2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam hanımlar nasılsınız benim aşırı derecede cnım sıkılıyor yaa daha doğrusu bir moral bozukluğu var sanki sebepsiz yere sizler napıyosunuz

kız kendini yorma fazla geçen gün bende üst üste misafir ağırladım yatılıydı bir de ertesi gün hemen kanamam oldu allahtan sürmedi hemen kesldi o yüzden dikkat et kendine şimdi korkumdn evi bile süpürmedim iki gündür

hmm bende manısalıyım canımm saraykoyde ablam öğretmenlık yaptıgı zamanlar cok gelırdım denızlıye çok da guzel şehırdır kız denızzli

ben alınmıyor diye biliyorum canım ama yarın sorarım veya raporun belirli bir geçerliliği vardır alan arkadaşlar daha yardımcı olurlar...

sen daha almadın mı raporunu...

kızlar,,,
şimdi düşündüm de eğer 40 hafta olarak hesaplıyorlarsa hamilelik sürecini 37 olması mantıklı..ama herkes 40 ta doğurmuyor..ortalama olarak 38 de doğumlar oluyor..o yüzden 35 diye aklımda kalmış sanırım..

Slm kızlar nasılsınız yarın eş durumu atamalatı velli oluyor köyde bi okuldayım nerkezi istedim hepinizden dua bekliyorum köy çok uzak gelip gitmek çok zor oluyor ( inş olur merkez

selam hanımlar nasılsınız benim aşırı derecede cnım sıkılıyor yaa daha doğrusu bir moral bozukluğu var sanki sebepsiz yere sizler napıyosunuz
hayırdır canım inşallah kötü bişey yoktur

artık bende bi günde bitiremiyorum canım işleri igün sil süpür bi gün tuvalet banyo bi gün toz alma sonra tekrar baştan kendimizi toplayana kadar böle gidicek sanırım

oo maşallah senin kız ilk sırayı şimdiden kaptı desene
slm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım

geçmiş olsun canım neyin var

evet cnm bazı sebeplerden dolayı sezeryan olucam galiba

kızlar yaa ben çok kötüyüm üşüttüm galiba mideyi. karnımdan gurul gurul sesler geliyor. midem bulanıyo ne yapcam ben yaa nasıl geçer buuu:2:

yok canım kötü birşey yok çok şükür sadece içimde bir sıkıntı var nedensiz yere ruhum daralıyor sanki
Slm kızlar nasılsınız yarın eş durumu atamalatı velli oluyor köyde bi okuldayım nerkezi istedim hepinizden dua bekliyorum köy çok uzak gelip gitmek çok zor oluyor ( inş olur merkez
inşallah olur canım ben de atanma için uğraştım uğraştım olmadı malesef bu sefer de böyle duyunca da iyice heves ediyorum inşallah merkeze geçersin de bebek olunca daha rahat olur senin için
nerelerdesın lına kızzzz gorunmeden ya

burdayım canım haftaiçi misafirim vardı giremedim malesef cumadan beri girmey çalışıyorum ama cuma ve dün hastaneyle de uğraştım bugün de üstümde bir yorgunluk ya da can sıkıntısı var sanki sebepsiz yere..sen napıyosun

benim doktorum epidural normal doğumu önermedi ıkınma sornu oluyor ve en çok epidural doğumlarda sezeryanla doğum sonuçlanıyor dedi..ama herkes çok rahat diyor son ana kadar ne yapcam bilmiyorum

cnm benım dr umda yapabılırsın dedı hıç bır yan etkısı yokmuş oyle aman olma demedı
kızlar ben de lokal anestezi ile sezeryan düşünüyorum..ancak epidural deim son gittiğim doktora. o da epiduralde anestezi etkisi daha geç olur spinal daha çabuk etki eder dedi..kendi doktorumla da vana gidince konuşucam..
sıkma canını Lina cım...ben de büyük kızımı babaanne ve dedye gönderdim..şimdi size bakıyorum..
dediğim gibi canım,,son gittiğim dr spinali önerdi..

