2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm tarih olarak .../.../2013 yazıyo. Ailemize hoşgeldin ensar efe bebek yazıyo. Oğluşumuzun ismi :) perşembe kargoya verildi bugun geldı cnm . Siparişi daha önce vermiştim

yagmurcum sekerlerını ve kapı susunu gordum canım cok guzell sımdı tek eksık oglusun kaldı canım hayırlısıyla allah onuda kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Sezinimmm yorma kendini fazla..misafir agirlamakta zor olur artik kuzum dikkatli ol.
sebamed şampuanımız ve sabunumuz şımdı geldı butıkbebeden
veeeee 40 larrrrr yuppi yuuuppppppp :92::92::92:
Hayirli olsun canikom 40lari kutlayalim ozaman yuhuuuuu :92::92::92::92::92:
cnm tarih olarak .../.../2013 yazıyo. Ailemize hoşgeldin ensar efe bebek yazıyo. Oğluşumuzun ismi :) perşembe kargoya verildi bugun geldı cnm . Siparişi daha önce vermiştim

Canimmm cok güzel sekerler ve kapi süsün ensar efe ismide bir harika ahh bi dogsalardida issirsaydik onlari

Canım akraba falan mı gelenler? Yardımcı olurlar en azından aksama. Bana hamileliğimde pek gelen giden olmuyor, beni yormamak icin.
Benimde canıma minnet. Bütün isler sana kalmış kötü olmus canım.

Son düzenleme:
Canım akraba falan mı gelenler? Yardımcı olurlar en azından aksama. Bana hamileliğimde pek gelen giden olmuyor, beni yormamak icin.
Benimde canıma minnet. Bütün isler sana kalmış kötü olmus canım.

ee kotu düşündüm ahı tuttu hacerin jasmıncım gelenlerde hamişşşşb arkadaşlarım bırı 17 bırı 24 haftalık kroler sagrlar bırbırını ağırlar olcek azcık

takıpteyım sekerımm ıkı gune kalmaz yetısırım sana:119::118:kızzzzz baya azalttık gunlerı cok sukur

e gecmede benııı senın doğum şeklı ne normal mı şekercim kız ben yusuf yusuf edıyorummm doğuma az kaldı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

büşümmmm ozledım sohbetını nerdesın sen cancazımm evet ben 40 lar sen 30 lar sallayalım sutyenlerı hobaa guluuu gullluu şappii şappii hobb baaaaaaaaa

hatunlar hepinize merhaba. ne zamandr giremiyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir. biz de iyi diyelim iyi olalım. çalışabilir raporumu alacağım bugün. artık ne kadar gelebilirsem o kadar bakalım hyırlısı.

sebamed şampuanımız ve sabunumuz şımdı geldı butıkbebeden
veeeee 40 larrrrr yuppi yuuuppppppp :92::92::92:
ben de geçende turuncukasa diye bir adresten sebamed ürünlerinden sipariş verdim. %50indirim var. ertesi güne de geldi.içine bir iki de numune koymuşlar.beni ihya ettiler :)

iştee Quzzu Quzu geldımmmm
selamm kızlar nasılsınız bugun umarım herkes ıyıdır
sezinn 40lara dusmussun canımm hade hayırlı olsunnarkadanda ben gelıyorumm ınsallah
ben de arkanızdan geliyorum. memleketime düşmüşüm

Doğduğu gun onları dolduracak eşin o zaman :) yada kim müsait olursa :))
iştee Quzzu Quzu geldımmmm
selamm kızlar nasılsınız bugun umarım herkes ıyıdır
sezinn 40lara dusmussun canımm hade hayırlı olsunnarkadanda ben gelıyorumm ınsallah
Hosgeldin kuzu kuzuuuu
Kızlar ben bugün doktora gittim
Çatı muayenesi yapmasını bekliyordum ama etmedi çünkü bebeğimin kordonu boynuna dolanmış. Kordondan kurtulamazsa zaten normal doğum şansım yok. Hayırlısı olsun.

Bir sorun teşkil ediyormuş mu peki canım ?
Hayırlısı olsun canım. Sezaryen olursun sorun degil. Yeter ki bebek iyi olsun.

e gecmede benııı senın doğum şeklı ne normal mı şekercim kız ben yusuf yusuf edıyorummm doğuma az kaldı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
normal ıstıyorum canım sımdılıkbı sıkıntı yok gıbı normal olarak gıdıyrouz ınsallah hıcte korkmuyorum sende korkma kız ne varmıs korkulacakk

ordulu arkadaşımm komşu sayılırız duymadım hiç o sıteyı ben benımkınde hiç bişi çıkmadı sade aldıklarım buyukce bır kolı aa dedım sanırım ekstra bışıler geldı de yok

saol canım hosbuldukk

31.haftadayım. kordon işi belirliycek sanırım doğum şeklimizi.

canım ınsallah kurtulur ama saglıklı olsunda sezeryan normal onemlı deıl tek saglıkla gelsın

Bir sorun teşkil ediyormuş mu peki canım ?
Hayırlısı olsun canım. Sezaryen olursun sorun degil. Yeter ki bebek iyi olsun.[/QUOTE]

Normal doğum tehlikeliymiş %50 sıkıntı yaratırmış kordon dolanması. Böyle giderse sezeryan gözüküyo. Aman bebiş sağlıklı olsun da. Nasıl olursa olsun.

yagmurcum sekerlerını ve kapı susunu gordum canım cok guzell sımdı tek eksık oglusun kaldı canım hayırlısıyla allah onuda kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
sağol cnm evet tek eksiğimiz oğluşumuz gelseydi bi hayırlısıyla. Sabah şekerler geldiya buda karnımda nasıl tepiniyo hissetti yavrumyaramaz minnakım

doğduğu gun onları dolduracak eşin o zaman :) yada kim müsait olursa :))

.
evet cnm buguün dıyorumkı oğluşum doğduğunda annemle ben onunla ilgileniriz sende boşlukları doldurursun babası dedim

hıssetmıstır annesı sen mutlu olunca oda olmustursenınde az kalmıs canım ılk pırtlatacklardan bırıde sensın galıba

bebek arabası şeklinde sepetimizde var eşim almış sürüyo evin içinde çokkk güldümmmm ama çokda mutlu oldummm şekerimizi astık dolabımıza yavrumuzda gelseydi bi sağ salim.

Kızlar ben bugün doktora gittim
Çatı muayenesi yapmasını bekliyordum ama etmedi çünkü bebeğimin kordonu boynuna dolanmış. Kordondan kurtulamazsa zaten normal doğum şansım yok. Hayırlısı olsun.

cnm hiç üzülme benim bi arkadaşımında öyleydi kordon dolanmıştı bebeğin boynuna. 38. haftada kendiliğinden açıldı ve şu anda herşey normal görünüyo günü doldu normal doğum yapacak her an geldi gelecek dıye beklıyo.belkide ben bu yazıyı yazarken doğurmuştur onun için hiç üzülme bol dua et Rabbim hayırlısını nasip etsin. sezeryanda kötü bişi değil ben başka bi sebepten dolayı sezeryn olcagım büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…