2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
0 zaman mantardan çok idrar yolu enfeksiyonuna benzer bi durum olabilir cnm. bende de 2 gündür üst kısımda bi kaşıntı var ama kokusuz bişey. sıcakta daha çok yakıyo malesef. 10 gün önce böyle bi durumum yoktu ama sağlık ocağının tahlillerinde kum döküyo gibi gözüküyo demişlerdi. sonradan bu çıktı.

canım idrar tahlilinde çıkar enfeksiyon varsa bol bol su iç bide yoğurt yemek hamileliğin son döneminde mantar riskini azaltıyormuş.kasılma nasıl oluyor bende daha hiç olmadı ağrımı hissediyorsun karnın taş gibi mi oluyor ?

tşk ederim canım ben de inceledim bakalım fıyat aldım bi kaçından benimkını görümcem yaptıracak ama ben ne istesem ondan yaptıracak sağolsun birlıkte arastırıyoruz

mirabonbon diye bi site var ordada çok güzel şekerler kapı süsleri var ben tül sevmediğim için bi tek orda bulabildim tülsüz kapı süsü ve şeker

Kac günde geldi canım. Sipariş verdikten sonra.

kızlar öğretmen olanlar varsa aranızda 32.haftamızda rapor alıyomuyuz yaz tatilindeyiz çalışmıyoruz ya eylüldeki 1-2 haftayı ekletmek için yoksa seminerler başladığında mı ben unuttum 34.haftama geldim

merhaba kısslarr bugun temızlık gunumdu kadına bu hafta gelme dedım çunku benı çok bunaltmıştı daha oncede yazdımm vede evım artık pıslenmıyorr her hafta 3 saattte terk edıp gıdıyorrr ee bugunde mısafır mı gelecekmiş bana akşam aradılar yınde sılıp supurmek gerektıı gecen hafta yapılmıştı yanı hacerın ahı tuttu bana kocam da bır guzel azarladııı karnın burnunda kadına nıy gelme dedın gordunmu noldu dedı kocamda sınoptan gec donunce iş başa dustu3 odayı supurup sılmek akşam sabahta toz almak karnım taşş belım ağrıyooo ıkram yapacak durumdada değilim hazr alıver dedım kocama şimdı duşumu aldım beklıyorummm kendım ettım kendım buldumm

cok güzeller canım. Tarih falan yazmıyor degil mı? Ne yazdırdınız kağıda?

kac günde geldi canım. Sipariş verdikten sonra.

cnm tarih olarak .../.../2013 yazıyo. Ailemize hoşgeldin ensar efe bebek yazıyo. Oğluşumuzun ismi :) perşembe kargoya verildi bugun geldı cnm . Siparişi daha önce vermiştim

sebamed şampuanımız ve sabunumuz şımdı geldı butıkbebeden
veeeee 40 larrrrr yuppi yuuuppppppp :92::92::92:

zaman gittikçe azalıyor valla maşallah 40 lı sayılara inmişiz bile:))

agırlaşmamızdan belli değil mi değil mi canım 33 hafta dönum noktası oldu bende bı tuhaf hareketleer kızımdan kaslmaya benzer gece fenalaşmalarr ama mınık kızıma kavuşmaya az kaldı azz

iştee Quzzu Quzu geldımmmm
selamm kızlar nasılsınız bugun umarım herkes ıyıdır
sezinn 40lara dusmussun canımm hade hayırlı olsunnarkadanda ben gelıyorumm ınsallah

Kızlar ben bugün doktora gittim
Çatı muayenesi yapmasını bekliyordum ama etmedi çünkü bebeğimin kordonu boynuna dolanmış. Kordondan kurtulamazsa zaten normal doğum şansım yok. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…