2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ezineciğim
Çatlak patlak birşey olacağım bu ğidişle
Bu arada senin şafak 47 baya yaklaştın doğuma
CNm kutlamak lazım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

7yıldır atanmak için ugraştım artık bıraktım umudum kalmadı soz ne güzel hep içimde kaldı atanmak çok özeniyorum size
SEZİN cim bence hiç bi zaman geç kalmış sayılmazsın..benim kuzenimin çocuğu var 3 yaşında ama üniveriste sınavlarına hazırlanıcam diyor ki senin önünde sadece kpss var..bak ben atandım ama ne zorluklar çektim..
maalesef. suç bizde değil bu düzende..umarım atanırsın..kaybetme umudunu hiç bi zaman...
inşallah atanırsın bence sen yine de bebeğini büyütüp toparlanınca denemelisin..çocuktan sonra atanan arkadaşlarım da var..

inşallah canım senin de..benim yaşadıklarım zordu..ayrı kalmak benim seçimim değildi ama elden ne gelir?
şimdi 2010 hazianda söz.den kadroya geçenleri doğu görevinde muaf tutuyorlar.o kadar da olsun..2008 kasımda atandım.5yıldır doğudayım..eşimin tayini eylülde..bakalım bi değişiklik olmazsa..bu sefer doğum iznim var..izin bitince de heyet raporu falan düşünüyorum...
istanbula atanmayı hiç istemiyorum..
valla kadir gecesi dua ettim İstanbul olmasın diye...ALLAH hepimizin gönlüne göre versin..

uykusuz her gece oldu artık yaaa saat 6dan beri geri uyuyabilmek için cebelleştim ama olmadı hergün böyle zaten gce 2-3 saatlik uykudan sonra insan uyuyamıyor ağrıdan şundan bundan

Evet CNm ben hataylıyım sende yakınmışsın
Sende 9 la kapatırsın cnm

Benim gibi uyuyamayan var mı çıldıracağım
Yavv

inşallah canım 9-10la kapatsam iyidir ama hızlı kilo almaya başladım bugünlerde napalım sağlık olsun
hemşehirlim sayılırsın zullucum

Son düzenleme:
evet ben de sabaha karşı uyanıyorum hep alışkanlık oldu...

çatkalkardan falan bahsetmişsiniz..bende de ilk hamileliğimden kaynaklı çatlaklar mevcut özellikle göbek bölgemde..
sanırım ırsi..annem zayıf ama göbeği çatlak hep..benim de öyle olacak muhtemelen.. ne yaptıysam ne sürdüysem kar etmedi..

günaydın arkadaşlar saat 4 den berri ayaktayım uyuyamadığım için sinirliyim bide üstüne 5 yaşındaki oğlum 4 gündür babaannesinde kalıyor eve gelmiyor çok üzülüyorum doğum yaklaştıkça çocuk sitrese girdi heralde diyorum konuşuyorum anlatıyorum yok anne ben senin yüzünden gitmiyorum biraz orda kalmak istiyorum diyo ama ben çok üzülüyorum

günaydın canım sana da benim kız da babaannede ama benimki orda arkadaşı olmasa hayattta benden ayrı kalmak istemez..eşimin kuzeni var 9 yaşında o kız için gidiyor..
kardeşi olacağını söyledin mi ufaktan ufaktan..ayy bi de bu kardeş kıskançlığıyla uğraşıcaz..
bakalım..umarım çabuk atlatırlar.

hamilelik döneminde çatlak kremi kullandığın halde mi çatladı işte o da dediğin gibi ırsi çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyor diyorlar ama en azından daha az olur çatlağın yine de kullanmak lazım krem filan

ah canım benim kıskanıyor mu ama doğduktan sonra hiiç kıskanmayacak bence abisi rolünü hemen ve severek kabul edecektir o yüzden endişelenme kendi yeğenlerimde de öyle oldu ordan biliyorum hele bir tanesi 3 evin tek çocuğuydu kardeşinin olmasını çok kıskndı ama sen onun abisisin filan diyince büyümek ve abi rolü hoşuna gitmişti o yüzden sıkma canını

evet canım hamilelik döneminde krem kullandığım halde çatladı..özellikle göbekte var...

evet canım hamilelik döneminde krem kullandığım halde çatladı..özellikle göbekte var...

benim daha ilk bebeğim olacak kısmetse ben de krem kullanıyorum annemde de çok çatlak var şimdiye kadar oluşmadı ama bundan sonra oluşur mu bilmem

benim daha ilk bebeğim olacak kısmetse ben de krem kullanıyorum annemde de çok çatlak var şimdiye kadar oluşmadı ama bundan sonra oluşur mu bilmem

inşallah doğumdan sonra ortaya çıkmaz..bende doğumdan sonra daha belirginleşti..büzüştü göbeğim..bunun bi kremi falan yok mu?

yani çatlak oluştuktan sonra yok onu yok etme amaçlı krem falan..

var var öyle olan kremler de var sor eczaneye ya da kozmetikçiye ama eczanede olan kozmetik ürünleri daha etkili sana uygun bir krem veririler ben şu ana lierac kullanıyorum onun oluşan çatlakları yok etmeye yönelik olanı da varmış..bir de bu çatlak kremlerini doğum sonrası da bir müddet devam ettirmeliymiş karın kendini toparlarken çatlamasın diye

Ezineciğim
Çatlak patlak birşey olacağım bu ğidişle
Bu arada senin şafak 47 baya yaklaştın doğuma
CNm kutlamak lazım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ah zulum ah daha var ya suan halimi gorsen heryerim şişmis sol tarafım uyusmus yatakta debeleniyorum uyusam biraz daha ama nerdeee

ah zulum ah daha var ya suan halimi gorsen heryerim şişmis sol tarafım uyusmus yatakta debeleniyorum uyusam biraz daha ama nerdeee

günaydın ezinem ben saat kaçtan beri ayaktayım yaa uyuyamıyor insan birazdan kocacım gelir artık beraber uyuruz adam gececi de uyumuyor bende ona evden eşlik ediyorum

gunaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben pert uyandım uykum var ama uyuyamıyOrum oglumda masallah kıpır kıpır

günaydın ezinem ben saat kaçtan beri ayaktayım yaa uyuyamıyor insan birazdan kocacım gelir artık beraber uyuruz adam gececi de uyumuyor bende ona evden eşlik ediyorum

gunaydın linam bende ole yapıodum hamılelıkten once 7 sene geceden gelirdi birlikte yatardık ama simdı dayanamıyorum yarında benim esim geceye donuyo

günaydın güzel anneler ve minişleri...

ben bugün çooooooooooook mutluyum. Çünkü dün oğlumun odası boyandı ve beşik ile şifonyerini de kurduk. Odasının mobilya bölümü de hazır oldu. Bundan sonrada minişin diğer hazırlıklarını yapmaya geldi sıra, ayyy odası bile kurulunca okadar mutlu oldum ki bide miniş gelince naparım bilmiyorum, çok heyecanlı...

gunaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben pert uyandım uykum var ama uyuyamıyOrum oglumda masallah kıpır kıpır

günaydın cnm, aynen çok yorgun uykusuz ama bi okadarda uyuyamaz haldeyim nolcak bizim bu halimiz :44::44::44:
maşallah kuzuya annesi ne güzel bizimki de acıktığında tekmeliyor, uyandırma servisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…