cnm benimde son regl tarihim 8 Ocaktı :) ewet sanırım 8 gün falan önden gidiyomuş maşallahh kuzuma :)
senin bebişinin boyu kilosu ne olmş ?
kızlar selam. konular bayağı ilerlemiş gözlerim belerdi okurken
c.tesi günü bizde doktor amcamıza gittik 46 cm 2.390gr olmuş benim yavruşum. Herşey normalmiş Allah'a şükür. Normal doğuma doğru gidiyoruz şimdilik sıkıntı gözükmüyor dedi. Nst'ye bağladılar o da normal çıktı.
Sizinde haberleriniz çok güzel Allah bozmasın. Şaka maka bitiriyoruz galiba bu macerayı kızlar. Ne kaldı ki şunun şurasında.
Çok heyecanlıyım beeeeeeeeeennnn.
oo maşallah bebeğine.ben de on gün arayla dr a gittim nerdeyse 1 kilo zayıflamışım. dr nasıl başardın dedi aç kalmamışsındır inşallah dedi. aç kaldığımı söyleyemedim maalesefben de artık 2 haftada bir gtmeye başladım
benimde başım ağrıyo yaaa sabahtan beriiii. kız o akıntı bendede var hatta doktorum fitil yazdı ama özel recete oldugu için devlet ödemiyomuş. sağlık ocagınada gidip yazdıramadım bi türlü. aklıma gelmişken ben bı cıkayımda ilacımı yazdırayım. bıten ilaçlarda vardı.mantar olmuşsun canım doktoruna söle bu durumu muhtemelen fitil+krem verecek, hafife alma bu durumu vajinal enfeksiyon iyi değil, 1 eylülü bekleme madem 1 aydır var bu sorun sende, gelen akıntı kaşıntıyı yaratıyor, dolayısıyla fitil kullanınca akıntı temizleniyor ve birde kremi kullandınmı hiçbişi kalmıyor 1 haftada bitiyor o sıkıntı
ay evet bir ara ortadan kayboldum çeneler düşmüş gene, ay benim başım aror gene ya, bu hamişlik baş ağrısı başta bu kadar değildi noluyo şimdi son aylarda hep aror anlamadım vala
nice mutlu senelere, 30 seneleride kutlamanız dileğiyle, nereye gitçeniz akşam hımmm?
okudum kuzum okudum maşallah minnak tosununa. benim oğlanda biraz tombık olacaga benzıyo. büyük ihtimal ben sezeryan olucam.sana bişi diyimmi göbüklerimizin byüklüğü aynı zaten senleyok kuzu bugün neler yaptık onları anlatıyorduk minnak sıpamla size..biraz uzun olduğu için altta epey bi bekleme yapmışız...
ben bugün hiç uyuyamadim kızım beni uyutmadi herzaman sagdaydi bugün solda sağ kaburgam çok açıyor kızlar acaba neden
ben çok unutkan olmuşum iki gündür yumurta haslarken yumurtayı tupte unutuyorum oda bomba gibi patlıyor
Ayyy birgün evi yakacagim diye korkuyom zaten yalnızım :18:
oyle linacigim zaten hiç hatayli göremiyorum ki
9 Olmassa 12 olsun ne yapalım dimi
kız ne kaldı şurada Ayyy Cnm ayakların falan sisince uzat
havaya falan kaldır benim hiç sismiyor ayaklarım ama
yüzüm şişiyor
hayırlı olsun Cnm bebisin sağlıklı şekilde kullansın odasini
bende catliyom Cnm çok uzuluyorum be yapalım sağlık
olsun
Cnm benimde aynıydı dr mantar ve iltihap dedi fitil krem verdi
kasintim geçti birde çok akintim oluyordu şu gibiydi oda geçti
yesinler onu yaaa, tosuncuk geliyo heheheBiz geldik teyzelerimiz..ilk önce kendimizden haberler verelim sonra hal hatır safhasına geçeriz...
bugün doktor randevumuz vardı gittik çok şükür herşey normal çıktı...raporumuzu da aldık götürdük okulumuza da teslim ettik...ayrılış ve başlayış tarihlerimizi de belirledik...sonra çıktık accık da alış veriş yaptık...ve eve pert bir şekilde geri dönüverdik...
