- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
günaydın cnm, geçmiş olsun neyin var ? :26:gunaydın kızlar nasılsınız bebısler nasıl bugun bıraz dısarı cıkayım dıyorum evde oturmaktan sıkıldım ama agrım da var
benim ki 30+2 iken 1746 idi şuan 31+1 im :)ve hangi sıklıkla kontrole gideceksiniz son 9 haftam var :) hangi sıklıkla gideyim :)
Merhaba kızlar..off off herkesin ayrı bir derdi var..benim kabusum da kayınvalidem..eşim yanımda avm den uçak maketi almış onu yapıyo annem de burdaydı çamaşırları filan halletti evi topladı ütüleri yaptı..annem de olmasa..biterdik..kayınvalde de benim ayaklanmamı bekliyor hanımefendi ben yatarken gelmiyor....hele bir doğırayım sorcam ben ona..her yerde ben laf sokcam ona pişman edicem bana geldiğine..daha fazlasını haketti de oğluna dua etsin..bende aylarca kalma planları yapıyor hele bi gelsin beni bu durumda yüzüstü bıraktı ben de salağım ya eve alıcam ayaklanınca..dedim eşime bana kiralık ev tutarsın ananla oturursun dedim eşim de merak etme sen bana güven dedi..umarım öyle olur
gunaydın kızlar nasılsınız bebısler nasıl bugun bıraz dısarı cıkayım dıyorum evde oturmaktan sıkıldım ama agrım da var
ayyy ne güsel yaaaakızlarrrrr oğluşumun şekerleri geldiiiii çok güzel yaaaaaa
çoook yorgunum ya hala uyuyamadım4 de kalktım yataktan dahada uyuyamadım nefesim daralıyor sizdede aynı problem varmı
bende çok takıntılıyım panik atak okb ne ararsan var zaten :) bide zaman daraldıkça yetiştiremicem korkusu herşey tam olsun istiyorum hep.eşimin kendi işi izin alma problemi yok ama pazar gününü yalnız geçirmek çok içimi sıkıyor özellikle son 2 aydır her pazar böyle geçti
cnm alışveriş için bu kadar sorun yapma, bak ben bi günde bir sürünü şeyini hallettim,sen internetten bak beğen ne alacağına karar ver, para olduktan sonrada gidip,hemen listendekileri alıp,dönersin, valla herşeyi tam sanırım olmayacak,olduğu kadar,yetiştiği kadar olacak. Kimsenin herşeyi 4/4lük değil ki allah aşkına bende senin gibi herşeyi 4/4 olsun istiyordum,kendime sıkıntı yapıyordum, sonra dedim ki deli miyim ben ne bu kadar kasıyorum, boş yere kendimi strese sokuyorum. Biz doğduğumuzda her şeyimiz var mıydı yada büyürken, ama bi şekilde büyüdük, her şeyi tam olmasa, annemler bana bunu yapmamış mı diyecek, bişey anlamıcak ki olmuş yada olmamış, ben bile eksiklerimi alırken artık ilk 3 ay ne lazım hiç bişeyin fazlasını yada abartılısını almıyorum. Zaten çok fazla parçası var maddi olarakta bütçeyi sarsıp, sıkıntıya girmenin anlamı yok...o yüzden rahat ol, acil ve en önemlileri en başta al, gerisi olmasa da olur cnm benim, zamanla gelenlerde getirir, sende doğum sonrası da alırsın rahat ol güzel annecik, üzme tatlı bebişimizi...
aynen canım bende öyleyimiki günde öfleye pöfleye banyo yapıyorum pazartesi kontrolüm var şimdiden heyecan sardı beni bakalım durumlar nasıl.sanırım artık doğum şeklini belirleyecek doktorum.senin doğum şeklin belli oldumu?
