2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim ki 30+2 iken 1746 idi şuan 31+1 im :)ve hangi sıklıkla kontrole gideceksiniz son 9 haftam var :) hangi sıklıkla gideyim :)

Merhaba canım bende 34+5teyim pazartesi kontrole gidicem şimdiye kadar 4 haftada bir gittim ama doktorum 35.haftadan sonra 2 haftaya düşürücez kontrolleri dedi.

ah cnm ya eşler evet diğer arkadaşlarında belirttiği gibi ilgisizler, marketten yiyecek alışverişi yapmak kadar basit gördüklerinden çokta rahatlar, biran evvel eksikler giderilsin,halolsunu düşünmüyorlar,ama malesef en başta artık bizim bi haftamız diğer haftamızı tutmuyor,eskisi gibi hiçbir işimizi yapamıyoruz ama erkekler halen eski performansımızı bekliyorlar,anlamıyorlar... kayınvalidende annen yanında ve her işine koştuğundan,nasıl olsa yapan var mantığındadır, genelde kız anneleri yanında olunca kayınvalideler pek bu işlere karışmayıp,doğum sonrası misafir gibi gelip,gitmek daha çok işlerine geliyor, ama ne kadar yalnış ne olursa olsun miniş onunda torunu ve insan maddi bile olmasa manevi olarak bir gelsin, bi işin ucundan tutsun, bi arasın istiyor ama malesef olmuyor, bu nedenle kendini ve sinirlerini boşa yıpratma, sinirlenmek ne sana nede bebişine iyi gelmiyor, kimse için kendini ve en önemlisi de bebişini üzmeye değmez güzel annesi, boşver allaha şükür annen yanında ve işlerini hallediyor. Gerisini boşver

gunaydın kızlar nasılsınız bebısler nasıl bugun bıraz dısarı cıkayım dıyorum evde oturmaktan sıkıldım ama agrım da var

günaydın canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara çok sıcak burnumu bile dışarı çıkarmayı düşünmüyorum ağrın varsa yat dinlen canım ağrın olmadığı zaman çıkarsın

çoook yorgunum ya hala uyuyamadım4 de kalktım yataktan dahada uyuyamadım nefesim daralıyor sizdede aynı problem varmı

bende cok yok canım cok yorulunca bişeye sıkıntı yapınca oluyo oda panık ataktan bıde normal son aydayz agarlastık ıyıce ben sola yatmaktan sıkıldm artk ya

günaydın canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara çok sıcak burnumu bile dışarı çıkarmayı düşünmüyorum ağrın varsa yat dinlen canım ağrın olmadığı zaman çıkarsın
ohh ne güsell yaklaşmış kontrolün, benim daha 2 haftam var. güsel haberlerle gelirsin inşallah
bende daha konuşmadım doktorumla, sanırım bu gidişimde doğumuda konuşucaz, sonrada heralde 2 haftaya düşer kontroller, hakkımızda hayırlısı olsun, ben normal istiyorum ama bakalım ne olcak, sen ne istiyosun ? :26:
bu arada bende bir ısparta gelini olsamda ankaralıyım sen neresindesin

valla bende görümceme dogru gıtcm bıraz butun gun evdeym sıkıldm artk burda arkdsm falan yok kızıyla kızımda oynuyo kapının önünden bıncem onun kapısında incem sıkıldm aksam olmuyo bırturlu evde

olmaz mııı kuzum yaa, gece başımı yastıga koydugum an ne oluyosa oluyo, nefes alamıyorum bogulacak gibi. sanki kafam beynim sıkışıyo çok kötü oluyo yaaa

yastığa koysamda koymasamda nefesim daralıyor sanki bedenim dar geliyor gibi 47 gün kaldı ama hayırlısı ile doğar inşallah
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…