normal dogum olursa sarmak lazımmıs canım almadım onu nasıl bısey olur kac beden olur onu bılmedıgın ıcın ama almak gerek galıba banada arkadas pıjama cok al kendıne dedı o bı kac gun kalmsıtı hastanede ıkı gecelık ıkı pıjama koydum ben bugun sabahta kalktım 6 alt camasır koydum ama hamıle kılotlarından alıcam sımdı ne olur ne olmaz alınana kadar dursun dıye koydum...sen bı konus canım bızıde bılgılendırırsın
ay ne bileyim kuzu..ihmal değil de o hastane de çalışanların çoğunu eşim tanıyo...pek sıkıntı çıkartacaklarını zannetmiyorum... eksiklerim benim kaldı korse falan alacak mısınız ya kafam karıştı...emzirme sütyeni almamışım onu farkettim...birde annem bi tane de gecelik al dedi pek kullanmam ama ne bilem alayım dursun dedim lazım olursa onu soracağım işte açılmaya falan bakarken hastanenin o nefret ettiğim kıyafeti var ya onu mu giyeceğiz yoksa gecelik tarzı bişi mi giyeceğiz biz kendi kıyafetlerimizden..onu sormam lazım amannnnn uzun bir liste yapmışım...bir saat röportaj yapcaz oradaki çalışanlardan biriyle..
anladım canım doktor dedıgıne gore vardır bı bıldıgı daha neler ogrenecegız du bakalımcanım doktorum elleme karnını dedi ama gerçekten kasılmaları artırıyor çünkü rahim uyarılıyor dedi..hatta ultrasona girince bile hiç zorlamadı sertleşiyor hiç uyarmayalım biz dedi 2 dk.da kaldırdı cnm..ama bazen dayanamıyorum sıpaya :))riski olmayan için sorun yok kızlar herkes için geçerli değil yani rahat olun
valla iyi demişsin canım ben öle bişe desem eşime zannetmiyorum lohusa psikolojisini anlıcagını hamile psikolojisinne bile yeni yeni alıştısus sus nereye kadar kuzu..akşam eşime dedim...valla bak şimdi susuyorum lohusalıkta gelir gereksiz gereksiz konuşurlarsa kendilerini kapının önünde bulurlar..o zaman insanın psikolojisi de değişik oluyomuş anlamam anandır bacındır...atarım kapının önüne...
yapar mı yaparsın sen diyo...şimdi susuyorum o an susamam da dedim...
kuzum boya kokusuna dikkat et...gidebeileceğin yer varsa çık evden bence bakon falan yok mu çık balkonda otur pek fazla teneffüs etme o boya kokusunu...çok şükür bende şişme yok ya uyuşukluk oluyo yazmış kızlar ben de o da yok...sadece sabah kalktığımda sol tarafımı hisssetmiyorum..
kızlar selam ben geldim dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bir güzel yerleştirdim hastane çantamıda hazırladım ama tam olarak neler koysam bilemedim galiba hastane hakkında biraz araştırma yapmalıyım sizinde dedğiniz gibi neler almalıyım neler gereksiz :18::44:
ben salya sümük aglarım galiba kalktıgımda bile aglamaklıydım
bi yerden sonra hadlerini bildirmmek lazım
agrım çok şükür bugün yokta şimdiden boya kokusu başımı agrıttı sonra ne olur bilmem
ellerimin kemikleri sızlıo şişmeyede başladılar sanırım en zor zamana geldim ben bundan sonra nasıl geçecek bilmiorum
normal dogum olursa sarmak lazımmıs canım almadım onu nasıl bısey olur kac beden olur onu bılmedıgın ıcın ama almak gerek galıba banada arkadas pıjama cok al kendıne dedı o bı kac gun kalmsıtı hastanede ıkı gecelık ıkı pıjama koydum ben bugun sabahta kalktım 6 alt camasır koydum ama hamıle kılotlarından alıcam sımdı ne olur ne olmaz alınana kadar dursun dıye koydum...sen bı konus canım bızıde bılgılendırırsın
valla iyi demişsin canım ben öle bişe desem eşime zannetmiyorum lohusa psikolojisini anlıcagını hamile psikolojisinne bile yeni yeni alıştı
ya balkon çok esio burda
aman maşallah de canım olmasın zaten çok fena ya. sola yattıgımız için olur o uyuşukluk
ay ne bileyim kuzum ya eşim tek çıkma dedi hava da sıcaktı...onunda kafası dağılmış olur dedi...bende tamam dedim...aradım aramaz olaydım...ay kredi kartı kullanmamdan tut çocuğa alacağım 10 lu sete bile karıştı ne gereği varmış 10 lu hastane çıkışının 5lisi yetmiyormuymuş kendisi iki tane beşli almış ben para tutmasını bilmiyor muşum...istesem şimdi ev bile aabilirmişim de ..aman bir sürü saydı durdu...zannediyolar ki iki kıyafetle idare ediliyo..amannnnn akşam kocişe dedim zaten bir daha tövbe...çıkarım tek başıma bilsem ki hastanelik olacam almam yanıma...gerçi pek farkı olmadı akşam aynı hastanelik olmuş gibi oldum...tek çıksaydım en azından kafam rahat olacaktı...
