2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm bende sebamed alayım dedımde ama çocuk neyle başlarsa onunla gıdıyormuş dedıler alışkanlık yapıyormuş o yuzden karasız kaldım

kızlar merak edip hiç göbeklerinizi ölçtünüz mü :) ben ilk defa şimdi ölçtüm 101 cm olmuş çok komik geldi 65 cm olan belim ne hale gelmiş yawww
Ben eve gidince ölçeyim :))

Kendin mı yaptın?? Cok güzeller canım. Kapı susunu nasıl yaptın? Maasallah sana marifetli anne :)

kızlar naber ne yapıyorsunuz.bugun mıgdem cok bulanıo.evdede dramamın var ılk zamanlar vermıstı dr.ıcsem bırsey olurmu sızce ya

kızlar ben çok kötüyüm midem çok fena eşimi aradım eve gidiyorum. göürüşürüz
Gecmis olsun canım. Usutmustum sen degil mı? İyice dinlen. Olmadı Dr'a görün.
bende kaçar kızlar güya uyuyacaktım çeneye daldık...gözlerim kapanıyo uyuklar bi vaziyette yazıyorum sizlere...

Yavru uyusana sen. Şöyle dinlen iyice.
Buradan koparmıyorsun anlıyorum ama uyu bebiş de yorulmuştur.

sağol Cnm dr gittim yediğim birseyden zehirlenmisim
serum taktılar bebise baktılar şükür iyiyiz Cnm.hala midem
bulaniyor ama yapacak birşey yok
olsun madem bebiş iyi sende toparlarsın bir iki güne

cnm bende sebamed alayım dedımde ama çocuk neyle başlarsa onunla gıdıyormuş dedıler alışkanlık yapıyormuş o yuzden karasız kaldım
evet birçok kişi öyle söyledi aynı yorumu bebek bezi içinde yaptılar bana bende huggies aldım ilkini bakalım nolcakama benim doktor bunu önerince ben sebamed aldım direk, o nedenle sebamed ağır bastı, birde ürünlerini severim kendimde kullanırım yüz temizleme jelini vs. bakalım başlıcaz görcez, bazı bebekler sebamedi bile sevmeyebiliyomuş deneyerek görücez

kızlar naber ne yapıyorsunuz.bugun mıgdem cok bulanıo.evdede dramamın var ılk zamanlar vermıstı dr.ıcsem bırsey olurmu sızce ya

hoşgeldin canım, aynen devam, biraz iş biraz laklak hamileyken mi vermişti doktorun, öyleyse iç tabiki zararı olmaz ama hamileyken vermediyse doktoruna sor canım, ilaç sonuçta zararı dokunmasın bebişe
saol canım evet hepsini ben yaptım yapıyodum zatende kızıma daha bi özendim
vala çok iyi yapmışın, madem elinden geliyo hazır ne alcan, bin kat daha güzel olmuş hemde el emeği, bayıldım maaşallah Allah nazardan saklasın

inşallah Cnm çok uzun geldi hamilelik
bir an önce vakit gelse

büşümmmm ozledım sohbetını nerdesın sen cancazımm evet ben 40 lar sen 30 lar sallayalım sutyenlerı hobaa guluuu gullluu şappii şappii hobb baaaaaaaaa

Sallayalim ooohhhhhhh ohhhh
Kuzummm bende seni özledim vallaha can sikintisindan kendimi temizlige bide ütüye verdim..zaman sanki gecmiyo gibi bu aralar sezinimm napcami sasirdim.iyce agirlastim geceleri büyük bir eziyet gündüzleride oturamiyorum dogru düzgün bakalim su dogum ani bi gelseydi hayirlica.sen ne yaptin misafirlerin geldimi canikom takilin 3 hamis ne güzel

Kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz. Aksama yemege gideceğiz insallah.
6. Yilinızı doldurduk bugun.

Nice yillara tatlim rabbim mutlulugunu daim etsin insaallah

cok güzeller canimcim masaallah beceriklisin baya keske bendede o yetenek olsa ama nerdeeee rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin diger resimleride gördüm hepsi cok güzeller

coookkkkkkkkkk tsk ederım sana cevap yazdıgın ıcın böyle cvp gelınce ınsan cok sevınıyor valla:)dr.um hamılelıkte verdıydı evet ben ılk 4 ay afedersın kusmakla gectı o zamanlar vermıstı.dramamın verıyorlar zaten baska vermıyor dr.ama genede ıcım rahat etmedı ıcen varmı dıe merak ettım

kızlaaaaaarrrrrrrrr safları sıklaştırın kızımla ben de geldik
artık evdeyim çalışamaz raporumu aldım, kızımı da gördüm 2400 gr olmuş prensesimmm
sizlerde ne var ne yok ????

büyük şeffaf poşetler kırtasiyede ve marketlerde var canım 5 kiloluk toz şeker poşedi diye soruyosun onlar veriyolar canım.market dediysem mahalle aralarındaki marketlerde büyük süper marketlerde değil canım.birde poşetleri delin küçük küçük koku yapmasın kapalı havasız kalıp

rica ederim ne demek, birbirimize yardımcı olmak için burdayız ozaman iç canım, hamişlere verildiğini bilmiyodum benimde başlarda oldu ama çok kötü değildi o nedenle ilaca gerek duymamıştı doktor, senden kötüleri var onlara veriyorum ama sen iyi görünüyosun demişti görüntümden anladı iyi oldumu, neyse sonuç olarak madem hamişken vermiş rahatlıkla içebilirsin, sonuçta ilk 4 ay neyse şimdide oyuz zaten

artık evdeyim çalışamaz raporumu aldım, kızımı da gördüm 2400 gr olmuş prensesimmm
hoşgeldinnnnnnnn oh maaşallah ona, annesinden alıyo gıdaları aferin uslu kız bizde öle yuvarlanıp gidiyoz bu yuvarlanıp gidiyoz olayı bize ne kadar çok uyuyo artık hahaha

alsın alsın yarasın kuzumaaaaaa kimin için yiyorum ki ben zaten yuvarlanıp gitmeme az kaldı benim de neyse şurda 1 ay bile yok Allah kkısmet ederse az daha sabretmem lazım iyice şişko olmadan bitmeli bu iş canım bugün doktora kasıklarıma birden baskı yapıyo bebek ve hiç yokken tuvaletm geliyo, başı ya da elleri yüzünden mi dedim hayır bu doğum sancısı dedi. şimdilik günde 15-20 kez olması normal doguma yaklaştıkça bu kasılmalar 5dk bire düşücek dedi
sende ne var ne yok cullumm

artık calışmayacağına sevindım valla sen iş yerinde çok strese giriyodun diye hatırlıyodum anlayıssız iş arkadasların vardı ooo sefasını sür biraz da zaten ne kadar kaldı kı şurda 37 güncük

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…