haklısın canım benim gücüme giden bütün hafta evdeyim pazar azcık dolaşsam gezsem yetiyor bana çok sıkılıyorum pazarda çıkmayınca hafta geçmek bilmiyor sanki takmamaya çalışıyorum aslında ama yaşlar gözümden süzülüp gidiyor sanırım hormonlarında etkisi böyle hassas biri değildim ben
ben bebek sagda hep zaten kaburgamın altı çıkıo dag gibi toplanma gibi degilde dayanıo gibi bakalım nedense hep bi erken dogum telaşı var bende erken gelecekmiş gibi gelio bizim paşatatlım böyle karnım geriliyor bebek bir yere toplaniyor orası böyle sıkışıyor .bu kasılma son zamanlarda bende çok artı doktor artık yeri daralıyor dedi gelme provasi yapıyor içeride
konuşmazmıyım canım 5 buçukta alıcaktı beni alışveriş yapıp yemeğimizi yiyecektik saat 6 buçuk oldu bile gelip çıkana kadar zaten kapanır heryer hiç hevesimde kalmadı çıkmaya zaten bi pazarda böyle bomboş geçti gitti
uzme kendini Cnm bende senin gibi çok uzgunum
belki eşinin bir işi çıkmıştır.ilk bebegimiz oldugu için
gerçekten çok heyecanliyiz eşin gitmesse sen yalnız
git Cnm hem kizina begendigin şeyleri alır kendi zevkine
göre takilirsin[/QUOTE
bu şehri hiç bilmiyorum ki canım tek başıma çıkmamada izin vermez eşim zaten karnım çok büyük bişey olur diye napalım kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sağlık olsun diyorum yeterki bebeğim iyi olsun buda geçicek
canım gelince sorarsın hesabını takma kafana kendini yeme hallolur herşey öyle hazırki artık herşey gidip begenip almaya bakıo aslında bi günde bitecek şeyler erkekler tabi telaşsız benimkide öle diyorum daha yıkanmadı çanta hazır deil adamın umrunda deil daha vakit varya illaki yumurta kapıya dayanacak
konuşmazmıyım canım 5 buçukta alıcaktı beni alışveriş yapıp yemeğimizi yiyecektik saat 6 buçuk oldu bile gelip çıkana kadar zaten kapanır heryer hiç hevesimde kalmadı çıkmaya zaten bi pazarda böyle bomboş geçti gitti
anlıyorum Cnm bende senin gibi yalnız çıkamıyorum
çünkü bende bu şehri bilmiyorum peki eşinin arkadaşınin
eşi falan yok mu ben eşimin arkadasinin eşiyle beraber
gittim eşin gibi olmaz ama en azından yanında biri olur
var canım arkadaşlar ama onlarında küçük bebişleri var bi kısmıda haftaiçi çalışıyor pazarda tabi eşleriyle vakit geçiriyolar olmadı internetten alıcaz herşeyi annecim ablacım yanımda olsa böyle olmazdı hiç.
var canım arkadaşlar ama onlarında küçük bebişleri var bi kısmıda haftaiçi çalışıyor pazarda tabi eşleriyle vakit geçiriyolar olmadı internetten alıcaz herşeyi annecim ablacım yanımda olsa böyle olmazdı hiç.
anladım Cnm uzme kendini bebis sağlıklı olsun da
kızlar salı günü eşimin arkadasinin karısı doğum yapicak
bende çok heyecanlandım aramızda iki ay var ama o sezaryen
oluyor bebeği görmek için sabırsızlanıyorum acaba bizim doğum
vakti gelecek mi
çok sıkılıyorum çok2 hafta önce pazar kayınvalidelerle pikniğe gittik geçen hafta eşim sınava gitti ondan öncede 1 ay ramazandı hiç dışarı çıkamadık şurda doğumuma 5 haftam kaldı, zaten son 2 haftayı saymıyorum iyice ağırlaşıcam kaç gündür bu pazar günün planını yapıyorum dışarı çıkıcaz alışveriş yapıcaz mobilyalarımızı alıcaz eşim sabah dedi ben bağa gidip üzümlere bi bakıcam 5 buçuk gibi alırım alışverişe çıkarız saat 6 oldu hala ses yok arkadaşlarıyla gitti bağa biliyorum o gelene kadar heryer kapanıcak of ağlamak istemiyorum ama çok doldum çok sıkıldım artık erkenden bir doğum yapsam ne kıyafetimiz ne evde ev eşyamız var sizlerlede paylaşmasam patlıycam sanki
bu kadar stres yapma canm benm kocıste hep calısıyo izin falan yok gecen 1 saatte hallettk hepsını bi magazaya gırdm aldm hepsını ordan senn paran olsn netttende alabılrsn üzme kendını anlıyrm senı en önemlısı saglık bebişler ıyı olsnda zaten gergınz hepten gerılıyoz bende cok takıntılıym hersey tam eksıksz olsn ıstym ama bazen olmuyo işte
Kızlar siz bebek kıyafetlerinin içte kaldm etiketlerini kestiniz mı? Ben keseceğim hepsini. Çünkü bebegi rahatsız eder.
