2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet cnm bende normalden korkuyorum yaa benım oğlusda kilolu olursa zor olur. bu arada şekerlerimiz geldi serap teyzesı gecmıse bakmadın görmedın sanırım

yeni bakıyordum canım gördüm şekerleri de kapı süsünü de...benim beğendiğim kapı süsünden leylekli olan..ben daha vermedim siparişini ya..doğumdan sonra isteyeceğim ben mevlütte dağıtcam burada öyle yapıyormuşlar doğum tarihi de belli olsun istedim ki eğer sezeryan olursam doğumdan önce de sipariş verebilirm...ay kuzuların herşeyi tatlı canım ya...

kızlaaar ben geldim kızımın odasını yerleştirdik...
odasına yaptığım kapı süsü el emeğim

duvarı için yaptığım yazı

bunlarda mevlüt için içleri çilek kolanyası ile dolcak

Son düzenleme:
Neden ac kaldın ki canım.
nice yıllara canım Allahım bebegınızle mutluluğunuzu taçlandırsın inş.
Tesekkür ederim canım.
Âmin insallah.

53 ile başladım şuanda 60kg yum , son bir aydayız bakalım daha ne kadar artacak

masallah Cnm çok az bir kilo almışsın
6 haftan var Ayyy ne güzel az kalmış
ben de 6 kilo aldım bu ay iki üç kilo alirim
herhalde çünkü kızım büyüsün diye tatlı
yiyom çünkü kizim10 falan geride ara açılırsa
kizimi erken alrlarmis onun için kilo önemli değil
dimi:44:

benım agır mısafırler hala gelemedı bırı aradı sağlık ocagında aşıdan sonra gelecem dıye oburu yavaş yavaş gelıyooo anam bunlar akşama anca gelır yukluler
ahahah seninkiler akşama anca

hiç değil hemde canım, önemli olanı sağlıklı olmamız ve bebişlerimizinde sağlıklı olması kilo arka planda kalıyor sonra gidecek onlar hamişlik öncesi nasılsak o hale gelcez yine hiç merak etmeyin durmıcak zaten bu bızdıklar bizde peşinden koşçaz, başından beri hiç almıyım diye dikkat bile etmedim yediğim halde anca bu kada oluyo, benim mideme çok baskı yapıyo o nedenle çok bişi yiyemiyorum sanırım bunun etkisi çok fazla. Zullum nası oldun sen cuma seni bıraktığımda çok kötüydün, iyisin dimi şimdi? dotora gittin dimi?

bende kaçar kızlar güya uyuyacaktım çeneye daldık...gözlerim kapanıyo uyuklar bi vaziyette yazıyorum sizlere...

eleviti gün aşırıya düşür dedi canım ben hem eleviti hem magnormu kestim..magnormu içerken zorlanıyordum elevitin de kokusu beni tuhaf ediyo...
Vitamin bebeğe kilo aldırıyor zaten. E seninki doğal yolla almış kiloları :)
Maasallah.
benım agır mısafırler hala gelemedı bırı aradı sağlık ocagında aşıdan sonra gelecem dıye oburu yavaş yavaş gelıyooo anam bunlar akşama anca gelır yukluler
He he senin misafirler agir top :))
masallah canım kızınahayırlısı olsun

nıce yıllara canım allah uzun mutlulugunuzu daım etsın
kızz niye görkem kilis kilisle bi alakanızmı var yoksa sadce guzel mekan dıyemi??
Tesekkür ederim canimcim.
Yok kız sadece mekanı seviyoruz. Birde yemekleri :))
Birde biraz sahilde geçeriz.
Orada eşimle anılarımız cok. Severiz o yüzden orayı

Son düzenleme:

sağol Cnm dr gittim yediğim birseyden zehirlenmisim
serum taktılar bebise baktılar şükür iyiyiz Cnm.hala midem
bulaniyor ama yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…