2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kıss durdugun hata, bugün beni burda unutun diye rica edersin ne olcakki
benim gitcek yerimde yok, en iyisi leğeni dolduruyum

kız küçük havuzlar var..birde benim köyden getirdiğim büyük mavi leğenim..iiçini su doldurup balkona mı atsam ne etsem...zaten hortum da var ayağıda var balkonun...ohhhh al sana küvet...

ercemmm kuzumm ne yoruyosun kız kendini,prenses hareketliyse korkma bide akıntı kanama felan yoksa hiç telaş etme...
amannnn kontesim kırk yılda bi kendim iyi hissetip temizlik yaptım işte töbe bidaha elimi sürmem kocacık yapıyo saolsun
evet haklısın valla bundan sonra temizlik yok anlaşıldı .doktorumu daha önce telefonla hiç aramadım zaten nosu da yok .bi daha gittiğimde sorayım acil durumlar için saolasın
diyetçiler geldi bakıyorum...

serapçım diyet miyet yalan oldu taammm 17 kilo aldım ben artık doğurunca emzirirken gider inşallahh

sorma kuzu..bende akıllılık edip hamile kalmadan önce banyoda küvet vardı onu kırdırtırıp duşakabin yaptırdım...şimdi ki aklım olsa niye kırdırayım gir içine yat akşama kadar...

ayy bence de küvet olsaydı ne güzel olurdu 2 banyom var ikisi de duşakabin.Dün hatta eşimle bunu konuşmuştuk şuraya küvet mi yaptırsak diye.Ufff canım çekti yanıyommmmmmm

Bende aynısını yapcm canım acaba tanlış mı hesaplasın diye tereddüt ediyordum ama doğru hesaplamışım eylülün sonuna kadar çalışcam bende

ercem sen ne yaptınnn..ama çok zayıfladıydın sen 87 kilo falanmı oldun olduysan aynıyız yani doğum kilosu standart şekerimm..
hayır o kadarda terliyorum ben ama boğaz yerinde çatlayana kadar meyve yiyorum benim aşırı meyve yeme sorunum var...

serapçım diyet miyet yalan oldu taammm 17 kilo aldım ben artık doğurunca emzirirken gider inşallahh

doğuralım da sonra veririz kuzum biz işin espirisindeyiz...ama yine de dikkat et kuzu fazla da almamaya çalış...yoksa epey bir işimiz olacak doğumdan sonra...

doğumdan sonrada 2013 ekim anneleri diyet topiğine geçeriz heralde:)))
bu kilolar gidecek...
topikte yerimi ayırttıyım ben ön sayfalardan .kasım anasıyım ama olsun arkadaş kontenjanından girerim topiğe
sen bidon olduysan kuzum ben varil oldum desene... yaklaşık 9 kilo almışım...doğurakta tekrardan diyete başlayalım biz...yoksa kalcak bunlar bizimle...

az almışsın serap ne güzel .sende kilo kalmazki gider onlar .yandım ben bu gidişle 30 kiloyla doğururum heralde

ayy bence de küvet olsaydı ne güzel olurdu 2 banyom var ikisi de duşakabin.Dün hatta eşimle bunu konuşmuştuk şuraya küvet mi yaptırsak diye.Ufff canım çekti yanıyommmmmmm

bende vardı büyük banyoda küvet kendi ellerimle kırdırtrıp attırdım...

şekerim bende 9-10 kilo alaraktan petrol varili olmanın utançla karışık gurururunu yaşıyorum...
bidon derken az atmışım galiba

kızlar ne bidonu ne varili eminim boylarınızda uzundur ha.Ben son ayıma 14 kiloyla girmiş bulunuyorum ama kimse bana çok kilo aldın demedi.Siz niye böle yaptınızı şincik....:84:

Bende aynısını yapcm canım acaba tanlış mı hesaplasın diye tereddüt ediyordum ama doğru hesaplamışım eylülün sonuna kadar çalışcam bende

bugün okulda hesapladık canım müdür yardımcısıyla beraber...28 eylülde ayrılırsak tam denk geliyo rapor falan almıyoruz..inşallah dayanabiliriz ayın 28ine kadar...

kızlar ne bidonu ne varili eminim boylarınızda uzundur ha.Ben son ayıma 14 kiloyla girmiş bulunuyorum ama kimse bana çok kilo aldın demedi.Siz niye böle yaptınızı şincik....:84:

boy 163 ...bende boy falan yok kuzum biz zaten kilolu hamile kaldık

ben 74le hamile kaldım...benim için 9 kilo çok büyük bir rakam anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…