2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kizlar dunden beri saglikli olan bi disim inanilmaz agriyo kayinvalidem hamilelikte oluyo dedi varmi boyle bi belirti :)

merhaba, ben daha hamileliğmi öğrenmeden başladı sağlam bi dşim ağrımaya ve kaç gündür diş ağrısı çekiyorum, daha iki ay önce gittim diş kontrolünde çürük yok demişti, ağrı da ilginç bi geliyo iki üç saat ağrıyıp geçiyo :))

Günaydın canım,

bildiğim kadarı ile soruna yardımcı olmak isterim. Karından bakılığında kese gözükebiliyor haftalık değerleride aynı çıkıyor ancak şöyle bir durum var karından görülemeyeceği durumlarda alttan hemen daha net bir şekilde gözüküyor. Belli bir döneme kadar daha net sonuç almak için altan muayene ediliyor.

örenk vereyim. benim 5+1 de gittiğimde vajinal muayene ile keseyi gördük karından baksa isi göremeyebilirdi.

benzer durum ayberk ece de de olmuştu. Bebeğin durumu daha net gözüktüğü için vajinal bakılıyor.

Canım allah yardımcın olsun. Bebek büyümeye başladıkça bizdeki kalsiyum u tüketeceği için korkutmak gibi olmasın ilerleyen dönemlerde daha da yoğununu çekebilirsin. Bence doktoruna gittiğinde konuyu belirt. Belki önereceği bir şey olur.

ya kızlar ben şimdi 6 haftalık hamileyim ya ama en son adet tarihim 5 aralık doktorda şaşırdı yanlış hatırlıyo olmayasın 5 ocak olmasın dedi yok 5 aralık dedim acaba ocakta mı döllenme oldu

ya kızlar ben şimdi 6 haftalık hamileyim ya ama en son adet tarihim 5 aralık doktorda şaşırdı yanlış hatırlıyo olmayasın 5 ocak olmasın dedi yok 5 aralık dedim acaba ocakta mı döllenme oldu

adetlerin düzensiz miydi? benim düzensizdi sürekli gecikmeler olurdu.sat 13 aralık ama aralıkta döllenme olmadığına eminim benim de 6 haftalık falan.

arkadaşlar günaydın, bu sabah il defa hafif bi pembelik geldi ve çok korktum yaa..normal midir acaba, benimki iyice ilerledi, nerdeyse 2 aylık olacak, böyle bi bi şey neden oldu ki şimdi??

Gunaydin kizlar. Ya ben bisey sorucam hamilelihin ilk aylarinda esinle birliktelik yasamak bebege zarar verir mi? Internetten baktim zarari olmaz diyor ama yinede sizlerede sormak istedim.

dün gördük kesemızı kızlar inş. 0,5cm çapında 1-1,15 mm miş. Henüz sadece keseciğimiz görünüyor ama 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun

arkadaşlar günaydın, bu sabah il defa hafif bi pembelik geldi ve çok korktum yaa..normal midir acaba, benimki iyice ilerledi, nerdeyse 2 aylık olacak, böyle bi bi şey neden oldu ki şimdi??

günaydın.. canım benim de perş. oldu çamaşırıma..işteydi..çok korktum tbi..ilk bebeğimi 5 haftalıkken kaybetmiştim.. hemen dr.a gittim..zaten ilk düşük olduğu için progestan vermişti...2 gün rapor verdi..genelde dinlendim..sen de proggestan kullanmıosan bi dr.a git..dinlen, bol su iç ve olumlu düşünmeye çalış..benim şu an bişi yok, şükür...

canım 5 ocaktır o benimde 4 ocak, 5 aralık olsa sen şimdi 10 haftalık hamile olman lazım geç döllenme olmuş olsa bile mümkün değil.. geç döllenmede en fala 1 hafta farkeder...ocakta döllenme olmuştur benimde 4 ocak ben bugün 7. haftanın içine girdim 6+1 bügün...ve hep telefonuma kaydederim adet günlerimi takvimime hayatta şaşma olmaz...

Gunaydin kizlar. Ya ben bisey sorucam hamilelihin ilk aylarinda esinle birliktelik yasamak bebege zarar verir mi? Internetten baktim zarari olmaz diyor ama yinede sizlerede sormak istedim.

canım korkulu rüya görmektense ben kırmızı kart gösteriyorum zaten oda bişey olur diye istemiyor... endişemiz şu gebeliği kanamayla öğrendik tekrar olur diyo korkuyoruz bişey olmayanda var ama etrafımda sonrasında kanama başladı diye acile gidende var... oyüzden bir süre biz kardeş kardeş:)

Bencede yanlış hatırlıyor olabilirsin benim son sat 30 aralık 7, hafta içerisindeyim. Bu kadarda geç döllenem olmaz. En son 5 ocakta olmuş olabilirsin. Günleri karıştırıyor da olabilirsin.

Yoksa dediğine göre senin eylül anneleri arasında olman gerekirdi.

Korkulu ruya gormektense kardes kardes yatarim diyosun yani bu da guzelmis :))

ervamert nasılsın arkadaşım . İyimisin? Bulantıların nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…