sağol cnm duşumu alıp yazmıştım zaten size.gece ayağımın altına sıcak su torbası koydum ama korktumda birşey olurmu diye:18:sabah sıcak corba yaptım kendime içtim biraz daha iyiyim bakalım. perşembe alıcam zaten çalışamaz raporunu. koydum kafayainşallah yarına kadar kalmaz canım geçer ılık bir de duş al istersen belki iyi gelir yat dinlen sonrada yarın işe de gidecekmişsin
günaydın cnm ohh ne güzel güle güle kullanın inşallahh. bende oğluşumun kıyafetlrini yıkayıp ütüledim hafta sonu. bi gelseydi minnaklargünaydın güzel anneler ve minişleri...
ben bugün çooooooooooook mutluyum. Çünkü dün oğlumun odası boyandı ve beşik ile şifonyerini de kurduk. Odasının mobilya bölümü de hazır oldu. Bundan sonrada minişin diğer hazırlıklarını yapmaya geldi sıra, ayyy odası bile kurulunca okadar mutlu oldum ki bide miniş gelince naparım bilmiyorum, çok heyecanlı...
günaydın cnm bende pertim dünden beri. mideyi üşütmüşüm kötüyümgunaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben pert uyandım uykum var ama uyuyamıyOrum oglumda masallah kıpır kıpır
Hastane çantanıza esınız icin de pijama koyacak mısınız kızlar?
İyi geceler linacığım
Uyumayan hatunlar niye yazmıyonuz
Yavv bu çatlak yüzünden moralim bozuldu
Sizinde çatlağınız var mı
günaydın canım sana da benim kız da babaannede ama benimki orda arkadaşı olmasa hayattta benden ayrı kalmak istemez..eşimin kuzeni var 9 yaşında o kız için gidiyor..
kardeşi olacağını söyledin mi ufaktan ufaktan..ayy bi de bu kardeş kıskançlığıyla uğraşıcaz..
bakalım..umarım çabuk atlatırlar.
hamilelik döneminde çatlak kremi kullandığın halde mi çatladı işte o da dediğin gibi ırsi çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyor diyorlar ama en azından daha az olur çatlağın yine de kullanmak lazım krem filan
ah canım benim kıskanıyor mu ama doğduktan sonra hiiç kıskanmayacak bence abisi rolünü hemen ve severek kabul edecektir o yüzden endişelenme kendi yeğenlerimde de öyle oldu ordan biliyorum hele bir tanesi 3 evin tek çocuğuydu kardeşinin olmasını çok kıskndı ama sen onun abisisin filan diyince büyümek ve abi rolü hoşuna gitmişti o yüzden sıkma canını
sağol cnm duşumu alıp yazmıştım zaten size.gece ayağımın altına sıcak su torbası koydum ama korktumda birşey olurmu diye:18:sabah sıcak corba yaptım kendime içtim biraz daha iyiyim bakalım. perşembe alıcam zaten çalışamaz raporunu. koydum kafaya
günaydın cnm ohh ne güzel güle güle kullanın inşallahh. bende oğluşumun kıyafetlrini yıkayıp ütüledim hafta sonu. bi gelseydi minnaklar[/COLORi
inş. cnm hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin :) valla benim erken doğum riskim olduğundan,ben oğlumla konuşuom bekle zamanında gel diom :)zamanında gelsinler teyzesi :)
slm kızlar 2012 ekim annesiyim inşallah hepinizin gebeliği sorunsuz gidiyordur sıcaklar zorluyor olmalı ama az kaldı birazcık daha sabredin meleklerinizin yüzünü görünce hepsi geçiyor bizimkiler artık tam bi canavar oldular darısı sizin başınıza rahat doğumlar şimdiden :)
benimkininde ancası var bide bilgisayar tabiki ondanda gidiyo ama ben hiç ondan ayrılmadım zoruma gidiyo kıskanmasın diye bebekten bahsetmiyorum bile ama
var var öyle olan kremler de var sor eczaneye ya da kozmetikçiye ama eczanede olan kozmetik ürünleri daha etkili sana uygun bir krem veririler ben şu ana lierac kullanıyorum onun oluşan çatlakları yok etmeye yönelik olanı da varmış..bir de bu çatlak kremlerini doğum sonrası da bir müddet devam ettirmeliymiş karın kendini toparlarken çatlamasın diye
olmaz mııı kuzum yaa, gece başımı yastıga koydugum an ne oluyosa oluyo, nefes alamıyorum bogulacak gibi. sanki kafam beynim sıkışıyo çok kötü oluyo yaaaçoook yorgunum ya hala uyuyamadım4 de kalktım yataktan dahada uyuyamadım nefesim daralıyor sizdede aynı problem varmı
slm nasılsınız kızlar ben 5 gundur yoktum hastanedeydık nasılsınız bakalm bız ıyız yatıyoz antıbıotık alıyoz 6 saat arayla bakalım
günaydın cnm, sıkıntının biri bitse diğeri başlıyo dicem ama artık sonlara yaklaştıkça biri bitmeden diğeri başlıyo, şuan bile o kadar çok sorunum varki hangisini araştırcam bilemiyorum bazenGünaydın güzel anneler umarım ağrısız bir gün geçiririz
günaydın cnm, sıkıntının biri bitse diğeri başlıyo dicem ama artık sonlara yaklaştıkça biri bitmeden diğeri başlıyo, şuan bile o kadar çok sorunum varki hangisini araştırcam bilemiyorum bazenAllah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla kavuştursun inşallah..
aman canım çok dikkat et, bende günlük giriyodum duşa ama dün giremedim, halim kalmamış, zaten yıkandığım yerde yorulup terliyorumevet canım sonlara yaklaştıkça daha çok olmaya başladı dediğin gibi Rabbim yardım etsin yeterki zamanında gelsinler tek endişem bu.dün duşa gireyim dedim iyice ağırlaşmışım zar zor yıkandım
aman canım çok dikkat et, bende günlük giriyodum duşa ama dün giremedim, halim kalmamış, zaten yıkandığım yerde yorulup terliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?