2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kızlar nasılsınız yarın eş durumu atamalatı velli oluyor köyde bi okuldayım nerkezi istedim hepinizden dua bekliyorum köy çok uzak gelip gitmek çok zor oluyor ( inş olur merkez
inşallah olur canım Rabbim duanı kabul etsin

aman canım oluyo psikolojik degişşimler

geçmiş olsun canım benim dikkat te kendine uzan dinlen bol bol gerekmedikçe ayağa filan kalkma

evet canım buraya girdiğimden beri zaman nasıl geçti anlamadım bile

Sağol Cnm zaten hiç kalkmıyorum ki
İğne kullanıyorum ama yine de sancım
Var.birde totom çatlamış çok üzüldüm
Çok

Cnm siz baya zor günler geçirmişsinix senin durumundan sonra venimki şımarıklıkmış gibi geldi:))allah gönlüne göre verdin cnm ist bende 3 sene kaldım çok iyi biliyorum yaşamakda çalışmakta çok zor ist

Sağol Cnm zaten hiç kalkmıyorum ki
İğne kullanıyorum ama yine de sancım
Var.birde totom çatlamış çok üzüldüm
Çok

canım inşallah senin kız aceleci değildir gününü bekler inşallah annesini de zorlamasın..çatlak derken cilt çatlağı mı sen fazla kilo da almadın nasıl olmuş o krem kullanmıyormuydun

canım inşallah senin kız aceleci değildir gününü bekler inşallah annesini de zorlamasın..çatlak derken cilt çatlağı mı sen fazla kilo da almadın nasıl olmuş o krem kullanmıyormuydun

İnşallah CNm çok kilo almadım ama
Krem falan kullandım ama benim annemdede ablamda
Da var genetik galiba ama çatlaklar kırmızı
Göğsümde vardı kendiliğinden geçti Buda geçer mi acaba

İnşallah CNm çok kilo almadım ama
Krem falan kullandım ama benim annemdede ablamda
Da var genetik galiba ama çatlaklar kırmızı
Göğsümde vardı kendiliğinden geçti Buda geçer mi acaba

benim de annemde var yaa krem kullanıyorum ben daha yeni bir çatlak oluşmadı ergenlikten kalma olanlar var bir de sol göğsümde oluştu o hamlelikte oluştu oraya fazla krem sürmüyordum burda bir arkadaşa doktoru sürme demiş süt üretimi açısından o yüzden ben de sürmedim

7yıldır atanmak için ugraştım artık bıraktım umudum kalmadı soz ne güzel hep içimde kaldı atanmak çok özeniyorum size

7yıldır atanmak için ugraştım artık bıraktım umudum kalmadı soz ne güzel hep içimde kaldı atanmak çok özeniyorum size

ah sezinim ah sen de benim gibisin bu sene de olmadı benim hamişlik bana yaramadı kpss açısından ama napalım kızımın canı sağolsun

Aslında ben de totomu yaglamadım ne bileyim aramın catlayacağını
Göğsümü hep yağladım ama çatlaması normal benim çok küçük olduğu için
Birden büyüyünce çatlayıverdi bir anda çatlaklar ğitti belki seninde gider cnm
Senin çatlaklar da kırmızı mı:26:

malesef bildiğin yıllanmış çatlak gibi görünüyor göğsümdeki ben totoya karnıma bacaklara hep sürdüm sonuçta oralarda kilo alıyor diye çok şükür oralarda birşey yok sen kaç kilo aldın canım

ben uyumaya gider kızlar hazır uykum gelmişken gidip yatayım nasıl olsa gece yine uyuyamicam büyük ihtimal..herkese iyi geceler

Son düzenleme:

6 kilo aldım CNm her halde 9 la kapatırım
Sen kaç kilo aldın CNm...ne yapalım linacığım
Bebişimiz için kiloya da çatlaklara da alışacağız
Kilo önemli değil de çatlak beni cok üzüyor
Sinir oluyorum gördükçe çok çirkin duruyor
Sen nerelisin cnm

ben de 7 kiloya yakın aldım tam olaraka 7 omadı daha ama 1 haftaya olur
yanlış hatırlamıyorsam sen Hataylıydın ben de sana yakın bir yerdenim canım adana

İyi geceler linacığım

Uyumayan hatunlar niye yazmıyonuz
Yavv bu çatlak yüzünden moralim bozuldu
Sizinde çatlağınız var mı

İyi geceler linacığım

Uyumayan hatunlar niye yazmıyonuz
Yavv bu çatlak yüzünden moralim bozuldu
Sizinde çatlağınız var mı
çatlaklı hamişlere bende katıldım sonunda e güzel çatlamadım diodum bu saatten sonrada çatlamam diodum dumur oldum bu gün
Hastane çantanıza esınız icin de pijama koyacak mısınız kızlar?

ben devlet hastanesinde dogum yapacagım için eşi refakatçi almıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…