iştee Quzzu Quzu geldımmmm
selamm kızlar nasılsınız bugun umarım herkes ıyıdır
sezinn 40lara dusmussun canımm hade hayırlı olsunnarkadanda ben gelıyorumm ınsallah
cnm tarih olarak .../.../2013 yazıyo. Ailemize hoşgeldin ensar efe bebek yazıyo. Oğluşumuzun ismi :) perşembe kargoya verildi bugun geldı cnm . Siparişi daha önce vermiştim
merhaba kısslarr bugun temızlık gunumdu kadına bu hafta gelme dedım çunku benı çok bunaltmıştı daha oncede yazdımm vede evım artık pıslenmıyorr her hafta 3 saattte terk edıp gıdıyorrr ee bugunde mısafır mı gelecekmiş bana akşam aradılar yınde sılıp supurmek gerektıı gecen hafta yapılmıştı yanı hacerın ahı tuttu bana kocam da bır guzel azarladııı karnın burnunda kadına nıy gelme dedın gordunmu noldu dedı kocamda sınoptan gec donunce iş başa dustu3 odayı supurup sılmek akşam sabahta toz almak karnım taşş belım ağrıyooo ıkram yapacak durumdada değilim hazr alıver dedım kocama şimdı duşumu aldım beklıyorummmkendım ettım kendım buldumm
Hayirli olsun canikomsebamed şampuanımız ve sabunumuz şımdı geldı butıkbebeden
veeeee 40 larrrrr yuppi yuuuppppppp :92::92::92:
cnm tarih olarak .../.../2013 yazıyo. Ailemize hoşgeldin ensar efe bebek yazıyo. Oğluşumuzun ismi :) perşembe kargoya verildi bugun geldı cnm . Siparişi daha önce vermiştim
Kızlar ben bugün doktora gittim
Çatı muayenesi yapmasını bekliyordum ama etmedi çünkü bebeğimin kordonu boynuna dolanmış. Kordondan kurtulamazsa zaten normal doğum şansım yok. Hayırlısı olsun.
merhaba kısslarr bugun temızlık gunumdu kadına bu hafta gelme dedım çunku benı çok bunaltmıştı daha oncede yazdımm vede evım artık pıslenmıyorr her hafta 3 saattte terk edıp gıdıyorrr ee bugunde mısafır mı gelecekmiş bana akşam aradılar yınde sılıp supurmek gerektıı gecen hafta yapılmıştı yanı hacerın ahı tuttu bana kocam da bır guzel azarladııı karnın burnunda kadına nıy gelme dedın gordunmu noldu dedı kocamda sınoptan gec donunce iş başa dustu3 odayı supurup sılmek akşam sabahta toz almak karnım taşş belım ağrıyooo ıkram yapacak durumdada değilim hazr alıver dedım kocama şimdı duşumu aldım beklıyorummmkendım ettım kendım buldumm
takip et beni kuzu
Canım akraba falan mı gelenler? Yardımcı olurlar en azından aksama. Bana hamileliğimde pek gelen giden olmuyor, beni yormamak icin.
Benimde canıma minnet. Bütün isler sana kalmış kötü olmus canım.
takıpteyım sekerımm ıkı gune kalmaz yetısırım sana:119::118:kızzzzz baya azalttık gunlerı cok sukur
Sezinimmm yorma kendini fazla..misafir agirlamakta zor olur artik kuzum dikkatli ol.