şimdi gelelim minnak tosun paşadan haberlere... benim bu sıpa beni çok zorlayacağa benziyo kızlar...bugün itibariyle sata göre 32+1iz..ve kilomuz 2250 çıktı.doktorumuz eğer bu şekilde devam ederse normal doğum seni çok zorlar dedi...ki daha 8 haftan var 4 kiloyıu geçer bu gidişle...şekerimiz sordu tekrardan şeker yükleme sonuçlarıma baktı şekerden şüphelendi herhalde..sonuçlar gayet normal dedi...ilaçları gün aşırı iç dedi...doktorumuz bilmiyor ki ben ilaçları bırakalı 2 ay oldu bişi de demedim bıraktım ilaçları diye...eğer sezeryan olursam bayram öncesi minnakım kucağımda olacak teyzelerimiz...yok eğer normal için diretirsem bayram da da olsa doktorum kesinlikle seni mağdur etmem dedi...ne zaman sancın tutarsa tutsun bir alo demen yeterli olacaktır dedi ve benim üzerimden kocaman bir yük kalkmış oldu...sonra doğumda getireceğim malzemeleri sordum istersen ben anlatayaım istersen hem git doğumhaneyi gör hemde neler getirmen gerektiğini onlar anlatsın dedi...bende çıkmadım doğumhaneye çünkü biliyorum görmenin bir anlamı yok...sezeryanda olsam normal doğum da yapsam kendi kıyafetlerini giydiriyormuşlar sancılar başladığında...çocuk için ilk giyindirdikleri kıyafetleri orası veriyormuş bir gün yatırıyormuş hastane normal doğumda olsa sezeryanda olsa bir gün müsade altın da tutuyoruz dedi..ben listeyi tuttum pek eksiğim kalmadığını farkettim..sadece kendime doğumdan sonra eğer ki sezeryan oluram o da 37.haftam da belli olacak kesin geceliğim kaldı..başka da hiç bir eksiğimiz kalmamış sadece beşiğimiz alınacak..onu da beğenmiştik babamız gidip alıp gelecek...hıııı bu arada sancılarımı sordu..bende adet sancısına benzer sancılarım oluyor dedim günde 3-4 kere...doktor teyzemiz belirli aralıklarla olmadığı müdeetçe yarım saatte bir veya 20 dakikada bir sorun yok dedi..günde sekiz sancıyı bile biz normal sayıyoruz artık dedi... birde birşeyi ölçtü ama neyi ölçtü anlamadım...su sızıntısı var mı diye..o da çok şükür su kaybı falan yok herşey normal dedi...paşamı iki kere esnerken yakaladık..bundan sonra 15 günde bir gidecekmişiz doktor teyzemizin yanına...
minnaktan da havadisler bu kadar...şimdi ben accık uyumam lazım gece bu kuzu beni uyutmadı ..yoruldum da...gözlerim kapanıyo resmen...
okudum kuzum okudum maşallah minnak tosununa. benim oğlanda biraz tombık olacaga benzıyo. büyük ihtimal ben sezeryan olucam.sana bişi diyimmi göbüklerimizin byüklüğü aynı zaten senle
yesinler onu yaaa, tosuncuk geliyo heheheçok sevindim güzel haberlerle gelmene, yat yat at kendini yatağa hemen dinlendir kendini
ya o baş ağrısı ne hikmetse geçen hafta başındada vardı bende 3 gün ağrıdı perşembe cuma geçti, şimdi yine hafta başı ve yine ağrıyo vala anlamadım yani, cumartesi ağrısaydı doktora onuda sorcaktım ama geçince hiç sorma gereği hissetmedim, ya muhtemelen gece uyuyamıyoruz ya bence ondan oluyo bu baş ağrısıbenimde başım ağrıyo yaaa sabahtan beriiii. kız o akıntı bendede var hatta doktorum fitil yazdı ama özel recete oldugu için devlet ödemiyomuş. sağlık ocagınada gidip yazdıramadım bi türlü. aklıma gelmişken ben bı cıkayımda ilacımı yazdırayım. bıten ilaçlarda vardı.
okudum kuzum okudum maşallah minnak tosununa. benim oğlanda biraz tombık olacaga benzıyo. büyük ihtimal ben sezeryan olucam.sana bişi diyimmi göbüklerimizin byüklüğü aynı zaten senle
ee hanımlar kaçar kilo aldınız..biz 33 e girioruz 72 ile başladık 82 olduk
ama hamile kalınca 68 inmiştim çaktırmıoru m onu
bende 200 gram almışım canım 20 günde ...doktorum birşey demedi..hatta güldü bile sen 200 gram almışsın oğlun 650 gram almış...450 sini senden götürmüş annesi dedi...kiloma da bişi demedi...sadece mide bulantılarımı söyledim o da kan ilacı yapar dedi..eğer bulantıların kan ilacından sa dedi tok karnına al zaten değerlerin normaldi sıkıntı yoktu dedi...
ee hanımlar kaçar kilo aldınız..biz 33 e girioruz 72 ile başladık 82 olduk
ama hamile kalınca 68 inmiştim çaktırmıoru m onu
74le başladık bugün 82.300 olmuşuz doktor teyzemiz tarttı...
55 le hamış kaldım 69 dun gecen hafta düşünnn bıde ben hıc eksıye dusmedımkı[/
sende benim gibi önleyemiosn demi
ne yapcazzzzzz
serapcım m<şalah kız oğluna nasıl beslıyonuz tosunları böleee doum içinde hayırlısı olsun canım
ya o baş ağrısı ne hikmetse geçen hafta başındada vardı bende 3 gün ağrıdı perşembe cuma geçti, şimdi yine hafta başı ve yine ağrıyo vala anlamadım yani, cumartesi ağrısaydı doktora onuda sorcaktım ama geçince hiç sorma gereği hissetmedim, ya muhtemelen gece uyuyamıyoruz ya bence ondan oluyo bu baş ağrısıyazdır canım, ihmal etme fitili hemen temizliyo zaten ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?