2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canım bu bağ nasıl bir yer belkide duymuyordur dur bakalım panik yapma bekle azcık daha

aradı şimdi yarım saate gelirim hazırlan diyo bu saatten sonra ne yapıcaksak artık o yarım saat bir saati bulur zaten yine kaldı benim alışveriş allahtan anneciğim alıp alıp yolluyor bana lohusa pijamalarımı bile almış yolladı bana insanın annesi gibi kimse olamıyor

olurmu hiç anne gibi kimse olamaz..Allah onları başımızdan eksik etmesin..rahmetli babam annemden daha merhametliydi ikisi de birer pırlantaydı aaahh ahhh ...neyse canım sen de üzme kendini avmler açık oluyor 11 e kadar..yazın heryer açık

olsun için rahat etmıstr en azından üzülme bosver benmde aynı sabah 8de gıdıyo aksam 9 9buck 10 bıle oluyo uemek yıyz tv izlerken uyuyo baska sosyal hayat yok pazarda calısıyoda 2 haftadr sakın dıye acmadı sen tedavı falan gördnmü yoksa hafıf mı gecırdn bu panık atagı

slm kızlar..evet canım doğru...karnınla sakınoynama diye uyardı başınbdan beri doktorum kasılmalara sebep oluyor çünkü

oynama değilde elınızı karnınıza koymuyormusunuz hiç duymadım bı bıldıklerı var demekkı dr ların ama gerçekten çok şaşırdım kız ya herşey Allahtan olacagına varıyoo

banada bıraz tuhaf geldı canım genelde sevın oksayın konusun derler bunu ılk defa duydum ve cok sasırdım bende rabbıme emanet olsunlar ben oyle kıpır kıpır ederken nasıl sevmıyım oglusumu

kasılması olmayan için sorun yok..ama benim gibiler için tehlikeli bence çok mantıklı çünü ne zaman çok dokunsam kasılmam artıyor

anladım canım doktor dedıgıne gore vardır bı bıldıgı daha neler ogrenecegız du bakalım[/QUOTE]
Sabah yazdığım mevzuya baktım da biraz eksik olmuş sanırım o yüzden bi toparlayayım dedim bende hiç kasılma ya da sancı yok oğlusum ayağını dayıyordu ve canım acıyordu ben de doktorun yanındayken o bölgeyi ovaladım o da biz bu şekilde doğumda kasılmaları arttırmak için ovalıyoruz eğer böyle yaparsan sancın olur kasılman olur dedi tabiki meleklerimizden şevkatimizi ilgimizi sevgimizi esirgemeyeceğiz ama fazla da okşamak iyi değilmiş şimdi ben ayaklarını direndiğinde sadece üzerine elimi koyuyorum konuşuyorum oğlusum da çekiyor ayağını

ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...

sen daha almadın mı raporunu...
yok canım ben şuan annemlerdeyim.balıkesirde..okulum vanda.bu perşembe gidicem inşallah..o yüzden daha almaım..bu arad ben 32 yi geçtim..33 hafta 6 günlük odum sata göre..hani tatile denk geldi ya 32 ve sorası o yüzden diyorum..

evet canım o zaman ben de öyle yapayım..çalışabilir alayım..yanmasın zamanım..doğum sonrasına ekleteyim oluyorsa...37 biraz geç değil mi?sanki 3 hafta kalınca alıyorduk diye hatırlıyorum ama net değil...2009 da doğum yaptım hemen hemen 5 sene geçti..

bizimki allahtan işe geç gidiyo 12 gibi falan en azından ben erken kalkmıyorum.eskiden tedavi görmüştüm yani kısa süre antidepresan içmiştim 10 sene kadar önce şimdi tedavi olmuyorum iyiyimde zaten panik atak değilde aslında benimkisi hastalık hastalığı ve evham anksiyete bozukluğu tam olarak.

amin canım benimde babam rahmetli oldu Allah annemi bana bağışlasın ona uzun ömürler versin. 10 da kapanıyor bizim burda avmler zaten daha yolda gelicek duş alıcak çıkıcaz derken saat 10u bulur bişey demicem kavga etsek o haklı çıkar zaten sessiz kalıcam Allah biliyor ne kadar istemiştim bugün çıkıp dolaşmayı inşallah o da anlar

31. haftama girdm :) geçen rahatsızdım çok şükür geçti bebegim de iyiymiş. nidilat kullanıyordum onuda bıraktm. şimdi gayet iyiyiz dogumlarınız nasıl olacak.ben epuduraln ormal dogum düşünüyorum :) her söylentiye ragmen doktoruma kulak verip epudural olacagım inş. :)

ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...

sen daha almadın mı raporunu...

