arkadaşlar günaydın, bu sabah il defa hafif bi pembelik geldi ve çok korktum yaa..normal midir acaba, benimki iyice ilerledi, nerdeyse 2 aylık olacak, böyle bi bi şey neden oldu ki şimdi??
dün gördük kesemızı kızlar inş. 0,5cm çapında 1-1,15 mm miş. Henüz sadece keseciğimiz görünüyor ama 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun
oda bişeymi yemekteyiz programını izlerken gözlerim doluyo... okadar yani:))
ervamert nasılsın arkadaşım . İyimisin? Bulantıların nasıl oldu?
ben bu yazdıklarınızı okurken resmen ağlıyorum:)[/QUOTE
Canim seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayni sen bebisinin kesesini gordunmu?
ben bu yazdıklarınızı okurken resmen ağlıyorum:)[/QUOTE
Canim seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayni sen bebisinin kesesini gordunmu?
benim de aynı:)
ben dün gördüm keseciğimizi:)
siz gördünüz mü?
benim de aynı:)
ben dün gördüm keseciğimizi:)
siz gördünüz mü?
Ben sali gunu gitmistim canim doktor daha erken 2 hafta sonra gel dedi. Seni kalp atisini dinlemek icin ne zaman cagirdi peki? Bide karnindan mi gordu keseni?
iyiyim canım sen nasılsın...2 gündür bulantım azaldı gibi en azından 2 gündür çıkarmıyorum bulanıyo ama progestanı günde 1 e indirmişti doktor dün yüksek arabadan inerken fena kasıldı karnım bişey oldu sandım 2 büklüm kaldım bir süre yürüyemedim dün korkumdan gelir gelmez içtim gece yatarken 1 tane daha içtim bu sabah bulantım var çıkarmamak için kendimle savaşıyorum şu anda...sende durumlar nasıl?
gunaydin kizlar bushradan haber var mi ya napti acaba insallah guzel haberlerle doner
gunaydin kizlar bushradan haber var mi ya napti acaba insallah guzel haberlerle doner
Kızlar günaydın:)Benimde dün kahverengi leke geldi hemn doktora koştuk normal dedi buna tabii...Biz keseyi gördük,bebeği gördük vajinal ultrosonda ama bebeğin şeklinde bozukluk var düşük yapabilirsin dedi tabi bizim moral bozuldu..Bugün başka bir doktora gidip danışacagız,kalp atışlarını alamadım dedi bide
Günaydın arkadaşlar,nasılsınız? :) Sanırım anladığım kadarıyla mide bulantısı sorunları var..Benim henüz mide bulantım başlamadı ama iştahsızım ve baş dönmem var..Progestan ilacının bebek için hiç zararı yok değil mi?
Sana da günaydın cnm ben biraz önce meraklandığım için geçmişe baktım ama yazmamış. İnşallah birşeyi yoktur
Günaydın pek değerli ekim annişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?