2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyi yapmışın kuzu artık kendimizi düşünmeliyiz yapıyoruz ediyoruz sonra canımız çıkıyo zaten zar zor tutuyoruz kendimizi ayakta yavaş yavaş yap herşeyi ben de azar azar yapıyorum ne yaparsam

iyi yapmışın kuzu artık kendimizi düşünmeliyiz yapıyoruz ediyoruz sonra canımız çıkıyo zaten zar zor tutuyoruz kendimizi ayakta yavaş yavaş yap herşeyi ben de azar azar yapıyorum ne yaparsam

aynen öyle kuzu dün accık fazla yoruldum inan gece yataktan dönerken ağrılarım yüzünden gece kaç defa kaktım ağladım..

ozaman panıkleme canım benım annem doğuma yakın gelecegı için bılıyosun gurbetteyım ablamlarda yok yanımda ben yapıcam yavaş yavaş halledeyım dedım 36 dan sonra biey kalmasın yapamam yapmak zor gleır dıye

acındır acındır..ben şimdiden kestim attım son bir ay kala benden yemekte bekleme dedim...şimdi tıslaya tıslaya ypıyorum o halimi hiç düşünemiyorum diye...

off yemek deme bana ya patlıcan yapıcam bugün ama nasıl kızrtıcam diye düşünüyorum

2 eylülde çalışabilir alıcam ve daha 5 hafta çalışacağım canım yani toplam 6 haftam var dayanacağım artık oğlum için doğunca o izin bana daha çok lazım olacak

acındır acındır..ben şimdiden kestim attım son bir ay kala benden yemekte bekleme dedim...şimdi tıslaya tıslaya ypıyorum o halimi hiç düşünemiyorum diye...

yap bakalım işe yararsa bende denerım zıkzakcım numarayı
kızlar ben geçen hafta hiç ütü felan yapack durumda değildim kociş hepsini alıp kuru temizlemeye götürdü arkadaşı zaten ütületip getirdi ayy ne güzell bişey herşey ütülü geldi kocişim bitane yaa:123:

yok canımcım sen çok iyi yapmışın yap kendini yormadan onra iki ayağın bi pabuca girmesin

Allah yardımcın olsun o zaman canım

bizim burada da eve geliyolar ütü için kuzu saatini 8 liraya yapıyormuşlar...dün aslında onu düşündüm gelsin eve ütülesin gitsin diye...okul açılsın deneyeceeğim valla...

benim kociş başladı ütüye dönüşümlü yapıcaz o başladı ben devam edicez

sezincim numara tuttu sende dene kocişinin üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…