oyyyy oyyyyyybayıldımmmmmmm kuzummmm yaa, çok güsellerrrrr Allahım bebişlerimize hayırlısıyla kavuşup bu güsellikleri paylaşmak nasip etsin
günaydın canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara çok sıcak burnumu bile dışarı çıkarmayı düşünmüyorumağrın varsa yat dinlen canım ağrın olmadığı zaman çıkarsın
sağol cnm şekerlerimiz hazır ama beşiği puseti alınmadı daha
Eki Görüntüle 786508 yükledim cnm bakkk nasıl güzelmi
Eki Görüntüle 786511 buda kapı süsümüz teyzeleriiiii:80::80:
Eki Görüntüle 786511 buda kapı süsümüz teyzeleriiiii:80::80:
benm kızm 6 yasında bılıyo gelıyo karnımı sevıyo onunla konusuyo beraber aldık esyalarını onun da fıkrını aldık ismını bızde uyumlu ıstyz ecrın eymen koycz bence şimdiden alıssnlar sız hastaneye kardesımı almaya gıdınce ben sıze suprz resım yapcam dıyo kardeslık guzel okula gıtck zaten gundz bebişle aksam gelıncede kızmla derslerle ugrascaz 1e baslıckşuan annemlerin oturduğu mahallede bi arkadaş var o da 2.ye hamile ama daha yeni..büyük kıza ne demişler biliyo musun?kumbaraya para atalım bi süre sonra bebek gelecek..adını da sen koy falan diye..çocuk daha şimdiden para biriktirmeye başlamış yani ona sürpriz polmayacak..bence ufaktan ufaktan söylemelisin..birdenbire bebek eve gelecek ve çocukcağız ona daha çok ilgi gösterrilince şaşıracak..ama kardeş kısakançlığının çocuklar için yararlı olduğunu söylüyor uzmanlar..o yüzden kardeşi olmalı diyorlar ki bizimkilerin aralarında yaş farkı da var ben çabuk atlatacağımıza inanıyorum...
ben söyledim kızıma kardeşin gelecek bak adını senin adına uyumlu koyduk duygu olacak kardeşinin adı..ikimiz birlikte bakalım mı kardeşine diye..tamam anne ben sana yardım ederim dedi..o zaman sen küçük annesi ol ben de büyük annesi olayım deim hayır ben ablayım dedi..sanırım söylememem gerekn bi şey söyledim sonra..dedim kızım o küçük olduğu için onunla daha çok ilgilenmem gerekebilir..diyince azıcık mızmızlandı hayır anne onunla ben ilgileneceğim dedi..
normalde de uslu, uyumlu ve çok arkadaş canlısıdr kızım..inşallah çabuk atlatırlar neticede çocuk...
yok hamile olduğumu biliyo hatta adını bile kendi koydu beren diye ben sana yardım ederim diyo ama karnım iyice büyüyünce evden uzaklaştı
güselliğe bakkkEki Görüntüle 786511 buda kapı süsümüz teyzeleriiiii:80::80:
onlarda olur kuzum sorun etme sakın..sağol cnm şekerlerimiz hazır ama beşiği puseti alınmadı daha
aminn nm inşallah. gün içinde benimde oluyo, heleki çarpıntıda varsaaaaa sorma gitsinyastığa koysamda koymasamda nefesim daralıyor sanki bedenim dar geliyor gibi 47 gün kaldı ama hayırlısı ile doğar inşallah
:18:
hayırlısıyla gerçeğide olcak inşallah kuzum azcıcık kaldıamin cnmmmmm inşallahhh. rüyamda doğmuş kucagımızda gülücük atıyodu bizeşekerlerinin geldiğini oda anladı sanırım hoplayıp duruyo
bu sorunun cevabını kahvaltıdan sonra bende istiyorum, net yavaş oldugundan geçmişe dönemiyorum bazennerde yaptırdın canım internetten falan mı yoksa sen mı aldın gerçekten bayıldım ben de araştırıyorum ne kadara mal oldu sana toplam kaç adet bi de bilgilendirirsen sevinirim canım
