SEZİN cim bence hiç bi zaman geç kalmış sayılmazsın..benim kuzenimin çocuğu var 3 yaşında ama üniveriste sınavlarına hazırlanıcam diyor ki senin önünde sadece kpss var..bak ben atandım ama ne zorluklar çektim..7yıldır atanmak için ugraştım artık bıraktım umudum kalmadı soz ne güzel hep içimde kaldı atanmak çok özeniyorum size
Cnm siz baya zor günler geçirmişsinix senin durumundan sonra venimki şımarıklıkmış gibi geldi:))allah gönlüne göre verdin cnm ist bende 3 sene kaldım çok iyi biliyorum yaşamakda çalışmakta çok zor ist
Evet CNm ben hataylıyım sende yakınmışsın
Sende 9 la kapatırsın cnm
Benim gibi uyuyamayan var mı çıldıracağım
Yavv
günaydın arkadaşlar saat 4 den berri ayaktayım uyuyamadığım için sinirliyim bide üstüne 5 yaşındaki oğlum 4 gündür babaannesinde kalıyor eve gelmiyor çok üzülüyorum doğum yaklaştıkça çocuk sitrese girdi heralde diyorum konuşuyorum anlatıyorum yok anne ben senin yüzünden gitmiyorum biraz orda kalmak istiyorum diyo ama ben çok üzülüyorum
hamilelik döneminde çatlak kremi kullandığın halde mi çatladı işte o da dediğin gibi ırsi çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyor diyorlar ama en azından daha az olur çatlağın yine de kullanmak lazım krem filanevet ben de sabaha karşı uyanıyorum hep alışkanlık oldu...
çatkalkardan falan bahsetmişsiniz..bende de ilk hamileliğimden kaynaklı çatlaklar mevcut özellikle göbek bölgemde..
sanırım ırsi..annem zayıf ama göbeği çatlak hep..benim de öyle olacak muhtemelen.. ne yaptıysam ne sürdüysem kar etmedi..
günaydın arkadaşlar saat 4 den berri ayaktayım uyuyamadığım için sinirliyim bide üstüne 5 yaşındaki oğlum 4 gündür babaannesinde kalıyor eve gelmiyor çok üzülüyorum doğum yaklaştıkça çocuk sitrese girdi heralde diyorum konuşuyorum anlatıyorum yok anne ben senin yüzünden gitmiyorum biraz orda kalmak istiyorum diyo ama ben çok üzülüyorum
hamilelik döneminde çatlak kremi kullandığın halde mi çatladı işte o da dediğin gibi ırsi çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyor diyorlar ama en azından daha az olur çatlağın yine de kullanmak lazım krem filan
ah canım benim kıskanıyor mu ama doğduktan sonra hiiç kıskanmayacak bence abisi rolünü hemen ve severek kabul edecektir o yüzden endişelenme kendi yeğenlerimde de öyle oldu ordan biliyorum hele bir tanesi 3 evin tek çocuğuydu kardeşinin olmasını çok kıskndı ama sen onun abisisin filan diyince büyümek ve abi rolü hoşuna gitmişti o yüzden sıkma canını
evet canım hamilelik döneminde krem kullandığım halde çatladı..özellikle göbekte var...
benim daha ilk bebeğim olacak kısmetse ben de krem kullanıyorum annemde de çok çatlak var şimdiye kadar oluşmadı ama bundan sonra oluşur mu bilmem
yani çatlak oluştuktan sonra yok onu yok etme amaçlı krem falan..
Ezineciğim
Çatlak patlak birşey olacağım bu ğidişle
Bu arada senin şafak 47 baya yaklaştın doğuma
CNm kutlamak lazım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ah zulum ah daha var ya suan halimi gorsen heryerim şişmis sol tarafım uyusmus yatakta debeleniyorum uyusam biraz daha ama nerdeee
günaydın ezinem ben saat kaçtan beri ayaktayım yaa uyuyamıyor insan birazdan kocacım gelir artık beraber uyuruz adam gececi de uyumuyor bende ona evden eşlik ediyorum
gunaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben pert uyandım uykum var ama uyuyamıyOrum oglumda masallah kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?