2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

maşallah..ewet ya şaka maka bitiyo bu süreçte inş. kucağımıza alıp mis kokularını çekicez içimize haftalar sonra.Benimde muayenelerim artık 15 günde bir olacakmış.
Dün karyolasınıda kurduk minik yawrumun artık tek eksiğimiz mis kokulu kızımız..Rabbim inş. hayırlısıyla hepimizi yawrularına kavuştursun..

bende 200 gram almışım canım 20 günde ...doktorum birşey demedi..hatta güldü bile sen 200 gram almışsın oğlun 650 gram almış...450 sini senden götürmüş annesi dedi...kiloma da bişi demedi...sadece mide bulantılarımı söyledim o da kan ilacı yapar dedi..eğer bulantıların kan ilacından sa dedi tok karnına al zaten değerlerin normaldi sıkıntı yoktu dedi...

benimde başım ağrıyo yaaa sabahtan beriiii. kız o akıntı bendede var hatta doktorum fitil yazdı ama özel recete oldugu için devlet ödemiyomuş. sağlık ocagınada gidip yazdıramadım bi türlü. aklıma gelmişken ben bı cıkayımda ilacımı yazdırayım. bıten ilaçlarda vardı.

yok kuzu bugün neler yaptık onları anlatıyorduk minnak sıpamla size..biraz uzun olduğu için altta epey bi bekleme yapmışız...
okudum kuzum okudum maşallah minnak tosununa. benim oğlanda biraz tombık olacaga benzıyo. büyük ihtimal ben sezeryan olucam.sana bişi diyimmi göbüklerimizin byüklüğü aynı zaten senle

sizleri bilmem kızlar ama benım her yer şişti bomba gıbıyım bende 20 ıle kapatrsam gbek atıcam

yesinler onu yaaa, tosuncuk geliyo hehehe çok sevindim güzel haberlerle gelmene, yat yat at kendini yatağa hemen dinlendir kendini

okudum kuzum okudum maşallah minnak tosununa. benim oğlanda biraz tombık olacaga benzıyo. büyük ihtimal ben sezeryan olucam.sana bişi diyimmi göbüklerimizin byüklüğü aynı zaten senle

sağlıklı olsunlarda napalım canım sezeryandan ben çok korkuyorum..doktorum da biliyor bu durumu...37.haftaya kadar bekleriz dedi zaten o zamana kadar da netleşir durumun ama büyük bir ihtimal sezeryan görünüyo dedi...göbükler aynıysa doğum şekli de aynı olur desene...tek sevindiğim nokta bayramdan sonra değil de bayramdan önce kuzumun kokusunu içime çekeceğim...

ee hanımlar kaçar kilo aldınız..biz 33 e girioruz 72 ile başladık 82 olduk
ama hamile kalınca 68 inmiştim çaktırmıoru m onu

yesinler onu yaaa, tosuncuk geliyo hehehe çok sevindim güzel haberlerle gelmene, yat yat at kendini yatağa hemen dinlendir kendini

aynen kuzum tosuncuk geliyo...şimdi bile yanaklar tombiş tombiş duruyordu bu kuzuyu 4 kilo hayal bile edemiyorum dedim...esnemesi vardı ağzını bir açtı başladık gülmeye...yakaladım dedi esnerken doktorumuz...içim rahat bakalım beyimiz bundan sonra ne derse o olacak...normal isterse ki zorlar dedi doktorumuz omuzlardan seni...çıkmakta güçlük çekermiş...şimdi atcam kendimi...yarın temizlik yapcam..çarşamba perşembe kuzumun kıyafetleri yıkanıp ütülenecek...

serapcım m<şalah kız oğluna nasıl beslıyonuz tosunları böleee doum içinde hayırlısı olsun canım

ya o baş ağrısı ne hikmetse geçen hafta başındada vardı bende 3 gün ağrıdı perşembe cuma geçti, şimdi yine hafta başı ve yine ağrıyo vala anlamadım yani, cumartesi ağrısaydı doktora onuda sorcaktım ama geçince hiç sorma gereği hissetmedim, ya muhtemelen gece uyuyamıyoruz ya bence ondan oluyo bu baş ağrısı yazdır canım, ihmal etme fitili hemen temizliyo zaten ne var ne yok

3 haftada 3 kilo alınca dr bu gidişle daha bi 8 kilo alırsın dedi.geçen hafta evde olunca öğün atladım zayıflamışım :)

serapcım m<şalah kız oğluna nasıl beslıyonuz tosunları böleee doum içinde hayırlısı olsun canım

sağol canım...özellikle yediğim birşey yok canım..hatta ben ilaçlarımı içmiyorum bile elevittir magnormdur iki aydır yazdırmıyorum doktoruma...zaten bu gittiğim de de doktorum zannediyor ki içiyorum gün aşırıya düşür dedi ..fazla kilo almasın ...bilmiyor kiilaçları içmiyorum ben...sadece bolca tükettiğim yğurt ve ayran ekstra birşey yok...bir tane de muz yiyorum...kahvaltı ve akşam yemeği...öğlede bile birşey yediğim yok düzgün..kahvaltıyı geç yaptığımiçin öğle yemeği de saat 4-5 arasına geliyo akşamda meyve ve yoğurdum var...

bizim dr sağolsun ben söylemeden kendisi soruyor baş ağrın var mı akıntın nasıl artma var mı kaşıntı var mı diye.ben de unutmamış oluyorm. pişik kremini de mi sebamed alacaksınız? bir de karyola koruyucusu fermuarlı olan vardı demiştiniz, o hangi markada var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…