evet canım öğretmenim bugün çalışabilir raporumu aldım götürdüm okuluma teslim ettim...sadece seminer döneminde çalışmak istiyorsan raporunu al teslim et canım okuluna..ben eylülün sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum..24 ocakta kapanıyormuş okul bugün onu hesapladık okulda eylül sonu ayrılırsam eğer 18 haftada olursa birinci dönem hiç başlamayacağım göreve...
arkadaşlar merhaba
sohbetinize dalıyorum ama size sorum var .ben kasım annesiyim ama bizim topikte kimseler olmuyo malesef .
ben bugün biraz temizlik yaptım eğildim kalktım galiba biraz zorlandım bi kaç sattir kasıklarımda ağrı mı desem sızı mı desem böle bi garip şeyler oluyo .çok zorlamıyo ama saatte bir falan epey sert oluyo sızlaması .yattım biraz ama geçmedi ara ara sızlamalarım devam ediyo .siz daha tecrübelisiniz bizden doktora gitmem gerekir mi .bu arada kızımda oynuyo hareketleri normal çok şükür
aynen kuzum sıcaktan nefret ettim seneye var ya töbe bir daha burada durmam temmuz bir dedi ben basıp gideceğim kocişte ister gelsin ister gelmesin artık paşam yanımda beni korur minnakım...
Sanırım hep birlikte çatlayazayızzzzzzzzz offfffff
Girmes miii serabımmmm, ben artık günümü banyoda geçirecek kadar oldum yaaahem duş alıyorum hemde aralarda soguk suyla kol ve bacaklarımı devamlı yıkıyorum ama ne fayda...
mrb ketiymmm hoşgeldinbende 1,5 aydır misafir çilesi çekiyodum taaa kiiii düne kadar.. Bugün eski rutin hayatımıza dönmenin sevincindeyim
mrb hoşgeldin, Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah.. Ben kendi yaşadıklarımdan bildiğim kadarıyla zorlama ve yorgunluğunla alakalı olduğunu düşünüyorum. bende 27. haftamdan beri misafir telaşesi vardı, neredeyse hiç dinlenemiyodum ve sonrasında gelsin sancılar. büyük ihtimalle seninde öyle bişeydir. Bebişinin hareketlerinin normal olması çok iyi, eğer ki sancılarına eşlik eden şikayetlerin yoksa korkma. Ama yine de en doğrusunu doktorun bilir, için rahat etmezse bi danış derim :)arkadaşlar merhaba
sohbetinize dalıyorum ama size sorum var .ben kasım annesiyim ama bizim topikte kimseler olmuyo malesef .
ben bugün biraz temizlik yaptım eğildim kalktım galiba biraz zorlandım bi kaç sattir kasıklarımda ağrı mı desem sızı mı desem böle bi garip şeyler oluyo .çok zorlamıyo ama saatte bir falan epey sert oluyo sızlaması .yattım biraz ama geçmedi ara ara sızlamalarım devam ediyo .siz daha tecrübelisiniz bizden doktora gitmem gerekir mi .bu arada kızımda oynuyo hareketleri normal çok şükür
İşte ben 32. haftamda almayı unuttum şimdi alsam olur mu ki?Benim 15 eylülde zorunlu ayrılmam gerekiyor ondan dolayı sadeece seminerlere gidicem onu da nasıl gidecem totomu kaldıramıyorum artık eşim getirip götürür herhalde. Doğum yasası zaten kabul edilmedi mi doğum öncesi 8 doğum sonrası 10 hafta oldu zaten diye biliyorum ama.Ah keşke 6 ay olsaydı da bebişlerimize bakaydık evde doya doya
valla bence olur canım...çünkü benim satı kaç kere değiştirdi doktorum...sen bence yarın ilk iş git doktorunla konuş...zaten 2 hafta kullanacakmışsın...okullar tatil olduğu için alacağımızı bilmiyordum dersin...
aynen öyle kuzum yaaaynen canım her yer yanıyor bu sene belkı eylulde bıraz rahatlarız
seneye de boyle olursa durulmaz buralarda da ama tek tesellım oglum rahat edecek yoksa hıc cekemezdımm
Girmes miii serabımmmm, ben artık günümü banyoda geçirecek kadar oldum yaaahem duş alıyorum hemde aralarda soguk suyla kol ve bacaklarımı devamlı yıkıyorum ama ne fayda...
aynen canım her yer yanıyor bu sene belkı eylulde bıraz rahatlarız
seneye de boyle olursa durulmaz buralarda da ama tek tesellım oglum rahat edecek yoksa hıc cekemezdımm
arkadaşlar merhaba
evet öyle yapayım bari sağol serapcım:44:
erce hoşgeldin canım....zorladıysan ondan olabilir korkma..bana doktorum bugün yine söyledi suyun gelmediği ve kanaman olmadığı müddetçe sıkıntı yok..bebeğin hareketleri de varsa sıkıntı yapma...ama artık kendini de fazla zorlama...
mrb hoşgeldin, Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah.. Ben kendi yaşadıklarımdan bildiğim kadarıyla zorlama ve yorgunluğunla alakalı olduğunu düşünüyorum. bende 27. haftamdan beri misafir telaşesi vardı, neredeyse hiç dinlenemiyodum ve sonrasında gelsin sancılar. büyük ihtimalle seninde öyle bişeydir. Bebişinin hareketlerinin normal olması çok iyi, eğer ki sancılarına eşlik eden şikayetlerin yoksa korkma. Ama yine de en doğrusunu doktorun bilir, için rahat etmezse bi danış derim :)
ohh vallahi nasıl güsel olurduuuuusorma kuzu..bende akıllılık edip hamile kalmadan önce banyoda küvet vardı onu kırdırtırıp duşakabin yaptırdım...şimdi ki aklım olsa niye kırdırayım gir içine yat akşama kadar...
arkadaşlar merhaba
ercemmm kuzumm ne yoruyosun kız kendini,prenses hareketliyse korkma bide akıntı kanama felan yoksa hiç telaş etme...
aminnnn sağolasın kıscem, en güseli dinlenmek, hadi bakalımhoşbuldum kızlar çok teşekkür ederim .içimi nasıl rahatlattınız allah razı olsun sizden .sadece sancım var ,su gelmesi yada kanama başka hiçbişi yok .sizinde dediğiniz gibi çok zorlanmaktan oldu galiba .ilk defa bu kadar yoğun sancım olunca korkmuştum şimdi rahatladım .çok teşekkür ederim gidip yatayım bari dinlensin kuzucum da yoruldu galiba
rabbim hepimize vaktinde doğum nasip etsin
ohh vallahi nasıl güsel olurduuuuuhem küvette tek derdimiz su ısındıkca değiştirmek olurdu, malum ateş başımızdan aşıyo
hoşbuldum kızlar çok teşekkür ederim .içimi nasıl rahatlattınız allah razı olsun sizden .sadece sancım var ,su gelmesi yada kanama başka hiçbişi yok .sizinde dediğiniz gibi çok zorlanmaktan oldu galiba .ilk defa bu kadar yoğun sancım olunca korkmuştum şimdi rahatladım .çok teşekkür ederim gidip yatayım bari dinlensin kuzucum da yoruldu galiba
rabbim hepimize vaktinde doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?