2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok sıkılıyorum çok 2 hafta önce pazar kayınvalidelerle pikniğe gittik geçen hafta eşim sınava gitti ondan öncede 1 ay ramazandı hiç dışarı çıkamadık şurda doğumuma 5 haftam kaldı, zaten son 2 haftayı saymıyorum iyice ağırlaşıcam kaç gündür bu pazar günün planını yapıyorum dışarı çıkıcaz alışveriş yapıcaz mobilyalarımızı alıcaz eşim sabah dedi ben bağa gidip üzümlere bi bakıcam 5 buçuk gibi alırım alışverişe çıkarız saat 6 oldu hala ses yok arkadaşlarıyla gitti bağa biliyorum o gelene kadar heryer kapanıcak of ağlamak istemiyorum ama çok doldum çok sıkıldım artık erkenden bir doğum yapsam ne kıyafetimiz ne evde ev eşyamız var sizlerlede paylaşmasam patlıycam sanki

Aynen öyle canım :) minik minik hepsi.
altlarımda var ama ayaklı bizimkiler anca kullansa kullansa 3 aya kadar en fazla
bende yıkayıp ütüleyip poşetliyim diyorum şeffaf poşetlere öle koyucam çantasına
En iyisi şeffaf poşette koymak. Hem görünür.
selam kızlar nasılsınız bakalım gene herkesler biryerlere gitmiş galiba

İyiz canım. Sen nasılsın.
Bende birazdan kocişle yürüyüşe çıkacağım.

slm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım
Gecmis olsun canım. Nasılsın simdi. Ne olmuştu? Neden yatmıştın?

Canım uzme kendini. Avm gibi yerler yok mu sizin 22ye kadar açık olan. Oralarda gezersiniz. Bizde öyle yapıyoruz bazen.
Öyle deme vaktinde gelir insallah bebegin de. Halledersin insallah. Bizim de daha eksiğimiz var. Olur hersey.
Yok mu anne falan arada onlarla da çıkarsın.

yok canım ailem başka şehirde çok samimi arkadaşlarımda yok, gelene çıkana kadar avm bile kapanıcak biliyorum ama bugün son bugünde yetişemeyip çıkmazsak asla dışarı çıkıp bişey almıcam ne eşya ne bebek kıyafeti hiçbirşey almıcam. o kadar sinirlendim doğumdan sonra vericem listeyi koşup alsın bulsun ay sinirimi yenemiyorum hamilelik öncesi böyle değildim bu son günlerde çok gerginim çok hassasım

Ahh canim benim cok haklisin keske dedigi saatte gelseydi esinde giderdiniz belki yoldadir geliyordur hic haber vermedimi..cogu erkekler zaten arkadaslariyla cikiyorsa hep bi gec gelme söz konusu oluyor bence.ama sen sinirlenmemeye calis biliyorum cok zor hele su durumda insan cok hassaslasiyor hep bir ilgi bekliyor ama hemen kötü düsünme belki gidersiniz daha yada haftaya sakin aglama bebisinlede konus rahatlarsin

sikma canını Cnm bugün Olmassa başka zaman çıkarsın
bende almadım bazı şeyleri daha kızımın yatağı bile yok eşim hep
çalışıyor bende artık kafaya takmiyorum sende hiç takma Cnm
üzülmek bizlere yaramiyor
Kızlar siz bebek kıyafetlerinin içte kaldm etiketlerini kestiniz mı? Ben keseceğim hepsini. Çünkü bebegi rahatsız eder.
bende kestim Cnm bizi bile rahatsız ediyorsa bebisleri de eder dimi
sinirlenme Cnm seni çok iyi anlıyorum

haklısın canım ağladım üzüldüm diye karnım şimdi taş gibi oldu ilk bebeğim diye heyecanlanıyorum acele acele değilde keyifle almak aldıklarımı eve getirip böyle saatlerce bakmak istiyorum ama erkekler bunu anlamıyor işte

slm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım
canım hoşgeldin nerelerdesin antibiyotik ne için canım geçmiş olsun
benim durumu sordunmu???

o poşetleri nerden bulcaz ya büyük boy buzdolabı poşetleri olmazmıki

canım eşinle konuşsaydın güzelce bi yol bulurdunuz

uzme kendini Cnm bende senin gibi çok uzgunum
belki eşinin bir işi çıkmıştır.ilk bebegimiz oldugu için
gerçekten çok heyecanliyiz eşin gitmesse sen yalnız
git Cnm hem kizina begendigin şeyleri alır kendi zevkine
göre takilirsin

ben hala anlayamıyorum bu kasılmalar nedir ne degildir diye ya doktoruma sordum sen kısa boylusun bebegin hareketlerini falan daha net hissedersin kasılma degildir onlar dedi telefonda

tatlım böyle karnım geriliyor bebek bir yere toplaniyor orası böyle sıkışıyor .bu kasılma son zamanlarda bende çok artı doktor artık yeri daralıyor dedi gelme provasi yapıyor içeride

konuşmazmıyım canım 5 buçukta alıcaktı beni alışveriş yapıp yemeğimizi yiyecektik saat 6 buçuk oldu bile gelip çıkana kadar zaten kapanır heryer hiç hevesimde kalmadı çıkmaya zaten bi pazarda böyle bomboş geçti gitti

canım böyle ufak tefek şeylerle kendinide bebeğide üzme lütfen.bende hep kendim aldım bebeğin eşyalarını.hep kendim taşıdım 2 otobüs değiştirerek...doktor kontrolü için her şehre gidişimde aldım..eşim doktor kontrollerime gelemiyor ben yalnız gidiyorum eşyalarıda hep kendim aldım eşim sadece beşiği yıkama teknesini ve uyku setini aldı he bide bez emzik bebeyağı gibi ufak şeyleri almış.bende üzülsem üzülürüm bende isterim doktor kontrolünde yanımda olsun bebeğin eşyalarını beraber alalım ama herşey istediğimiz gibi olmuyor sende üzülme canım lütfen elbet alınır onlar hiiç canını sıkma

bende bebeğin eşayaalrını yıkadım ütüledim bavula konacakalrı koydum diğerlerini büyük şefaf poşetlere koydum tulumları çorapları falan ayrı olacak biçimde öyle kaldırdım toz olmasın batmasın bebeğimin eşyaları diye

haklısın canım benim gücüme giden bütün hafta evdeyim pazar azcık dolaşsam gezsem yetiyor bana çok sıkılıyorum pazarda çıkmayınca hafta geçmek bilmiyor sanki takmamaya çalışıyorum aslında ama yaşlar gözümden süzülüp gidiyor sanırım hormonlarında etkisi böyle hassas biri değildim ben

canım seni merak ettim o gün suyum geldi demiştin..antibiyotik ne için...geçmiş olsun...

Canım 37.haftada çalışamaz raporunu alıp tekrar işyerine vermen gerekiyor
anladım canım ilk doğum olduğu için bilgim yoktu...

aynı durum benim içinde geçerli..ben ne ettim dün görümceki adım çıktım alış verişe çıkmaz olaydım iyice gerildim döndüm eve...boş ver eşini bekle canım

bende şeffafa koyacağım kuzu..evet minik minik...

Bildiğim kadarı ile 37de gidip çalışamaz raporunu almanız lazım kızlar
tamam kuzu...alırız raporumuzu...

Kızlar siz bebek kıyafetlerinin içte kaldm etiketlerini kestiniz mı? Ben keseceğim hepsini. Çünkü bebegi rahatsız eder.

ben keseceğim canım yıkadıktan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…