benım agır mısafırler hala gelemedıbırı aradı sağlık ocagında aşıdan sonra gelecem dıye oburu yavaş yavaş gelıyooo anam bunlar akşama anca gelır yukluler
kızlar merak edip hiç göbeklerinizi ölçtünüz mü :) ben ilk defa şimdi ölçtüm 101 cm olmuş çok komik geldi 65 cm olan belim ne hale gelmiş yawww
evet cnm bende normalden korkuyorum yaa benım oğlusda kilolu olursa zor olur. bu arada şekerlerimiz geldi serap teyzesı gecmıse bakmadın görmedın sanırım
maşallah maşallah :) bebiş döne döne yatsın içerde ne güzel
Neden ac kaldın ki canım.oo maşallah bebeğine.ben de on gün arayla dr a gittim nerdeyse 1 kilo zayıflamışım. dr nasıl başardın dedi aç kalmamışsındır inşallah dedi. aç kaldığımı söyleyemedim maalesefben de artık 2 haftada bir gtmeye başladım
Tesekkür ederim canım.nice yıllara canım Allahım bebegınızle mutluluğunuzu taçlandırsın inş.
53 ile başladım şuanda 60kg yum , son bir aydayız bakalım daha ne kadar artacak
55 le hamış kaldım 69 dun gecen hafta düşünnn bıde ben hıc eksıye dusmedımkı
ahahah seninkiler akşama ancabenım agır mısafırler hala gelemedıbırı aradı sağlık ocagında aşıdan sonra gelecem dıye oburu yavaş yavaş gelıyooo anam bunlar akşama anca gelır yukluler
hiç değil hemde canım, önemli olanı sağlıklı olmamız ve bebişlerimizinde sağlıklı olması kilo arka planda kalıyor sonra gidecek onlar hamişlik öncesi nasılsak o hale gelcez yine hiç merak etmeyin durmıcak zaten bu bızdıklar bizde peşinden koşçazmasallah Cnm çok az bir kilo almışsın
6 haftan var Ayyy ne güzel az kalmış
ben de 6 kilo aldım bu ay iki üç kilo alirim
herhalde çünkü kızım büyüsün diye tatlı
yiyom çünkü kizim10 falan geride ara açılırsa
kizimi erken alrlarmis onun için kilo önemli değil
dimi:44:
kızlar ben çok kötüyüm midem çok fena eşimi aradım eve gidiyorum. göürüşürüz
Vitamin bebeğe kilo aldırıyor zaten. E seninki doğal yolla almış kiloları :)eleviti gün aşırıya düşür dedi canım ben hem eleviti hem magnormu kestim..magnormu içerken zorlanıyordum elevitin de kokusu beni tuhaf ediyo...
He he senin misafirler agir top :))benım agır mısafırler hala gelemedıbırı aradı sağlık ocagında aşıdan sonra gelecem dıye oburu yavaş yavaş gelıyooo anam bunlar akşama anca gelır yukluler
Tesekkür ederim canimcim.masallah canım kızınahayırlısı olsun
nıce yıllara canım allah uzun mutlulugunuzu daım etsın
kızz niye görkem kilis kilisle bi alakanızmı var yoksa sadce guzel mekan dıyemi??
ahahah seninkiler akşama anca
hiç değil hemde canım, önemli olanı sağlıklı olmamız ve bebişlerimizinde sağlıklı olması kilo arka planda kalıyor sonra gidecek onlar hamişlik öncesi nasılsak o hale gelcez yine hiç merak etmeyin durmıcak zaten bu bızdıklar bizde peşinden koşçaz, başından beri hiç almıyım diye dikkat bile etmedim yediğim halde anca bu kada oluyo, benim mideme çok baskı yapıyo o nedenle çok bişi yiyemiyorum sanırım bunun etkisi çok fazla. Zullum nası oldun sen cuma seni bıraktığımda çok kötüydün, iyisin dimi şimdi? dotora gittin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?