ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...
sen daha almadın mı raporunu...
Aynen öyle canım :) minik minik hepsi.bende şeffaf beyaz poşet aldım...renkleri de görünüyo dışarıdan...poşetleyip poşetleyip koyacağım..dağınıklık olmasın aradığım zamanda hemen bulayım hepsi birbirine girmesin zaten minnacık şeyler aradığın vakit bulmak epey zor olacak...
En iyisi şeffaf poşette koymak. Hem görünür.altlarımda var ama ayaklı bizimkiler anca kullansa kullansa 3 aya kadar en fazla
bende yıkayıp ütüleyip poşetliyim diyorum şeffaf poşetlere öle koyucam çantasına
selam kızlar nasılsınız bakalım gene herkesler biryerlere gitmiş galiba
ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...
sen daha almadın mı raporunu...
Gecmis olsun canım. Nasılsın simdi. Ne olmuştu? Neden yatmıştın?slm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım
çok sıkılıyorum çok2 hafta önce pazar kayınvalidelerle pikniğe gittik geçen hafta eşim sınava gitti ondan öncede 1 ay ramazandı hiç dışarı çıkamadık şurda doğumuma 5 haftam kaldı, zaten son 2 haftayı saymıyorum iyice ağırlaşıcam kaç gündür bu pazar günün planını yapıyorum dışarı çıkıcaz alışveriş yapıcaz mobilyalarımızı alıcaz eşim sabah dedi ben bağa gidip üzümlere bi bakıcam 5 buçuk gibi alırım alışverişe çıkarız saat 6 oldu hala ses yok arkadaşlarıyla gitti bağa biliyorum o gelene kadar heryer kapanıcak of ağlamak istemiyorum ama çok doldum çok sıkıldım artık erkenden bir doğum yapsam ne kıyafetimiz ne evde ev eşyamız var sizlerlede paylaşmasam patlıycam sanki
Gecmis olsun canım. Nasılsın simdi. Ne olmuştu? Neden yatmıştın?
Canım uzme kendini. Avm gibi yerler yok mu sizin 22ye kadar açık olan. Oralarda gezersiniz. Bizde öyle yapıyoruz bazen.
Öyle deme vaktinde gelir insallah bebegin de. Halledersin insallah. Bizim de daha eksiğimiz var. Olur hersey.
Yok mu anne falan arada onlarla da çıkarsın.
Kızlar siz bebek kıyafetlerinin içte kaldm etiketlerini kestiniz mı? Ben keseceğim hepsini. Çünkü bebegi rahatsız eder.
yok canım ailem başka şehirde çok samimi arkadaşlarımda yok, gelene çıkana kadar avm bile kapanıcak biliyorum ama bugün son bugünde yetişemeyip çıkmazsak asla dışarı çıkıp bişey almıcam ne eşya ne bebek kıyafeti hiçbirşey almıcam. o kadar sinirlendim doğumdan sonra vericem listeyi koşup alsın bulsun ay sinirimi yenemiyorum hamilelik öncesi böyle değildim bu son günlerde çok gerginim çok hassasım
sikma canını Cnm bugün Olmassa başka zaman çıkarsınçok sıkılıyorum çok2 hafta önce pazar kayınvalidelerle pikniğe gittik geçen hafta eşim sınava gitti ondan öncede 1 ay ramazandı hiç dışarı çıkamadık şurda doğumuma 5 haftam kaldı, zaten son 2 haftayı saymıyorum iyice ağırlaşıcam kaç gündür bu pazar günün planını yapıyorum dışarı çıkıcaz alışveriş yapıcaz mobilyalarımızı alıcaz eşim sabah dedi ben bağa gidip üzümlere bi bakıcam 5 buçuk gibi alırım alışverişe çıkarız saat 6 oldu hala ses yok arkadaşlarıyla gitti bağa biliyorum o gelene kadar heryer kapanıcak of ağlamak istemiyorum ama çok doldum çok sıkıldım artık erkenden bir doğum yapsam ne kıyafetimiz ne evde ev eşyamız var sizlerlede paylaşmasam patlıycam sanki
bende kestim Cnm bizi bile rahatsız ediyorsa bebisleri de eder dimiKızlar siz bebek kıyafetlerinin içte kaldm etiketlerini kestiniz mı? Ben keseceğim hepsini. Çünkü bebegi rahatsız eder.
sinirlenme Cnm seni çok iyi anlıyorumyok canım ailem başka şehirde çok samimi arkadaşlarımda yok, gelene çıkana kadar avm bile kapanıcak biliyorum ama bugün son bugünde yetişemeyip çıkmazsak asla dışarı çıkıp bişey almıcam ne eşya ne bebek kıyafeti hiçbirşey almıcam. o kadar sinirlendim doğumdan sonra vericem listeyi koşup alsın bulsun ay sinirimi yenemiyorum hamilelik öncesi böyle değildim bu son günlerde çok gerginim çok hassasım
sikma canını Cnm bugün Olmassa başka zaman çıkarsın
bende almadım bazı şeyleri daha kızımın yatağı bile yok eşim hep
çalışıyor bende artık kafaya takmiyorum sende hiç takma Cnm
üzülmek bizlere yaramiyor
bende kestim Cnm bizi bile rahatsız ediyorsa bebisleri de eder dimi
sinirlenme Cnm seni çok iyi anlıyorum
canım hoşgeldin nerelerdesin antibiyotik ne için canım geçmiş olsunslm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım
o poşetleri nerden bulcaz ya büyük boy buzdolabı poşetleri olmazmıkiAynen öyle canım :) minik minik hepsi.
En iyisi şeffaf poşette koymak. Hem görünür.
İyiz canım. Sen nasılsın.
