2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar hava ne kadar sıcak ya evden çıkmadan bile su içinde kalıyorum ütü var dağ gibi nasıl yapıcam bilmiyorum

at kocişinin üstüne ben yıktım ütü işini de onun üstüne az daha idare et dedim doğurayım bütün görevleri senin sütüneden alcam dedim...sıcak deme kuzu bana...oturma odasında klima yatak odasında vantilatör ama benden sular seller gidiyo..

hoşbuldum bende de aynı serabım nolsun dün kaynım oğullarını sünnet etti çok yorucu bi gündü gerçi ben gidip salonda oturdum bişey yaptığım yoktu ama gelen gideni öpmekten gına geldi

oyyy en sevmediğim iştir..hele hamileyken hiç çekilmez o kalabalık..neyse atlatmışsın şükür dinlen bugün evde bol bol..

ayy anacım öğrenmeden bırakmıyolar ki meraklı melalatler

ütüler bitti bu arada kızlarrr son bır yıkanacak makıne kaldı ....ama bızım utulerr duruyooooooo cocuk olunca yukamaya utulemeye yetişemezsın dıyenler haklılarmışşşş kız da sıraya gırdıııı hemde 1. sırada bızımkıler kaldıııı

birazdan kendimi acındıracağım kocişe bakalım başlarsa ütüye sonunu ben getiririmm

onlar agırdan alıolar galiba bizim çeneler durmuoki kalabalıgızda çokca ondan
bende başlıyım ozaman şimdidden lohusa psikolojisini aşılamaya
Canım gecmis olsun. Dinlen bugun bi guzel. Aman görüncenle de çıkma bidaha.
Neler aldın bakim? Bu arada kac tane hastane cikisi aldınız kızlar? Onları bebislerimiz 3 ay mı giyecek?

ben bi 10lu takım aldım 2 tane 5li takım aldım 7 takım pijama oldu kaynanamınkiyle biirlikte ayaksız boy boy bide 6 aya kadar arhatım sanırım ben baya kıyafetimiz oldu 4 tanede tulumumuz var 2si ayaklı 2si ayaksız

ne güzel bitirmişsin canım daha ben başlayamadım annemlerde de var oğluşumun eşyaları hediyeler almışlar bizim burda çeyiz gibi hazırlayıp getirirler onlları bekliyorum etirince hepsini birden yapalım diyorum zaten ablam annem yanımda olur onlar da yardım ederler inşallah biter

benim hesabıma göre eger sezeryan olursam eylül sonunda doğar benim minnakım.bayramda 15 günlük olur teyzeleriiiii. sizin minnakların abisi olur
sen zaten bızden hafta olarak ondesın galıba canım sen sezeryanmı olacaksın??

bakalım kuzu benim de en büyük korkum o ki zaten doktorum yanımda olsun da isterse ne zaman olursa olsun...
ıstesek denk getıremzdık bayrama canımneyse saglıkla gelsınlerde artık yapacak bısey yok allah nezaman nasıp ederse pırtlatcaz

merhaba kızlar hava ne kadar sıcak ya evden çıkmadan bile su içinde kalıyorum ütü var dağ gibi nasıl yapıcam bilmiyorum
hosgeldın canım sıcakta hc gıtmyr utu ben utu bı yandanda vantılator calsıtırıyorum yoksa yapılmıyor allah kolaylık versın
kız güldürdün benıııı faceden eklıyelım şekerım
ekleyelım canım benım kı aramaya kapalı sen bana msj at ben bulurum senı

atlattık atlattık çok korktuğum gibi olmadı ama yine de insan hamileyken çekemiyo
öyle yapıyorum kuzu elzem bişey olmadıkça kalkmıyorum

aynen kuzum...kalkma zaten sıcaktır şimdi orası da...bende bir haftadır eve süpürge vurduğum yok herhalde...hatırlamıyorume vi en son ne zaman süpürdüm...kalkıp süpürem dedim sonra yarın yorucu bir gün seni bekliyor olacak dedim oturdum salı evi temziler çarşamba kuzumun kıyafetlerini yıkarım dedim..

bitti tatlım inşallah bebeğim eylül sonunu tam beklemez gelişimini tamamlasin gelsin kasılmalar çok arttı bende sizde var mi

ben hala anlayamıyorum bu kasılmalar nedir ne degildir diye ya doktoruma sordum sen kısa boylusun bebegin hareketlerini falan daha net hissedersin kasılma degildir onlar dedi telefonda

birazdan kendimi acındıracağım kocişe bakalım başlarsa ütüye sonunu ben getiririmm

acındır acındır..ben şimdiden kestim attım son bir ay kala benden yemekte bekleme dedim...şimdi tıslaya tıslaya ypıyorum o halimi hiç düşünemiyorum diye...

hoşbuldum şebicim saol iyiyim haftasonu biticek üzülüyorum sen nasılsınnn
ben de iyiym canım nolsun bildiğin gibi evde sıkıcı bi gün geçiriyorum yine kocişim de yok sıkılıyorum
ayy canım benim sen yarın çalışıyosun Allah yardımcın olsun zor bu halde çalışmak bi an önce iznini alır sende dinlenir bebişini beklersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…