2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kayınvaliden yardım edecekse ne güzel ama çok kalabalık olacak sanırım dikkat et kendine yorma misafirlerin yabancı değilse arada onlar da kalksın kendi çaylarını filan koysunlar otur kalk otur kalk o insanı mahvediyor

Ben etiketlerini kesmeyi unutuum(((

kaç gündür evde bunaldım iyice ondan herhalde havalarda bunaltıcı o yüzden içime bir sıkıntı bastı allahtan burası varda iyi geliyor

Yabancı değiller,eşimin halası ve kızları,bi de bi tane torunu gelir belki..En fazla 5 kişi falan olurlar,bana bişey bırakacaklarını sanmıyorum ama ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışırım ama hepten kenara çekilemem çünkü bu yeni evimiz hem evi görmek hem de beni görmek için gelecekler,her ne kadar gecikseler deİyi ki iki gündür temizlik adına bişeyler yapmışım,pat diye aradılar öğleden sonra dediler :18:Ben bi de detaycı biriyim herşey eksiksiz güzel olsun,karşılamam iyi olsun isterim ama şu durumumda kusuruma bakmasınlar yani

sebepsiz yere olduğu için diyorum ya sıkma canını..bazen ben de sıcaklardan daralıyorum..off ne zormuş bu yaz hamileliğii.ilk kızım ocak ayında doğurmuştum bu kaar sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum..
Slm kızlar nasılsınız yarın eş durumu atamalatı velli oluyor köyde bi okuldayım nerkezi istedim hepinizden dua bekliyorum köy çok uzak gelip gitmek çok zor oluyor ( inş olur merkez
inşallah olur canım..senin branş neydi?çok zor uzaklık durumu bilirm ben bayağı uzak kaldım eşimden zamanında 2 sene kadar..
adamcağız kızını doğru dürüst göremedi...hani babalar kızlara düşkün olur ya bizde tam tersi..kızım bana dah düşkün bu yüzden..5 yaşına girecek en güzel zamanlarını ayrı geçirdi babasından..çok zor günlerdi benim için..

geçmiş olsun canım..inşallah şu ağrılardan kasılmalardan çabucak kurtuluruz hepimiz..çok zor gerçekten son zamanlar..

Benimde cuma ark geldi iki kişi gelince onlarda yardım eder diye düşünmüştüm ama sağolsunlar ikisiide yetinden kalkmadı çok şaşırdım hiç öle bişi beklemezdim( çok yoruldum ogün senin akrabarınmış söyletsin en kötü ihtimalle

sıkmıyorum artık canım sizlerle muhabbet iyi geldi sağolun

sen de benim gibiymişsin ben de misafirim geleceği zaman senin gibiyim şimdi bile onlara birşeyler yaptırmamaya çalışırım herşeye yetişmeye çaılşmak gibi bir huyum var

Düşüncesizlik etmişler,bana samimiyetsiz geliyor işte bu durumlar..Biz olsak yardım ederdik..Çarşamba öğleden sonra da eşimin diğer halası ve gelinleri gelecekler,yine kv yardım edecek sağolsun..Arkadaşlarım da gelmek istiyorlardı ama yavaş gelin dicem artık bu gidişle

Cnm ben aynı şehirdeyim eşimle evt uzakta olmak çok zordur ama köydeyim 45 kö uzakta bir köy hergün gidip gelmek çok zor oluyor orda kalırsam süt iznimide kullanamycam çünkü gidince dönecek araç yok(( branşım türkçe cnm inşşşş cnm olurda rahatlarım

Kızlar merhaba
naslsınız ya reflü bir yandan yakıyor sıcak bir yandan yakıyor bu gece nasıl uyuyacağımı düşünüyoum sabır ALlahım halim yok karnım ağrıyor ara sıra kasılıyor kızıma bakmak zorundayım hep onunla ilgileneyi istihor neyse çarşamba kontrolüm var herhalde artık nst ye girerim 32. Haftadyım herhalde hepimizin şikayetleri aynı 45 günüm kaldı kısmetse hsyırlısıyla geçse şu günler

evet canım bende kime sorarsam ya 38. haftada yada 39 haftada oluyor doğumlar ,diğer ayların annelerine baktımda pek zamanında doğuran olmamış...

ah canım allah kolaylık versin ikinci çocuk olunca bir de diğeriyle ilgilenmek gerekiyor dinlenemiyorsundur da ben de kaç gündür sıcaklardan yatamıyordum 1-2 gündür havalar serinler gibi oldu ama bu seferde bel ağrımdan yatamıyorum malesef

canım,,
ben atanmayı 4 yıl bekledim ve ilk kızıma 8 aylık hamileyken atandım..türkiyenin heryerini seçtim bu yüzden ve bingöle atandım..o zamanlar istanbuldaydık..(bu yüzden büyük kızıma uğurlu melek derim hep uğur getridi ve atandım)ancak tr nin heryerini yazdığım için uzağa atanmam bile sevincime engel olmadı..4 yıl beklemişim az mı?...
2 sene de ayrı kaldık..eşim kızımın en güzel zamanlarını göremedi...çocuk bana gelince hep içten içe üzülüüyordu..çok zor günlerdi bizim için..ben söz.ydim o yüzden atamam da olmadı il emri yok diye..sonradan kendi puanımla kadroya geçtim de kurtuldum 2010 hazirandaancak yine uzak bir yere kadrolu atandım..ama szöleşmeliliğin sıkıntılarından dolayı yine gittim ALLAH tan erken başlattılar da 1 yıl sora tayin isteyebildim.. yaz tatilini sayarsak bu sefer 8 ayayrı kaldık..2011 de ancak tayinim çıktı..yani 2 tıldır birlikyteyiz aşağı yukarı..2007 ağuutosta evlenmiştik..
ama senin durumun da zor her gün geliş gidiş yapmak da kolay değil...kesimlikle eşinin yanına atanmalısın..inşallah olur..

eylül ayı gibi de benim eşimin atamalrı var kendisi istanbulu istiyor..ancak ben hiç istemiyorum inşallah isteiği yerler açılmaz diye dua ettim ben de..istanbulda okudum ama orda yaşamayı sevemedişm bi türlü..

iyi geceler anneler
benim kasiklarim belim çok ağrıyor
oturamiyorum bile
geçmiş olsun canım benim dikkat te kendine uzan dinlen bol bol gerekmedikçe ayağa filan kalkma
Kesersin canım. Sorun degil. Daha bebiş gelmedi

Sıkma canını linacigim. Burası iyi oluyor gercekten. Oyalıyor bizi.

evet canım buraya girdiğimden beri zaman nasıl geçti anlamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…