- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
merhaba kızlar hava ne kadar sıcak ya evden çıkmadan bile su içinde kalıyorum ütü var dağ gibi nasıl yapıcam bilmiyorum
hımm bence de sezinim çünü 8. ay bitseydi bir ay kalmış olurdu doğuma bazı siteler insanın kafasını karıştırıyoyenı başladık sebıcım 27 -32 arası 7. aydı bız 8 e gırdık
hoşbuldum bende de aynı serabım nolsun dün kaynım oğullarını sünnet etti çok yorucu bi gündü gerçi ben gidip salonda oturdum bişey yaptığım yoktu ama gelen gideni öpmekten gına geldi
ayy anacım öğrenmeden bırakmıyolar ki meraklı melalatler
ben artık ay hesabı yapmıyorum hatta hafta hesabı bile yapmıyorum soran olursada karışık benim mevzular diyorum..paşanın ne zaman gönlü gelmek isterse o zaman gelir ya bayramdan önce ya bayramdan sonra illa da tutturursa ben bayramda gelecem diye bayramda da gelebilir diyorum.
hımm bence de sezinim çünü 8. ay bitseydi bir ay kalmış olurdu doğuma bazı siteler insanın kafasını karıştırıyo
hoşgeldin zizagcım nasılsın ?merhaba kızlar hava ne kadar sıcak ya evden çıkmadan bile su içinde kalıyorum ütü var dağ gibi nasıl yapıcam bilmiyorum
ayy anacım öğrenmeden bırakmıyolar ki meraklı melalatler
atlattık atlattık çok korktuğum gibi olmadı ama yine de insan hamileyken çekemiyo
oyyy en sevmediğim iştir..hele hamileyken hiç çekilmez o kalabalık..neyse atlatmışsın şükür dinlen bugün evde bol bol..
at kocişinin üstüne ben yıktım ütü işini de onun üstüne az daha idare et dedim doğurayım bütün görevleri senin sütüneden alcam dedim...sıcak deme kuzu bana...oturma odasında klima yatak odasında vantilatör ama benden sular seller gidiyo..
aynen aynen ne merkaktır milletteki anlamadım gitti tatlım sanki benle beraber girecekler doğumasende bayramdan sonra gelecekmiş de kestir at kuzu...aynen gününü saatini istiyolar..nerden bileyim...gününü saatini...
onlar agırdan alıolar galiba bizim çeneler durmuoki kalabalıgızda çokca ondanben aglamak ıstemıyorum ya ama cokda sulu gozumdur hemen acarım muslukları galıba
benımde sabah kalkınca ellerımı acamıyorum agrı oluyor ama cok sıslık yok
dun eylul annelerı topıgıne baktımda sayfaları daha yenı 3000 lere gelmıs bızım ceneler gercekten cok dusuk
bende başlıyım ozaman şimdidden lohusa psikolojisini aşılamaya
yok benimki çok meraklıdır öyle şeylere araştırır durur...bu hafta bunları yaşayabilirmişsin sakın panik yapma der...bazen hamilesin ya ondan bu şekilde tepki veriyon der...hamileliğe alıştı bakalım şimdi den lohusalığa alıştırmak lazım kocişleri...
Canım gecmis olsun. Dinlen bugun bi guzel. Aman görüncenle de çıkma bidaha.
Neler aldın bakim? Bu arada kac tane hastane cikisi aldınız kızlar? Onları bebislerimiz 3 ay mı giyecek?
ne güzel bitirmişsin canım daha ben başlayamadım annemlerde de var oğluşumun eşyaları hediyeler almışlar bizim burda çeyiz gibi hazırlayıp getirirler onlları bekliyorum etirince hepsini birden yapalım diyorum zaten ablam annem yanımda olur onlar da yardım ederler inşallah biterütüler bitti bu arada kızlarrr son bır yıkanacak makıne kaldı ....ama bızım utulerr duruyooooooo cocuk olunca yukamaya utulemeye yetişemezsın dıyenler haklılarmışşşş kız da sıraya gırdıııı hemde 1. sıradabızımkıler kaldıııı
sen zaten bızden hafta olarak ondesın galıba canım sen sezeryanmı olacaksın??benim hesabıma göre eger sezeryan olursam eylül sonunda doğar benim minnakım.bayramda 15 günlük olur teyzeleriiiii. sizin minnakların abisi olur
ıstesek denk getıremzdık bayrama canım
bakalım kuzu benim de en büyük korkum o ki zaten doktorum yanımda olsun da isterse ne zaman olursa olsun...
hosgeldın canım sıcakta hc gıtmyr utu ben utu bı yandanda vantılator calsıtırıyorum yoksa yapılmıyor allah kolaylık versınmerhaba kızlar hava ne kadar sıcak ya evden çıkmadan bile su içinde kalıyorum ütü var dağ gibi nasıl yapıcam bilmiyorum
ekleyelım canım benım kı aramaya kapalı sen bana msj at ben bulurum senıkız güldürdün benııııfaceden eklıyelım şekerım
hoşgeldin zizagcım nasılsın ?
inşallah canımevet canım 32,33,34,35,36. haftalar 8. ay....36 da da 9 a gırecegız inş
atlattık atlattık çok korktuğum gibi olmadı ama yine de insan hamileyken çekemiyo
öyle yapıyorum kuzu elzem bişey olmadıkça kalkmıyorum
bitti tatlım inşallah bebeğim eylül sonunu tam beklemez gelişimini tamamlasin gelsin kasılmalar çok arttı bende sizde var mi
birazdan kendimi acındıracağım kocişe bakalım başlarsa ütüye sonunu ben getiririmm
ben de iyiym canım nolsun bildiğin gibi evde sıkıcı bi gün geçiriyorum yine kocişim de yok sıkılıyorumhoşbuldum şebicim saol iyiyim haftasonu biticek üzülüyorum sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?