kizlar dunden beri saglikli olan bi disim inanilmaz agriyo kayinvalidem hamilelikte oluyo dedi varmi boyle bi belirti :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün...
chemist inşallah keseyi güzel güzel görürsün cnm ben de dün gördüm...
cok şükür...
bu arada kızlar benim aklıma dün bişey takıldı,inşallah cevabını bilen vardır...
örnek veriyorum...şimdi mesela bebek sat a göre 5+2...
ama karından ultrasonda 5+1.... vajinal ultrasonda tam gününde yada daha ileri misal5+3 çıkabilir mi?
yani karından ultrasonla vajinal arasında böyle farklar olur mu ilk başlarda?
dünden beri aklıma takıldı.... :44::44::44:
merhaba, ben daha hamileliğmi öğrenmeden başladı sağlam bi dşim ağrımaya ve kaç gündür diş ağrısı çekiyorum, daha iki ay önce gittim diş kontrolünde çürük yok demişti, ağrı da ilginç bi geliyo iki üç saat ağrıyıp geçiyo :))
ya kızlar ben şimdi 6 haftalık hamileyim ya ama en son adet tarihim 5 aralık doktorda şaşırdı yanlış hatırlıyo olmayasın 5 ocak olmasın dedi yok 5 aralık dedim acaba ocakta mı döllenme oldu
doktoruna telefon et bence herseyde bn ariyorum icim cok rahatliyor
Gunaydin kizlar. Ya ben bisey sorucam hamilelihin ilk aylarinda esinle birliktelik yasamak bebege zarar verir mi? Internetten baktim zarari olmaz diyor ama yinede sizlerede sormak istedim.
arkadaşlar günaydın, bu sabah il defa hafif bi pembelik geldi ve çok korktum yaa..normal midir acaba, benimki iyice ilerledi, nerdeyse 2 aylık olacak, böyle bi bi şey neden oldu ki şimdi??
canım 5 ocaktır o benimde 4 ocak, 5 aralık olsa sen şimdi 10 haftalık hamile olman lazım geç döllenme olmuş olsa bile mümkün değil.. geç döllenmede en fala 1 hafta farkeder...ocakta döllenme olmuştur benimde 4 ocak ben bugün 7. haftanın içine girdim 6+1 bügün...ve hep telefonuma kaydederim adet günlerimi takvimime hayatta şaşma olmaz...ya kızlar ben şimdi 6 haftalık hamileyim ya ama en son adet tarihim 5 aralık doktorda şaşırdı yanlış hatırlıyo olmayasın 5 ocak olmasın dedi yok 5 aralık dedim acaba ocakta mı döllenme oldu
canım benim doktor ilişki yasak dedi
canım benim doktor ilişki yasak dedi
Gunaydin kizlar. Ya ben bisey sorucam hamilelihin ilk aylarinda esinle birliktelik yasamak bebege zarar verir mi? Internetten baktim zarari olmaz diyor ama yinede sizlerede sormak istedim.
ya kızlar ben şimdi 6 haftalık hamileyim ya ama en son adet tarihim 5 aralık doktorda şaşırdı yanlış hatırlıyo olmayasın 5 ocak olmasın dedi yok 5 aralık dedim acaba ocakta mı döllenme oldu
canım korkulu rüya görmektense ben kırmızı kart gösteriyorum zaten oda bişey olur diye istemiyor... endişemiz şu gebeliği kanamayla öğrendik tekrar olur diyo korkuyoruz bişey olmayanda var ama etrafımda sonrasında kanama başladı diye acile gidende var... oyüzden bir süre biz kardeş kardeş:)
canım 5 ocaktır o benimde 4 ocak, 5 aralık olsa sen şimdi 10 haftalık hamile olman lazım geç döllenme olmuş olsa bile mümkün değil.. geç döllenmede en fala 1 hafta farkeder...ocakta döllenme olmuştur benimde 4 ocak ben bugün 7. haftanın içine girdim 6+1 bügün...ve hep telefonuma kaydederim adet günlerimi takvimime hayatta şaşma olmaz...
Nedenki? Gebeliginle ilgili sorun mu var canim.
kızlar kanamanız varsa yada düşük tehdidi olan herhangi bir durum dr yasaklıyor.ama bir sorun yoksa ilişkiye manide yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?