55 le hamış kaldım 69 dun gecen hafta düşünnn bıde ben hıc eksıye dusmedımkı
53 ile başladım şuanda 60kg yum , son bir aydayız bakalım daha ne kadar artacak
3 haftada 3 kilo alınca dr bu gidişle daha bi 8 kilo alırsın dedi.geçen hafta evde olunca öğün atladım zayıflamışım :)
3 haftada 3 kilo alınca dr bu gidişle daha bi 8 kilo alırsın dedi.geçen hafta evde olunca öğün atladım zayıflamışım :)
oooooo çok iiii maşşşşlllllhhhh
53 ile başladım şuanda 60kg yum , son bir aydayız bakalım daha ne kadar artacak
Maasallah yavruna canım. Ne ilaçları içiyordun canım? Vitaminler mı?Biz geldik teyzelerimiz..ilk önce kendimizden haberler verelim sonra hal hatır safhasına geçeriz...
bugün doktor randevumuz vardı gittik çok şükür herşey normal çıktı...raporumuzu da aldık götürdük okulumuza da teslim ettik...ayrılış ve başlayış tarihlerimizi de belirledik...sonra çıktık accık da alış veriş yaptık...ve eve pert bir şekilde geri dönüverdik...
şimdi gelelim minnak tosun paşadan haberlere... benim bu sıpa beni çok zorlayacağa benziyo kızlar...bugün itibariyle sata göre 32+1iz..ve kilomuz 2250 çıktı.doktorumuz eğer bu şekilde devam ederse normal doğum seni çok zorlar dedi...ki daha 8 haftan var 4 kiloyıu geçer bu gidişle...şekerimiz sordu tekrardan şeker yükleme sonuçlarıma baktı şekerden şüphelendi herhalde..sonuçlar gayet normal dedi...ilaçları gün aşırı iç dedi...doktorumuz bilmiyor ki ben ilaçları bırakalı 2 ay oldu bişi de demedim bıraktım ilaçları diye...eğer sezeryan olursam bayram öncesi minnakım kucağımda olacak teyzelerimiz...yok eğer normal için diretirsem bayram da da olsa doktorum kesinlikle seni mağdur etmem dedi...ne zaman sancın tutarsa tutsun bir alo demen yeterli olacaktır dedi ve benim üzerimden kocaman bir yük kalkmış oldu...sonra doğumda getireceğim malzemeleri sordum istersen ben anlatayaım istersen hem git doğumhaneyi gör hemde neler getirmen gerektiğini onlar anlatsın dedi...bende çıkmadım doğumhaneye çünkü biliyorum görmenin bir anlamı yok...sezeryanda olsam normal doğum da yapsam kendi kıyafetlerini giydiriyormuşlar sancılar başladığında...çocuk için ilk giyindirdikleri kıyafetleri orası veriyormuş bir gün yatırıyormuş hastane normal doğumda olsa sezeryanda olsa bir gün müsade altın da tutuyoruz dedi..ben listeyi tuttum pek eksiğim kalmadığını farkettim..sadece kendime doğumdan sonra eğer ki sezeryan oluram o da 37.haftam da belli olacak kesin geceliğim kaldı..başka da hiç bir eksiğimiz kalmamış sadece beşiğimiz alınacak..onu da beğenmiştik babamız gidip alıp gelecek...hıııı bu arada sancılarımı sordu..bende adet sancısına benzer sancılarım oluyor dedim günde 3-4 kere...doktor teyzemiz belirli aralıklarla olmadığı müdeetçe yarım saatte bir veya 20 dakikada bir sorun yok dedi..günde sekiz sancıyı bile biz normal sayıyoruz artık dedi... birde birşeyi ölçtü ama neyi ölçtü anlamadım...su sızıntısı var mı diye..o da çok şükür su kaybı falan yok herşey normal dedi...paşamı iki kere esnerken yakaladık..bundan sonra 15 günde bir gidecekmişiz doktor teyzemizin yanına...
minnaktan da havadisler bu kadar...şimdi ben accık uyumam lazım gece bu kuzu beni uyutmadı ..yoruldum da...gözlerim kapanıyo resmen...
Tesekkür ederim canım. Hep Bebeğimle kutlamayı hayal ediyordum 6nci senemize nasip oldu.mantar olmuşsun canım doktoruna söle bu durumu muhtemelen fitil+krem verecek, hafife alma bu durumu vajinal enfeksiyon iyi değil, 1 eylülü bekleme madem 1 aydır var bu sorun sende, gelen akıntı kaşıntıyı yaratıyor, dolayısıyla fitil kullanınca akıntı temizleniyor ve birde kremi kullandınmı hiçbişi kalmıyor 1 haftada bitiyor o sıkıntı
ay evet bir ara ortadan kayboldum çeneler düşmüş gene, ay benim başım aror gene ya, bu hamişlik baş ağrısı başta bu kadar değildi noluyo şimdi son aylarda hep aror anlamadım vala
nice mutlu senelere, 30 seneleride kutlamanız dileğiyle, nereye gitçeniz akşam hımmm?
