- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
sağol boncukcummmartık calışmayacağına sevindım valla sen iş yerinde çok strese giriyodun diye hatırlıyodum anlayıssız iş arkadasların vardı ooo sefasını sür biraz da zaten ne kadar kaldı kı şurda37 güncük
alsın alsın yarasın kuzumaaaaaa kimin için yiyorum ki ben zatenyuvarlanıp gitmeme az kaldı benim de neyse şurda 1 ay bile yok Allah kkısmet ederse az daha sabretmem lazım iyice şişko olmadan bitmeli bu iş canım bugün doktora kasıklarıma birden baskı yapıyo bebek ve hiç yokken tuvaletm geliyo, başı ya da elleri yüzünden mi dedim hayır bu doğum sancısı dedi. şimdilik günde 15-20 kez olması normal doguma yaklaştıkça bu kasılmalar 5dk bire düşücek dedi
sende ne var ne yok cullumm
geçmiş olsun canımmm bence iç parol benim doktor neden ağrı çekiyosun ki diye kızıyo banayarasın dabikiiievet evet az kaldı ağrılarım artınca öle teselli buluyom bende az kaldı direncullu diyom bende 8i bitirdim artık 9a girdim Allahın izniyle, cumartesi gittik doktora herşey normal dedi, nstde sancı çıkmadı, bebişin hareketleri ve kalbide iyi dedi gönderdi bizi, tüm sıkıntılarım içinde hepsi gaaayyeeett normal dedi madem öle haddin gidek dedik çıktık, bebişin hareketi iyiyse 2 hafta sora görüşelim yok azalırsa 1 hafta sora görüşelim dedi, bakalım dinliyoz bızdığı azalırsa hareketler haftaya bida doktor yolları başım arıyo benim yahu bugün yine, bakalım geçmezse akşam iççem bi parol, geçen haftada böleydi şaka gibi 3 gün sürdü bu haftada 3 gün sürmez işallah
hoşgeldin canım, aynen devam, biraz iş biraz laklakhamileyken mi vermişti doktorun, öyleyse iç tabiki zararı olmaz ama hamileyken vermediyse doktoruna sor canım, ilaç sonuçta zararı dokunmasın bebişe
cnm dramamını bende aylarca kulalndım hiç bir zararı yok bebeğe demişti dr um.ama iş yerindeysen içme çünkü belki sende iyi bilirsinki feci uyku ve sersemlik yapıo o ilaçama ewdeysen iç ve uzan hemen rahatlatır seni.
Allah şifa versin .
kızlaaaaaarrrrrrrrr safları sıklaştırın kızımla ben de geldik
artık evdeyim çalışamaz raporumu aldım, kızımı da gördüm 2400 gr olmuş prensesimmm
sizlerde ne var ne yok ????
Tesekkür ederim canım.Nice yillara tatlim rabbim mutlulugunu daim etsin insaallah
cok güzeller canimcim masaallah beceriklisin baya keske bendede o yetenek olsa ama nerdeeee rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin diger resimleride gördüm hepsi cok güzeller
Bakayım bende bi.büyük şeffaf poşetler kırtasiyede ve marketlerde var canım 5 kiloluk toz şeker poşedi diye soruyosun onlar veriyolar canım.market dediysem mahalle aralarındaki marketlerde büyük süper marketlerde değil canım.birde poşetleri delin küçük küçük koku yapmasın kapalı havasız kalıp
Tesekkür ederim :))nice senelere canım :132:
sağol Cnm bana 1 gün 1 yıl gibi geliyoraa canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm aman canım dikkat et kendine az bi zaman kaldı minnaklarımıza kavuşmamıza
Arkadaşlar secde ederken eğilmekte zorlanmaya başladım bununla ilgili bilgisi olan var mı nette bişey bulamadım nasıl yapmam gerekir
Arkadaşlar secde ederken eğilmekte zorlanmaya başladım bununla ilgili bilgisi olan var mı nette bişey bulamadım nasıl yapmam gerekir
hoşgeldin canım, aynen devam, biraz iş biraz laklakhamileyken mi vermişti doktorun, öyleyse iç tabiki zararı olmaz ama hamileyken vermediyse doktoruna sor canım, ilaç sonuçta zararı dokunmasın bebişe
cnm dramamını bende aylarca kulalndım hiç bir zararı yok bebeğe demişti dr um.ama iş yerindeysen içme çünkü belki sende iyi bilirsinki feci uyku ve sersemlik yapıo o ilaçama ewdeysen iç ve uzan hemen rahatlatır seni.
