Dün eşim de yardımcı olmasına rağmen yine belim ağrıdı..Bu arada az önce aradılar,misafirlerime misafir eklenmiş ve akşam yerine öğleden sonra geleceklermişKv mi aradım hemen hallederiz dedi o da bişeyler hazırlayacak,ben sadece kek yapıcam..Banane onlar da bu kadar ağırlaşmamı beklemeselerdi
En güzeli böyle napalım bizden ve bebeklerimizden değerli değil hiçbişey
onu dicektim de şimdi havada sıcak belki içesin gelmez diye demedim ama içersen iyi olur iyi gelir
Buyuk seffaf poşetleri nerden buldum canım. Ezine de sormuştu bende yok bilemedim.
Bende yıkamadan keserim.
Oy ne guzel degil mı. Bende kayboluyoruz sık sık.
Biz iyiz canım. Sende iyi bari yavaş yavaş yapıyorsun islerini. Misafirlerin gelince de yorma kendini cok.
Canım niye acaba. Ac guzel dinlendirici müzik falan. Bebeğini duşun.
Buyuk seffaf poşetleri nerden buldum canım. Ezine de sormuştu bende yok bilemedim.
Bende yıkamadan keserim.
Oy ne guzel degil mı. Bende kayboluyoruz sık sık.
Biz iyiz canım. Sende iyi bari yavaş yavaş yapıyorsun islerini. Misafirlerin gelince de yorma kendini cok.
Canım niye acaba. Ac guzel dinlendirici müzik falan. Bebeğini duşun.
kaç gündür evde bunaldım iyice ondan herhalde havalarda bunaltıcı o yüzden içime bir sıkıntı bastı allahtan burası varda iyigeliyor
evet cnm bi deneyım. soğuk soğuk terliyorum sanki. yarın işyerinde ne yapıcam bilmiyorum yaa
Yabancı değiller,eşimin halası ve kızları,bi de bi tane torunu gelir belki..En fazla 5 kişi falan olurlar,bana bişey bırakacaklarını sanmıyorum ama ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışırım ama hepten kenara çekilemem çünkü bu yeni evimiz hem evi görmek hem de beni görmek için gelecekler,her ne kadar gecikseler dekayınvaliden yardım edecekse ne güzel ama çok kalabalık olacak sanırım dikkat et kendine yorma misafirlerin yabancı değilse arada onlar da kalksın kendi çaylarını filan koysunlar otur kalk otur kalk o insanı mahvediyor
sebepsiz yere olduğu için diyorum ya sıkma canını..bazen ben de sıcaklardan daralıyorum..off ne zormuş bu yaz hamileliğii.ilk kızım ocak ayında doğurmuştum bu kaar sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum..yok canım kötü birşey yok çok şükür sadece içimde bir sıkıntı var nedensiz yere ruhum daralıyor sanki
inşallah olur canım ben de atanma için uğraştım uğraştım olmadı malesef bu sefer de böyle duyunca da iyice heves ediyorum inşallah merkeze geçersin de bebek olunca daha rahat olur senin için
kız branşın neydi benim de coğrafya.ben de çok uğraştım atnmak için..4 yıkl sonra atanabildimilk kızıma 8 aylık hamileyken..çok sıkıntı çektim.eşimden uzak 2 yılım geçti..atamam olmadı.sözleşmeliydim.sonra kendi puanımla kadroya geçtim de kurtuldum..
burdayım canım haftaiçi misafirim vardı giremedim malesef cumadan beri girmey çalışıyorum ama cuma ve dün hastaneyle de uğraştım bugün de üstümde bir yorgunluk ya da can sıkıntısı var sanki sebepsiz yere..sen napıyosun
inşallah olur canım..senin branş neydi?çok zor uzaklık durumu bilirm ben bayağı uzak kaldım eşimden zamanında 2 sene kadar..Slm kızlar nasılsınız yarın eş durumu atamalatı velli oluyor köyde bi okuldayım nerkezi istedim hepinizden dua bekliyorum köy çok uzak gelip gitmek çok zor oluyor( inş olur merkez
sağolun kızlar sıcak su aklıma geldıde karnıma koyamam dedım vazgectım. ayağımın altına koymak iyi fikirmiş cnm sağol. linacım midem çok kötü kahveyı yutamam yaasıcak süte bal katıp içicem bakalım iyi gelir inş. ayağıma corap üzerime yelek gıydım yanıyom ama cıkarmıycam
Buhün bende öyleydim cnm içim çok sıkıldı ben havalara bağladım:))))
Yabancı değiller,eşimin halası ve kızları,bi de bi tane torunu gelir belki..En fazla 5 kişi falan olurlar,bana bişey bırakacaklarını sanmıyorum ama ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışırım ama hepten kenara çekilemem çünkü bu yeni evimiz hem evi görmek hem de beni görmek için gelecekler,her ne kadar gecikseler deİyi ki iki gündür temizlik adına bişeyler yapmışım,pat diye aradılar öğleden sonra dediler :18:Ben bi de detaycı biriyim herşey eksiksiz güzel olsun,karşılamam iyi olsun isterim ama şu durumumda kusuruma bakmasınlar yani
sıkmıyorum artık canım sizlerle muhabbet iyi geldi sağolunsebepsiz yere olduğu için diyorum ya sıkma canını..bazen ben de sıcaklardan daralıyorum..off ne zormuş bu yaz hamileliğii.ilk kızım ocak ayında doğurmuştum bu kaar sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum..
