canım ınsallah doktorunn dedıgı cıkar once dogrursun yada senın dedıgın gıbı sonrada olabılııı bayrama gelmesınde benım kı tam ıkıncı gunu ya hıc sormadım doktorda burda olacakmısınız felan dıye bıdahakı gıttıgımde soarayım bayrama gelmesı deılde doktorun olmama ıhtımalı benı korkutuyor:18::18:ay sorma kuzum zaten bizim doğum tarihimiz muallak..benim hesaba göre ayın 22 si..ama doktorumuz inatla önceden hamile kaldığımı belki de üstüne bile gördüğümü söylüyor...doktorumuza göre ise ben bayramdan önce doğurmuş olacağım...bakalım kim haklı çıkacak...aman bayramda doğurmak en büyük korkum o an doktora ulaşabilecek miyiz...en büyük streslerimden biri de bu..:18::18::18:
canım hsgeldın yorma kendını fazla canım yarın ıs bası yapacaksın koca bır hafta senı beklıyor dınlen bırazdaslm kızlarrr biz geldik. oğluşum kıyafetlerini ütüledim bir güzel yerleştirdim. nevresimler vardı onları attım astım bi makine daha çamaşır yıkanıyo. şimdide yemek yapıcam ama hiç cnm istemiyo üstümde bi ağırlık var gözlerim kapanıyo. her iş hafta sonuna birikince böyle oluyo işte...
hoş geldin seroooo. okudum maceralarını görümcenle. Allah sabır versin kuzummmm..
aylardır sıkıntım bu benımde serapacım bneım gunum arefe ama 9 gunluk bır tatıl var o hafta tamamen vee benım dr yurtdışına tatıle gıdecek ben sız olmazsanız doğurmam dedım dr cok seviyorrumm sezeryan olursa 1 hafta once alırız dedı ee normal dusunuyoruzz pekii dedım her şey normal ama doğum sezeryana döndu bebek gelmedı su geldı sezeryana alalım dıcekler ee benım dr yokkk o hastanedekı diğer dr ları asla ıstemıyorummmm ben benımkını arastırarak buldummm kurtajımda diğer dr larıda tanıyorum zamanında onlarada gııttmiştim bırı yanlış ılaç vermişti oyuzden o gırerse amelıyatıma stresslı olurum hayırlısı demekten başka çarem yook
ayy kuzular benim de o durum karışık yaa dr hep daha önde bi tarih veriyo ama sat a (17 ocak) göre 25 ekim görünüyo hem ben bu ay işini bile çözemedim 32 haftaya girdik 8 ay bitti mi yeni mi başladı anlamadımay sorma kuzum zaten bizim doğum tarihimiz muallak..benim hesaba göre ayın 22 si..ama doktorumuz inatla önceden hamile kaldığımı belki de üstüne bile gördüğümü söylüyor...doktorumuza göre ise ben bayramdan önce doğurmuş olacağım...bakalım kim haklı çıkacak...aman bayramda doğurmak en büyük korkum o an doktora ulaşabilecek miyiz...en büyük streslerimden biri de bu..:18::18::18:
Canım gecmis olsun. Dinlen bugun bi guzel. Aman görüncenle de çıkma bidaha.
Neler aldın bakim? Bu arada kac tane hastane cikisi aldınız kızlar? Onları bebislerimiz 3 ay mı giyecek?
aylardır sıkıntım bu benımde serapacım bneım gunum arefe ama 9 gunluk bır tatıl var o hafta tamamen vee benım dr yurtdışına tatıle gıdecek ben sız olmazsanız doğurmam dedım dr cok seviyorrumm sezeryan olursa 1 hafta once alırız dedı ee normal dusunuyoruzz pekii dedım her şey normal ama doğum sezeryana döndu bebek gelmedı su geldı sezeryana alalım dıcekler ee benım dr yokkk o hastanedekı diğer dr ları asla ıstemıyorummmm ben benımkını arastırarak buldummm kurtajımda diğer dr larıda tanıyorum zamanında onlarada gııttmiştim bırı yanlış ılaç vermişti oyuzden o gırerse amelıyatıma stresslı olurum hayırlısı demekten başka çarem yook
hoşbulduk yağmur teyzemiz sen de hoşgeldin..fazla yorma kendini...görümceme ben ne diyeyim kuzu...Allah bana sabır versin..o huyundan vazgeçmez de..bana bol sabır vere mevlam...
canım ınsallah doktorunn dedıgı cıkar once dogrursun yada senın dedıgın gıbı sonrada olabılııı bayrama gelmesınde benım kı tam ıkıncı gunu ya hıc sormadım doktorda burda olacakmısınız felan dıye bıdahakı gıttıgımde soarayım bayrama gelmesı deılde doktorun olmama ıhtımalı benı korkutuyor:18::18:
canım hsgeldın yorma kendını fazla canım yarın ıs bası yapacaksın koca bır hafta senı beklıyor dınlen bırazda
meraba kılzar naber?:79:
canım ınsallah doktorunn dedıgı cıkar once dogrursun yada senın dedıgın gıbı sonrada olabılııı bayrama gelmesınde benım kı tam ıkıncı gunu ya hıc sormadım doktorda burda olacakmısınız felan dıye bıdahakı gıttıgımde soarayım bayrama gelmesı deılde doktorun olmama ıhtımalı benı korkutuyor:18::18:
ayy kuzular benim de o durum karışık yaa dr hep daha önde bi tarih veriyo ama sat a (17 ocak) göre 25 ekim görünüyo hem ben bu ay işini bile çözemedim 32 haftaya girdik 8 ay bitti mi yeni mi başladı anlamadım
Selam kizlar ben geldim nasilsinizz..?
hoşbuldum bende de aynı serabım nolsun dün kaynım oğullarını sünnet etti çok yorucu bi gündü gerçi ben gidip salonda oturdum bişey yaptığım yoktu ama gelen gideni öpmekten gına geldi
hoşgeldin sebim benden iyilik nolsun evde tavuk gibi pinekliyorum...sen nasılsın?
ayy kuzular benim de o durum karışık yaa dr hep daha önde bi tarih veriyo ama sat a (17 ocak) göre 25 ekim görünüyo hem ben bu ay işini bile çözemedim 32 haftaya girdik 8 ay bitti mi yeni mi başladı anlamadım
hoşbulduk kızlar ben kendimi yormamaya çalışıyorum yavaş yavaş yapıyorum işleri. ama bu oğlan beni çok yoruyor yaaacayip hareketli heryerimi ayrı hoplatıyor karnımı deşip çıkacak sanıyom arada bi alt tarafa bi sancı giriyor doğuracakmış gibi bağırıyom saniye sürmüyor geçiyo ama o saniyelik sancı beni mahvedıyo. iyice ağırlaştım vücut doğuma hazırlanıyo sanırım. zaten eşim yardım etmese halim harap. ben sadece çamaşır asıp topladım koca iki gün diyebilirim. o bile yordu yani sürahi nine oldukkk beaaaa
hoşgeldin looricim iyiyiz sen naılsınSelam kizlar ben geldim nasilsinizz..?
valla iyi demişsin canım ben öle bişe desem eşime zannetmiyorum lohusa psikolojisini anlıcagını hamile psikolojisinne bile yeni yeni alıştı
ya balkon çok esio burda
aman maşallah de canım olmasın zaten çok fena ya. sola yattıgımız için olur o uyuşukluk
hoşgeldinnn oh işlerin bitmş ne güzel bizimde bi bitseydi
belkı ruyamda gordumya ondan merak edıyorumdurkız yuuzn harıc heryerını gordum bı tekyuzunu goremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?