2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ah canım bende çok sıkılıyorum ama benim cumartesi pazarım yok malesef..bugün kahvaltıda eşime ben bugün gezicem çok canım sıkılıyor dedim tamam çıkarkende çok geç kalam diyor ya dedim dalgamı geçiyosun benim gidecek gezecek yerim mi var burada? o kadar bunalıyorum ki bende gezmek hava almak istiyorum seni çok iyi anlıyorum ama eşler bazen bizi anlamıyor en baştaki lafı sana rahat batıyor..bana rahat değil yalnızlık batıyor..

tatlım böyle karnım geriliyor bebek bir yere toplaniyor orası böyle sıkışıyor .bu kasılma son zamanlarda bende çok artı doktor artık yeri daralıyor dedi gelme provasi yapıyor içeride
ben bebek sagda hep zaten kaburgamın altı çıkıo dag gibi toplanma gibi degilde dayanıo gibi bakalım nedense hep bi erken dogum telaşı var bende erken gelecekmiş gibi gelio bizim paşa

Son düzenleme:

kızlar salı günü eşimin arkadasinin karısı doğum yapicak
bende çok heyecanlandım aramızda iki ay var ama o sezaryen
oluyor bebeği görmek için sabırsızlanıyorum acaba bizim doğum
vakti gelecek mi

insaalh gelsn canım ben 35 haftalık oldm artk cok zorlanıyrm gece kramp gırıyo bacaklarıma kaburgalarıma batıyo moralmen de cok sıkıldm bunaldm butun gun evdeyım eşimde hep calısıyo arkdsmda yok bunaldm artk bugun hep uyudm canım bişey yapmk istemıyo

kapanmaz canım yaaa bızde akşam uzerı cıkıyoz bu saatlrde gezıyoz kapanmıyo gunduz ben sıcak ve nemden cıkamıyorumm ayy canım egelımısın sen yoksa bağ dedın uzum dedın benımde uzmum yolda annem bagımızdan yolluyor rahmetlı babaacıgımın uzumleriii

Kızlar siz bebek kıyafetlerinin içte kaldm etiketlerini kestiniz mı? Ben keseceğim hepsini. Çünkü bebegi rahatsız eder.

kestım canım yıkamadan kestım cunku yıkadıktan sonra kıyafteler elelrımde cok oyalanmasın hemen utyleyıp kaldırayım ıstdım zaten bebegın boyu kadar etıket cıkıyo içinden

eşimi aradım açmadı şimdi o gelicekte çıkıcaz karnımda acıktı yan apartmanda mangal yakmışlar canım çekti buram buram kokuyo egeliyiz canım denizlideyim ben aslen buralı değilimde buraya gelin geldim 1 yıldır burdayım. Allah rahmet eylesin canım.

Merhaba kızlar..off off herkesin ayrı bir derdi var..benim kabusum da kayınvalidem..eşim yanımda avm den uçak maketi almış onu yapıyo annem de burdaydı çamaşırları filan halletti evi topladı ütüleri yaptı..annem de olmasa..biterdik..kayınvalde de benim ayaklanmamı bekliyor hanımefendi ben yatarken gelmiyor....hele bir doğırayım sorcam ben ona..her yerde ben laf sokcam ona pişman edicem bana geldiğine..daha fazlasını haketti de oğluna dua etsin..bende aylarca kalma planları yapıyor hele bi gelsin beni bu durumda yüzüstü bıraktı ben de salağım ya eve alıcam ayaklanınca..dedim eşime bana kiralık ev tutarsın ananla oturursun dedim eşim de merak etme sen bana güven dedi..umarım öyle olur

sorma benim eşim de bugün yanımda söylene söylene bir oldu..bizi hiç anlamayacaklar..

sorma benim eşim de bugün yanımda söylene söylene bir oldu..bizi hiç anlamayacaklar..

aynen canım ya çok düz mantık düşünüyolar biraz bizim gibi hassas olsalar bak 5 buçukta beni alıcaktı yemeğe alışverişe çıkıcaktık saat 7 buçuk oldu telinide açmıyor karnım aç evde yemek yok nasıl delirmeyim şimdi ben

valla cok haklısın arkadsm en nefret ettgm şey söz verılıp tutulmaması sen bişeyler atıstr en azından insa arayıp yetısemıcem der ya amaan erkekler işte benmkıde uyuyo zaten butun gun yok

valla cok haklısın arkadsm en nefret ettgm şey söz verılıp tutulmaması sen bişeyler atıstr en azından insa arayıp yetısemıcem der ya amaan erkekler işte benmkıde uyuyo zaten butun gun yok

endişelendimde şimdi uzak bağın yolu arıyorum arıyorum açmıyo teli şimdide normalde bir kere çaldırsam açar ay sizinde başınızı şişirdim bugün derdimle

endişelendimde şimdi uzak bağın yolu arıyorum arıyorum açmıyo teli şimdide normalde bir kere çaldırsam açar ay sizinde başınızı şişirdim bugün derdimle

endişelenme gelır bırazdan arkadaslarla unutmustr bızızm kadar ınce fıkırlı ddetaycı olamıyolar maalesef yannda akraba falan varsa onu ARA

Canım bu bağ nasıl bir yer belkide duymuyordur dur bakalım panik yapma bekle azcık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…