inşallah olur canım..senin branş neydi?çok zor uzaklık durumu bilirm ben bayağı uzak kaldım eşimden zamanında 2 sene kadar..
adamcağız kızını doğru dürüst göremedi...hani babalar kızlara düşkün olur ya bizde tam tersi..kızım bana dah düşkün bu yüzden..5 yaşına girecek en güzel zamanlarını ayrı geçirdi babasından..çok zor günlerdi benim için..
geçmiş olsun canım..inşallah şu ağrılardan kasılmalardan çabucak kurtuluruz hepimiz..çok zor gerçekten son zamanlar..
Yabancı değiller,eşimin halası ve kızları,bi de bi tane torunu gelir belki..En fazla 5 kişi falan olurlar,bana bişey bırakacaklarını sanmıyorum ama ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışırım ama hepten kenara çekilemem çünkü bu yeni evimiz hem evi görmek hem de beni görmek için gelecekler,her ne kadar gecikseler deİyi ki iki gündür temizlik adına bişeyler yapmışım,pat diye aradılar öğleden sonra dediler :18:Ben bi de detaycı biriyim herşey eksiksiz güzel olsun,karşılamam iyi olsun isterim ama şu durumumda kusuruma bakmasınlar yani
Düşüncesizlik etmişler,bana samimiyetsiz geliyor işte bu durumlar..Biz olsak yardım ederdik..Çarşamba öğleden sonra da eşimin diğer halası ve gelinleri gelecekler,yine kv yardım edecek sağolsun..Arkadaşlarım da gelmek istiyorlardı ama yavaş gelin dicem artık bu gidişleBenimde cuma ark geldi iki kişi gelince onlarda yardım eder diye düşünmüştüm ama sağolsunlar ikisiide yetinden kalkmadı çok şaşırdım hiç öle bişi beklemezdim( çok yoruldum ogün senin akrabarınmış söyletsin en kötü ihtimalle
sebepsiz yere olduğu için diyorum ya sıkma canını..bazen ben de sıcaklardan daralıyorum..off ne zormuş bu yaz hamileliğii.ilk kızım ocak ayında doğurmuştum bu kaar sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum..
inşallah olur canım..senin branş neydi?çok zor uzaklık durumu bilirm ben bayağı uzak kaldım eşimden zamanında 2 sene kadar..
adamcağız kızını doğru dürüst göremedi...hani babalar kızlara düşkün olur ya bizde tam tersi..kızım bana dah düşkün bu yüzden..5 yaşına girecek en güzel zamanlarını ayrı geçirdi babasından..çok zor günlerdi benim için..
geçmiş olsun canım..inşallah şu ağrılardan kasılmalardan çabucak kurtuluruz hepimiz..çok zor gerçekten son zamanlar..
kızlar,,,
şimdi düşündüm de eğer 40 hafta olarak hesaplıyorlarsa hamilelik sürecini 37 olması mantıklı..ama herkes 40 ta doğurmuyor..ortalama olarak 38 de doğumlar oluyor..o yüzden 35 diye aklımda kalmış sanırım..
Kızlar merhaba
naslsınız ya reflü bir yandan yakıyor sıcak bir yandan yakıyor bu gece nasıl uyuyacağımı düşünüyoum sabır ALlahım halim yok karnım ağrıyor ara sıra kasılıyor kızıma bakmak zorundayım hep onunla ilgileneyi istihor neyse çarşamba kontrolüm var herhalde artık nst ye girerim 32. Haftadyım herhalde hepimizin şikayetleri aynı 45 günüm kaldı kısmetse hsyırlısıyla geçse şu günler
Cnm ben aynı şehirdeyim eşimle evt uzakta olmak çok zordur ama köydeyim 45 kö uzakta bir köy hergün gidip gelmek çok zor oluyor orda kalırsam süt iznimide kullanamycam çünkü gidince dönecek araç yok(( branşım türkçe cnm inşşşş cnm olurda rahatlarım
Kesersin canım. Sorun degil. Daha bebiş gelmediBen etiketlerini kesmeyi unutuum(((
kaç gündür evde bunaldım iyice ondan herhalde havalarda bunaltıcı o yüzden içime bir sıkıntı bastı allahtan burası varda iyigeliyor
geçmiş olsun canım benim dikkat te kendine uzan dinlen bol bol gerekmedikçe ayağa filan kalkmaiyi geceler anneler
benim kasiklarim belim çok ağrıyor
oturamiyorum bile
Kesersin canım. Sorun degil. Daha bebiş gelmedi
Sıkma canını linacigim. Burası iyi oluyor gercekten. Oyalıyor bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?