canm benmde aynı şekildeydi ilk hafta oldu sonra birden kesildi 1 hafta sonra yeniden başladı..birden kesilmesi demek istedikleri asırı bulantı kusmanın birden kesilmesi ve suan bizlerin daha asırı olmaz arkadaşım ama yinede tedbirlide olmak lazımkızlar bişey soracam ben ilk başlarda mide bulantısı yaşıyordum ama 1 haftadır hiç bir bulantı yok sizce normal mi neden kesildi aceba birisi yazmış aniden kesilmesi tehlikeli diye korktum okuyunca
14 şubatta şiddete karşı dans eden kadınları izleyip ağlamak...hormonlarım bana şaka mı yapıyor?ne oluyor yaaaa? sizler nasılsınız?benim gibi olanlar var mı?
canm benmde aynı şekildeydi ilk hafta oldu sonra birden kesildi 1 hafta sonra yeniden başladı..birden kesilmesi demek istedikleri asırı bulantı kusmanın birden kesilmesi ve suan bizlerin daha asırı olmaz arkadaşım ama yinede tedbirlide olmak lazım
ohhh rahatladım biraz doğru aşırı değildi bulantı eşimde bişe olmaz diyor ama gel gelelim ben pinpirik herşeye bir mana yükle evet tedbir herzaman olacak pazartesi bir olsaydı birçok sorum var doktora biriktirdim hatta unutmayım diye not defterine yazdim hepsini
cnm korkulacak bise olucagini sanmiyorum cunku bndede boyle bulantim siddetliyken birden kesiliyor sonrada tekrar geliyor hic olumsuz dusunmedim normal gbime geliyor
canm gözün aydın..kızlar doktordan geldim bebişimi gördüm kalp pıtpıt larını duydum allahım şu mübarek cuma günü bana bu sevinci yaşattın buradaki herkesede yaşat yarabbim o mutlu günü
içimdeki mucizenin sesini duydum kızlar çok güzeldi...:)))))
oyy canm sıkma canını var öyle ukala doktorlar kendilerini cumhurbaşkanı felan sanıyorlar.birde özel diyorsun allah kimseyi böle doktorların eline düşürmesinBu akşam önce derdimi yazacam sonra eskileri okuyacam valla.
Galiba benim hormonlar tavan çok sinirlendim ağladım bugün.
Benim normalde bi drla randevum vardı. Doktorun bulunduğu hastane öyle ahım şahım değil ama ben şu aşamada idareten gidiyordum yani bi sonraki kontrolümde daha iyi birine geçecektim zaten. Neyse eşim illa tutturdu ona gitmeyelim diye. Sonra eskiden tanıdığımız birine gittik. gitmez olaydım.
daha geçen ayki reglimden 10 gün bile geçmemiş ne kesesiymiş şimdi kese mi görülürmüş zaten hep böyle drlar yüzünden biz böyle oluyormuşuz masanın üstünde olmayan kalem var olurmuymuş ki kese daha yokken varolsunmuş ay neler neler
bide çıkışta benimki halen ordan randevu olacak sırf özel hastane diye
çıktım bağırmaya başladım tabi bu sırada ağlıyrum da özeline başlarım dedim bunlar daha insan olamamış işte benim gittiğim yerde hiç olmazsa karşımda adam var kibar kibar acaba karşımdaki incinir mi diye konuşuyor
neymiş adam kasapmış
banane ya zamanında millet kürtajını adama yaptırdılarsa
arz talep meselesi istedilerki yaptı
ama ne
bindim arabaya benimki başladı eş dost aramaya kadın doğumcu diye Allahtan büyükşehirde oturuyorum küçük şehirde olsaydık halim niceydi herhalde
ben de dedim gitmicem bi yere zaten progestanı içmişim yarı sarhoşum götür eve
ağlaya ağlaya uyumuşum :S
ne kese ne bişey üstüne azar yedim geldim:'(
evet canm geçmiyor hele bana 10 ay önce doğum yapmış biri olarak hiç geçmiyor.yaa hamile insanlara bakıyorsun bi bakıyon yeni hamile bi bakıyon doğurmuşlar ama kendin olunca öyle olmuyor işteiyi diyelim iyi olsun işte sancılar bulantılar, kasılmalar, heyecan, bekleyiş, kendimizi dinleyiş şeklinde bir süreç...ya önceden haftalar günler ne çabuk geçermiş şimdi geçmiyor sanki... sizede öle geliyormu...
bende oğlumda öyleydim canm 2 günde bir serum yerdim.bilirim nasıl birşey olduğunu.12.haftama kadar sürdü ve ben 6 kilo zayıfladım 3 ayda.bundada yok diye sevinirken hafif bulantılarım olmaya başladı umarım çoğalmaz çünkü ilkimde yine yatıyordum uyuyodum dinleniyordum ama şimdi evde 10 aylık ufaklık var rabbim yüzüme bakarda inş kötü aşermem olmaz çünkü oğlum bana muhtaç şimdi.rabbim kolaylık versin seni en iyi ben anlarımmide bulantısı yüzünden 3000 ml yani 3kilo serum yedim şükredin walla çok kötü ,ne yiyip içebiliyorsunuz ,boğazlarınız tahriş oluyo yutkunurken bile ağrıyo vs vs ...
