hıssetmıstır annesı sen mutlu olunca oda olmustursenınde az kalmıs canım ılk pırtlatacklardan bırıde sensın galıba
oyle linacigim zaten hiç hatayli göremiyorum kiuykusuz her gece oldu artık yaaasaat 6dan beri geri uyuyabilmek için cebelleştim ama olmadı hergün böyle zaten gce 2-3 saatlik uykudan sonra insan uyuyamıyor ağrıdan şundan bundan
inşallah canım 9-10la kapatsam iyidir ama hızlı kilo almaya başladım bugünlerde napalım sağlık olsun
hemşehirlim sayılırsın zullucum
kız ne kaldı şurada Ayyy Cnm ayakların falan sisince uzatah zulum ah daha var ya suan halimi gorsen heryerim şişmis sol tarafım uyusmus yatakta debeleniyorum uyusam biraz daha ama nerdeee
hayırlı olsun Cnm bebisin sağlıklı şekilde kullansın odasinigünaydın güzel anneler ve minişleri...
ben bugün çooooooooooook mutluyum. Çünkü dün oğlumun odası boyandı ve beşik ile şifonyerini de kurduk. Odasının mobilya bölümü de hazır oldu. Bundan sonrada minişin diğer hazırlıklarını yapmaya geldi sıra, ayyy odası bile kurulunca okadar mutlu oldum ki bide miniş gelince naparım bilmiyorum, çok heyecanlı...
bende catliyom Cnm çok uzuluyorum be yapalım sağlıkbenimde var cnm göğüzlerimde oldu, ilk zamanlar çok terlediğimden kaşıyordum göğüslerimi farkında olmadan çatlakları yapmışımşimdilik göbişte yok ama bakalım daha zamanımız var doğuma kadar merhaba der mi bilmiyorum umarım hiçbirimizde olmaz, gitmiyormuş,kalıcı oluyormuşlar :44::44::44:
Cnm benimde aynıydı dr mantar ve iltihap dedi fitil krem verdikızlar bişey daha sorucam malum hamile olunca akıntımız çok oluyor..benim 1 ay öncesinden hafif şeyimde kaşıntı vardı heralde sıcak terden filan oluyo dedim geceleri yatarken filan hala kaşınıyo. doktorum daha geçen gün kanda crp midir nedir ona baktı vücutta enfeksiyon yok dedi..kasılmalar için bakmıştı..normal akıntımda koku yok ama bazen de afedersiniz şeyimi temizlemek maksadıyla sildiğimde balık kokusu giib geliyo...sizce bu enfeksiyonmu kanda çıkmayınca sormadım artık doktora...ama dünden beri aklımda
haftaya sezeryan tarihi alıp gelirsem hiç şaşırmayıneylül sonu doğacak gibi geliyo minnakım
hayırlsı canım ınsallah saglıkla gelsınlerde nasıl geldıklerı onemlı deıl
bebek arabası şeklinde sepetimizde var eşim almış sürüyo evin içinde çokkk güldümmmm ama çokda mutlu oldummmşekerimizi astık dolabımıza yavrumuzda gelseydi bi sağ salim.
cnm hiç üzülme benim bi arkadaşımında öyleydi kordon dolanmıştı bebeğin boynuna. 38. haftada kendiliğinden açıldı ve şu anda herşey normal görünüyo günü doldu normal doğum yapacak her an geldi gelecek dıye beklıyo.belkide ben bu yazıyı yazarken doğurmuşturonun için hiç üzülme bol dua et Rabbim hayırlısını nasip etsin. sezeryanda kötü bişi değil ben başka bi sebepten dolayı sezeryn olcagım büyük ihtimalle
Kızlar cumartesi bende dr a gittim doğumum için 15 eylülden sonra her an hazır ol max.5 ekime kadarda olmazsa sezeryanla alabiliriz dedi.
34 haftalık ve 2200 gr olmuş minik kızım.
ordulu arkadaşımm komşu sayılırız duymadım hiç o sıteyı ben benımkınde hiç bişi çıkmadı sade aldıklarım buyukce bır kolı aa dedım sanırım ekstra bışıler geldı de yok
mantar olmuşsun canım doktoruna söle bu durumu muhtemelen fitil+krem verecek, hafife alma bu durumu vajinal enfeksiyon iyi değil, 1 eylülü bekleme madem 1 aydır var bu sorun sende, gelen akıntı kaşıntıyı yaratıyor, dolayısıyla fitil kullanınca akıntı temizleniyor ve birde kremi kullandınmı hiçbişi kalmıyor 1 haftada bitiyor o sıkıntıkızlar bişey daha sorucam malum hamile olunca akıntımız çok oluyor..benim 1 ay öncesinden hafif şeyimde kaşıntı vardı heralde sıcak terden filan oluyo dedim geceleri yatarken filan hala kaşınıyo. doktorum daha geçen gün kanda crp midir nedir ona baktı vücutta enfeksiyon yok dedi..kasılmalar için bakmıştı..normal akıntımda koku yok ama bazen de afedersiniz şeyimi temizlemek maksadıyla sildiğimde balık kokusu giib geliyo...sizce bu enfeksiyonmu kanda çıkmayınca sormadım artık doktora...ama dünden beri aklımda
ay evet bir ara ortadan kayboldum çeneler düşmüş gene, ay benim başım aror gene ya, bu hamişlik baş ağrısı başta bu kadar değildi noluyo şimdi son aylarda hep aror anlamadım valacullucan ve serappppp neden altta bekleme yapıyonuzzzgeçmişin içinden çıkamadınız demiiii
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz. Aksama yemege gideceğiz insallah.
