Selamlar,nasılsınız annişler?Bugün hep dışardaydım,bizim yazlığa gittik kv ler de ordalardı,hava bu kadar sıcak olmasa daha keyifli olacaktı ama değişiklik oldu,genel olarak güzeldi..Bu sene denize girememenin acısını seneye kızımla çıkarıcaz inşallah,mayosu bile hazır kızımınAkşamüstü eve geldik hemen banyoyu yıkadım temizledim,dün de süpürüp silmiştik yarın sadece toz almak kaldı çok şükür Eskisi gibi aynı günde herşeyi yapamıyorum artık,siz de zorlamayın sakın sonra günlerce bel ağrısı çekiyorum ki böyle bile belim ağrıdı yine..Yarın akşam misafirim var ama yemekten sonra ,o da güzel Kek falan yaparım,çarşamba da gündüz misafirler gelecek sonra herkes mevlütte gelsin mümkünse Siz naptınız,napıyosunuz?
eşimi aradım açmadı şimdio gelicekte çıkıcaz karnımda acıktı yan apartmanda mangal yakmışlar canım çekti buram buram kokuyo egeliyiz canım denizlideyim ben aslen buralı değilimde buraya gelin geldim 1 yıldır burdayım. Allah rahmet eylesin canım.
ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...
sen daha almadın mı raporunu...
Merhaba canım, ben de öğretmenim tam 32 haftalık olduğumda raporumu aldım okula verdim. 37 de de çalışamaz raporu alıp okula vericez. 2 hafta hemen hemen kaybım oluyor benim de ama en azından ayın 25ine kadar çalışıcam 3 hafta kadar bi zaman doğum sonrasına eklenecek. Sen neden almadın çalışabilir raporunu?
hayırdır canım inşallah kötü bişey yokturselam hanımlar nasılsınız benim aşırı derecede cnım sıkılıyor yaa daha doğrusu bir moral bozukluğu var sanki sebepsiz yere sizler napıyosunuz
Selamlar,nasılsınız annişler?Bugün hep dışardaydım,bizim yazlığa gittik kv ler de ordalardı,hava bu kadar sıcak olmasa daha keyifli olacaktı ama değişiklik oldu,genel olarak güzeldi..Bu sene denize girememenin acısını seneye kızımla çıkarıcaz inşallah,mayosu bile hazır kızımınAkşamüstü eve geldik hemen banyoyu yıkadım temizledim,dün de süpürüp silmiştik yarın sadece toz almak kaldı çok şükür Eskisi gibi aynı günde herşeyi yapamıyorum artık,siz de zorlamayın sakın sonra günlerce bel ağrısı çekiyorum ki böyle bile belim ağrıdı yine..Yarın akşam misafirim var ama yemekten sonra ,o da güzel Kek falan yaparım,çarşamba da gündüz misafirler gelecek sonra herkes mevlütte gelsin mümkünse Siz naptınız,napıyosunuz?
oo maşallah senin kız ilk sırayı şimdiden kaptı deseneütüler bitti bu arada kızlarrr son bır yıkanacak makıne kaldı ....ama bızım utulerr duruyooooooo cocuk olunca yukamaya utulemeye yetişemezsın dıyenler haklılarmışşşş kız da sıraya gırdıııı hemde 1. sıradabızımkıler kaldıııı
slm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım
evet cnm bazı sebeplerden dolayı sezeryan olucam galibasen zaten bızden hafta olarak ondesın galıba canım sen sezeryanmı olacaksın??
ıstesek denk getıremzdık bayrama canımneyse saglıkla gelsınlerde artık yapacak bısey yok allah nezaman nasıp ederse pırtlatcaz
hosgeldın canım sıcakta hc gıtmyr utu ben utu bı yandanda vantılator calsıtırıyorum yoksa yapılmıyor allah kolaylık versın
ekleyelım canım benım kı aramaya kapalı sen bana msj at ben bulurum senı
yok canım kötü birşey yok çok şükür sadece içimde bir sıkıntı var nedensiz yere ruhum daralıyor sankihayırdır canım inşallah kötü bişey yoktur
artık bende bi günde bitiremiyorum canım işleri igün sil süpür bi gün tuvalet banyo bi gün toz alma sonra tekrar baştan kendimizi toplayana kadar böle gidicek sanırım
inşallah olur canım ben de atanma için uğraştım uğraştım olmadı malesef bu sefer de böyle duyunca da iyice heves ediyorum inşallah merkeze geçersin de bebek olunca daha rahat olur senin içinSlm kızlar nasılsınız yarın eş durumu atamalatı velli oluyor köyde bi okuldayım nerkezi istedim hepinizden dua bekliyorum köy çok uzak gelip gitmek çok zor oluyor( inş olur merkez
nerelerdesın lına kızzzz gorunmeden ya
benim doktorum epidural normal doğumu önermedi ıkınma sornu oluyor ve en çok epidural doğumlarda sezeryanla doğum sonuçlanıyor dedi..ama herkes çok rahat diyor son ana kadar ne yapcam bilmiyorum
kızlar ben de lokal anestezi ile sezeryan düşünüyorum..ancak epidural deim son gittiğim doktora. o da epiduralde anestezi etkisi daha geç olur spinal daha çabuk etki eder dedi..kendi doktorumla da vana gidince konuşucam..cnm benım dr umda yapabılırsın dedı hıç bır yan etkısı yokmuş oyle aman olma demedı
