2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
3 haftada 3 kilo alınca dr bu gidişle daha bi 8 kilo alırsın dedi.geçen hafta evde olunca öğün atladım zayıflamışım :)

yok canım inan alakası yok...ben zaten ilk başta ki gibi kilo alsaydım var ya şimdi 20 ye dayanmıştım...şu son iki hatta üç aydır toplam 2 kilo almışım...mayıs kontrolümü iyi hatırlıyorum 79 kilo gelmiştim...doktorum bu gidişle 90ı bulacaksın dedi sağlık ocağında ki...sonra durakladım...ağustos kontrolüm ben 82 kiloyum 3 kilo almışım üç ayda...

Maasallah yavruna canım. Ne ilaçları içiyordun canım? Vitaminler mı?
Tesekkür ederim canım. Hep Bebeğimle kutlamayı hayal ediyordum 6nci senemize nasip oldu.
Birazdan çıkıp gloria jeans Caffe de biraz takilacagiz.
Herhalde Florya'da görkem Kilis sofrası var oraya gideriz. Orayı seviyoruz eşimle. Guzel anılarımız var orda.
Belki de baska yer de olabilir. Ama buyuk ihtimal görkem Kilis olur.

Son düzenleme:
evet canım ben sebamed aldım ilk ürünlerin tamamını, benim uyku setim ve yedek çarşaf takımımın markası petal bebe ( boyar maddeleri vs hep sertifikalı ), biraz pahalıya aldık ama verdiğimiz paraya değdi hem kaliteli hemde koruyucular hep fermuarlı, eminönünden almıştık biz

benmki de bir garip, bir mayıs ayında 3 kilo almıştım şaşırmıştım.sonra az az aldım sonra yine bir 3 kilo alınca koktum da bakalım veririz kiloları nasıl olsa 1 sene evdeyim.inşallah da emer bir daha kilo milo kalmaz

maşallah canım bebişine herşeyin yolunda olduğunu duymak çok güzel her sabah bu topiği açarken diyorum ki Allahım herkesin hamileliği yolunda gitsin güzel haberler okuyum..benimde kızım 32. haftamızda 2kilo 560 gr dı doktor banada normal olmaz demişti ne güzel seni 15 günde bir çağırıyor bana 4 hafta sonra gel dedi nasıl sabredicem bilmiyorum daha 2 hafta var kızımı görmem için

ben de mothercare baktım orası da pahalı maalesef,oranın koruyucusu fermuarlı değildi sanırım.petal bebeyi duymadım da ona da bir bakayım.nasıl olsa bebek 3-4 ay yanımızda yatacak,doğduktan sonra da alsam olur

okula başlayınca bende kilo milo kalmaz kuzum zaten ekip çıkartcakmışım ki oynamaktan bol bol kilo veririm...

aynen geçmişi okurken dua ede ede okuyorum inşallah bir aksi durum yoktur diye...benim en sevindiğim nokta zaten artık sıpamı 15 günde bir görecek olmam...eylül 10 da randevumuz var...aldık çıktık randevumuzu da...normal seni çok zorlar dedi...bebek omuzlarından dolayı çıkamayabilirmiş...ama yine de üzülme dedi ...şimdi konuşmak için erken 37.haftamızı bekleyelim dedi..

benım agır mısafırler hala gelemedı bırı aradı sağlık ocagında aşıdan sonra gelecem dıye oburu yavaş yavaş gelıyooo anam bunlar akşama anca gelır yukluler

Kızlar cumartesi bende dr a gittim doğumum için 15 eylülden sonra her an hazır ol max.5 ekime kadarda olmazsa sezeryanla alabiliriz dedi.

34 haftalık ve 2200 gr olmuş minik kızım.
masallah canım kızınahayırlısı olsun

Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz. Aksama yemege gideceğiz insallah.
6. Yilinızı doldurduk bugun.

nıce yıllara canım allah uzun mutlulugunuzu daım etsın
kızz niye görkem kilis kilisle bi alakanızmı var yoksa sadce guzel mekan dıyemi??

kızlar merak edip hiç göbeklerinizi ölçtünüz mü :) ben ilk defa şimdi ölçtüm 101 cm olmuş çok komik geldi 65 cm olan belim ne hale gelmiş yawww

evet cnm bende normalden korkuyorum yaa benım oğlusda kilolu olursa zor olur. bu arada şekerlerimiz geldi serap teyzesı gecmıse bakmadın görmedın sanırım

dünde üşütmüştüm. sabah iyiydim ama şu anda feci bi mide bulantısı başladı. ben bu haftayı atlatırsam haftaya izin alır evde yatışa geçerim arkadaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…