Allah şifa versin .
evet ıcıcem bı tane sersemlık ve uyku halı yapıyor evdeyım uyurum artık cok tsk ederım canım sagol kardesım hastanede calısıyor azönce ebeye sordu ıcebılır demıs ama carpıntı yapar demış
oh ne güzel sen ayrıldın ben pazartesi görev başı yapcam...aman yapayım evde otur otur sıkılmıştım artıkın.... bizde bugün doktora gittik benim tosunda 2250 çıktı..bende büyük bir ihtimal sezeryan olcam bakalım...uyuyayım dedim zırt bırt telefonum çaldı... uykuyuda dağıttım...
adige&serap masallah mınnaklarınıza baya buyumus sıpacıklar
ayyy cokk sıcakkk catlazayyımmmmm
oh ne güzel sen ayrıldın ben pazartesi görev başı yapcam...aman yapayım evde otur otur sıkılmıştım artıkın.... bizde bugün doktora gittik benim tosunda 2250 çıktı..bende büyük bir ihtimal sezeryan olcam bakalım...uyuyayım dedim zırt bırt telefonum çaldı... uykuyuda dağıttım...
neyse annesı saglıklı olsunda artık nasıl gelırse gelsın napalım...sağol kuzum sıpa biraz zorlayacağa benziyor bakalım beni....
sıcak deme bana canım ya bunaldım bugün resmen öğlede 38 dereceydi ağlayasım geldi resmen...çatlamak ne kelime artık nefret eder hale geldim herşeyden..inan sudan nefret ettim günde üç defa bir insan duşa girer mi?
Merhabalar arkadaşlar,nabersiniz?Misafirlerimi yolcu ettim bacaklarımı uzattım size bakayım dedim?Ne kaynatıyosunuz?Geçmişi de okuyamadım..Bana fazla bişey yaptırmadılar sağolsunlar ama öyle ya da böyle yoruluyor insan artık yaww
Serapcım pazartesi görev başı yapacaksan öğretmensin demektir sabah buraya yazdım kimse cevaplamadı. .32. haftanda çalışabilir raporu aldın mı ben senden 2 hafta ilerdeyim sadece seminer döneminde çalışmak istiyorum 32. haftamda rapor almadım 34. haftamdayım napsam bilemedim ki...
neyse annesı saglıklı olsunda artık nasıl gelırse gelsın napalım...
aynıyız canım ya hele bıde bızım burda nem varkı hıc cekılmıyor ne wantılator ne klıma nede dus hıc bırı kesmıyor artıkk
Sanırım hep birlikte çatlayazayızzzzzzzzz offfffffayyy cokk sıcakkk catlazayyımmmmm
Girmes miii serabımmmm, ben artık günümü banyoda geçirecek kadar oldum yaaasağol kuzum sıpa biraz zorlayacağa benziyor bakalım beni....
sıcak deme bana canım ya bunaldım bugün resmen öğlede 38 dereceydi ağlayasım geldi resmen...çatlamak ne kelime artık nefret eder hale geldim herşeyden..inan sudan nefret ettim günde üç defa bir insan duşa girer mi?
mrb ketiymmm hoşgeldinMerhabalar arkadaşlar,nabersiniz?Misafirlerimi yolcu ettim bacaklarımı uzattım size bakayım dedim?Ne kaynatıyosunuz?Geçmişi de okuyamadım..Bana fazla bişey yaptırmadılar sağolsunlar ama öyle ya da böyle yoruluyor insan artık yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?