2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selammmm biz de geldikkkkkkkk Napıyosunuz bakalımmmm
Bu saatler niye geçmiyo yaaaaaaaaaaaaaa ßen kocişimi özledimmmmmmmmmm

sağol boncukcummm dogru diyosun stres oluyodum hamilelik de küçük olayları bile abarttırıyo zaten iyi oldu kv geldi içerde yeemeklerimi de yapıyo sen nasılsın canım ?

yarasın dabikiii evet evet az kaldı ağrılarım artınca öle teselli buluyom bende az kaldı direncullu diyom bende 8i bitirdim artık 9a girdim Allahın izniyle, cumartesi gittik doktora herşey normal dedi, nstde sancı çıkmadı, bebişin hareketleri ve kalbide iyi dedi gönderdi bizi, tüm sıkıntılarım içinde hepsi gaaayyeeett normal dedi madem öle haddin gidek dedik çıktık, bebişin hareketi iyiyse 2 hafta sora görüşelim yok azalırsa 1 hafta sora görüşelim dedi, bakalım dinliyoz bızdığı azalırsa hareketler haftaya bida doktor yolları başım arıyo benim yahu bugün yine, bakalım geçmezse akşam iççem bi parol, geçen haftada böleydi şaka gibi 3 gün sürdü bu haftada 3 gün sürmez işallah

geçmiş olsun canımmm bence iç parol benim doktor neden ağrı çekiyosun ki diye kızıyo bana

kızlaaaaaarrrrrrrrr safları sıklaştırın kızımla ben de geldik
artık evdeyim çalışamaz raporumu aldım, kızımı da gördüm 2400 gr olmuş prensesimmm
sizlerde ne var ne yok ????

oh ne güzel sen ayrıldın ben pazartesi görev başı yapcam...aman yapayım evde otur otur sıkılmıştım artıkın.... bizde bugün doktora gittik benim tosunda 2250 çıktı..bende büyük bir ihtimal sezeryan olcam bakalım...uyuyayım dedim zırt bırt telefonum çaldı... uykuyuda dağıttım...

Tesekkür ederim canım.
Bakayım bende bi.
nice senelere canım :132:
Tesekkür ederim :))

Arkadaşlar secde ederken eğilmekte zorlanmaya başladım bununla ilgili bilgisi olan var mı nette bişey bulamadım nasıl yapmam gerekir

aa canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm aman canım dikkat et kendine az bi zaman kaldı minnaklarımıza kavuşmamıza
sağol Cnm bana 1 gün 1 yıl gibi geliyor
[QOTE=flower788;31671408]Arkadaşlar secde ederken eğilmekte zorlanmaya başladım bununla ilgili bilgisi olan var mı nette bişey bulamadım nasıl yapmam gerekir[/QUOTE]

Cnm bana dr eğilme dediği için ben oturarak namaz kiliyorum
zaten böyle bile çok zor oluyor

adige&serap masallah mınnaklarınıza baya buyumus sıpacıklar

ayyy cokk sıcakkk catlazayyımmmmm

adige&serap masallah mınnaklarınıza baya buyumus sıpacıklar

sağol kuzum sıpa biraz zorlayacağa benziyor bakalım beni....
sıcak deme bana canım ya bunaldım bugün resmen öğlede 38 dereceydi ağlayasım geldi resmen...çatlamak ne kelime artık nefret eder hale geldim herşeyden..inan sudan nefret ettim günde üç defa bir insan duşa girer mi?

Merhabalar arkadaşlar,nabersiniz?Misafirlerimi yolcu ettim bacaklarımı uzattım size bakayım dedim?Ne kaynatıyosunuz?Geçmişi de okuyamadım..Bana fazla bişey yaptırmadılar sağolsunlar ama öyle ya da böyle yoruluyor insan artık yaww

Serapcım pazartesi görev başı yapacaksan öğretmensin demektir sabah buraya yazdım kimse cevaplamadı. .32. haftanda çalışabilir raporu aldın mı ben senden 2 hafta ilerdeyim sadece seminer döneminde çalışmak istiyorum 32. haftamda rapor almadım 34. haftamdayım napsam bilemedim ki...

Son düzenleme:
neyse annesı saglıklı olsunda artık nasıl gelırse gelsın napalım...
aynıyız canım ya hele bıde bızım burda nem varkı hıc cekılmıyor ne wantılator ne klıma nede dus hıc bırı kesmıyor artıkk

hosgeldın catyy bısey yapmasakta yoruluyoruz artık canım bırak mısafırı ben kendıme bıle yemegı zor hazırlıyorum bebısınde yorulmustur anne kız dınlenın

evet canım öğretmenim bugün çalışabilir raporumu aldım götürdüm okuluma teslim ettim...sadece seminer döneminde çalışmak istiyorsan raporunu al teslim et canım okuluna..ben eylülün sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum..24 ocakta kapanıyormuş okul bugün onu hesapladık okulda eylül sonu ayrılırsam eğer 18 haftada olursa birinci dönem hiç başlamayacağım göreve...

aynen kuzum sıcaktan nefret ettim seneye var ya töbe bir daha burada durmam temmuz bir dedi ben basıp gideceğim kocişte ister gelsin ister gelmesin artık paşam yanımda beni korur minnakım...

Sanırım hep birlikte çatlayazayızzzzzzzzz offfffff
Girmes miii serabımmmm, ben artık günümü banyoda geçirecek kadar oldum yaaa hem duş alıyorum hemde aralarda soguk suyla kol ve bacaklarımı devamlı yıkıyorum ama ne fayda...
mrb ketiymmm hoşgeldin bende 1,5 aydır misafir çilesi çekiyodum taaa kiiii düne kadar.. Bugün eski rutin hayatımıza dönmenin sevincindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…