2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
normal dogum olursa sarmak lazımmıs canım almadım onu nasıl bısey olur kac beden olur onu bılmedıgın ıcın ama almak gerek galıba banada arkadas pıjama cok al kendıne dedı o bı kac gun kalmsıtı hastanede ıkı gecelık ıkı pıjama koydum ben bugun sabahta kalktım 6 alt camasır koydum ama hamıle kılotlarından alıcam sımdı ne olur ne olmaz alınana kadar dursun dıye koydum...sen bı konus canım bızıde bılgılendırırsın

anladım canım doktor dedıgıne gore vardır bı bıldıgı daha neler ogrenecegız du bakalım

valla iyi demişsin canım ben öle bişe desem eşime zannetmiyorum lohusa psikolojisini anlıcagını hamile psikolojisinne bile yeni yeni alıştı
ya balkon çok esio burda
aman maşallah de canım olmasın zaten çok fena ya. sola yattıgımız için olur o uyuşukluk

hoşgeldinnn oh işlerin bitmş ne güzel bizimde bi bitseydi

ben aglamak ıstemıyorum ya ama cokda sulu gozumdur hemen acarım muslukları galıba
benımde sabah kalkınca ellerımı acamıyorum agrı oluyor ama cok sıslık yok
dun eylul annelerı topıgıne baktımda sayfaları daha yenı 3000 lere gelmıs bızım ceneler gercekten cok dusuk

işte sorcam kuzu yazarım buraya da..ben üç pijama takımı aldım...ama pijamayla muayene zor olur diyolar çünkü 10-15 dakiakda bir gelip açılmaya bakacaklarmış...o sıkıntı olur işte diye düşündüm...belki kendi o ameliyat kıyafetleri car ya onları giydirirler mi diye de düşündüm...işte sormak lazım öğrenmek için...gerçi doktorda bilir ya...hamile kilotlarından aldım kuzu ben 10 tane herhalde yanlış hatıramıyorsam..4-5 tane de normal çamaşır koyarım..nasıl doğum yapacağımız belli olmaz sezeryan olursa normal çamaşır sıkıntı çıkartıyormuş...hamile kilotu alın dedi benim doğum yapan arkadaşlar..yaraya denk gelmiyormuş sıkıntı yaratmıyormuş onlar...

yok benimki çok meraklıdır öyle şeylere araştırır durur...bu hafta bunları yaşayabilirmişsin sakın panik yapma der...bazen hamilesin ya ondan bu şekilde tepki veriyon der...hamileliğe alıştı bakalım şimdi den lohusalığa alıştırmak lazım kocişleri...

Canım gecmis olsun. Dinlen bugun bi guzel. Aman görüncenle de çıkma bidaha.
Neler aldın bakim? Bu arada kac tane hastane cikisi aldınız kızlar? Onları bebislerimiz 3 ay mı giyecek?

vete o catalda sıkıntı olur ınsallah oyle cokınıp cıkmaya gerek kalmadan cabucak acılma olur...ben o hastane gecelıklerını hıc sevmıyorumama buyuk ıhtımal ondan gıyıdrırler gıbıme gelıyor..ben almamıstım canım dun ruyamda kanamam oldugunu gorunce evde normal camasırlar vardı onları koydum ne olur ne olmaz dedım carsambaya gıdıp eksıklerı tammlayacaz bızde esımle artık sona yaklasıyoruz

Canım gecmis olsun. Dinlen bugun bi guzel. Aman görüncenle de çıkma bidaha.
Neler aldın bakim? Bu arada kac tane hastane cikisi aldınız kızlar? Onları bebislerimiz 3 ay mı giyecek?

ay yok ağzım yandı bir kere beynimi ikinci kez şişiremem...
neler aldım kuzu 10 lu hastane çıkışı aldım almamıştım 3 tane 5li almıştım..alırken pek hoşuma gitmemişti 10 luların renkleri...bolca alt tarafa pijama aldım kuzuma...5 tane pijama takımı aldım altlı üstlü...sadece beyaz olanlardan aldım zıbın olur ya onun altı 5 tane de o alt pijamalardan aldım ilk başta onlar çok kullanılıyo dedi arkadaşlar...yıkamayada fırsatın olmuyo dediler...bezden falan sızıntı yapıyo dediler tecrübeli arkadaşlar...hırka aldım bir tane yelek aldım bir tane...kendime hasta bezi aldım..norma doğum yaparsan pedler yeterli olmuyo dediler...bende tehlikeye atamadım hasta bezi aldım..kendime alt çamaşırı aldım..o sinirle unuttuklarım olmuş işte onları da yarın halledeceğim nasipse çarşamba ve perşembe de yıkar ütüler koyarım...