evet canım ben sebamed aldım ilk ürünlerin tamamını, benim uyku setim ve yedek çarşaf takımımın markası petal bebe ( boyar maddeleri vs hep sertifikalı ), biraz pahalıya aldık ama verdiğimiz paraya değdi hem kaliteli hemde koruyucular hep fermuarlı, eminönünden almıştık bizbizim dr sağolsun ben söylemeden kendisi soruyor baş ağrın var mı akıntın nasıl artma var mı kaşıntı var mı diye.ben de unutmamış oluyorm. pişik kremini de mi sebamed alacaksınız? bir de karyola koruyucusu fermuarlı olan vardı demiştiniz, o hangi markada var?
ben 2 aydır heray 4 er kilo alıorummm durum vahim delircemmm
yok canım inan alakası yok...ben zaten ilk başta ki gibi kilo alsaydım var ya şimdi 20 ye dayanmıştım...şu son iki hatta üç aydır toplam 2 kilo almışım...mayıs kontrolümü iyi hatırlıyorum 79 kilo gelmiştim...doktorum bu gidişle 90ı bulacaksın dedi sağlık ocağında ki...sonra durakladım...ağustos kontrolüm ben 82 kiloyum 3 kilo almışım üç ayda...
sen bizden değilsin, göbeğin de 100 cm in altındaydı zatenben de 58le başladım.70 kilo olmuşum
sağlıklı olsunlarda napalım canım sezeryandan ben çok korkuyorum..doktorum da biliyor bu durumu...37.haftaya kadar bekleriz dedi zaten o zamana kadar da netleşir durumun ama büyük bir ihtimal sezeryan görünüyo dedi...göbükler aynıysa doğum şekli de aynı olur desene...tek sevindiğim nokta bayramdan sonra değil de bayramdan önce kuzumun kokusunu içime çekeceğim...
Maasallah yavruna canım. Ne ilaçları içiyordun canım? Vitaminler mı?
evet canım ben sebamed aldım ilk ürünlerin tamamını, benim uyku setim ve yedek çarşaf takımımın markası petal bebe ( boyar maddeleri vs hep sertifikalı ), biraz pahalıya aldık ama verdiğimiz paraya değdi hem kaliteli hemde koruyucular hep fermuarlı, eminönünden almıştık biz
benmki de bir garip, bir mayıs ayında 3 kilo almıştım şaşırmıştım.sonra az az aldım sonra yine bir 3 kilo alınca koktum da bakalım veririz kiloları nasıl olsa 1 sene evdeyim.inşallah da emer bir daha kilo milo kalmaz
maşallah canım bebişine herşeyin yolunda olduğunu duymak çok güzel her sabah bu topiği açarken diyorum ki Allahım herkesin hamileliği yolunda gitsin güzel haberler okuyum..benimde kızım 32. haftamızda 2kilo 560 gr dı doktor banada normal olmaz demişti ne güzel seni 15 günde bir çağırıyor bana 4 hafta sonra gel dedi nasıl sabredicem bilmiyorum daha 2 hafta var kızımı görmem için
masallah canım kızınaKızlar cumartesi bende dr a gittim doğumum için 15 eylülden sonra her an hazır ol max.5 ekime kadarda olmazsa sezeryanla alabiliriz dedi.
34 haftalık ve 2200 gr olmuş minik kızım.
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz. Aksama yemege gideceğiz insallah.
6. Yilinızı doldurduk bugun.
evet cnm bende normalden korkuyorum yaa benım oğlusda kilolu olursa zor olur. bu arada şekerlerimiz geldi serap teyzesı gecmıse bakmadın görmedın sanırımsağlıklı olsunlarda napalım canım sezeryandan ben çok korkuyorum..doktorum da biliyor bu durumu...37.haftaya kadar bekleriz dedi zaten o zamana kadar da netleşir durumun ama büyük bir ihtimal sezeryan görünüyo dedi...göbükler aynıysa doğum şekli de aynı olur desene...tek sevindiğim nokta bayramdan sonra değil de bayramdan önce kuzumun kokusunu içime çekeceğim...
dünde üşütmüştüm. sabah iyiydim ama şu anda feci bi mide bulantısı başladı. ben bu haftayı atlatırsam haftaya izin alır evde yatışa geçerim arkadaş..ya o baş ağrısı ne hikmetse geçen hafta başındada vardı bende 3 gün ağrıdı perşembe cuma geçti, şimdi yine hafta başı ve yine ağrıyo vala anlamadım yani, cumartesi ağrısaydı doktora onuda sorcaktım ama geçince hiç sorma gereği hissetmedim, ya muhtemelen gece uyuyamıyoruz ya bence ondan oluyo bu baş ağrısıyazdır canım, ihmal etme fitili hemen temizliyo zaten ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?