sıkma canını Lina cım...ben de büyük kızımı babaanne ve dedye gönderdim..şimdi size bakıyorum..selam hanımlar nasılsınız benim aşırı derecede cnım sıkılıyor yaa daha doğrusu bir moral bozukluğu var sanki sebepsiz yere sizler napıyosunuz
dediğim gibi canım,,son gittiğim dr spinali önerdi..31. haftama girdm :) geçen rahatsızdım çok şükür geçti bebegim de iyiymiş. nidilat kullanıyordum onuda bıraktm. şimdi gayet iyiyiz dogumlarınız nasıl olacak.ben epuduraln ormal dogum düşünüyorum :) her söylentiye ragmen doktoruma kulak verip epudural olacagım inş. :)
aynen canım ya çok düz mantık düşünüyolar biraz bizim gibi hassas olsalar bak 5 buçukta beni alıcaktı yemeğe alışverişe çıkıcaktık saat 7 buçuk oldu telinide açmıyor karnım aç evde yemek yok nasıl delirmeyim şimdi ben
kızlar yaa ben çok kötüyüm üşüttüm galiba mideyi. karnımdan gurul gurul sesler geliyor. midem bulanıyo ne yapcam ben yaa nasıl geçer buuu:2:
kızlar yaa ben çok kötüyüm üşüttüm galiba mideyi. karnımdan gurul gurul sesler geliyor. midem bulanıyo ne yapcam ben yaa nasıl geçer buuu:2:
Ayağımın altına sıcak su koy cnm bana çok îyi gelir herzamn geçmiş oldun bu arada
sağolun kızlar sıcak su aklıma geldıde karnıma koyamam dedım vazgectım. ayağımın altına koymak iyi fikirmiş cnm sağol. linacım midem çok kötü kahveyı yutamam yaasıcak şeyler iç canım kendini de öyle serinlemek için ceyranda filan bırakma dikkat et eğer ishal olacak gibiysen 1 tatlı kaşığı türk kahvesini üstüne 1-2 damla limon sık yut hemen keser
aradı şimdi yarım saate gelirim hazırlan diyo bu saatten sonra ne yapıcaksak artık o yarım saat bir saati bulur zaten yine kaldı benim alışveriş allahtan anneciğim alıp alıp yolluyor bana lohusa pijamalarımı bile almış yolladı bana insanın annesi gibi kimse olamıyor
Dün eşim de yardımcı olmasına rağmen yine belim ağrıdı..Bu arada az önce aradılar,misafirlerime misafir eklenmiş ve akşam yerine öğleden sonra geleceklermişkız kendini yorma fazla geçen gün bende üst üste misafir ağırladım yatılıydı bir de ertesi gün hemen kanamam oldu allahtan sürmedi hemen kesldi o yüzden dikkat et kendine şimdi korkumdn evi bile süpürmedim iki gündür
En güzeli böyle napalım bizden ve bebeklerimizden değerli değil hiçbişeyhayırdır canım inşallah kötü bişey yoktur
artık bende bi günde bitiremiyorum canım işleri igün sil süpür bi gün tuvalet banyo bi gün toz alma sonra tekrar baştan kendimizi toplayana kadar böle gidicek sanırım
sağolun kızlar sıcak su aklıma geldıde karnıma koyamam dedım vazgectım. ayağımın altına koymak iyi fikirmiş cnm sağol. linacım midem çok kötü kahveyı yutamam yaasıcak süte bal katıp içicem bakalım iyi gelir inş. ayağıma corap üzerime yelek gıydım yanıyom ama cıkarmıycam
Buyuk seffaf poşetleri nerden buldum canım. Ezine de sormuştu bende yok bilemedim.bende bebeğin eşayaalrını yıkadım ütüledim bavula konacakalrı koydum diğerlerini büyük şefaf poşetlere koydum tulumları çorapları falan ayrı olacak biçimde öyle kaldırdım toz olmasın batmasın bebeğimin eşyaları diye
Bende yıkamadan keserim.kestım canım yıkamadan kestım cunku yıkadıktan sonra kıyafteler elelrımde cok oyalanmasın hemen utyleyıp kaldırayım ıstdım zaten bebegın boyu kadar etıket cıkıyo içinden
Oy ne guzel degil mı. Bende kayboluyoruz sık sık.oglumun kıyafetleri eşyaları kayboldum kızlar okşaya okşaya bi hal oldum onları ayırıyım dedim ona göre yıkarım dedim renk renk ayırıp koydum poşetlere teyzemiz gelsin işimiz kolaylaşsın hemen yıkayıp ütülüyelim
Biz iyiz canım. Sende iyi bari yavaş yavaş yapıyorsun islerini. Misafirlerin gelince de yorma kendini cok.Selamlar,nasılsınız annişler?Bugün hep dışardaydım,bizim yazlığa gittik kv ler de ordalardı,hava bu kadar sıcak olmasa daha keyifli olacaktı ama değişiklik oldu,genel olarak güzeldi..Bu sene denize girememenin acısını seneye kızımla çıkarıcaz inşallah,mayosu bile hazır kızımınAkşamüstü eve geldik hemen banyoyu yıkadım temizledim,dün de süpürüp silmiştik yarın sadece toz almak kaldı çok şükür Eskisi gibi aynı günde herşeyi yapamıyorum artık,siz de zorlamayın sakın sonra günlerce bel ağrısı çekiyorum ki böyle bile belim ağrıdı yine..Yarın akşam misafirim var ama yemekten sonra ,o da güzel Kek falan yaparım,çarşamba da gündüz misafirler gelecek sonra herkes mevlütte gelsin mümkünse Siz naptınız,napıyosunuz?
selam hanımlar nasılsınız benim aşırı derecede cnım sıkılıyor yaa daha doğrusu bir moral bozukluğu var sanki sebepsiz yere sizler napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?