2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bugün okulda hesapladık canım müdür yardımcısıyla beraber...28 eylülde ayrılırsak tam denk geliyo rapor falan almıyoruz..inşallah dayanabiliriz ayın 28ine kadar...
Allah dayanma gücü versin inşş dayanabiriz cbm ya yoksa zır durumumuz(((ben senden bi hafta az çalışcam cnm 5 eylülde 32 doluyor benim

az almışsın serap ne güzel .sende kilo kalmazki gider onlar .yandım ben bu gidişle 30 kiloyla doğururum heralde

kuzu ben zor kilo veriyorum hatırlıyorsan o yüzden korkuyorum..bakalım tek minnaklar sağlıklı bir şekilde gelsinler...sonra diyettir spordur lesliedir gider hepsi...kız o günleri de özledim haaaa....haydi kızlar leslieee yapmaya...

doğuralım da sonra veririz kuzum biz işin espirisindeyiz...ama yine de dikkat et kuzu fazla da almamaya çalış...yoksa epey bir işimiz olacak doğumdan sonra...

benim ilk aylarda troit problemim çıktı .bi anda aldım bütün kiloyu .şimdi ilaçla normale dondü kilo almamda durdu çok şükür .bide dikkat etmeye başladım artık tatlı hamurişi pek yemiyorum yürüyüşte başladı .
doğru bildin kontesim 87 kiloyum şu an .offf bende meyvayı çok yiyorum napcaz bilmem ama dayanamıyorum meyvaya .
benim doktor kiloya hiç takılmıyu niyeyse çok kilo aldım diyorum boşver verirsi,n doğurunca sağlıklısınız ya önemli olan o diyo
size maşalahhh kızlar az almışsınız ne güzel emziriken gider o kilolar

bende memlekete kacarım valla ohh anamın balkon efıl efıl esıyordur kı sımdıı ohhhh...kız benımde kuvet yok benım ruyalarıma havuzlar gırıyor dusun durumu artık
bu arada sımdı baktımda gobek delıgımı bende goremedım asagımı ınmsı oluyor
göbüş 98 olmuss bende

hatırlıyorum canım .ayyyy diyet yapmayı özlemedimde lesli hatunu sevmiştim bende .

Allah dayanma gücü versin inşş dayanabiriz cbm ya yoksa zır durumumuz(((ben senden bi hafta az çalışcam cnm 5 eylülde 32 doluyor benim
anladım canım...inşallah dayanabiliriz...yoksa bırakabilirim de ben belli olmaz...sırf rapor almamak için gideceğim okula..birde evde otur otur patladım yaz tatilinde...birde herşeyi ayarlarım öyle bırakırım pat diye bırakmak istemiyorum sınıfımı..yoksa gelen öğretmende ilgilenmezse sınıfın seviyesi düşerse ikinci dönem beni zorlu bir süreç bekler...

boy 163 ...bende boy falan yok kuzum biz zaten kilolu hamile kaldık

ben 74le hamile kaldım...benim için 9 kilo çok büyük bir rakam anlatabildim mi?

evet anladım canım ama takmayın ya veririz bence sağlık olsun.Benim boyum 155,53 kiloyla haile kaldım 67'yim şimdi ama çok ağır hissediyorum kendimi penguen gibi yürüyorum belim çok ağrıyo

rekor bende ....geçemez kimse beni...zaten bugün doktor göbeğin müsait dedi beyefendi içeride olduğunca büyüyebilir...ama işin komik tarafı bende çatlak olmadı...accık pirinç atnesi kadar sol tarafımda kızarıklık var...başka da bişi yok...

benim göbük deliğimi iki-üç gündür göremiyorum iyice eğilmem lazım önceden görebiliyordum şimdi ıhhhh yok göremiyorum...

doğru sende tiroid çıkmıştı canım...neyse minnak hanım iyi sağlıklı olsunda bolbol leslie yapar emzirdik mi de tamamdır...gider kilolar inşallah...

aman aman cok sukur bende de yok catlak aman olmasında kılolar neysede catlak olmasın ya
bende sımdı baktım daha dogrusu bakamadım ıstekılodanmı oluyo asagı ınmısmı oluyo anlamdım:44:

Evt öğrencilerini başkasına bırakmak çok zor oluyor her yönden( bu gidişin birde dönüşü olacak ozamn çık işin içinden çıkabilirsen durumu oluyor dayanabildimiz yere kadar artık napalım bugün biraz dışarda işlerim vardı ev resmen gözümde tüttü okulu düşünmesi bile zor geliyor bana ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…