işte sorcam kuzu yazarım buraya da..ben üç pijama takımı aldım...ama pijamayla muayene zor olur diyolar çünkü 10-15 dakiakda bir gelip açılmaya bakacaklarmış...o sıkıntı olur işte diye düşündüm...belki kendi o ameliyat kıyafetleri car ya onları giydirirler mi diye de düşündüm...işte sormak lazım öğrenmek için...gerçi doktorda bilir ya...hamile kilotlarından aldım kuzu ben 10 tane herhalde yanlış hatıramıyorsam..4-5 tane de normal çamaşır koyarım..nasıl doğum yapacağımız belli olmaz sezeryan olursa normal çamaşır sıkıntı çıkartıyormuş...hamile kilotu alın dedi benim doğum yapan arkadaşlar..yaraya denk gelmiyormuş sıkıntı yaratmıyormuş onlar...
Canım gecmis olsun. Dinlen bugun bi guzel. Aman görüncenle de çıkma bidaha.
Neler aldın bakim? Bu arada kac tane hastane cikisi aldınız kızlar? Onları bebislerimiz 3 ay mı giyecek?
vete o catalda sıkıntı olur ınsallah oyle cokınıp cıkmaya gerek kalmadan cabucak acılma olur...ben o hastane gecelıklerını hıc sevmıyorumama buyuk ıhtımal ondan gıyıdrırler gıbıme gelıyor..ben almamıstım canım dun ruyamda kanamam oldugunu gorunce evde normal camasırlar vardı onları koydum ne olur ne olmaz dedım carsambaya gıdıp eksıklerı tammlayacaz bızde esımle artık sona yaklasıyoruz
keske odada ceksek cok ıyı olur hatta ben sancı olunca hemen gıtmeyı dusunmuyorum bıraz evde cekeyım dıyorum ama bılmıyorum ya o anda ne olurr yaa ne kotu boyle belırsızlı...allah hayırlısıyla kolayca bı avazda dogurmayı nasıp etsın hepımıze
kuzum burada arkadaşlar doğum yaptı ama sancılarını hep odalarında çektiler o yüzden çatala falan çıkartmadılar...ay beni çıkartmasınlar nolur çatala falan...ben korkuyorum kürtajdan sonra kaldı o korku..gerçi biliyor doktorum da çatal fobim olduğunu... özellikle rica edecem zaten eğer normal doğum yaparsam beni sancı odasına almasınlar ben kendi odam da sancımı çekeyim..
