2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
amin canım inşallah hepberaber lifler geriliyomuş alt tarafta o nedenle oluyo olcakta dedi, birsürü bişi anlattı tıp kelimeleriyle ama ben çok anlamadım normal demesi yetti zaten 2090gr mış canım, uyumlu gidiyo, bebişin kilosunun en az kaç olması lazım diye bi soru sordum doktora çünkü merak ediyorum normal bi bebek kaç gr olmalı, 2500gr dedi, 2500gr bir bebek bizim için yeterlidir dedi, bunun altında doğanda bize göre yeterli tabiki ama 2500gr olmasını isteriz illaki dedi

maşallah bebişinee bizimde vardı kontrolümüz 1645 gram çıktı oğlum bende dedim çok tosun olmucak heralde 3-3,5 doğar dedi ee normal isteyen ben için ideal bir kilo
bu arada ben 2500 doğmuşum görsen şimdi hiç öyle doğmuş gibi durmuyorum ki zaten gördün maşallahım var

cnm ist da isen, eminönünden alabilirsin, 40-60 tl arasında değişiyorlar, bildiğim kadarıyla keçe süsler hazırda yok, onları özel yapan yerlere yaptırman gerekiyor.

Haftasonu havuzlu hana gittim alusverisimi yaptim canım. Ama o kadar yoruldum ki keçe süsleri gordum soyle bi baktim yorgunluktan alıcı gozuyke bakamadım. Bir daha gitmemde zor.ablami göndericem artik.birde benim bebek arabasi seklinde seker sepetleri hosuma gidiyor. 25tlydi orada. Onlardan alicam.ablam bebek kurabiyesi yapıyor o da kurabiyelerimi yapacak

3-3,5 tabiki ideal hele normal istiyosan 3 ü bile geçmesin bence doktor soruyo her gidişimde normalmi istiyoruz sezaryen mi diye bende bilmiyorum diyorum, bunu her hafta konuşalım normal istersen ve bebek iri olacaksa kescez vitaminleri diyo, cumartesi bi hamişin vitaminini kesmiş çünkü böle giderse 4kg olur bebek istesede doğuramaz dedi ne varmış senin halinde, bişi yok bence gayet normal kilon vs. bende 4kg doğmuşum ama gel görki sadece bebekliğim ve çocukluğum tombik sorası hep zayıf bi terslik var yani bu işte hahaha

falında ne çıktı kızz merak ettim süle bakimmmm benimde hafta sonum işle geçti. bebişin kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim bizimkiler ütülenecek kaldı ilk öncelik onun artık. ben büyük ihtimalle perşembe alıcam çalışamaz raporunu. çünkü bu hafta sonu yoğun olacak benım için. cuma memlekete gidicez düğün var sonra cumartesı doktora gidicem. yol yorgunu tekrar işe gelmek istemem diye düşünüyorum. zaten nıyetı bozuk almıstım raporudaşekerleride herkese dagıtmıycam cnm yaa sadece yakın akrabalar ve arkadaslara verıcem yoksa yetmez bizimde. oğluşunun ismini ne düşündün cnm ?

park yatak mı alacaksın yoksa beşik mi

park yatak alıcam cnm daha sonra büyüyünce yatacagı bazamız var başlığını değiştirim sadece. park yatagıda toplayım kaldırırım diye düşündüm. en büyüklerinden alıcam

ooo süpermiş insanın böyle marifetli ablası olması ne güzel :) ben şeker almadım biblo aldım, malum erken doğum riskim olduğundan şekerlerini bitiremeden doğuma giderim riskine giremedim, ben ağaç aldım bibloları asmak için 25 tl ye eminönünden, kurabiyelerin için o sepetlerde çok şeker olur :) alternatif olarak ağaçta alabilirsin, onlarada kurabiyelerini asabilirsin :) benimde daha bibloların üzerine uğur böceği yapıştırıcam bide oğluşun ismine karar verebilirsek isim kartlarını hazırlayacağım miniş umarım ismini bulana kadar bizi bekler

bi sepetim kaldı onunda pc de fotosu yok daha sonra atarım cnm . aynı senin istediğin gibi bebek arabası şeklinde.

