2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız o ne guzel mıs keske burdada olsa fıyatıda ıyıymıs

dün öğretmen arkadaşlar dedi kuzu bana da onlar sürekli alıyormuşlar haaa birde yol parası varmışş...valla gözümde dedğil isterse iki kere yol parası vereyim ama o sıcağı çekmeyeyim...bende bütün herşeyi yıkayıp öyle sesleyecem...eylül ortasında byük temizlik yaparım iki kadında alırıım..onlar temizlik yaparlar o kadında ütü yapar..hepsi bir anda çıkar gider...

nasılsınız kızlar umarm herkes iyi ağrısız sızısız güzel bir pazar geçiriyordur.bu akşam avm ye gidicez eşimle lcw bebek kıyafetleri sizce nasıl hiç aldınız mı kalitesi falan acaba alsam mı dün idil bebeye baktım çok pahalı el kadar tuluma 75 tl dedi

Oh oh epey birsey almışsin. Koy sende görelim fotolarını. Bende yeni aldıklarımı ekleyeceğim.

Bende sırf alttan citcitli body almışım bol bol kollu kolsuz, altlarına dediğin gibi ayaksiz yada ayaklı alt almam lazım.
Bir de her boy almışım 0-3, 3-6,6-9 aylık. Gerçi marka marka da tutmuyor bedenler birbirini. H&M den aldığım 3-6 ay bişeyleri c&a'nin 0-3 ay boderyle aynı gibi.

Yeter herhalde canım. Zaten doğurduktan sonra artık eksikleri alacağız.
Selam kizlar ben geldim nasilsinizz..?

Hosgeldin canım. İyiz sen nasılsın.

yıkamadan hepsini çeker koyarım canım...birde sizlere şunu soracağım...çantayı nası hazırladınız...takım olarak poşetleyipte mi koydunuz minnakların kıyafetlerini..ben öyle yapmayı düşünüyorum daha kolay olur diye...

Evet kiyafet çok oldu bende de. Ama yine de alt ve pijama takımı almam lazım daha.

Canım ben gecen aldım lcw'den indirim vardı ve fiyatlar da cok uygun. Kumaşları guzel. Açık renk aldım genelde boya vermesin diye de. Gerçi yeşilli mavili body de almıştım. Ama yıkmadım henüz renk veriyor mu bilmiyorum.

merhaba kızlar

bende uyku hali var.bi türlü kaldıramıyorum başımı..sizde de var mı

ben şuan 33 hafta 6 günlük hamileyim..aranızda öğretmenler olduğunu okudum..ne yaptınız rapor işini..

hani 32 de çalışabilir alıyorduk ya..sanırım benim yanıyor..doğuma 3 hafta kala da çalışamaz raporu alıyoduk yanlış hatırlamıyorsam..

Ben daha hazırlamadım ama bende öyle düşünüyorum. Hatta kendi pijama, gecelik ve sabahligimi yıkayıp ütüleyip poşete koydum. Kenarda duruyor öyle. Hepsini küçük küçük poşetlere koyarım dedim bende. Karışmaz en azından.

canım,,
idilin ürünleri çok güzel özellikle kız çocukları için çok şeker şeyleri var..
ancak dediğin gibi kazık..
lcw çok daha uygun..
ben büyük kızım küçükken hiç almadım ama büyümeye başlayınca hep ordan aldım..
zannetmiyorum kötü olsun..

yarın sata göre 32+1 oluyorum..raporumu alıp okula teslim edeceğim inşallah..üç hafta kala zaten resmi olarak çalışamıyoruz ki tekrardan rapor almamıza gerek var mı bilmiiiyyorum ama bne dayanabilir miiyim 5 hafta o nu da bilmiyorum bakalım çalıaşamzm durumda olursam tekrradan çalışamaz raporu çıkarttıracağım ben sürem dolmadan...

bende şeffaf beyaz poşet aldım...renkleri de görünüyo dışarıdan...poşetleyip poşetleyip koyacağım..dağınıklık olmasın aradığım zamanda hemen bulayım hepsi birbirine girmesin zaten minnacık şeyler aradığın vakit bulmak epey zor olacak...

benim her halukarda yanıyo 3 haftam sanırım uff..ben de hatırlamıyorum..
3 hafta kala rapor aldım mı almadım mı ama 32 de almıştım..

altlarımda var ama ayaklı bizimkiler anca kullansa kullansa 3 aya kadar en fazla
bende yıkayıp ütüleyip poşetliyim diyorum şeffaf poşetlere öle koyucam çantasına

benim her halukarda yanıyo 3 haftam sanırım uff..ben de hatırlamıyorum..
3 hafta kala rapor aldım mı almadım mı ama 32 de almıştım..

ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...

sen daha almadın mı raporunu...

Merhaba canım, ben de öğretmenim tam 32 haftalık olduğumda raporumu aldım okula verdim. 37 de de çalışamaz raporu alıp okula vericez. 2 hafta hemen hemen kaybım oluyor benim de ama en azından ayın 25ine kadar çalışıcam 3 hafta kadar bi zaman doğum sonrasına eklenecek. Sen neden almadın çalışabilir raporunu?

slm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…