormonlarım bana şaka mı yapıyor?ne oluyor yaaaa? sizler nasılsınız?benim gibi olanlar var mı?
canm ben diğer hamileliğimde hababam sınıfına ağlamıştım sen ne diyosun:))

canm kese gözükmeden doktorlar zaten ilaç felan vermiyolar.evde pozitif çıktıysa eğer bi kan tahlili yaptır sonucuna göre doktora git.kan değeri 2000 üstünde olunca kese görünüyor.ve 2 günde bir 2 ye katlanıyor hesabını yap ona göre git.boşa düşme.

hayır canm ne alaka kim yazmışsa saçmalamış.allah korusun bebeğe birşey olsa bile mide bulantısı olan bir insanın beta hcgsi 0a düşene kadar bulantısı geçmez.çünkü bulantıyı yapan beta hcg dir.zaten genellikle bulantıların 3 ayda kesilmesinin sebebi bu yani şöyle anlatayım 3.aya kadar bebeği besleyen hormon beta hcgdir.3 aydan sonra bebeğin plesentası(yani eşi)oluşup beta hcgnin görevini o üstleniyor bu yüzden de bulantılar daha aza iniyor yada tamamen bitiyor.ben özellikle doktoruma bunu sormuştum.oğlumda çok fazla mide bulantım vardı ve başlarda aynen böle arada gidiyor bikaç gün bulanmıyordu sonra beta hcg arttıkça o arada giden mide bulantıları daimi olarak kaldı yani rahatlık yoktu takii 3.ayıma kadar ve birden kesildi.umarım faydalı olabilmişimdir canm

ben baya erken öğrendim:)daha adetime 2 gün vardı.o sabah biraz kan geldi evde test yaptım 2.çizgi biraz silik çıktı hemen kan testi yaptrdım çıktı.suan 6 haftalık hamileyim kalp atışını duymak için haftaya gidicem

Bir günü daha devirdik kızlar ha gayret :)
Sayılı gün çabuk biter demişler :)
Erkekler askerliği biz hamilelikte sayıyoruz...
Sağlıcakla kalın yarın görüşürüz :)

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.değerin kaç çıktı?

Güzel hamisler günaydinnnn,bugun acilisi ben yapayim dedim:))))herkese kesesiyle birlikte saglikli ve güzel bir gün diliyorum:)))))))yemenize icmenize dikkat biliyorsunuzdur ama ben yinede yazayim ilk üc ay cookk õnemli,hepiniz õpüldünüz:)))))))

GunAyddin kizlar :)) dun aksam 10 da uyumusum koltukta , sabaha uyandim dusumu aldim , doktora gidicez bugun sBah 9:30 da randevumuz , saatin gelmesini bekliyoruz :)) cok garip bir duygu :)) dun aksam esimle tartistik ben bugun keseyi gorursek ailelere soyleyelim diyorum o da israrla kabul etmiyor 3 aylik falan olmadan soyleyemeyelim diyor derken biraz gerildik tabi dua edin bizim icin olur mu ?

günaydınlar..
iyi hafta sonları...

canım hadi bakalım hayırlısı iyi keseler inşallah:)

tatlım bence de söyleyin ama en yakınlarınıza... çünkü durumunu bilmek ve ona göre davranmak lazım. onlarında üzerlerine düşen görev olabilir. en basiti mutluluğunuzu paylaşırlar.. ve pek tabi bir takım işleri güçleri.. yani en kraliçeler gibi bakılman zamanı içine atıp durumu saklarsanız olmaz. birşey kaldırmak ya da birşeyler yapman lazımdır ama durumun itibariyle yapmamalısın. Çok dikkat etmelisin. Dinlenmelisin.. onlar da destek olmalılar.. bence bu şekilde konuşarak eşini ikna etmelisin..derim ben...

ben hamile kalmadan önce bir rüya görmüştüm. rüya yorumlarında hamile olacaksınız ve bu durumu anneniz hemen herkese söylemesin demişti. ama ister istemez çevrene söylüyorsun tabi.. ama en yakınlarım bilir..

başkalarına söylemene lüzum yok.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün...
chemist inşallah keseyi güzel güzel görürsün cnm ben de dün gördüm...
cok şükür...

bu arada kızlar benim aklıma dün bişey takıldı,inşallah cevabını bilen vardır...
örnek veriyorum...şimdi mesela bebek sat a göre 5+2...
ama karından ultrasonda 5+1.... vajinal ultrasonda tam gününde yada daha ileri misal5+3 çıkabilir mi?
yani karından ultrasonla vajinal arasında böyle farklar olur mu ilk başlarda?
dünden beri aklıma takıldı.... :44::44::44:

tam gününde çıkabilir de daha ileri çıkması için üstüne adet görmen gerekir sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…