Bende birazdan kocişle yürüyüşe çıkacağım.
yok canım ailem başka şehirde çok samimi arkadaşlarımda yok, gelene çıkana kadar avm bile kapanıcak biliyorum ama bugün son bugünde yetişemeyip çıkmazsak asla dışarı çıkıp bişey almıcam ne eşya ne bebek kıyafeti hiçbirşey almıcam. o kadar sinirlendim doğumdan sonra vericem listeyi koşup alsın bulsun ay sinirimi yenemiyorum hamilelik öncesi böyle değildim bu son günlerde çok gerginim çok hassasım
haklısın canım ağladım üzüldüm diye karnım şimdi taş gibi olduilk bebeğim diye heyecanlanıyorum acele acele değilde keyifle almak aldıklarımı eve getirip böyle saatlerce bakmak istiyorum ama erkekler bunu anlamıyor işte
ben hala anlayamıyorum bu kasılmalar nedir ne degildir diye ya doktoruma sordum sen kısa boylusun bebegin hareketlerini falan daha net hissedersin kasılma degildir onlar dedi telefonda
konuşmazmıyım canım 5 buçukta alıcaktı beni alışveriş yapıp yemeğimizi yiyecektik saat 6 buçuk oldu bile gelip çıkana kadar zaten kapanır heryer hiç hevesimde kalmadı çıkmaya zaten bi pazarda böyle bomboş geçti gitticanım hoşgeldin nerelerdesin antibiyotik ne için canım geçmiş olsun
benim durumu sordunmu???
o poşetleri nerden bulcaz ya büyük boy buzdolabı poşetleri olmazmıki
canım eşinle konuşsaydın güzelce bi yol bulurdunuz
uzme kendini Cnm bende senin gibi çok uzgunum
belki eşinin bir işi çıkmıştır.ilk bebegimiz oldugu için
gerçekten çok heyecanliyiz eşin gitmesse sen yalnız
git Cnm hem kizina begendigin şeyleri alır kendi zevkine
göre takilirsin[/QUOTE
bu şehri hiç bilmiyorum ki canım tek başıma çıkmamada izin vermez eşim zaten karnım çok büyük bişey olur diye napalım kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sağlık olsun diyorum yeterki bebeğim iyi olsun buda geçicek
çok sıkılıyorum çok2 hafta önce pazar kayınvalidelerle pikniğe gittik geçen hafta eşim sınava gitti ondan öncede 1 ay ramazandı hiç dışarı çıkamadık şurda doğumuma 5 haftam kaldı, zaten son 2 haftayı saymıyorum iyice ağırlaşıcam kaç gündür bu pazar günün planını yapıyorum dışarı çıkıcaz alışveriş yapıcaz mobilyalarımızı alıcaz eşim sabah dedi ben bağa gidip üzümlere bi bakıcam 5 buçuk gibi alırım alışverişe çıkarız saat 6 oldu hala ses yok arkadaşlarıyla gitti bağa biliyorum o gelene kadar heryer kapanıcak of ağlamak istemiyorum ama çok doldum çok sıkıldım artık erkenden bir doğum yapsam ne kıyafetimiz ne evde ev eşyamız var sizlerlede paylaşmasam patlıycam sanki
Aynen öyle canım :) minik minik hepsi.
İyiz canım. Sen nasılsın.
Bende birazdan kocişle yürüyüşe çıkacağım.
canım böyle ufak tefek şeylerle kendinide bebeğide üzme lütfen.bende hep kendim aldım bebeğin eşyalarını.hep kendim taşıdım 2 otobüs değiştirerek...doktor kontrolü için her şehre gidişimde aldım..eşim doktor kontrollerime gelemiyor ben yalnız gidiyorum eşyalarıda hep kendim aldım eşim sadece beşiği yıkama teknesini ve uyku setini aldı he bide bez emzik bebeyağı gibi ufak şeyleri almış.bende üzülsem üzülürüm bende isterim doktor kontrolünde yanımda olsun bebeğin eşyalarını beraber alalım ama herşey istediğimiz gibi olmuyor sende üzülme canım lütfen elbet alınır onlar hiiç canını sıkma
konuşmazmıyım canım 5 buçukta alıcaktı beni alışveriş yapıp yemeğimizi yiyecektik saat 6 buçuk oldu bile gelip çıkana kadar zaten kapanır heryer hiç hevesimde kalmadı çıkmaya zaten bi pazarda böyle bomboş geçti gitti
anlıyorum Cnm bende senin gibi yalnız çıkamıyorumuzme kendini Cnm bende senin gibi çok uzgunum
belki eşinin bir işi çıkmıştır.ilk bebegimiz oldugu için
gerçekten çok heyecanliyiz eşin gitmesse sen yalnız
git Cnm hem kizina begendigin şeyleri alır kendi zevkine
göre takilirsin[/QUOTE
bu şehri hiç bilmiyorum ki canım tek başıma çıkmamada izin vermez eşim zaten karnım çok büyük bişey olur diye napalım kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sağlık olsun diyorum yeterki bebeğim iyi olsun buda geçicek
çünkü bende bu şehri bilmiyorum peki eşinin arkadaşınin
eşi falan yok mu ben eşimin arkadasinin eşiyle beraber
gittim eşin gibi olmaz ama en azından yanında biri olur
slm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım
anladım canım ilk doğum olduğu için bilgim yoktu...Canım 37.haftada çalışamaz raporunu alıp tekrar işyerine vermen gerekiyor
Aynen öyle canım :) minik minik hepsi.
tamam kuzu...alırız raporumuzu...Bildiğim kadarı ile 37de gidip çalışamaz raporunu almanız lazım kızlar
Kızlar siz bebek kıyafetlerinin içte kaldm etiketlerini kestiniz mı? Ben keseceğim hepsini. Çünkü bebegi rahatsız eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?