o kızarırken sende yanda pişersin kuzum...
Allah yardımcın olsun o zaman canım
bizim burada da eve geliyolar ütü için kuzu saatini 8 liraya yapıyormuşlar...dün aslında onu düşündüm gelsin eve ütülesin gitsin diye...okul açılsın deneyeceeğim valla...
kaynanam bi sürü patlıcan getirmiş sözde o yapcaktı çürücek hepsi
kız o ne guzel mıs keske burdada olsa fıyatıda ıyıymıs
Oh oh epey birsey almışsin. Koy sende görelim fotolarını. Bende yeni aldıklarımı ekleyeceğim.ay yok ağzım yandı bir kere beynimi ikinci kez şişiremem...
neler aldım kuzu 10 lu hastane çıkışı aldım almamıştım 3 tane 5li almıştım..alırken pek hoşuma gitmemişti 10 luların renkleri...bolca alt tarafa pijama aldım kuzuma...5 tane pijama takımı aldım altlı üstlü...sadece beyaz olanlardan aldım zıbın olur ya onun altı 5 tane de o alt pijamalardan aldım ilk başta onlar çok kullanılıyo dedi arkadaşlar...yıkamayada fırsatın olmuyo dediler...bezden falan sızıntı yapıyo dediler tecrübeli arkadaşlar...hırka aldım bir tane yelek aldım bir tane...kendime hasta bezi aldım..norma doğum yaparsan pedler yeterli olmuyo dediler...bende tehlikeye atamadım hasta bezi aldım..kendime alt çamaşırı aldım..o sinirle unuttuklarım olmuş işte onları da yarın halledeceğim nasipse çarşamba ve perşembe de yıkar ütüler koyarım...
Bana arkadaşların dedikleri eğer pijama takımlarını ayaklı alırsanız pek kullanamazsınız dedi anca bir ay kullanırsınız dedi...ama tulum şeklinde değilde ayaksız yani çorap giydirecek şekilde alıranız pijama takımlarını 3 aya kadar kullanabilirmişiz..
Yeter herhalde canım. Zaten doğurduktan sonra artık eksikleri alacağız.ben bir tane 10lü hastahane çıkışı aldim. Cnm bide
alisverise eşimin arkadasinin karısıyla gittik genellikle hastahane çıkışı bir tane yetiyormus biz genellikle pijama takmi aldık ayaksiz olanlardan zaten bebek hemen buyuyor muş o yüzden fazla almaya gerek yok dedi
bir de tulum aldık onlar çok ise yariyormus ben 3 tane tulum 5 tane pijama takımı ayaksiz 6-7 tane zibin en çok
gerekli olan zibin dedi arkadaş kendisinin 2 tane çocuğu
var.4 tane ince bir tane de kalın battaniye aldık
Selam kizlar ben geldim nasilsinizz..?
Oh oh epey birsey almışsin. Koy sende görelim fotolarını. Bende yeni aldıklarımı ekleyeceğim.
Bende sırf alttan citcitli body almışım bol bol kollu kolsuz, altlarına dediğin gibi ayaksiz yada ayaklı alt almam lazım.
Bir de her boy almışım 0-3, 3-6,6-9 aylık. Gerçi marka marka da tutmuyor bedenler birbirini. H&M den aldığım 3-6 ay bişeyleri c&a'nin 0-3 ay boderyle aynı gibi.
Evet kiyafet çok oldu bende de. Ama yine de alt ve pijama takımı almam lazım daha.onlar agırdan alıolar galiba bizim çeneler durmuoki kalabalıgızda çokca ondan
bende başlıyım ozaman şimdidden lohusa psikolojisini aşılamaya
ben bi 10lu takım aldım 2 tane 5li takım aldım 7 takım pijama oldu kaynanamınkiyle biirlikte ayaksız boy boy bide 6 aya kadar arhatım sanırım ben baya kıyafetimiz oldu 4 tanede tulumumuz var 2si ayaklı 2si ayaksız
nasılsınız kızlar umarm herkes iyi ağrısız sızısız güzel bir pazar geçiriyordur.bu akşam avm ye gidicez eşimle lcw bebek kıyafetleri sizce nasıl hiç aldınız mı kalitesi falan acaba alsam mı dün idil bebeye baktım çok pahalı el kadar tuluma 75 tl dedi
yıkamadan hepsini çeker koyarım canım...birde sizlere şunu soracağım...çantayı nası hazırladınız...takım olarak poşetleyipte mi koydunuz minnakların kıyafetlerini..ben öyle yapmayı düşünüyorum daha kolay olur diye...
nasılsınız kızlar umarm herkes iyi ağrısız sızısız güzel bir pazar geçiriyordur.bu akşam avm ye gidicez eşimle lcw bebek kıyafetleri sizce nasıl hiç aldınız mı kalitesi falan acaba alsam mı dün idil bebeye baktım çok pahalı el kadar tuluma 75 tl dedi
merhaba kızlar
bende uyku hali var.bi türlü kaldıramıyorum başımı..sizde de var mı
ben şuan 33 hafta 6 günlük hamileyim..aranızda öğretmenler olduğunu okudum..ne yaptınız rapor işini..
hani 32 de çalışabilir alıyorduk ya..sanırım benim yanıyor..doğuma 3 hafta kala da çalışamaz raporu alıyoduk yanlış hatırlamıyorsam..
Ben daha hazırlamadım ama bende öyle düşünüyorum. Hatta kendi pijama, gecelik ve sabahligimi yıkayıp ütüleyip poşete koydum. Kenarda duruyor öyle. Hepsini küçük küçük poşetlere koyarım dedim bende. Karışmaz en azından.
yarın sata göre 32+1 oluyorum..raporumu alıp okula teslim edeceğim inşallah..üç hafta kala zaten resmi olarak çalışamıyoruz ki tekrardan rapor almamıza gerek var mı bilmiiiyyorum ama bne dayanabilir miiyim 5 hafta o nu da bilmiyorum bakalım çalıaşamzm durumda olursam tekrradan çalışamaz raporu çıkarttıracağım ben sürem dolmadan...
Evet kiyafet çok oldu bende de. Ama yine de alt ve pijama takımı almam lazım daha.
Canım ben gecen aldım lcw'den indirim vardı ve fiyatlar da cok uygun. Kumaşları guzel. Açık renk aldım genelde boya vermesin diye de. Gerçi yeşilli mavili body de almıştım. Ama yıkmadım henüz renk veriyor mu bilmiyorum.
benim her halukarda yanıyo 3 haftam sanırım uff..ben de hatırlamıyorum..
3 hafta kala rapor aldım mı almadım mı ama 32 de almıştım..
selam kızlar nasılsınız bakalım gene herkesler biryerlere gitmiş galiba
merhaba kızlar
bende uyku hali var.bi türlü kaldıramıyorum başımı..sizde de var mı
ben şuan 33 hafta 6 günlük hamileyim..aranızda öğretmenler olduğunu okudum..ne yaptınız rapor işini..
hani 32 de çalışabilir alıyorduk ya..sanırım benim yanıyor..doğuma 3 hafta kala da çalışamaz raporu alıyoduk yanlış hatırlamıyorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?