Canım bu bağ nasıl bir yer belkide duymuyordur dur bakalım panik yapma bekle azcık daha
aradı şimdi yarım saate gelirim hazırlan diyo bu saatten sonra ne yapıcaksak artık o yarım saat bir saati bulur zaten yine kaldı benim alışveriş allahtan anneciğim alıp alıp yolluyor bana lohusa pijamalarımı bile almış yolladı bana insanın annesi gibi kimse olamıyor
aradı şimdi yarım saate gelirim hazırlan diyo bu saatten sonra ne yapıcaksak artık o yarım saat bir saati bulur zaten yine kaldı benim alışveriş allahtan anneciğim alıp alıp yolluyor bana lohusa pijamalarımı bile almış yolladı bana insanın annesi gibi kimse olamıyor
kızlar slm nasılsınız ben bugun kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kalktıgım dan beri sol kasıgımda tuhaf anlatamayacagım bı agrım var uzandım hep gecer dıye ama gecmedı bıde sag kolumdakı parmaklarım sıs bır sey tutamıyorum agrıyor ve sıkıp kapatamıyorum bılgınız varmı veya bunları yasayan oldumu
canım oncelıkle dun kasık agrısyla gune başladım ve butun gun krnım taş gıbıydı kocam yoktu ve cok korktum sızı seklınde arada hıssettırıyo demı agrı acı gıbıde değişik
el uyuşması bende 3 haftadır var sağ el parmaklarım ozellikle sağ aayak parmaklarımda da az var dr sordum olur dedıhamleleıkten kayanaklanıyo dedı dogumdan sonra gecer dedı elın yan baağlarrıyla alakalıymış bana anlattıı bır surude aklımda bunlar kaldı dum duz acamıyorum sağ elımı mesela geremıyorum
sıkıcı bır pazar sabahından herkese merhaba
gecmıs olsun canım dınlen guzelce kendını yoracak bısey yapma rabbım hayırlısıyla zamanında saglıkla bebısıne kavusmayı nasıp etsın
gunaydın canım..bu mantık bana bıraz ters geldı bence bebıslerımzle ıletısım anne karnında baslıyor hep elım gobegım benım nerdeyse oyle lsaydı benım sımdıye dogurmm gerekırdı galıba bebeklerımızın bılınclerı duygu ve zekaları anne karnında gelısyor hatta soyle bı bılgıd eben vereyım bız bazen stres olmayalım bebegı olumsuz etkıler dıyoruz ya bızım streslenmeız bebegın kıslıgının olusmasına katkısı oluyrmus bebegın dunyaya geldıgınde guclu omasını ılerıkı hayatında sorunlarla bas etmesınde temel olusturuyormuz kaynak national geographic yasam yolculugu
gunaydın canım hayır olsun ruyan bende kendımı gordum kanamm oluyordu doktora gıtmye calısıyordum allah hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
slm kızlar..evet canım doğru...karnınla sakınoynama diye uyardı başınbdan beri doktorum kasılmalara sebep oluyor çünkü
oynama değilde elınızı karnınıza koymuyormusunuz hiç duymadım bı bıldıklerı var demekkı dr ların ama gerçekten çok şaşırdım kız ya herşey Allahtan olacagına varıyoo
banada bıraz tuhaf geldı canım genelde sevın oksayın konusun derler bunu ılk defa duydum ve cok sasırdım bende rabbıme emanet olsunlar ben oyle kıpır kıpır ederken nasıl sevmıyım oglusumu
kızlar kuzu arkadaşımız doğru söylüyor. kasılmaları artırıyor karnı sevmek dokunmak...tıbben öyle..kii ben hiç dokunmamaya çalışıyorum özellikle doktorm elinle karnını durmadan kontrol etme dedi...
kasılması olmayan için sorun yok..ama benim gibiler için tehlikeli bence çok mantıklı çünü ne zaman çok dokunsam kasılmam artıyor
yok canım ben şuan annemlerdeyim.balıkesirde..okulum vanda.bu perşembe gidicem inşallah..o yüzden daha almaım..bu arad ben 32 yi geçtim..33 hafta 6 günlük odum sata göre..hani tatile denk geldi ya 32 ve sorası o yüzden diyorum..
ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...
sen daha almadın mı raporunu...
Merhaba canım, ben de öğretmenim tam 32 haftalık olduğumda raporumu aldım okula verdim. 37 de de çalışamaz raporu alıp okula vericez. 2 hafta hemen hemen kaybım oluyor benim de ama en azından ayın 25ine kadar çalışıcam 3 hafta kadar bi zaman doğum sonrasına eklenecek. Sen neden almadın çalışabilir raporunu?
bizimki allahtan işe geç gidiyo 12 gibi falan en azından ben erken kalkmıyorum.eskiden tedavi görmüştüm yani kısa süre antidepresan içmiştim 10 sene kadar önce şimdi tedavi olmuyorum iyiyimde zaten panik atak değilde aslında benimkisi hastalık hastalığı ve evham anksiyete bozukluğu tam olarak.olsun için rahat etmıstr en azından üzülme bosver benmde aynı sabah 8de gıdıyo aksam 9 9buck 10 bıle oluyo uemek yıyz tv izlerken uyuyo baska sosyal hayat yok pazarda calısıyoda 2 haftadr sakın dıye acmadı sen tedavı falan gördnmü yoksa hafıf mı gecırdn bu panık atagı
olurmu hiç anne gibi kimse olamaz..Allah onları başımızdan eksik etmesin..rahmetli babam annemden daha merhametliydi ikisi de birer pırlantaydıaaahh ahhh ...neyse canım sen de üzme kendini avmler açık oluyor 11 e kadar..yazın heryer açık
ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...
sen daha almadın mı raporunu...
