2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
arkadaşlar günaydın, bu sabah il defa hafif bi pembelik geldi ve çok korktum yaa..normal midir acaba, benimki iyice ilerledi, nerdeyse 2 aylık olacak, böyle bi bi şey neden oldu ki şimdi??

Canım günaydın,
geçen hafta ctesi günü benden de çok açık iki kere kan geldi ama damla şeklinde olduğu için korkmadım. Pazartesi kontrole gittiğimde progestan verdi her ihtimale karşılık ilişki olmasın dedi.
korkulacak bir durum olmadığını söyledi. Bence sende kendini bu zmaan zarfında kolla ilişki olmasın . Ve mümünse doktoruna bildir konuyu. Ama endişe edilecek birşey yok sakın panik olma.

Gözün aydın hayırlısı olsun inşallah. Kalp atışlarını duyunca daha da başka hissedeceksin.

ervamert nasılsın arkadaşım . İyimisin? Bulantıların nasıl oldu?

iyiyim canım sen nasılsın...2 gündür bulantım azaldı gibi en azından 2 gündür çıkarmıyorum bulanıyo ama progestanı günde 1 e indirmişti doktor dün yüksek arabadan inerken fena kasıldı karnım bişey oldu sandım 2 büklüm kaldım bir süre yürüyemedim dün korkumdan gelir gelmez içtim gece yatarken 1 tane daha içtim bu sabah bulantım var çıkarmamak için kendimle savaşıyorum şu anda...sende durumlar nasıl?

gunaydin kizlar bushradan haber var mi ya napti acaba insallah guzel haberlerle doner

Progestan bana da tokat gibi çarptı . Ablam doktoru dinlee sabah 1 iç gece yatarken iç bide dedi. günde iki tane içiyorum . deli gibi bulantı yapıyor ya ve sersem sersem geziyorum. Bu arada yan etkisi olarak ta sinirde yapıyor bilgin olsun. Canım ani haraket yapmaktan kaçın . dikkat et artık iki canlıyız.
Bu arada ben çözümü nanali şekerde buldum en azından bastırıyo ferahlatıp.

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız? :) Sanırım anladığım kadarıyla mide bulantısı sorunları var..Benim henüz mide bulantım başlamadı ama iştahsızım ve baş dönmem var..Progestan ilacının bebek için hiç zararı yok değil mi?

Son düzenleme:
gunaydin kizlar bushradan haber var mi ya napti acaba insallah guzel haberlerle doner

Günaydın canım bushradan hala haber yok. Özellikle dün akşamki geçmişi okudum yazar mı diye yok? Merak ediyorum belki istirahat vermiştir doktor ve evde de internet olmadığı için yazamıyordur. Kötü olmasın hep birlikte iyisini düşünüp dua edelim onun için.

Kızlar günaydın:)Benimde dün kahverengi leke geldi hemn doktora koştuk normal dedi buna tabii...Biz keseyi gördük,bebeği gördük vajinal ultrosonda ama bebeğin şeklinde bozukluk var düşük yapabilirsin dedi tabi bizim moral bozuldu..Bugün başka bir doktora gidip danışacagız,kalp atışlarını alamadım dedi bide

Kötü düünmek yok. Biz ne dan dan doktorlar gördük burada . sonra doktorunu değiştiren arkadaşlar korktukları bir durum olmadığını anladılar. Sende tek bir dan dan doktorun dediğine takılma en güzeli farklı bir doktora daha git bakalım o ne diyecek. Ama üzülmek yokkkk
moral yüksek olmalı.Önce sen bebeğinin iyi olacağına inanmalısın

iyi diyelim çok güzel olsun tatlım sen nasılsın...:) progestan bulantıların baş nedeni hiçbir zararı yok zaten hamilelikte vücudun ürettiği progesteron hormonuna katkı sağlasın gebelik devamını kolaylaştırsın diye veriliyo :) hormon anlıycan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…