2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım ınsallah doktorunn dedıgı cıkar once dogrursun yada senın dedıgın gıbı sonrada olabılııı bayrama gelmesınde benım kı tam ıkıncı gunu ya hıc sormadım doktorda burda olacakmısınız felan dıye bıdahakı gıttıgımde soarayım bayrama gelmesı deılde doktorun olmama ıhtımalı benı korkutuyor:18::18:

canım hsgeldın yorma kendını fazla canım yarın ıs bası yapacaksın koca bır hafta senı beklıyor dınlen bırazda

ayy kuzular benim de o durum karışık yaa dr hep daha önde bi tarih veriyo ama sat a (17 ocak) göre 25 ekim görünüyo hem ben bu ay işini bile çözemedim 32 haftaya girdik 8 ay bitti mi yeni mi başladı anlamadım

Canım gecmis olsun. Dinlen bugun bi guzel. Aman görüncenle de çıkma bidaha.
Neler aldın bakim? Bu arada kac tane hastane cikisi aldınız kızlar? Onları bebislerimiz 3 ay mı giyecek?

ben bir tane 10lü hastahane çıkışı aldim. Cnm bide
alisverise eşimin arkadasinin karısıyla gittik genellikle hastahane çıkışı bir tane yetiyormus biz genellikle pijama takmi aldık ayaksiz olanlardan zaten bebek hemen buyuyor muş o yüzden fazla almaya gerek yok dedi
bir de tulum aldık onlar çok ise yariyormus ben 3 tane tulum 5 tane pijama takımı ayaksiz 6-7 tane zibin en çok
gerekli olan zibin dedi arkadaş kendisinin 2 tane çocuğu
var.4 tane ince bir tane de kalın battaniye aldık

Son düzenleme:

ben hep dalga geçerdim bayrama denk getiren arkadaşlarla...kızlar nasıl ayarladınız da bayrama denk getirdiniz doğumunuzu diye...büyük konuşmamın bedelini çekiyorum ben annemde hep der...çok güldün milletin üstüne durda bak senin ki bayramın birinci günü doğacak diye...bende doktorumdan başkasında doğum yapamam ki...zaten benim kürtajdan dolayı korkularım var...imkanı yok...zaten soracağım doktoruma bu gidişte bayramda burada olur musunuz diye açık açık konuşacağım...

hoşbulduk yağmur teyzemiz sen de hoşgeldin..fazla yorma kendini...görümceme ben ne diyeyim kuzu...Allah bana sabır versin..o huyundan vazgeçmez de..bana bol sabır vere mevlam...

hoşbulduk kızlar ben kendimi yormamaya çalışıyorum yavaş yavaş yapıyorum işleri. ama bu oğlan beni çok yoruyor yaaacayip hareketli heryerimi ayrı hoplatıyor karnımı deşip çıkacak sanıyom arada bi alt tarafa bi sancı giriyor doğuracakmış gibi bağırıyom saniye sürmüyor geçiyo ama o saniyelik sancı beni mahvedıyo. iyice ağırlaştım vücut doğuma hazırlanıyo sanırım. zaten eşim yardım etmese halim harap. ben sadece çamaşır asıp topladım koca iki gün diyebilirim. o bile yordu yani sürahi nine oldukkk beaaaa

bakalım kuzu benim de en büyük korkum o ki zaten doktorum yanımda olsun da isterse ne zaman olursa olsun...

ayy kuzular benim de o durum karışık yaa dr hep daha önde bi tarih veriyo ama sat a (17 ocak) göre 25 ekim görünüyo hem ben bu ay işini bile çözemedim 32 haftaya girdik 8 ay bitti mi yeni mi başladı anlamadım

ben artık ay hesabı yapmıyorum hatta hafta hesabı bile yapmıyorum soran olursada karışık benim mevzular diyorum..paşanın ne zaman gönlü gelmek isterse o zaman gelir ya bayramdan önce ya bayramdan sonra illa da tutturursa ben bayramda gelecem diye bayramda da gelebilir diyorum.

benim hesabıma göre eger sezeryan olursam eylül sonunda doğar benim minnakım.bayramda 15 günlük olur teyzeleriiiii. sizin minnakların abisi olur

yenı başladık sebıcım 27 -32 arası 7. aydı bız 8 e gırdık

merhaba kızlar hava ne kadar sıcak ya evden çıkmadan bile su içinde kalıyorum ütü var dağ gibi nasıl yapıcam bilmiyorum

sürahi nine gibi yürüyoz di mi...eşime diyorum her bir tarafım ayrı oynuyo...saniyelik sancılardan bende de var kuzu...çok şükür ki saniyelik...elimim ayağımın gücü kuvveti kesiliyo...sona mı yakaşıyoz ne...

bitti tatlım inşallah bebeğim eylül sonunu tam beklemez gelişimini tamamlasin gelsin kasılmalar çok arttı bende sizde var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…