Bana arkadaşların dedikleri eğer pijama takımlarını ayaklı alırsanız pek kullanamazsınız dedi anca bir ay kullanırsınız dedi...ama tulum şeklinde değilde ayaksız yani çorap giydirecek şekilde alıranız pijama takımlarını 3 aya kadar kullanabilirmişiz..

kuzum burada arkadaşlar doğum yaptı ama sancılarını hep odalarında çektiler o yüzden çatala falan çıkartmadılar...ay beni çıkartmasınlar nolur çatala falan...ben korkuyorum kürtajdan sonra kaldı o korku..gerçi biliyor doktorum da çatal fobim olduğunu... özellikle rica edecem zaten eğer normal doğum yaparsam beni sancı odasına almasınlar ben kendi odam da sancımı çekeyim..

keske odada ceksek cok ıyı olur hatta ben sancı olunca hemen gıtmeyı dusunmuyorum bıraz evde cekeyım dıyorum ama bılmıyorum ya o anda ne olurr yaa ne kotu boyle belırsızlı...allah hayırlısıyla kolayca bı avazda dogurmayı nasıp etsın hepımıze

ben gitmeyeceğim zaten kuzu sancıların sıklığına göre giderim..benim hastane eve çok yakın yolun karşı tarafı diyeyim...aksi bir durum olsa dahi gider gelirim orada o çığlıkları pek duymak istemiyorum açıkcası...hııı illa da doktor yatacaksın derse kendi odam da çekeyim yine o sesleri duymayayım mümkünse...

bende oyle dusunuyorum canım zaten bayrama denk gelırse ne dogru duzgun hemsıre bulunur nede doktor evde daha ıyı olur hastanede gereksız strese gırmeyız dun bı dogum hıkayesı okudum hollandada yasıyormus cok rahat bı dogum yasamıs dedım allahım ınsallah benımkıde boyle rahat oldun bıde hıc catala felan almamıslar zaten catalda yokmus yatak gereklı oldugunda catal seklını alıyormus odasında dogurmus yanı

Hastaneye sor kuzum. Çünkü bizimki de bir cogunu veriyormuş.

bak bende senıııı kız gercekten kuzucuk kız ruyanda gordun ya

ay sorma kuzum zaten bizim doğum tarihimiz muallak..benim hesaba göre ayın 22 si..ama doktorumuz inatla önceden hamile kaldığımı belki de üstüne bile gördüğümü söylüyor...doktorumuza göre ise ben bayramdan önce doğurmuş olacağım...bakalım kim haklı çıkacak...aman bayramda doğurmak en büyük korkum o an doktora ulaşabilecek miyiz...en büyük streslerimden biri de bu..:18::18::18:

Hastaneye sor kuzum. Çünkü bizimki de bir cogunu veriyormuş.

sorcam kuzu..boşu boşuna taşımayalım o kadar eşyayı...ha ede hazır derim yine ayrı bir çantada olur ya aksilik olur o an olmaz eşime drim hemenceik gelir evden getirir...ev zaten çok yakın hastaneye..

slm kızlarrr biz geldik. oğluşum kıyafetlerini ütüledim bir güzel yerleştirdim. nevresimler vardı onları attım astım bi makine daha çamaşır yıkanıyo. şimdide yemek yapıcam ama hiç cnm istemiyo üstümde bi ağırlık var gözlerim kapanıyo. her iş hafta sonuna birikince böyle oluyo işte...
Selam teyzoşlar bizde geldik...çok sessiz kalmış topik haftasonu...
hoş geldin seroooo. okudum maceralarını görümcenle. Allah sabır versin kuzummmm..

hoşbulduk yağmur teyzemiz sen de hoşgeldin..fazla yorma kendini...görümceme ben ne diyeyim kuzu...Allah bana sabır versin..o huyundan vazgeçmez de..bana bol sabır vere mevlam...

aylardır sıkıntım bu benımde serapacım bneım gunum arefe ama 9 gunluk bır tatıl var o hafta tamamen vee benım dr yurtdışına tatıle gıdecek ben sız olmazsanız doğurmam dedım dr cok seviyorrumm sezeryan olursa 1 hafta once alırız dedı ee normal dusunuyoruzz pekii dedım her şey normal ama doğum sezeryana döndu bebek gelmedı su geldı sezeryana alalım dıcekler ee benım dr yokkk o hastanedekı diğer dr ları asla ıstemıyorummmm ben benımkını arastırarak buldummm kurtajımda diğer dr larıda tanıyorum zamanında onlarada gııttmiştim bırı yanlış ılaç vermişti oyuzden o gırerse amelıyatıma stresslı olurum hayırlısı demekten başka çarem yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…