keske odada ceksek cok ıyı olur hatta ben sancı olunca hemen gıtmeyı dusunmuyorum bıraz evde cekeyım dıyorum ama bılmıyorum ya o anda ne olurr yaa ne kotu boyle belırsızlı...allah hayırlısıyla kolayca bı avazda dogurmayı nasıp etsın hepımıze
bende oyle dusunuyorum canım zaten bayrama denk gelırse ne dogru duzgun hemsıre bulunur nede doktor evde daha ıyı olur hastanede gereksız strese gırmeyız dun bı dogum hıkayesı okudum hollandada yasıyormus cok rahat bı dogum yasamıs dedım allahım ınsallah benımkıde boyle rahat oldun bıde hıc catala felan almamıslar zaten catalda yokmus yatak gereklı oldugunda catal seklını alıyormus odasında dogurmus yanı
ben gitmeyeceğim zaten kuzu sancıların sıklığına göre giderim..benim hastane eve çok yakın yolun karşı tarafı diyeyim...aksi bir durum olsa dahi gider gelirim orada o çığlıkları pek duymak istemiyorum açıkcası...hııı illa da doktor yatacaksın derse kendi odam da çekeyim yine o sesleri duymayayım mümkünse...
,
haftasonları genellike böyle oluyo.aman doğurmayın durun durduğunuz yerde...bu arada benim göbek düşüyo aşağı kuzum şimdi tamamen göremiyorum göbek deliğimi:2:..yarın doktorda randevum var kuzum...paşamı görecem ay yer onu annesi..göz bebeğim olacak o benim herşeyim olacak hele bi gelsin...raporumu alacağım kuzu okula götürüp teslim edeceğim...okulu da özlemişim dün bunu farkettim...çok iyi oldu aslında dün ki görev benim için...tüm okul ordaydı süperdi..erkende gittik bir saate yakın oturduk konuştuk sohbet ettik...sonrada eksiklerim var kendime bişiler alcam...yarın hastanede doğumhaneye de çıkacağım ne gerekli ne gereksiz onları soracağım...oradan da bir liste gibi birşey alırsam benim için daha kolay olur diye düşündüm...bazı şeyleri veriyormuşlar...boşuna o kadar eşyayı hastaneye taşımayalım diye düşünüyorum ...
sıkıyorsun ya belkı ondan olabılır canımcım sen uzan bıraz dınlen sıkıntıda yapma kendıne aksma gelır kocan cıkarsınız gezmelere gıdersınız havan degısır...kızz sezın ben senı cok merak edıyorum kız:44::44::44: daha dogrusu herkesı merak edıyorum ama ozellıkle merak ettıgım bı kac arkadastan bırısın
bende oyle dusunuyorum canım zaten bayrama denk gelırse ne dogru duzgun hemsıre bulunur nede doktor evde daha ıyı olur hastanede gereksız strese gırmeyız dun bı dogum hıkayesı okudum hollandada yasıyormus cok rahat bı dogum yasamıs dedım allahım ınsallah benımkıde boyle rahat oldun bıde hıc catala felan almamıslar zaten catalda yokmus yatak gereklı oldugunda catal seklını alıyormus odasında dogurmus yanı
Hastaneye sor kuzum. Çünkü bizimki de bir cogunu veriyormuş.
hoş geldin seroooo. okudum maceralarını görümcenle. Allah sabır versin kuzummmm..Selam teyzoşlar bizde geldik...çok sessiz kalmış topik haftasonu...
belkı ruyamda gordumya ondan merak edıyorumdurbak bende senııııkız gercekten kuzucuk kız ruyanda gordun ya
slm kızlarrr biz geldik. oğluşum kıyafetlerini ütüledim bir güzel yerleştirdim. nevresimler vardı onları attım astım bi makine daha çamaşır yıkanıyo. şimdide yemek yapıcam ama hiç cnm istemiyo üstümde bi ağırlık var gözlerim kapanıyo. her iş hafta sonuna birikince böyle oluyo işte...
hoş geldin seroooo. okudum maceralarını görümcenle. Allah sabır versin kuzummmm..
ay sorma kuzum zaten bizim doğum tarihimiz muallak..benim hesaba göre ayın 22 si..ama doktorumuz inatla önceden hamile kaldığımı belki de üstüne bile gördüğümü söylüyor...doktorumuza göre ise ben bayramdan önce doğurmuş olacağım...bakalım kim haklı çıkacak...aman bayramda doğurmak en büyük korkum o an doktora ulaşabilecek miyiz...en büyük streslerimden biri de bu..:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?