- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
aynen aynen ne merkaktır milletteki anlamadım gitti tatlım sanki benle beraber girecekler doğuma
birazdan kendimi acındıracağım kocişe bakalım başlarsa ütüye sonunu ben getiririmm
iyi yapmışın kuzu artık kendimizi düşünmeliyiz yapıyoruz ediyoruz sonra canımız çıkıyo zaten zar zor tutuyoruz kendimizi ayakta yavaş yavaş yap herşeyi ben de azar azar yapıyorum ne yaparsam
aynen kuzum...kalkma zaten sıcaktır şimdi orası da...bende bir haftadır eve süpürge vurduğum yok herhalde...hatırlamıyorume vi en son ne zaman süpürdüm...kalkıp süpürem dedim sonra yarın yorucu bir gün seni bekliyor olacak dedim oturdum salı evi temziler çarşamba kuzumun kıyafetlerini yıkarım dedim..
ıstesek denk getıremzdık bayrama canımneyse saglıkla gelsınlerde artık yapacak bısey yok allah nezaman nasıp ederse pırtlatcaz
bende başlıyım ozaman şimdidden lohusa psikolojisini aşılamaya
teklif edersem yok demezler kuzubeki girerler kız merak bu...nasıl doğuruyo diye...
iyi yapmışın kuzu artık kendimizi düşünmeliyiz yapıyoruz ediyoruz sonra canımız çıkıyo zaten zar zor tutuyoruz kendimizi ayakta yavaş yavaş yap herşeyi ben de azar azar yapıyorum ne yaparsam
ne güzel bitirmişsin canım daha ben başlayamadım annemlerde de var oğluşumun eşyaları hediyeler almışlar bizim burda çeyiz gibi hazırlayıp getirirler onlları bekliyorum etirince hepsini birden yapalım diyorum zaten ablam annem yanımda olur onlar da yardım ederler inşallah biter
acındır acındır..ben şimdiden kestim attım son bir ay kala benden yemekte bekleme dedim...şimdi tıslaya tıslaya ypıyorum o halimi hiç düşünemiyorum diye...
ben de iyiym canım nolsun bildiğin gibi evde sıkıcı bi gün geçiriyorum yine kocişim de yok sıkılıyorum
ayy canım benim sen yarın çalışıyosun Allah yardımcın olsun zor bu halde çalışmak bi an önce iznini alır sende dinlenir bebişini beklersin inşallah
acındır acındır..ben şimdiden kestim attım son bir ay kala benden yemekte bekleme dedim...şimdi tıslaya tıslaya ypıyorum o halimi hiç düşünemiyorum diye...
kızlar ben geçen hafta hiç ütü felan yapack durumda değildim kociş hepsini alıp kuru temizlemeye götürdü arkadaşı zaten ütületip getirdi ayy ne güzell bişey herşey ütülü geldi kocişim bitane yaa:123:yap bakalım işe yararsa bende denerım zıkzakcım numarayı
yok canımcım sen çok iyi yapmışın yap kendini yormadan onra iki ayağın bi pabuca girmesinozaman panıkleme canım benım annem doğuma yakın gelecegı için bılıyosun gurbetteyım ablamlarda yok yanımda ben yapıcam yavaş yavaş halledeyım dedım 36 dan sonra biey kalmasın yapamam yapmak zor gleır dıye
aynen kuzu aynen bilmem miaynen öyle kuzu dün accık fazla yoruldum inan gece yataktan dönerken ağrılarım yüzünden gece kaç defa kaktım ağladım..
off yemek deme bana ya patlıcan yapıcam bugün ama nasıl kızrtıcam diye düşünüyorum
Allah yardımcın olsun o zaman canımoff yemek deme bana ya patlıcan yapıcam bugün ama nasıl kızrtıcam diye düşünüyorum
2 eylülde çalışabilir alıcam ve daha 5 hafta çalışacağım canım yani toplam 6 haftam var dayanacağım artık oğlum için doğunca o izin bana daha çok lazım olacak
hem ağlıyorum hem seviyorum minnakımı annelik böle bişi olsa gerek de diyorum içimden...aynen kuzu aynen bilmem mi
kızlar ben geçen hafta hiç ütü felan yapack durumda değildim kociş hepsini alıp kuru temizlemeye götürdü arkadaşı zaten ütületip getirdi ayy ne güzell bişey herşey ütülü geldi kocişim bitane yaa:123:
kızlar ben geçen hafta hiç ütü felan yapack durumda değildim kociş hepsini alıp kuru temizlemeye götürdü arkadaşı zaten ütületip getirdi ayy ne güzell bişey herşey ütülü geldi kocişim bitane yaa:123:
neyse kızlar ben kaçtım biraz uzanayım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?