ohh ne güsell yaklaşmış kontrolün, benim daha 2 haftam var. güsel haberlerle gelirsin inşallahgünaydın canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara çok sıcak burnumu bile dışarı çıkarmayı düşünmüyorumağrın varsa yat dinlen canım ağrın olmadığı zaman çıkarsın
günaydın canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara çok sıcak burnumu bile dışarı çıkarmayı düşünmüyorumağrın varsa yat dinlen canım ağrın olmadığı zaman çıkarsın
cnm alışveriş için bu kadar sorun yapma, bak ben bi günde bir sürünü şeyini hallettim,sen internetten bak beğen ne alacağına karar ver, para olduktan sonrada gidip,hemen listendekileri alıp,dönersin, valla herşeyi tam sanırım olmayacak,olduğu kadar,yetiştiği kadar olacak. Kimsenin herşeyi 4/4lük değil ki allah aşkına bende senin gibi herşeyi 4/4 olsun istiyordum,kendime sıkıntı yapıyordum, sonra dedim ki deli miyim ben ne bu kadar kasıyorum, boş yere kendimi strese sokuyorum. Biz doğduğumuzda her şeyimiz var mıydı yada büyürken, ama bi şekilde büyüdük, her şeyi tam olmasa, annemler bana bunu yapmamış mı diyecek, bişey anlamıcak ki olmuş yada olmamış, ben bile eksiklerimi alırken artık ilk 3 ay ne lazım hiç bişeyin fazlasını yada abartılısını almıyorum. Zaten çok fazla parçası var maddi olarakta bütçeyi sarsıp, sıkıntıya girmenin anlamı yok...o yüzden rahat ol, acil ve en önemlileri en başta al, gerisi olmasa da olur cnm benim, zamanla gelenlerde getirir, sende doğum sonrası da alırsın rahat ol güzel annecik, üzme tatlı bebişimizi...
canım ben aldım herseyı dedıgın gıbı bır gunde hallettk kocısle besıgı falan kuruldu esyalar ütülendı cantamızda hazır beklıoz şimdide doguma konsantre olduk korku sarıyo bakalım sımdılık normal gözüküyo ılkıde normaldı
oyyyy oyyyyyyEki Görüntüle 786508 yükledim cnm bakkk nasıl güzelmi
Eki Görüntüle 786508 yükledim cnm bakkk nasıl güzelmi
Eki Görüntüle 786508 yükledim cnm bakkk nasıl güzelmi
şuan annemlerin oturduğu mahallede bi arkadaş var o da 2.ye hamile ama daha yeni..büyük kıza ne demişler biliyo musun?kumbaraya para atalım bi süre sonra bebek gelecek..adını da sen koy falan diye..çocuk daha şimdiden para biriktirmeye başlamış yani ona sürpriz polmayacak..bence ufaktan ufaktan söylemelisin..birdenbire bebek eve gelecek ve çocukcağız ona daha çok ilgi gösterrilince şaşıracak..ama kardeş kısakançlığının çocuklar için yararlı olduğunu söylüyor uzmanlar..o yüzden kardeşi olmalı diyorlar ki bizimkilerin aralarında yaş farkı da var ben çabuk atlatacağımıza inanıyorum...
ben söyledim kızıma kardeşin gelecek bak adını senin adına uyumlu koyduk duygu olacak kardeşinin adı..ikimiz birlikte bakalım mı kardeşine diye..tamam anne ben sana yardım ederim dedi..o zaman sen küçük annesi ol ben de büyük annesi olayım deim hayır ben ablayım dedi..sanırım söylememem gerekn bi şey söyledim sonra..dedim kızım o küçük olduğu için onunla daha çok ilgilenmem gerekebilir..diyince azıcık mızmızlandı hayır anne onunla ben ilgileneceğim dedi..
normalde de uslu, uyumlu ve çok arkadaş canlısıdr kızım..inşallah çabuk atlatırlar neticede çocuk...
yok hamile olduğumu biliyo hatta adını bile kendi koydu beren diye ben sana yardım ederim diyo ama karnım iyice büyüyünce evden uzaklaştı
canım çok güzelmiş ne güzel herşeyin hazır
olmaz mııı kuzum yaa, gece başımı yastıga koydugum an ne oluyosa oluyo, nefes alamıyorum bogulacak gibi. sanki kafam beynim sıkışıyo çok kötü oluyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?