evet cnm halletim hafta sonu üstümden bi yük kalktı. bikaç alınacak şey daha var onlarıda izne ayrılınca yıkadımmı tamamdırgünaydın canım, çok beğendim süslerini çok tatlılar, allah kullanmayı nasib etsin inşallah, puset beşik alınır hazır şeyler onlar boşver, yıkama ütülemeyide yapmışın haftasonu ohh tamamdır, gelsin bebişlerr
Cook güzeller. Nerden aldin nekadara mal oldu. Bende keçeden yapılmış kapı süsü istiyorum
nerde yaptırdın canım internetten falan mı yoksa sen mı aldın gerçekten bayıldım ben de araştırıyorum ne kadara mal oldu sana toplam kaç adet bi de bilgilendirirsen sevinirim canım
yastığa koysamda koymasamda nefesim daralıyor sanki bedenim dar geliyor gibi 47 gün kaldı ama hayırlısı ile doğar inşallah
:18:
Cook güzeller. Nerden aldin nekadara mal oldu. Bende keçeden yapılmış kapı süsü istiyorum
evet cnm var aklımda birşeylr. bu hafta sonu annemle beraber alıcaz onlarıdaee bakmışsındır karar vermişsindir ne alacağına gidip alması kolay olur
bende hala annemleri bekliyorum gelseler eksikleri tamamlıcazzz
sorunun cevabını verdım yukarda cnmbu sorunun cevabını kahvaltıdan sonra bende istiyorum, net yavaş oldugundan geçmişe dönemiyorum bazen
günaydınlar kızlar, bugün itibariyle 8 ay bitti artık 9 a girmiş vaziyetteyimhem paniğim hem bir hoşum ikisi bir arada hayırlısıyla son zamanlarımızı tamamlarız inşallah, cumartesi doktor kontrolümüz vardı, artık doğsada hiçbir sıkıntı yaşamaz, bu haftadan sonra bebeğin ciğerleri tamamlandı ve emme kabiliyetini kazandı dedi doktor ( 34 bittiğinde risk bitiyormuş ), o nedenle hiç stres yapmayın dedi, haftasıyla uyumlu normal bi şekilde gidiyormuş herşey, sancım yokmuş, bebişin hareketlerini sordu bende bana göre iyi ama neye dikkat etmem lazım dedim, doktorda şöle bi açıklama yaptı ( bilmeyenler için bu bilgi önemli ), bugün kalktınız hiç hareket yok bebişte diyelim, hemen yemek yiyip üzerine tatlı bişiler yedikten sonra sol yanınıza saatin kaç olduğuna bakarak yatıp bebişin hareketlerini sayıyosunuz ( bu hareketlerin içinde, dalgalanma, tepik, hıçkırık hepsi dahil yani bebişe dair bir hareket ), bu hareketler en az 8 adet ise sıkıntı yok dedi, 8 in altındaysa hemen bana geliyosunuz dedi. Sabahları burnum kanıyordu onu sordum gayet normal dedi ( yani kanama azcık olup duruyosa ), eğer durmayan bir kanamaysa geliyosunuz burda kulak burun boğaza gözüküyosunuz dedi, ama durmayana çok rastlanmıyomuş çok nadir bir durummuş haberiniz olsun, vajinama olan ağrıyı sordum oda çok normalmiş sana sıkıntı veriyosa dinlenmeyi dene ama bu ağrılar normal dedi. Anlıcanız tüm şikayetlerime normal dedi doktor
oh süper o iş bittimi insan bayağı bi rahatlıyo çok sevindim senin içinevet cnm halletim hafta sonu üstümden bi yük kalktı. bikaç alınacak şey daha var onlarıda izne ayrılınca yıkadımmı tamamdırsen nasılsın ne yaptın bakalım hafta sonu
kızlar faceden bi sayfa erva bebek şekerleri diye ordan sipariş ettim sizde bakın cok güzel şeyler var. 50 adet bebek şekeri, kapı süsü ve sepeti toplam 140 tl tuttu. şekerlerin tanesi 1,5 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?