2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara çok sıcak burnumu bile dışarı çıkarmayı düşünmüyorum ağrın varsa yat dinlen canım ağrın olmadığı zaman çıkarsın

bende ankaradayım sana katılıyorum çok sıcak halim kalmıyor insan dışarı çıkmak istiyo ama daha ilk çıktığı anda pişman oluyo her yerim agrıyo

sağol cnm şekerlerimiz hazır ama beşiği puseti alınmadı daha

günaydın canım, çok beğendim süslerini çok tatlılar, allah kullanmayı nasib etsin inşallah, puset beşik alınır hazır şeyler onlar boşver, yıkama ütülemeyide yapmışın haftasonu ohh tamamdır, gelsin bebişlerr

Eki Görüntüle 786511 buda kapı süsümüz teyzeleriiiii:80::80:
güselliğe bakkk ayy içim gidiyo şimdiden yaa

sağol cnm şekerlerimiz hazır ama beşiği puseti alınmadı daha
onlarda olur kuzum sorun etme sakın..
yastığa koysamda koymasamda nefesim daralıyor sanki bedenim dar geliyor gibi 47 gün kaldı ama hayırlısı ile doğar inşallah
:18:
aminn nm inşallah. gün içinde benimde oluyo, heleki çarpıntıda varsaaaaa sorma gitsin
amin cnmmmmm inşallahhh. rüyamda doğmuş kucagımızda gülücük atıyodu bize şekerlerinin geldiğini oda anladı sanırım hoplayıp duruyo
hayırlısıyla gerçeğide olcak inşallah kuzum azcıcık kaldı

Kızlar kv kahvaltı hazırlamışş, ben bişiler atıştırıyım, işim çıkmazsa burdayım sonra

nerde yaptırdın canım internetten falan mı yoksa sen mı aldın gerçekten bayıldım ben de araştırıyorum ne kadara mal oldu sana toplam kaç adet bi de bilgilendirirsen sevinirim canım
bu sorunun cevabını kahvaltıdan sonra bende istiyorum, net yavaş oldugundan geçmişe dönemiyorum bazen

günaydınlar kızlar, bugün itibariyle 8 ay bitti artık 9 a girmiş vaziyetteyimhem paniğim hem bir hoşum ikisi bir arada hayırlısıyla son zamanlarımızı tamamlarız inşallah, cumartesi doktor kontrolümüz vardı, artık doğsada hiçbir sıkıntı yaşamaz, bu haftadan sonra bebeğin ciğerleri tamamlandı ve emme kabiliyetini kazandı dedi doktor ( 34 bittiğinde risk bitiyormuş ), o nedenle hiç stres yapmayın dedi, haftasıyla uyumlu normal bi şekilde gidiyormuş herşey, sancım yokmuş, bebişin hareketlerini sordu bende bana göre iyi ama neye dikkat etmem lazım dedim, doktorda şöle bi açıklama yaptı ( bilmeyenler için bu bilgi önemli ), bugün kalktınız hiç hareket yok bebişte diyelim, hemen yemek yiyip üzerine tatlı bişiler yedikten sonra sol yanınıza saatin kaç olduğuna bakarak yatıp bebişin hareketlerini sayıyosunuz ( bu hareketlerin içinde, dalgalanma, tepik, hıçkırık hepsi dahil yani bebişe dair bir hareket ), bu hareketler en az 8 adet ise sıkıntı yok dedi, 8 in altındaysa hemen bana geliyosunuz dedi. Sabahları burnum kanıyordu onu sordum gayet normal dedi ( yani kanama azcık olup duruyosa ), eğer durmayan bir kanamaysa geliyosunuz burda kulak burun boğaza gözüküyosunuz dedi, ama durmayana çok rastlanmıyomuş çok nadir bir durummuş haberiniz olsun, vajinama olan ağrıyı sordum oda çok normalmiş sana sıkıntı veriyosa dinlenmeyi dene ama bu ağrılar normal dedi. Anlıcanız tüm şikayetlerime normal dedi doktor

evet cnm halletim hafta sonu üstümden bi yük kalktı. bikaç alınacak şey daha var onlarıda izne ayrılınca yıkadımmı tamamdırsen nasılsın ne yaptın bakalım hafta sonu
Cook güzeller. Nerden aldin nekadara mal oldu. Bende keçeden yapılmış kapı süsü istiyorum

nerde yaptırdın canım internetten falan mı yoksa sen mı aldın gerçekten bayıldım ben de araştırıyorum ne kadara mal oldu sana toplam kaç adet bi de bilgilendirirsen sevinirim canım

kızlar faceden bi sayfa erva bebek şekerleri diye ordan sipariş ettim sizde bakın cok güzel şeyler var. 50 adet bebek şekeri, kapı süsü ve sepeti toplam 140 tl tuttu. şekerlerin tanesi 1,5 tl

yastığa koysamda koymasamda nefesim daralıyor sanki bedenim dar geliyor gibi 47 gün kaldı ama hayırlısı ile doğar inşallah
:18:

canım normal sıkıntı yapma az kaldı bak bende bıde panık atak var bazen bogazımı sıkıyolr sankı ama dayanıym dun sol göğsümn üstüne bı agrı gırdı hemen gectı ama korkktm artk kaburgalarıma batıyo benmde 40gun kaldı

Cook güzeller. Nerden aldin nekadara mal oldu. Bende keçeden yapılmış kapı süsü istiyorum

cnm ist da isen, eminönünden alabilirsin, 40-60 tl arasında değişiyorlar, bildiğim kadarıyla keçe süsler hazırda yok, onları özel yapan yerlere yaptırman gerekiyor.

ee bakmışsındır karar vermişsindir ne alacağına gidip alması kolay olur
bende hala annemleri bekliyorum gelseler eksikleri tamamlıcazzz
evet cnm var aklımda birşeylr. bu hafta sonu annemle beraber alıcaz onlarıda

bu sorunun cevabını kahvaltıdan sonra bende istiyorum, net yavaş oldugundan geçmişe dönemiyorum bazen
sorunun cevabını verdım yukarda cnm

maşallah bebeğine insallah sorunsuz son ayını da atlatırsın ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına vajinadaki ağrın normal canım çatın genişlemeye başlamıştır artık.
bebişin kaç kilo olmuşş

oh süper o iş bittimi insan bayağı bi rahatlıyo çok sevindim senin için, olsun az eksik kalınca insan rahatlıyo onlarda yavaştan alınır. cumartesi doktorla geçti gün bi sabahtan kızkardeşlerimle kahvaltıya gidip ondan sora falcıya gittik, sora doktor, sora ev işte. Pazarda evi sildik süpürdük, çamaşırlar yıkanıp asıldı çok bişey yapmadım aslında, bebişe bir kaç yeni bişi almıştım onları yıkadım astım, hafta içi akşamları ütüleyip koycam çok bişi değil allahtan takmıyorum kafaya, bide bu cuma tatilya onunda verdiği bi huzur var içimde nedense, topu topu 1 gün ama niyeyse mutlu oluyorum, bebek şekerlerini çok beğendim, ben kapı süsünü keçeden yaptırdım üstüne oğlumun ismini yazdırdım, şekerde yaptırmayacağım büyük ihtimal çünkü çok gelen giden oluyo yetmez bize 50 şeker sadece üstü nazarlı çikolata dağıtacağım hastanede, mevlüte kısmetse mevlüt şekeri yaptırmayı düşünüyorum yine üstüne ismi yazılı külahlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…