2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inşallah yarına kadar kalmaz canım geçer ılık bir de duş al istersen belki iyi gelir yat dinlen sonrada yarın işe de gidecekmişsin
sağol cnm duşumu alıp yazmıştım zaten size.gece ayağımın altına sıcak su torbası koydum ama korktumda birşey olurmu diye:18:sabah sıcak corba yaptım kendime içtim biraz daha iyiyim bakalım. perşembe alıcam zaten çalışamaz raporunu. koydum kafaya

günaydın cnm ohh ne güzel güle güle kullanın inşallahh. bende oğluşumun kıyafetlrini yıkayıp ütüledim hafta sonu. bi gelseydi minnaklar

gunaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben pert uyandım uykum var ama uyuyamıyOrum oglumda masallah kıpır kıpır
günaydın cnm bende pertim dünden beri. mideyi üşütmüşüm kötüyümmidem bulanıyo her an istifar edecek gibiyim nasıl gececek bugun bilmiyorum

İyi geceler linacığım

Uyumayan hatunlar niye yazmıyonuz
Yavv bu çatlak yüzünden moralim bozuldu
Sizinde çatlağınız var mı

benimde var cnm göğüzlerimde oldu, ilk zamanlar çok terlediğimden kaşıyordum göğüslerimi farkında olmadan çatlakları yapmışım şimdilik göbişte yok ama bakalım daha zamanımız var doğuma kadar merhaba der mi bilmiyorum umarım hiçbirimizde olmaz, gitmiyormuş,kalıcı oluyormuşlar :44::44::44:

benimkininde ancası var bide bilgisayar tabiki ondanda gidiyo ama ben hiç ondan ayrılmadım zoruma gidiyo kıskanmasın diye bebekten bahsetmiyorum bile ama

inşallah öyle olur bizde çabuk atlatırız kardeş sendromunu

çatlaklar ne kullanısanız kullanın yatkınlığınız varsa oluyor maalesef bende ilk doğumdan oldu zaten şimdilik yenileri yok ama bundada varis problemim var heryerim varis oldu çok kötü offff

Günaydınnn annişlerimmm ve miniklerimmmm, hepimiz için güzel bir hafta diliyorum
Nasılsınız bakalım ? Birkaç gündür yine giremedim. Ama misafirleri yolladık sonunda ev boşaldı. Dün de eşim izinli olunca hemen odamızı düzenledik. Eşyaları vs. yerleştirdik. Bebişimizin kıyafetlerini yıkanıp ütülenmek üzere sepete doldurdum. bu haftada Allahın izniyle yavaş yavaş bunları hallederim. Bir de çantamı hazırlamam gerek, ne olur ne olmaz hazırda bulunsun.
Bu arada bende bikaç gündür ishalle uğraşıyorum özellikle sabahları bulantı ve karın ağrısıyla beraber oluyor ( şuanki gibi) mahvoluyorum sitede araştırdım biraz, yaşayan kızlar normal diyolar. inşallah bişey olmaz..

teşekkürler cnm..

benimkininde ancası var bide bilgisayar tabiki ondanda gidiyo ama ben hiç ondan ayrılmadım zoruma gidiyo kıskanmasın diye bebekten bahsetmiyorum bile ama

şuan annemlerin oturduğu mahallede bi arkadaş var o da 2.ye hamile ama daha yeni..büyük kıza ne demişler biliyo musun?kumbaraya para atalım bi süre sonra bebek gelecek..adını da sen koy falan diye..çocuk daha şimdiden para biriktirmeye başlamış yani ona sürpriz polmayacak..bence ufaktan ufaktan söylemelisin..birdenbire bebek eve gelecek ve çocukcağız ona daha çok ilgi gösterrilince şaşıracak..ama kardeş kısakançlığının çocuklar için yararlı olduğunu söylüyor uzmanlar..o yüzden kardeşi olmalı diyorlar ki bizimkilerin aralarında yaş farkı da var ben çabuk atlatacağımıza inanıyorum...
ben söyledim kızıma kardeşin gelecek bak adını senin adına uyumlu koyduk duygu olacak kardeşinin adı..ikimiz birlikte bakalım mı kardeşine diye..tamam anne ben sana yardım ederim dedi..o zaman sen küçük annesi ol ben de büyük annesi olayım deim hayır ben ablayım dedi..sanırım söylememem gerekn bi şey söyledim sonra..dedim kızım o küçük olduğu için onunla daha çok ilgilenmem gerekebilir..diyince azıcık mızmızlandı hayır anne onunla ben ilgileneceğim dedi..
normalde de uslu, uyumlu ve çok arkadaş canlısıdr kızım..inşallah çabuk atlatırlar neticede çocuk...

acab diyorum ki cilt tipiyle alakası var mıdır? benim cildim aşırı kurudur..çatlamayı önlemek için de krem kullanıyoruz ya krem de sonuçta yağ..

çoook yorgunum ya hala uyuyamadım4 de kalktım yataktan dahada uyuyamadım nefesim daralıyor sizdede aynı problem varmı
olmaz mııı kuzum yaa, gece başımı yastıga koydugum an ne oluyosa oluyo, nefes alamıyorum bogulacak gibi. sanki kafam beynim sıkışıyo çok kötü oluyo yaaa

Günaydın güzel anneler umarım ağrısız bir gün geçiririz
günaydın cnm, sıkıntının biri bitse diğeri başlıyo dicem ama artık sonlara yaklaştıkça biri bitmeden diğeri başlıyo, şuan bile o kadar çok sorunum varki hangisini araştırcam bilemiyorum bazen Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla kavuştursun inşallah..

evet canım sonlara yaklaştıkça daha çok olmaya başladı dediğin gibi Rabbim yardım etsin yeterki zamanında gelsinler tek endişem bu.dün duşa gireyim dedim iyice ağırlaşmışım zar zor yıkandım

aman canım çok dikkat et, bende günlük giriyodum duşa ama dün giremedim, halim kalmamış, zaten yıkandığım yerde yorulup terliyorum

aman canım çok dikkat et, bende günlük giriyodum duşa ama dün giremedim, halim kalmamış, zaten yıkandığım yerde yorulup terliyorum

aynen canım bende öyleyim iki günde öfleye pöfleye banyo yapıyorum pazartesi kontrolüm var şimdiden heyecan sardı beni bakalım durumlar nasıl.sanırım artık doğum şeklini belirleyecek doktorum.senin doğum şeklin belli oldumu?

gunaydın kızlar nasılsınız bebısler nasıl bugun bıraz dısarı cıkayım dıyorum evde oturmaktan sıkıldım ama agrım da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…