2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bende 70 le hamile kaldım Şuan 77 yim :))) 85 bulurum galiba((

seminer dönemini sıkıntı etmiyorum ama en sıkıntılı dönem ilk haftamız olur işte ben nasıl eve dönerim onu düşünemiyorum pert olmuş bir vaziyette...inşallah annem gelirse evde yorulmam artık...

aman aman cok sukur bende de yok catlak aman olmasında kılolar neysede catlak olmasın ya
bende sımdı baktım daha dogrusu bakamadım ıstekılodanmı oluyo asagı ınmısmı oluyo anlamdım:44:

yok kız öyle büyük bişi değil pirinç tanesi kadar...onu bile svedim o gün kuzumdan bana hatıra kaldı diye...annelik böyle bili olsa gerek...sıpam bugün esnerken kalkıp ekranı öpesim geldi...

yok kız öyle büyük bişi değil pirinç tanesi kadar...onu bile svedim o gün kuzumdan bana hatıra kaldı diye...annelik böyle bili olsa gerek...sıpam bugün esnerken kalkıp ekranı öpesim geldi...

Senindemi esnerken yakalandı:))) geçende bizimkide esnerken gördk ve o anda fıtodunu çekti dr ama ağzı açık öle çıktı:))))) insan ne kadar mutlu oluyor yaaaaaaaa

ben 82 83 gidip geliyorum 85le kapatırım diyorum sen 77 sin 85i görürüm diyorsun o kadar olmaz kuzum ya...almazsın...

Ama don aylarda çok alırsın diyorlarya ondan ben öle dedim yavrum inşşş çıkmammm:))))ama bende bi iştahsızlık var ya zorla yiyorum iki üç gündür havalardan galiba nide yedikten donra midem çok bulanıyor((

Senindemi esnerken yakalandı:))) geçende bizimkide esnerken gördk ve o anda fıtodunu çekti dr ama ağzı açık öle çıktı:))))) insan ne kadar mutlu oluyor yaaaaaaaa

evet canım esnerken yakalandı ...eşim bağırıyo esniyo esniyo diye...iki kere esnedi...ikinde yakalayamadı ama ikincisinde yakaladı doktorumuz...fotosunu çekti...albümüne koyduk bile...

herkes öyle diyorda canım ben ilk aylarda daha fazla aldım ilk 5 ayımda ki o mide bulantılarına rağmen 6 kilo almışım şu son üç ayda üç kilo almışım...bana da son aylardadaha çok alırsın dediler hiç de öyle olmadı...sabit gidiyoruz...

nolur noolmaz idrar testi ve mantara bir baktır istersen bunlar erken doğumu tetikleyen şeylermiş. bir de normal doğumda mantar çocuk için riskliymiş zaten, mikrop kapmaması için.

yağmurcamelek şekerler çok güzel :))) ben daha bakamadım yatmaktan..

bu arada kızlar idrar enfeksionu çıkmamıştı 28. haftamda..kanda da enfeksiyon yok dedi doktor..ama o zaman da kaşıntım vardı..vajinal mantar olsa kanda çıkmazmıydı ooff ya kasılmam da çok akıntımda..bazen .ğne batıyor gibi kaşınıyor en iyisi doktoru aramak..belki de ondan kasılıyorum

geçmişi okumak bir dert herkese merhaba

4. canım dıgererı daha karışık gercı hepsi guzelde nerden sipaiş verıceksın fıyatınıda oğrenebılırmıyız

Facede aylar aylar diye bi bayan var başka bi siteden buldum bende fiyatı biraz fazla :))) 150 tl senin beğendiğin bende onu daha çok beğeniyorum onun için kıyıp alcam galliba:))) salıncaklı olan 100 tl micky olanda70 tl canım

en pahalısını mı beğenmişim

İyi akşamlar kızlarr.bişey soracağım 3 gündür karnımda özellikle akşamları artan bi acı var.hep sol tarafımda yatarsam geçiyor.ama yürüyemiyorum acısından.öne eğilerek yürümeye çalışıyorum.sanki karnımda bir yara ver ve o açılıyor gibi.geriliyodur diye düşünüyorum ama:26:annemlerdeyim birde Dr yıllık izinde eşim şehir dışında.ne yapsam bilemedim:26::26:

canım bence mutlaka doktora görünmende fayda var benimde öyle baya şiddetli ağrılarım olmuştu doğrulamıyordum eğik halde geziyordum yatarken ama daha beter oluyordu...resmen sancı çekiyordum magnezyum yazdı doktorum o kasılmalar için iyi geliyormuş ama seninki fazla şiddetli değilse ve geçiyorsa heralde gerilmiştir bebk büyüdükçe ana damarları sinirleri kıstırıyor oda bize acı veriyor yinede emin olmak için başka bir doktora görün istersen senin dr izindeyse aklında bişey kalmasın

hayırlı akşamlar güzel anneler bir şey soracağım 35 haftalık hamileyim 30. haftadan beri bebeğimin fl yani uyluk kemiği ölçümü üç hafta geriden geliyor doktorum plasenta yaşlanmasından olabileceğini söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu bana dua eder misiniz

Yaa bende oyle düşünüyorum çünkü kasılmam ve ağrım yok sadece acı oluyor.yatarken çok iyiyim ya da çok fazla hareket etmezsem yarın gidicem yaa insan evham yapıyor.bence de oğlum büyüdükçe yeri daralıyor ve acı veriyor.ay yıne oyle olsun başka bişey olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…