canm bebeğin ölçüsüne göre değişiyor.ben diğer hamileliğimde 9 ay boyunca ya 1 hafta geride yada 1 hafta ileride olurdu düşün sadece 1 defa satımla uyumlu oldu.sen sıkma canını olur böyle şeyleryaa kızlar bişe sorcamm benim sat a göre 7+3 günlük hamileyim. ama bugün bebeğimizin kalp atışlarını görmeye gittiğimizde doktor 6+5 günlük hamilesin dedi.. ama eğer doktorun dediğine göre ise ben adetimin son günü falan hamile kalmış olmam gerekiyo ama ben adetim bitene kadar ilişki yaşamadım.. acaba bu ultrason tarihlerinde değişiklik olabiliyormu.. kafama takıldı... doktordan geldiğimden beri deli gibi hesap yapıyorum.. işin içinden çıkamadım. bu ultrason döllenme tarihini vermiyo mu bize.. YARDIIIMMM
canm değer 2000 üstüne çıkınca keseyi görürsün.bugün bu değer çıktıysa pzrtesi 3500 bulur değerin ve pzrtesi bile görebilirsin inşKızlar bende geldim...dün öğrendim hamiş olduğumu..bugün kan verdim 1467 çıktı değerim...
keseyi kaçıncı haftada hangi değerde gördünüz..ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum...alttan muayene olmak istemiyorum karnımdn ne zaman görünür...
benim ilk hamileliğimdede kasıklarım ağrıyordu ama erkek oldu:)şimdi birden heycanlandım sevindim bundada kasıklarım ağrıyor kız mı olacak diye ama sonra hatırladım oğlumdada böyleydi.tek fark oğlumda kese sağdaydı bunda solda.acaba kız mı kii:)))ayy ne güzel olur.tabii önce sağlıkkYaaa süpersinizz. Siz de olmasanız ben kendi karametimden kendi kendimi yiyip bitircem... Rahatladım.. Bu arada benimde ara ara kasık ve bel ağrım oluyo.. Doktor normal dedi.. Haa bide bişey duymuştum.. Kız bebek kasıkta olurmuş.. Eğer kasıkta ağrı varsa kız olma ihtimali yüksek diye duydum.. Ne kadar doğru bilmiyorum
canm ben buzamana kadar dişçi koltuğu görmemiştim takii oğluma hamile kalana kadar.şimdi 4 dişim çürük.tam dişlerimi yaptıracakken tekrar hamile kaldım nasıl 9 ay geçecek bu diş ağrısıyla hiç bilmiyorum.bugün doktora sordum çektiremezsin ama dolgu yaptırabilirsin dedi..kizlar dunden beri saglikli olan bi disim inanilmaz agriyo kayinvalidem hamilelikte oluyo dedi varmi boyle bi belirti :)
canm ben diğer hamileliğimde hababam sınıfına ağlamıştım sen ne diyosun:))14 şubatta şiddete karşı dans eden kadınları izleyip ağlamak...hormonlarım bana şaka mı yapıyor?ne oluyor yaaaa? sizler nasılsınız?benim gibi olanlar var mı?
merhabalar ben de yeni anne adayı olarak bişe sorcktım bat ım 13 ocaktı regl olmadım hala 2gun once de test yaptım evde pozitif cıktı ama hala dr a gitmedm ptesi gidicem bu arada bebeğime bişi olmaz dimi yani yapmam gereken bişey varmı bu süreçte ilaç falan .:44:
demekki herkeste hemen hemen aynı durumlar heralde ilk haftalar o yüzden canım bende aceba neden diye düşünüyordum ben bir burada ve bi hamilelik sitesinde mide bulantıları bebeğin ğeliştiğini kesilmesinin normal olmadığı yazıyordu o yüzden panikledim inşallah normal olumsuz bişe değildir
herkese merhaba bnde ekim annesi olacağım inşşş...
ben baya erken öğrendim:)daha adetime 2 gün vardı.o sabah biraz kan geldi evde test yaptım 2.çizgi biraz silik çıktı hemen kan testi yaptrdım çıktı.suan 6 haftalık hamileyim kalp atışını duymak için haftaya gidicem
Bir günü daha devirdik kızlar ha gayret :)
Sayılı gün çabuk biter demişler :)
Erkekler askerliği biz hamilelikte sayıyoruz...
Sağlıcakla kalın yarın görüşürüz :)
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.değerin kaç çıktı?
GunAyddin kizlar :)) dun aksam 10 da uyumusum koltukta , sabaha uyandim dusumu aldim , doktora gidicez bugun sBah 9:30 da randevumuz , saatin gelmesini bekliyoruz :)) cok garip bir duygu :)) dun aksam esimle tartistik ben bugun keseyi gorursek ailelere soyleyelim diyorum o da israrla kabul etmiyor 3 aylik falan olmadan soyleyemeyelim diyor derken biraz gerildik tabidua edin bizim icin olur mu ?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün...
chemist inşallah keseyi güzel güzel görürsün cnm ben de dün gördüm...
cok şükür...
bu arada kızlar benim aklıma dün bişey takıldı,inşallah cevabını bilen vardır...
örnek veriyorum...şimdi mesela bebek sat a göre 5+2...
ama karından ultrasonda 5+1.... vajinal ultrasonda tam gününde yada daha ileri misal5+3 çıkabilir mi?
yani karından ultrasonla vajinal arasında böyle farklar olur mu ilk başlarda?
dünden beri aklıma takıldı.... :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?