ahahah seninkiler akşama anca
hiç değil hemde canım, önemli olanı sağlıklı olmamız ve bebişlerimizinde sağlıklı olması kilo arka planda kalıyor sonra gidecek onlar hamişlik öncesi nasılsak o hale gelcez yine hiç merak etmeyin durmıcak zaten bu bızdıklar bizde peşinden koşçaz, başından beri hiç almıyım diye dikkat bile etmedim yediğim halde anca bu kada oluyo, benim mideme çok baskı yapıyo o nedenle çok bişi yiyemiyorum sanırım bunun etkisi çok fazla. Zullum nası oldun sen cuma seni bıraktığımda çok kötüydün, iyisin dimi şimdi? dotora gittin dimi?
Ben eve gidince ölçeyim :))kızlar merak edip hiç göbeklerinizi ölçtünüz mü :) ben ilk defa şimdi ölçtüm 101 cm olmuş çok komik geldi 65 cm olan belim ne hale gelmiş yawww
kızlaaar ben geldim kızımın odasını yerleştirdik...
odasına yaptığım kapı süsü el emeğim
Eki Görüntüle 786724
duvarı için yaptığım yazı
Eki Görüntüle 786733
bunlarda mevlüt içiniçleri çilek kolanyası ile dolcak
Eki Görüntüle 786734
Eki Görüntüle 786735
Ben eve gidince ölçeyim :))
Kendin mı yaptın?? Cok güzeller canım. Kapı susunu nasıl yaptın? Maasallah sana marifetli anne :)
Gecmis olsun canım. Usutmustum sen degil mı? İyice dinlen. Olmadı Dr'a görün.kızlar ben çok kötüyüm midem çok fena eşimi aradım eve gidiyorum. göürüşürüz
bende kaçar kızlar güya uyuyacaktım çeneye daldık...gözlerim kapanıyo uyuklar bi vaziyette yazıyorum sizlere...
cnm bende sebamed alayım dedımde ama çocuk neyle başlarsa onunla gıdıyormuş dedıler alışkanlık yapıyormuş o yuzden karasız kaldım
olsun madem bebiş iyi sende toparlarsın bir iki günesağol Cnm dr gittim yediğim birseyden zehirlenmisim
serum taktılar bebise baktılar şükür iyiyiz Cnm.hala midem
bulaniyor ama yapacak birşey yok
evet birçok kişi öyle söyledi aynı yorumu bebek bezi içinde yaptılar bana bende huggies aldım ilkini bakalım nolcakcnm bende sebamed alayım dedımde ama çocuk neyle başlarsa onunla gıdıyormuş dedıler alışkanlık yapıyormuş o yuzden karasız kaldım
kızlar naber ne yapıyorsunuz.bugun mıgdem cok bulanıo.evdede dramamın var ılk zamanlar vermıstı dr.ıcsem bırsey olurmu sızce ya
vala çok iyi yapmışın, madem elinden geliyo hazır ne alcan, bin kat daha güzel olmuş hemde el emeği, bayıldım maaşallah Allah nazardan saklasınsaol canım evet hepsini ben yaptım yapıyodum zatende kızıma daha bi özendim
olsun madem bebiş iyi sende toparlarsın bir iki güne
evet birçok kişi öyle söyledi aynı yorumu bebek bezi içinde yaptılar bana bende huggies aldım ilkini bakalım nolcakama benim doktor bunu önerince ben sebamed aldım direk, o nedenle sebamed ağır bastı, birde ürünlerini severim kendimde kullanırım yüz temizleme jelini vs. bakalım başlıcaz görcez, bazı bebekler sebamedi bile sevmeyebiliyomuş deneyerek görücez
büşümmmm ozledım sohbetını nerdesın sen cancazımm evet ben 40 lar sen 30 lar sallayalım sutyenlerı hobaa guluuu gullluu şappii şappii hobb baaaaaaaaa
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz. Aksama yemege gideceğiz insallah.
6. Yilinızı doldurduk bugun.
Eki Görüntüle 786724
Eki Görüntüle 786733
Eki Görüntüle 786734
Eki Görüntüle 786735
hoşgeldin canım, aynen devam, biraz iş biraz laklakhamileyken mi vermişti doktorun, öyleyse iç tabiki zararı olmaz ama hamileyken vermediyse doktoruna sor canım, ilaç sonuçta zararı dokunmasın bebişe
vala çok iyi yapmışın, madem elinden geliyo hazır ne alcan, bin kat daha güzel olmuş hemde el emeği, bayıldım maaşallah Allah nazardan saklasın
Buyuk seffaf poşetleri nerden buldum canım. Ezine de sormuştu bende yok bilemedim.
Bende yıkamadan keserim.
Oy ne guzel degil mı. Bende kayboluyoruz sık sık.
Biz iyiz canım. Sende iyi bari yavaş yavaş yapıyorsun islerini. Misafirlerin gelince de yorma kendini cok.
Canım niye acaba. Ac guzel dinlendirici müzik falan. Bebeğini duşun.
Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz. Aksama yemege gideceğiz insallah.
6. Yilinızı doldurduk bugun.
bizımla değilsin diyosun yani son bir ay atağa geçmezsem 9-10kg da biter heralde hehehe
rica ederim ne demek, birbirimize yardımcı olmak için burdayızcoookkkkkkkkkk tsk ederım sana cevap yazdıgın ıcın böyle cvp gelınce ınsan cok sevınıyor valla:)dr.um hamılelıkte verdıydı evet ben ılk 4 ay afedersın kusmakla gectı o zamanlar vermıstı.dramamın verıyorlar zaten baska vermıyor dr.ama genede ıcım rahat etmedı ıcen varmı dıe merak ettım
hoşgeldinnnnnnnnkızlaaaaaarrrrrrrrr safları sıklaştırın kızımla ben de geldik
artık evdeyim çalışamaz raporumu aldım, kızımı da gördüm 2400 gr olmuş prensesimmm
sizlerde ne var ne yok ????
sağol Cnm dr gittim yediğim birseyden zehirlenmisim
serum taktılar bebise baktılar şükür iyiyiz Cnm.hala midem
bulaniyor ama yapacak birşey yok
Eki Görüntüle 786724
Eki Görüntüle 786733
Eki Görüntüle 786734
Eki Görüntüle 786735
rica ederim ne demek, birbirimize yardımcı olmak için burdayızozaman iç canım, hamişlere verildiğini bilmiyodum benimde başlarda oldu ama çok kötü değildi o nedenle ilaca gerek duymamıştı doktor, senden kötüleri var onlara veriyorum ama sen iyi görünüyosun demişti görüntümden anladı iyi oldumu, neyse sonuç olarak madem hamişken vermiş rahatlıkla içebilirsin, sonuçta ilk 4 ay neyse şimdide oyuz zaten
hoşgeldinnnnnnnnoh maaşallah ona, annesinden alıyo gıdaları aferin uslu kız bizde öle yuvarlanıp gidiyoz bu yuvarlanıp gidiyoz olayı bize ne kadar çok uyuyo artık hahaha
kızlaaaaaarrrrrrrrr safları sıklaştırın kızımla ben de geldik
artık evdeyim çalışamaz raporumu aldım, kızımı da gördüm 2400 gr olmuş prensesimmm
sizlerde ne var ne yok ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?