- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
0 zaman mantardan çok idrar yolu enfeksiyonuna benzer bi durum olabilir cnm. bende de 2 gündür üst kısımda bi kaşıntı var ama kokusuz bişey. sıcakta daha çok yakıyo malesef. 10 gün önce böyle bi durumum yoktu ama sağlık ocağının tahlillerinde kum döküyo gibi gözüküyo demişlerdi. sonradan bu çıktı.akıntım süt kesiği gibi değil normal geliyo ama sonradan silince balık kokusu gibi..kaşıntı vaji girişinde değil üst kısımlarda ama bir ayı geçkindir var 1 eylülde testlerim vardı onları yaptırınca dicem doktora
Ne guzel :)kızlarrrrr oğluşumun şekerleri geldiiiii çok güzel yaaaaaa
Günaydın jaseminimmm, afiyet bal şeker olsunn, yarasın minikimizeGünaydın herkese. Biz daha yeni kahvaltı edeceğiz bakalım. Oğlumu doyurmayım. Sonra uğrarım yanınıza gene
Eki Görüntüle 786508 yükledim cnm bakkk nasıl güzelmi
kızlar bişey daha sorucam malum hamile olunca akıntımız çok oluyor..benim 1 ay öncesinden hafif şeyimde kaşıntı vardı heralde sıcak terden filan oluyo dedim geceleri yatarken filan hala kaşınıyo. doktorum daha geçen gün kanda crp midir nedir ona baktı vücutta enfeksiyon yok dedi..kasılmalar için bakmıştı..normal akıntımda koku yok ama bazen de afedersiniz şeyimi temizlemek maksadıyla sildiğimde balık kokusu giib geliyo...sizce bu enfeksiyonmu kanda çıkmayınca sormadım artık doktora...ama dünden beri aklımda
evet cnm halletim hafta sonu üstümden bi yük kalktı. bikaç alınacak şey daha var onlarıda izne ayrılınca yıkadımmı tamamdırsen nasılsın ne yaptın bakalım hafta sonu
kızlar faceden bi sayfa erva bebek şekerleri diye ordan sipariş ettim sizde bakın cok güzel şeyler var. 50 adet bebek şekeri, kapı süsü ve sepeti toplam 140 tl tuttu. şekerlerin tanesi 1,5 tl
Bu da cok guzel.Eki Görüntüle 786511 buda kapı süsümüz teyzeleriiiii:80::80:
Kızlar wei b nin 1010 model bebek arabasi hoşuma gitti. Var mi alan yada fikri olan
evet cnm halletim hafta sonu üstümden bi yük kalktı. bikaç alınacak şey daha var onlarıda izne ayrılınca yıkadımmı tamamdırsen nasılsın ne yaptın bakalım hafta sonu
kızlar faceden bi sayfa erva bebek şekerleri diye ordan sipariş ettim sizde bakın cok güzel şeyler var. 50 adet bebek şekeri, kapı süsü ve sepeti toplam 140 tl tuttu. şekerlerin tanesi 1,5 tl
cok güzeller canım. Tarih falan yazmıyor degil mı? Ne yazdırdınız kağıda?
kac günde geldi canım. Sipariş verdikten sonra.
çok güze canım maşallah kızına benimki de öyle..6 yaşındaysa 72 aylık vardır..okula gidicek demişsin..benm kızm 6 yasında bılıyo gelıyo karnımı sevıyo onunla konusuyo beraber aldık esyalarını onun da fıkrını aldık ismını bızde uyumlu ıstyz ecrın eymen koycz bence şimdiden alıssnlar sız hastaneye kardesımı almaya gıdınce ben sıze suprz resım yapcam dıyo kardeslık guzel okula gıtck zaten gundz bebişle aksam gelıncede kızmla derslerle ugrascaz 1e baslıck
benimki de 2009 ocak doğumlu şuan 55 aylık seneye okul zamanı 68 aylık olacak..gönderip göndermemkte kararsızım..ya daha beter soğursa okuldan diye..gerçi çok uyumlu ve uslu bi kız.kreşteki arkadaşları tarafından çok seviliyor..kimseyi incitmez biri ona vursa öğretmenine şikayet eder..yırtık değil yani benim cimcime..ezilir falan diye korkuyorum diğer türlü 2 sene sora gndersem de 78 yada 80 aylık olacak..ne yapacağımı şaşırdım..ben üstesinden geleceğine ianıyorum..ama yine de kararsızım..bir yıl kazanması da güzel...ama ya tersi olursa okuldan soğursa..küçükler okumaya geçememiş 5 çocuktan 4 ü okumaya geçememiş.haberlerde duydum..o yüzden okula göndricem diyince sana anlatmak istedim..
şuan annemlerin oturduğu mahallede bi arkadaş var o da 2.ye hamile ama daha yeni..büyük kıza ne demişler biliyo musun?kumbaraya para atalım bi süre sonra bebek gelecek..adını da sen koy falan diye..çocuk daha şimdiden para biriktirmeye başlamış yani ona sürpriz polmayacak..bence ufaktan ufaktan söylemelisin..birdenbire bebek eve gelecek ve çocukcağız ona daha çok ilgi gösterrilince şaşıracak..ama kardeş kısakançlığının çocuklar için yararlı olduğunu söylüyor uzmanlar..o yüzden kardeşi olmalı diyorlar ki bizimkilerin aralarında yaş farkı da var ben çabuk atlatacağımıza inanıyorum...
ben söyledim kızıma kardeşin gelecek bak adını senin adına uyumlu koyduk duygu olacak kardeşinin adı..ikimiz birlikte bakalım mı kardeşine diye..tamam anne ben sana yardım ederim dedi..o zaman sen küçük annesi ol ben de büyük annesi olayım deim hayır ben ablayım dedi..sanırım söylememem gerekn bi şey söyledim sonra..dedim kızım o küçük olduğu için onunla daha çok ilgilenmem gerekebilir..diyince azıcık mızmızlandı hayır anne onunla ben ilgileneceğim dedi..
normalde de uslu, uyumlu ve çok arkadaş canlısıdr kızım..inşallah çabuk atlatırlar neticede çocuk...
yok hamile olduğumu biliyo hatta adını bile kendi koydu beren diye ben sana yardım ederim diyo ama karnım iyice büyüyünce evden uzaklaştı
Betülcüm..şuan bi kitap okuyorum prof.HALUK YAVUZERin çocunuzun ilk 6 yılı diye..o kitapta kardeş kıskançlığından bahsedilmiş ancak daha oraya gelmedim.oraya gelince okuduğum kadarıyla hoca ne diyor nasıl davranmalıyız sana da yazarım..
benm kızm 6 yasında bılıyo gelıyo karnımı sevıyo onunla konusuyo beraber aldık esyalarını onun da fıkrını aldık ismını bızde uyumlu ıstyz ecrın eymen koycz bence şimdiden alıssnlar sız hastaneye kardesımı almaya gıdınce ben sıze suprz resım yapcam dıyo kardeslık guzel okula gıtck zaten gundz bebişle aksam gelıncede kızmla derslerle ugrascaz 1e baslıck
canım senin yazınla Betül ün ki karışmış yukarda yazdım kızını okula göndericekmişsin benimki seneye 68 aylık olacak ama korkularım var diye yazdım hemen yukarda..
sebamed şampuanımız ve sabunumuz şımdı geldı butıkbebeden
veeeee 40 larrrrr yuppi yuuuppppppp :92::92::92:
zaman gittikçe azalıyor valla maşallah 40 lı sayılara inmişiz bile:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?