Allah dayanma gücü versin inşş dayanabiriz cbm ya yoksa zır durumumuzbugün okulda hesapladık canım müdür yardımcısıyla beraber...28 eylülde ayrılırsak tam denk geliyo rapor falan almıyoruz..inşallah dayanabiliriz ayın 28ine kadar...
az almışsın serap ne güzel .sende kilo kalmazki gider onlar .yandım ben bu gidişle 30 kiloyla doğururum heralde
ercem sen ne yaptınnn..ama çok zayıfladıydın sen 87 kilo falanmı oldun olduysan aynıyız yani doğum kilosu standart şekerimm..
hayır o kadarda terliyorum ben ama boğaz yerinde çatlayana kadar meyve yiyorum benim aşırı meyve yeme sorunum var...
doğuralım da sonra veririz kuzum biz işin espirisindeyiz...ama yine de dikkat et kuzu fazla da almamaya çalış...yoksa epey bir işimiz olacak doğumdan sonra...
kız 10 kilo bişey değil normal ben 9. aydan korkuyorum...
Kızlar şu kapı süsleri arasında kararsız kaldım
Sipariş vercem sizden yardım istiyorummmm:))))Eki Görüntüle 786844 Eki Görüntüle 786846 Eki Görüntüle 786847 Eki Görüntüle 786848
Sipariş vercem sizden yardım istiyorummmm:))))Eki Görüntüle 786844 Eki Görüntüle 786846 Eki Görüntüle 786847 Eki Görüntüle 786848
aynen öyle kuzum yaabende artık eylüle doğru biraz rahatlarız belki diyodum ama sabah haberleri sevinme fırsatı vermedi. bu hafta sıcaklıklar biraz artıcakmış. 1 haftalık hava durumuna baktım en iyisi 35 - 36 neredeyse yaaaaa dediğin gibi bi tek bebişlerden dolayı iyiyiz
tek tesellim eylül zaten....bir gelse hayırlısıyla çarşamba da sağlık ocağında randevum var...bugün oradan aradılar...son kontrol mü oluyo bu şimdi sağlık ocağında...seneye ben tatile girdim mi direkt erzurum mis gibi soğuk hava...ohhhhhhhh üşümeye razıyım ama yanmayayım mümkünse...
kuzu ben zor kilo veriyorum hatırlıyorsan o yüzden korkuyorum..bakalım tek minnaklar sağlıklı bir şekilde gelsinler...sonra diyettir spordur lesliedir gider hepsi...kız o günleri de özledim haaaa....haydi kızlar leslieee yapmaya...
anladım canım...inşallah dayanabiliriz...yoksa bırakabilirim de ben belli olmaz...sırf rapor almamak için gideceğim okula..birde evde otur otur patladım yaz tatilinde...birde herşeyi ayarlarım öyle bırakırım pat diye bırakmak istemiyorum sınıfımı..yoksa gelen öğretmende ilgilenmezse sınıfın seviyesi düşerse ikinci dönem beni zorlu bir süreç bekler...Allah dayanma gücü versin inşş dayanabiriz cbm ya yoksa zır durumumuz(((ben senden bi hafta az çalışcam cnm 5 eylülde 32 doluyor benim
kızlar ne bidonu ne varili eminim boylarınızda uzundur ha.Ben son ayıma 14 kiloyla girmiş bulunuyorum ama kimse bana çok kilo aldın demedi.Siz niye böle yaptınızı şincik....:84:
hatırlıyorum canım .ayyyy diyet yapmayı özlemedimde lesli hatunu sevmiştim bende .
boy 163 ...bende boy falan yok kuzum biz zaten kilolu hamile kaldık
ben 74le hamile kaldım...benim için 9 kilo çok büyük bir rakam anlatabildim mi?
ey allahım şaşkın ben 88 yazacağıma 78 yazmışım 78 le hamile kaldım zati bidondum yani...1.63 boyum 78 kilom 34. haftadayım.. ehem ehem...
bende memlekete kacarım valla ohh anamın balkon efıl efıl esıyordur kı sımdıı ohhhh...kız benımde kuvet yok benım ruyalarıma havuzlar gırıyor dusun durumu artık
bu arada sımdı baktımda gobek delıgımı bende goremedım asagımı ınmsı oluyor
göbüş 98 olmuss bende
benim ilk aylarda troit problemim çıktı .bi anda aldım bütün kiloyu .şimdi ilaçla normale dondü kilo almamda durdu çok şükür .bide dikkat etmeye başladım artık tatlı hamurişi pek yemiyorum yürüyüşte başladı .
doğru bildin kontesim 87 kiloyum şu an .offf bende meyvayı çok yiyorum napcaz bilmem ama dayanamıyorum meyvaya .
benim doktor kiloya hiç takılmıyu niyeyse çok kilo aldım diyorum boşver verirsi,n doğurunca sağlıklısınız ya önemli olan o diyo
size maşalahhh kızlar az almışsınız ne güzel emziriken gider o kilolar
evet anladım canım ama takmayın ya veririz bence sağlık olsun.Benim boyum 155,53 kiloyla haile kaldım 67'yim şimdi ama çok ağır hissediyorum kendimi penguen gibi yürüyorum belim çok ağrıyo
rekor bende ....geçemez kimse beni...zaten bugün doktor göbeğin müsait dedi beyefendi içeride olduğunca büyüyebilir...ama işin komik tarafı bende çatlak olmadı...accık pirinç atnesi kadar sol tarafımda kızarıklık var...başka da bişi yok...
benim göbük deliğimi iki-üç gündür göremiyorum iyice eğilmem lazım önceden görebiliyordum şimdi ıhhhh yok göremiyorum...
anladım canım...inşallah dayanabiliriz...yoksa bırakabilirim de ben belli olmaz...sırf rapor almamak için gideceğim okula..birde evde otur otur patladım yaz tatilinde...birde herşeyi ayarlarım öyle bırakırım pat diye bırakmak istemiyorum sınıfımı..yoksa gelen öğretmende ilgilenmezse sınıfın seviyesi düşerse ikinci dönem beni zorlu bir süreç bekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?