Merhaba canım, ben de öğretmenim tam 32 haftalık olduğumda raporumu aldım okula verdim. 37 de de çalışamaz raporu alıp okula vericez. 2 hafta hemen hemen kaybım oluyor benim de ama en azından ayın 25ine kadar çalışıcam 3 hafta kadar bi zaman doğum sonrasına eklenecek. Sen neden almadın çalışabilir raporunu?
bizimki allahtan işe geç gidiyo 12 gibi falan en azından ben erken kalkmıyorum.eskiden tedavi görmüştüm yani kısa süre antidepresan içmiştim 10 sene kadar önce şimdi tedavi olmuyorum iyiyimde zaten panik atak değilde aslında benimkisi hastalık hastalığı ve evham anksiyete bozukluğu tam olarak.
amin canım benimde babam rahmetli oldu Allah annemi bana bağışlasın ona uzun ömürler versin. 10 da kapanıyor bizim burda avmler zaten daha yolda gelicek duş alıcak çıkıcaz derken saat 10u bulur bişey demicem kavga etsek o haklı çıkar zaten sessiz kalıcam Allah biliyor ne kadar istemiştim bugün çıkıp dolaşmayı inşallah o da anlar
31. haftama girdm :) geçen rahatsızdım çok şükür geçti bebegim de iyiymiş. nidilat kullanıyordum onuda bıraktm. şimdi gayet iyiyiz dogumlarınız nasıl olacak.ben epuduraln ormal dogum düşünüyorum :) her söylentiye ragmen doktoruma kulak verip epudural olacagım inş. :)
31. haftama girdm :) geçen rahatsızdım çok şükür geçti bebegim de iyiymiş. nidilat kullanıyordum onuda bıraktm. şimdi gayet iyiyiz dogumlarınız nasıl olacak.ben epuduraln ormal dogum düşünüyorum :) her söylentiye ragmen doktoruma kulak verip epudural olacagım inş. :)
benim ki 30+2 iken 1746 idi şuan 31+1 im :)ve hangi sıklıkla kontrole gideceksiniz son 9 haftam var :) hangi sıklıkla gideyim :)
cnm dr epıdural hakkında ne dedıkı sana
benim doktorum epidural normal doğumu önermedi ıkınma sornu oluyor ve en çok epidural doğumlarda sezeryanla doğum sonuçlanıyor dedi..ama herkes çok rahat diyor son ana kadar ne yapcam bilmiyorum
canım bir gece hastanede yattım sonra evdede bir gece yattım birkaç gün yattım yani sonra hapı ara ara içitim ve doktora gitmeden bırakmıştım zaten doktorda hapı bırakayım mı dedim agrıların geçtiyse bırak dedi:) çok şükür iyiyim benim beben çok sert tekmeler atıyor sanırım agrılarım o yüzden olmuştu :) şimdi evi bile temizleyebiliyorum rahat rahat inş. hep böyle gider :)ne güzel cnm..benim daha geçmedi kasılmalar 1 aydan fazla yatıyorum 32.haftama girdim bende..adalat kullandım tam geçti doktorum hemen kesince ilacı ertesi gün gene başladı kasılmalar..inşallah benim de biran evvel geçer..peki sen yattınmı cnm? yoksa ayaktaymıydın hep
evt bendehızlı kilo aldım benim şuan ki korkum bebek iri bebek olur mu olmaz inş. normal olsun istiyorum iri olursa normal olmuyormuş sanırım yaben de 30+4 ken 1750 gr.dı cnm maaşallah kilosu iyi dedi doktorum şuan 2 olmuştur sanırım bende biranda kilo aldım 4 günde
cnm dr epıdural hakkında ne dedıkı sana
Sinirlenme canım. Olur hersey. Bizimki de genelde cok rahat bu konularda. Bütün alışverişi ben yapıyorum genelde. Dun bebek mağazasına giri araba bakalım dedim, zaten annenle bskmadin mı diyor bana. Ya ben seninle de paylaşıp fikrini almak istiyorum. Üstelik hoşuma gidiyor. Ama erkekler nedense farklı davranıyor. Hele bizimki cok cabuk yorulur. Allah'tan benim annem yakın. Onunla hallediyorum.yok canım ailem başka şehirde çok samimi arkadaşlarımda yok, gelene çıkana kadar avm bile kapanıcak biliyorum ama bugün son bugünde yetişemeyip çıkmazsak asla dışarı çıkıp bişey almıcam ne eşya ne bebek kıyafeti hiçbirşey almıcam. o kadar sinirlendim doğumdan sonra vericem listeyi koşup alsın bulsun ay sinirimi yenemiyorum hamilelik öncesi böyle değildim bu son günlerde çok gerginim çok hassasım
Evet bende yıkamadan keseceğim insallah.bende kestim Cnm bizi bile rahatsız ediyorsa bebisleri de eder dimi
sinirlenme Cnm seni çok iyi anlıyorum
haklısın canım ağladım üzüldüm diye karnım şimdi taş gibi olduilk bebeğim diye heyecanlanıyorum acele acele değilde keyifle almak aldıklarımı eve getirip böyle saatlerce bakmak istiyorum ama erkekler bunu anlamıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?