kızlar baktım da(sgk nın sitesinden) doğru hatırlıyormuşum doğuma 3 hafta kalınca alınıyormuş..
yani 32 de çalışabilir alıyoruz uygunsak çalışmaya...daha sonra doğum zamanına 3 hafta kalınca tekrar rapor alıyormşuz..
yani bu 32 haftalık rapor 32 den doğuma 3 hafta kalıncaya kadarmış...tabi bu arada müsait olmazsak da ayrılab,iliyormuşuz.. çalıştığımız haftaları da ( artık nekarda çalışmızsak)doğum sonrasına aktarabiliyormuşuz..

benim ki 30+2 iken 1746 idi şuan 31+1 im :)ve hangi sıklıkla kontrole gideceksiniz son 9 haftam var :) hangi sıklıkla gideyim :)

Allah rahmet eylesin cnm üzme kendini ama tavır koy..kavga etmeye gerek yok vicdanı sızlasın yeter...

ne güzel cnm..benim daha geçmedi kasılmalar 1 aydan fazla yatıyorum 32.haftama girdim bende..adalat kullandım tam geçti doktorum hemen kesince ilacı ertesi gün gene başladı kasılmalar..inşallah benim de biran evvel geçer..peki sen yattınmı cnm? yoksa ayaktaymıydın hep

cnm dr epıdural hakkında ne dedıkı sana

benim doktorum epidural normal doğumu önermedi ıkınma sornu oluyor ve en çok epidural doğumlarda sezeryanla doğum sonuçlanıyor dedi..ama herkes çok rahat diyor son ana kadar ne yapcam bilmiyorum

cnm benım dr umda yapabılırsın dedı hıç bır yan etkısı yokmuş oyle aman olma demedı

canım bir gece hastanede yattım sonra evdede bir gece yattım birkaç gün yattım yani sonra hapı ara ara içitim ve doktora gitmeden bırakmıştım zaten doktorda hapı bırakayım mı dedim agrıların geçtiyse bırak dedi:) çok şükür iyiyim benim beben çok sert tekmeler atıyor sanırım agrılarım o yüzden olmuştu :) şimdi evi bile temizleyebiliyorum rahat rahat inş. hep böyle gider :)

cnm dr epıdural hakkında ne dedıkı sana

normal dogumdan bir farkı yok dedi ve ben yan etkisi yada birsakıncası var mı dedim sakıncası yok diyemem dedi tıp da hiçbirşey kesin degildir dedi ve eger ben epudural dogum şartlarını taşıyorsam şuan ki gidişattta taşıyorum uygulayacak. kanama, kalp, şeker vs. olursa yapılmıyormuş

Sinirlenme canım. Olur hersey. Bizimki de genelde cok rahat bu konularda. Bütün alışverişi ben yapıyorum genelde. Dun bebek mağazasına giri araba bakalım dedim, zaten annenle bskmadin mı diyor bana. Ya ben seninle de paylaşıp fikrini almak istiyorum. Üstelik hoşuma gidiyor. Ama erkekler nedense farklı davranıyor. Hele bizimki cok cabuk yorulur. Allah'tan benim annem yakın. Onunla hallediyorum.
bende kestim Cnm bizi bile rahatsız ediyorsa bebisleri de eder dimi

sinirlenme Cnm seni çok iyi anlıyorum
Evet bende yıkamadan keseceğim insallah.

Erkekler bizim gibi degil maalesef. Onlar da heyecanlaniyorlar, ama sanırım useniyorlar da biraz. Gerçi her erkek aynı degil.

oglumun kıyafetleri eşyaları kayboldum kızlar okşaya okşaya bi hal oldum onları ayırıyım dedim ona göre yıkarım dedim renk renk ayırıp koydum poşetlere teyzemiz gelsin işimiz kolaylaşsın hemen yıkayıp ütülüyelim

Selamlar,nasılsınız annişler?Bugün hep dışardaydım,bizim yazlığa gittik kv ler de ordalardı,hava bu kadar sıcak olmasa daha keyifli olacaktı ama değişiklik oldu,genel olarak güzeldi..Bu sene denize girememenin acısını seneye kızımla çıkarıcaz inşallah,mayosu bile hazır kızımın Akşamüstü eve geldik hemen banyoyu yıkadım temizledim,dün de süpürüp silmiştik yarın sadece toz almak kaldı çok şükürEskisi gibi aynı günde herşeyi yapamıyorum artık,siz de zorlamayın sakın sonra günlerce bel ağrısı çekiyorum ki böyle bile belim ağrıdı yine..Yarın akşam misafirim var ama yemekten sonra ,o da güzelKek falan yaparım,çarşamba da gündüz misafirler gelecek sonra herkes mevlütte gelsin mümkünse Siz naptınız,napıyosunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…