6. Yilinızı doldurduk bugun.
33 hafta olmuomu canım
cnm dr cumartesi 33 +6 dedi bilmiyorumki :S
cullucan ve serappppp neden altta bekleme yapıyonuzzzgeçmişin içinden çıkamadınız demiiii
benim 8 ocak sat..33 bu haftada.demekki bebişin önden gidio maşşllhhyada ben yanlış hesaplıorm =)
ben de duymamıştım da fiyat karşılaştırması yaparken buldum.ertesi günde geldi beni de şaşırtmıştı.butikbebeden daha uygundu.nasıl olsa aldıklarımız bitecek.aklımızda olsun yine ordan almayı düşünüyorum.
Biz geldik teyzelerimiz..ilk önce kendimizden haberler verelim sonra hal hatır safhasına geçeriz...
bugün doktor randevumuz vardı gittik çok şükür herşey normal çıktı...raporumuzu da aldık götürdük okulumuza da teslim ettik...ayrılış ve başlayış tarihlerimizi de belirledik...sonra çıktık accık da alış veriş yaptık...ve eve pert bir şekilde geri dönüverdik...
şimdi gelelim minnak tosun paşadan haberlere... benim bu sıpa beni çok zorlayacağa benziyo kızlar...bugün itibariyle sata göre 32+1iz..ve kilomuz 2250 çıktı.doktorumuz eğer bu şekilde devam ederse normal doğum seni çok zorlar dedi...ki daha 8 haftan var 4 kiloyıu geçer bu gidişle...şekerimiz sordu tekrardan şeker yükleme sonuçlarıma baktı şekerden şüphelendi herhalde..sonuçlar gayet normal dedi...ilaçları gün aşırı iç dedi...doktorumuz bilmiyor ki ben ilaçları bırakalı 2 ay oldu bişi de demedim bıraktım ilaçları diye...eğer sezeryan olursam bayram öncesi minnakım kucağımda olacak teyzelerimiz...yok eğer normal için diretirsem bayram da da olsa doktorum kesinlikle seni mağdur etmem dedi...ne zaman sancın tutarsa tutsun bir alo demen yeterli olacaktır dedi ve benim üzerimden kocaman bir yük kalkmış oldu...sonra doğumda getireceğim malzemeleri sordum istersen ben anlatayaım istersen hem git doğumhaneyi gör hemde neler getirmen gerektiğini onlar anlatsın dedi...bende çıkmadım doğumhaneye çünkü biliyorum görmenin bir anlamı yok...sezeryanda olsam normal doğum da yapsam kendi kıyafetlerini giydiriyormuşlar sancılar başladığında...çocuk için ilk giyindirdikleri kıyafetleri orası veriyormuş bir gün yatırıyormuş hastane normal doğumda olsa sezeryanda olsa bir gün müsade altın da tutuyoruz dedi..ben listeyi tuttum pek eksiğim kalmadığını farkettim..sadece kendime doğumdan sonra eğer ki sezeryan oluram o da 37.haftam da belli olacak kesin geceliğim kaldı..başka da hiç bir eksiğimiz kalmamış sadece beşiğimiz alınacak..onu da beğenmiştik babamız gidip alıp gelecek...hıııı bu arada sancılarımı sordu..bende adet sancısına benzer sancılarım oluyor dedim günde 3-4 kere...doktor teyzemiz belirli aralıklarla olmadığı müdeetçe yarım saatte bir veya 20 dakikada bir sorun yok dedi..günde sekiz sancıyı bile biz normal sayıyoruz artık dedi... birde birşeyi ölçtü ama neyi ölçtü anlamadım...su sızıntısı var mı diye..o da çok şükür su kaybı falan yok herşey normal dedi...paşamı iki kere esnerken yakaladık..bundan sonra 15 günde bir gidecekmişiz doktor teyzemizin yanına...
minnaktan da havadisler bu kadar...şimdi ben accık uyumam lazım gece bu kuzu beni uyutmadı ..yoruldum da...gözlerim kapanıyo resmen...
Kızlar cumartesi bende dr a gittim doğumum için 15 eylülden sonra her an hazır ol max.5 ekime kadarda olmazsa sezeryanla alabiliriz dedi.
34 haftalık ve 2200 gr olmuş minik kızım.
nice yıllara canım Allahım bebegınızle mutluluğunuzu taçlandırsın inş.Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz. Aksama yemege gideceğiz insallah.
6. Yilinızı doldurduk bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?