Hayirli olsun canikom40lari kutlayalim ozaman yuhuuuuu :92::92::92::92::92:
Canimmm cok güzel sekerler ve kapi süsünensar efe ismide bir harika ahh bi dogsalardida issirsaydik onlari
ben de geçende turuncukasa diye bir adresten sebamed ürünlerinden sipariş verdim. %50indirim var. ertesi güne de geldi.içine bir iki de numune koymuşlar.beni ihya ettiler :)sebamed şampuanımız ve sabunumuz şımdı geldı butıkbebeden
veeeee 40 larrrrr yuppi yuuuppppppp :92::92::92:
ben de arkanızdan geliyorum. memleketime düşmüşümiştee Quzzu Quzu geldımmmm
sezinn 40lara dusmussun canımm hade hayırlı olsunnarkadanda ben gelıyorumm ınsallah
Doğduğu gun onları dolduracak eşin o zaman :) yada kim müsait olursa :))cnm tarih olarak .../.../2013 yazıyo. Ailemize hoşgeldin ensar efe bebek yazıyo. Oğluşumuzun ismi :) perşembe kargoya verildi bugun geldı cnm . Siparişi daha önce vermiştim
Hosgeldin kuzu kuzuuuuiştee Quzzu Quzu geldımmmm
Çatı muayenesi yapmasını bekliyordum ama etmedi çünkü bebeğimin kordonu boynuna dolanmış. Kordondan kurtulamazsa zaten normal doğum şansım yok. Hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun şekerım kacıncı haftandasınkı
normal ıstıyorum canım sımdılıkbı sıkıntı yok gıbı normal olarak gıdıyrouz ınsallah hıcte korkmuyorum sende korkma kız ne varmıs korkulacakke gecmede benııı senın doğum şeklı ne normal mı şekercim kız ben yusuf yusuf edıyorummm doğuma az kaldı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hatunlar hepinize merhaba. ne zamandr giremiyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir. biz de iyi diyelim iyi olalım. çalışabilir raporumu alacağım bugün. artık ne kadar gelebilirsem o kadar bakalım hyırlısı.
ben de geçende turuncukasa diye bir adresten sebamed ürünlerinden sipariş verdim. %50indirim var. ertesi güne de geldi.içine bir iki de numune koymuşlar.beni ihya ettiler :)
ben de arkanızdan geliyorum. memleketime düşmüşüm
saol canım hosbuldukkDoğduğu gun onları dolduracak eşin o zaman :) yada kim müsait olursa :))
Hosgeldin kuzu kuzuuuu
Bir sorun teşkil ediyormuş mu peki canım ?
Hayırlısı olsun canım. Sezaryen olursun sorun degil. Yeter ki bebek iyi olsun.
31.haftadayım. kordon işi belirliycek sanırım doğum şeklimizi.
ee kotu düşündüm ahı tuttu hacerinjasmıncım gelenlerde hamişşşşb arkadaşlarım bırı 17 bırı 24 haftalık kroler sagrlar bırbırını ağırlar olcek azcık
sağol cnm evet tek eksiğimiz oğluşumuz gelseydi bi hayırlısıyla. Sabah şekerler geldiya buda karnımda nasıl tepiniyo hissetti yavrumyagmurcum sekerlerını ve kapı susunu gordum canım cok guzell sımdı tek eksık oglusun kaldı canım hayırlısıyla allah onuda kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
evet cnm buguün dıyorumkı oğluşum doğduğunda annemle ben onunla ilgileniriz sende boşlukları doldurursun babası dedimdoğduğu gun onları dolduracak eşin o zaman :) yada kim müsait olursa :))
.
sağol cnm evet tek eksiğimiz oğluşumuz gelseydi bi hayırlısıyla. Sabah şekerler geldiya buda karnımda nasıl tepiniyo hissetti yavrumyaramaz minnakım
evet cnm buguün dıyorumkı oğluşum doğduğunda annemle ben onunla ilgileniriz sende boşlukları doldurursun babası dedim
bebek arabası şeklinde sepetimizde var eşim almış sürüyo evin içinde çokkk güldümmmm ama çokda mutlu oldummmSezinimmm yorma kendini fazla..misafir agirlamakta zor olur artik kuzum dikkatli ol.
Hayirli olsun canikom40lari kutlayalim ozaman yuhuuuuu :92::92::92::92::92:
Canimmm cok güzel sekerler ve kapi süsünensar efe ismide bir harika ahh bi dogsalardida issirsaydik onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?