üzme kendini canım ama haklısın üzülmekte yerden göğe kadar..ben de olsam üzülürdüm
ancak bebeğini düşün..onlar her hissettğimizden etkileniyor biliyorsun..
benim eşim de öyle alışverişten nefret eder..ben biraz oyalansam hadi hadi der..
yani alışverişi seven erkek yoktur bence..

kızlar yaa ben çok kötüyüm üşüttüm galiba mideyi. karnımdan gurul gurul sesler geliyor. midem bulanıyo ne yapcam ben yaa nasıl geçer buuu:2:

sıcak şeyler iç canım kendini de öyle serinlemek için ceyranda filan bırakma dikkat et eğer ishal olacak gibiysen 1 tatlı kaşığı türk kahvesini üstüne 1-2 damla limon sık yut hemen keser

Son düzenleme:
Ayağımın altına sıcak su koy cnm bana çok îyi gelir herzamn geçmiş oldun bu arada

sıcak şeyler iç canım kendini de öyle serinlemek için ceyranda filan bırakma dikkat et eğer ishal olacak gibiysen 1 tatlı kaşığı türk kahvesini üstüne 1-2 damla limon sık yut hemen keser
sağolun kızlar sıcak su aklıma geldıde karnıma koyamam dedım vazgectım. ayağımın altına koymak iyi fikirmiş cnm sağol. linacım midem çok kötü kahveyı yutamam yaa sıcak süte bal katıp içicem bakalım iyi gelir inş. ayağıma corap üzerime yelek gıydım yanıyom ama cıkarmıycam

slm kızlar 2012 ekim annesiyim inşallah hepinizin gebeliği sorunsuz gidiyordur sıcaklar zorluyor olmalı ama az kaldı birazcık daha sabredin meleklerinizin yüzünü görünce hepsi geçiyor bizimkiler artık tam bi canavar oldular darısı sizin başınıza rahat doğumlar şimdiden :)

kız sıkma canını dicem ama insanın elinde değil bu erkekler hep böyle malesef benim de eşim öyle daha ben hiç birşey almadım adamın almaya niyeti yok bu gidişle çocuk doğacak çıplak kalacak allahtan annem alıyor herşeyi o yollar artık napalım bu ay alış veriş için önceden kendini ayarlamasını ona göre parasını tutmasını istedim ama nerdeeee bu ay çok sıkışığım önümüzdeki ay dedi ama gitti kendine hiiiç ihtiyacı yokken telfon aldı kaç gündür kendi kendime sinir oluyorum laf arasında söylüyorum bu paraya neler alınır keşke bu sıkışık zzamanda almasaydın diye ama adam anlamıyor o beni sarsmıyorki taksitle aldım diyor iyice deli oluyorum yaa

Dün eşim de yardımcı olmasına rağmen yine belim ağrıdı..Bu arada az önce aradılar,misafirlerime misafir eklenmiş ve akşam yerine öğleden sonra geleceklermişKv mi aradım hemen hallederiz dedi o da bişeyler hazırlayacak,ben sadece kek yapıcam..Banane onlar da bu kadar ağırlaşmamı beklemeselerdi
En güzeli böyle napalım bizden ve bebeklerimizden değerli değil hiçbişey

onu dicektim de şimdi havada sıcak belki içesin gelmez diye demedim ama içersen iyi olur iyi gelir

Buyuk seffaf poşetleri nerden buldum canım. Ezine de sormuştu bende yok bilemedim.
kestım canım yıkamadan kestım cunku yıkadıktan sonra kıyafteler elelrımde cok oyalanmasın hemen utyleyıp kaldırayım ıstdım zaten bebegın boyu kadar etıket cıkıyo içinden
Bende yıkamadan keserim.
Oy ne guzel degil mı. Bende kayboluyoruz sık sık.
Biz iyiz canım. Sende iyi bari yavaş yavaş yapıyorsun islerini. Misafirlerin gelince de yorma kendini cok.

Canım niye acaba. Ac guzel dinlendirici müzik falan. Bebeğini duşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…