kapanmaz canım yaaa bızde akşam uzerı cıkıyoz bu saatlrde gezıyoz kapanmıyo gunduz ben sıcak ve nemden cıkamıyorumm ayy canım egelımısın sen yoksa bağ dedın uzum dedın benımde uzmum yolda annem bagımızdan yolluyor rahmetlı babaacıgımın uzumleriii
bu kadar stres yapma canm benm kocıste hep calısıyo izin falan yok gecen 1 saatte hallettk hepsını bi magazaya gırdm aldm hepsını ordan senn paran olsn netttende alabılrsn üzme kendını anlıyrm senı en önemlısı saglık bebişler ıyı olsnda zaten gergınz hepten gerılıyoz bende cok takıntılıym hersey tam eksıksz olsn ıstym ama bazen olmuyo işte
bende çok takıntılıyım panik atak okb ne ararsan var zaten :) bide zaman daraldıkça yetiştiremicem korkusu herşey tam olsun istiyorum hep.eşimin kendi işi izin alma problemi yok ama pazar gününü yalnız geçirmek çok içimi sıkıyor özellikle son 2 aydır her pazar böyle geçti
eşimi aradım açmadı şimdio gelicekte çıkıcaz karnımda acıktı yan apartmanda mangal yakmışlar canım çekti buram buram kokuyo egeliyiz canım denizlideyim ben aslen buralı değilimde buraya gelin geldim 1 yıldır burdayım. Allah rahmet eylesin canım.
bende çok takıntılıyım panik atak okb ne ararsan var zaten :) bide zaman daraldıkça yetiştiremicem korkusu herşey tam olsun istiyorum hep.eşimin kendi işi izin alma problemi yok ama pazar gününü yalnız geçirmek çok içimi sıkıyor özellikle son 2 aydır her pazar böyle geçti
bende var işte bıde üstüne hamılelık ilacta kullanamdm cok kötü günler gecrdm benmde burda kımsem yok esımnde kendı işi bi tek gecen pazar gezdk mangal faln yaptk bu pazarda acmadı duk ama ist araba bakmaya gıttı arabamızı sattk 1 bucuk ay oldu dıyrm al artk cok sıkılyrm ramazandada hep evdeym sımdıde evde sıkılyrm cok demın geldı yoruldm dedı uyuyo
sorma benim eşim de bugün yanımda söylene söylene bir oldu..bizi hiç anlamayacaklar..
valla cok haklısın arkadsm en nefret ettgm şey söz verılıp tutulmaması sen bişeyler atıstr en azından insa arayıp yetısemıcem der ya amaan erkekler işte benmkıde uyuyo zaten butun gun yokaynen canım ya çok düz mantık düşünüyolar biraz bizim gibi hassas olsalar bak 5 buçukta beni alıcaktı yemeğe alışverişe çıkıcaktık saat 7 buçuk oldu telinide açmıyor karnım aç evde yemek yok nasıl delirmeyim şimdi ben
valla cok haklısın arkadsm en nefret ettgm şey söz verılıp tutulmaması sen bişeyler atıstr en azından insa arayıp yetısemıcem der ya amaan erkekler işte benmkıde uyuyo zaten butun gun yok
endişelendimde şimdi uzak bağın yolu arıyorum arıyorum açmıyo teli şimdide normalde bir kere çaldırsam açar ay sizinde başınızı şişirdim bugün derdimle
aynen canım ya çok düz mantık düşünüyolar biraz bizim gibi hassas olsalar bak 5 buçukta beni alıcaktı yemeğe alışverişe çıkıcaktık saat 7 buçuk oldu telinide açmıyor karnım aç evde yemek yok nasıl delirmeyim şimdi ben
endişelendimde şimdi uzak bağın yolu arıyorum arıyorum açmıyo teli şimdide normalde bir kere çaldırsam açar ay sizinde başınızı şişirdim bugün derdimle
bende var işte bıde üstüne hamılelık ilacta kullanamdm cok kötü günler gecrdm benmde burda kımsem yok esımnde kendı işi bi tek gecen pazar gezdk mangal faln yaptk bu pazarda acmadı duk ama ist araba bakmaya gıttı arabamızı sattk 1 bucuk ay oldu dıyrm al artk cok sıkılyrm ramazandada hep evdeym sımdıde evde sıkılyrm cok demın geldı yoruldm dedı uyuyo
aynı durumdayız memur olsa en azından tatili belli saati belli kafasında bu kadar iş stresi olmıcak bizde ramazanda çıkamadım kaç haftadırda bişeyler oluyo çıkamıyoruz bütün planım bu gün içindi ama yok 5 buçukta gelicek saat 8 oldu arıyorum açmıyorda hem kızıyorum hep endişelenip korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?