ya çok fazla korkmuyorsan normal doğur cullucumm en güzeli o bence
evet kesin bunda bi iş var bebekken kilolu doğanlar zayıf zayıf doğanlar kilolu oluyor

yani bazan filan varsa beşik almana gerek yok canım

Ya kızlar benim kasılmalar geçmiyor haftalardır yatıyorum en fazla günde yarım saat ayaktayım tuvalet bany vs..daha 32. haftama yeni girdim doktorum da bundan farklı tedavisi yok yatıcaksın ilaç alıcaksın dedi.. moralim çok bozuk 35. haftaya bir girebilsem azcık rahatlıcam

cnm gözün aydın kuzunu görmüşsün çok şükür herşeye normal demiş doktor
aramızda 2 gün var seninle bende cuma gittim kontrole nst de sorun yok çok şükür ama bebişim için biraz minyon olucak dedi doktorum kilosu 2100gr çıktı bizimde ama ben sezeryan olacağım için 38.haftada doğucak inş paşam kilolarımız aynı normal demişse bende takılmamayayım dimi zaten doktorumda öyle dedi takılma çok az bi eksik var dedi ama işte eksik kelimesi biz annelerin dert etmesi için yeterli:)
sağlıkla kucaklayalım inş

elif merhaba cnm bnm ilk gebeliğimde sancılarım 28.haftada başlamıştı düşün erken doğum riskim hep sürdü ama çok şükür 37ye kadar bekledi oğlum sertleşmeler ağrılar okadar çoktuki ama dinelnmeye çalış başka yöntem yok gerçekten 34.haftada 3 cm açılmam vardı düşün artık sen içini ferah tutmaya çalış dua edelim hayırlıyla beklicek kuzun bak annesini üzmicek o sağlıkla 34.haftayı atlattıktan sonrada endişelenme inş

merhba canım benim de 27. haftada başladı 3 hafta sonra geçti doktor ilacı birden kesince sanki tekrar eskiye döndüm yeniden ilaca başladık..ne olur ne olmaz diye belki ciğer geliştirici vurur dedim ama yapmadı nst de de sancı çıkıyor..off moralim çok bozuk geçmiyor bu kasılmalar umarım 36. hafatdan erken gelmez (

kızlar bişey daha sorucam malum hamile olunca akıntımız çok oluyor..benim 1 ay öncesinden hafif şeyimde kaşıntı vardı heralde sıcak terden filan oluyo dedim geceleri yatarken filan hala kaşınıyo. doktorum daha geçen gün kanda crp midir nedir ona baktı vücutta enfeksiyon yok dedi..kasılmalar için bakmıştı..normal akıntımda koku yok ama bazen de afedersiniz şeyimi temizlemek maksadıyla sildiğimde balık kokusu giib geliyo...sizce bu enfeksiyonmu kanda çıkmayınca sormadım artık doktora...ama dünden beri aklımda

mamamızı yedik ve geldikkk maşallah topiğimiz kalabalıklaşmış, çeneler artmış, göz kırpmaya bile gelmiyosunuz he anında dökülüyo mesajlar

Rabbim en hayırlı vakitte sağlıkla NASİP ETSİN İNŞ CNM BANADA İLAÇ CİĞER GELİŞTİRİCİ FALAN VERİLEMEMİŞTİ inş bak gör 36yı geçincede artıkg else demeye başlıcaksın:)insan ilerledikçe artık gelsin diye bakıyo :)üzme kendini

canımcım eğer vaji girişindeyse enfeksiyon olabilir. Akıntında süt kesiği şeklindeyse koku da yapıyo.

inş. cnm ya doktor çok şiddetli kasılmalar değil dedi ondan vermed, ona kalsa ilacı da azalt diyor ama ben hisediyorum hep kasılmaları

canımcım eğer vaji girişindeyse enfeksiyon olabilir. Akıntında süt kesiği şeklindeyse koku da yapıyo.

akıntım süt kesiği gibi değil normal geliyo ama sonradan silince balık kokusu gibi..kaşıntı vaji girişinde değil üst kısımlarda ama bir ayı geçkindir var 1 eylülde testlerim vardı onları yaptırınca dicem doktora

nolur noolmaz idrar testi ve mantara bir baktır istersen bunlar erken doğumu tetikleyen şeylermiş. bir de normal doğumda mantar çocuk için riskliymiş zaten, mikrop kapmaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…