diyetçiler geldi bakıyorum...
kıss durdugun hata, bugün beni burda unutun diye rica edersin ne olcakkiaynen ayyyyyy düşüncesi bile güzel kıssss...gayganamgillere mi gitsem ne etsem...
kız diyetmi kaldı bacım bidon gibi olduk,kaç kilo aldın serapcım bu arada ıhım ıhım ..:)))
kıss durdugun hata, bugün beni burda unutun diye rica edersin ne olcakki
benim gitcek yerimde yok, en iyisi leğeni dolduruyum
amannnn kontesim kırk yılda bi kendim iyi hissetip temizlik yaptım işte töbe bidaha elimi sürmem kocacık yapıyo saolsunercemmm kuzumm ne yoruyosun kız kendini,prenses hareketliyse korkma bide akıntı kanama felan yoksa hiç telaş etme...
evet haklısın valla bundan sonra temizlik yok anlaşıldı .doktorumu daha önce telefonla hiç aramadım zaten nosu da yok .bi daha gittiğimde sorayım acil durumlar için saolasın
Geçmiş olsun canım.Doktoruna temizlik yaptım deme sakınbu haftalardan sonra dikkat etmen lazım karnın ağırlaştığı için eğilip kalktıkça aşağıya daha fazla baskı olur ve kasıkların sancı yapar. Arkadaşların da dediği gibi kanama falan yoksa korkma. Doktorunu telefonla istediğin zaman arama şansın varsa ara ve sor bence için rahat etsin
diyetçiler geldi bakıyorum...
sen bidon olduysan kuzum ben varil oldum desene... yaklaşık 9 kilo almışım...doğurakta tekrardan diyete başlayalım biz...yoksa kalcak bunlar bizimle...
doğumdan sonrada 2013 ekim anneleri diyet topiğine geçeriz heralde:)))
bu kilolar gidecek...
sorma kuzu..bende akıllılık edip hamile kalmadan önce banyoda küvet vardı onu kırdırtırıp duşakabin yaptırdım...şimdi ki aklım olsa niye kırdırayım gir içine yat akşama kadar...
evet canım öğretmenim bugün çalışabilir raporumu aldım götürdüm okuluma teslim ettim...sadece seminer döneminde çalışmak istiyorsan raporunu al teslim et canım okuluna..ben eylülün sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum..24 ocakta kapanıyormuş okul bugün onu hesapladık okulda eylül sonu ayrılırsam eğer 18 haftada olursa birinci dönem hiç başlamayacağım göreve...
amannnn kontesim kırk yılda bi kendim iyi hissetip temizlik yaptım işte töbe bidaha elimi sürmem kocacık yapıyo saolsun
evet haklısın valla bundan sonra temizlik yok anlaşıldı .doktorumu daha önce telefonla hiç aramadım zaten nosu da yok .bi daha gittiğimde sorayım acil durumlar için saolasın
serapçım diyet miyet yalan oldu taammm 17 kilo aldım benartık doğurunca emzirirken gider inşallahh
serapçım diyet miyet yalan oldu taammm 17 kilo aldım benartık doğurunca emzirirken gider inşallahh
topikte yerimi ayırttıyım ben ön sayfalardan .kasım anasıyım ama olsun arkadaş kontenjanından girerim topiğedoğumdan sonrada 2013 ekim anneleri diyet topiğine geçeriz heralde:)))
bu kilolar gidecek...
sen bidon olduysan kuzum ben varil oldum desene... yaklaşık 9 kilo almışım...doğurakta tekrardan diyete başlayalım biz...yoksa kalcak bunlar bizimle...
şekerim bende 9-10 kilo alaraktan petrol varili olmanın utançla karışık gurururunu yaşıyorum...
bidon derken az atmışım galiba
ayy bence de küvet olsaydı ne güzel olurdu 2 banyom var ikisi de duşakabin.Dün hatta eşimle bunu konuşmuştuk şuraya küvet mi yaptırsak diye.Ufff canım çekti yanıyommmmmmm
şekerim bende 9-10 kilo alaraktan petrol varili olmanın utançla karışık gurururunu yaşıyorum...
bidon derken az atmışım galiba
eşime diyorum azdaha kilo alırsam viinçle götürcen beni hastaneye...Allahtan hastane yakın...
Bende aynısını yapcm canım acaba tanlış mı hesaplasın diye tereddüt ediyordum ama doğru hesaplamışım eylülün sonuna kadar çalışcam bende
kızlar ne bidonu ne varili eminim boylarınızda uzundur ha.Ben son ayıma 14 kiloyla girmiş bulunuyorum ama kimse bana çok kilo aldın demedi.Siz niye böle yaptınızı şincik....:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?