rekor bende ....geçemez kimse beni...zaten bugün doktor göbeğin müsait dedi beyefendi içeride olduğunca büyüyebilir...ama işin komik tarafı bende çatlak olmadı...accık pirinç atnesi kadar sol tarafımda kızarıklık var...başka da bişi yok...
benim göbük deliğimi iki-üç gündür göremiyorum iyice eğilmem lazım önceden görebiliyordum şimdi ıhhhh yok göremiyorum...
Evt öğrencilerini başkasına bırakmak çok zor oluyor her yönden( bu gidişin birde dönüşü olacak ozamn çık işin içinden çıkabilirsen durumu oluyor dayanabildimiz yere kadar artık napalım bugün biraz dışarda işlerim vardı ev resmen gözümde tüttü okulu düşünmesi bile zor geliyor bana ((
aman aman cok sukur bende de yok catlak aman olmasında kılolar neysede catlak olmasın ya
bende sımdı baktım daha dogrusu bakamadım ıstekılodanmı oluyo asagı ınmısmı oluyo anlamdım:44:
Bende 70 le hamile kaldım Şuan 77 yim :))) 85 bulurum galiba((
yok kız öyle büyük bişi değil pirinç tanesi kadar...onu bile svedim o gün kuzumdan bana hatıra kaldı diye...annelik böyle bili olsa gerek...sıpam bugün esnerken kalkıp ekranı öpesim geldi...
ben 82 83 gidip geliyorum 85le kapatırım diyorum sen 77 sin 85i görürüm diyorsun o kadar olmaz kuzum ya...almazsın...
Senindemi esnerken yakalandı:))) geçende bizimkide esnerken gördk ve o anda fıtodunu çekti dr ama ağzı açık öle çıktı:))))) insan ne kadar mutlu oluyor yaaaaaaaa
Ama don aylarda çok alırsın diyorlarya ondan ben öle dedim yavrum inşşş çıkmammm:))))ama bende bi iştahsızlık var ya zorla yiyorum iki üç gündür havalardan galiba nide yedikten donra midem çok bulanıyor((
nolur noolmaz idrar testi ve mantara bir baktır istersen bunlar erken doğumu tetikleyen şeylermiş. bir de normal doğumda mantar çocuk için riskliymiş zaten, mikrop kapmaması için.
0 zaman mantardan çok idrar yolu enfeksiyonuna benzer bi durum olabilir cnm. bende de 2 gündür üst kısımda bi kaşıntı var ama kokusuz bişey. sıcakta daha çok yakıyo malesef. 10 gün önce böyle bi durumum yoktu ama sağlık ocağının tahlillerinde kum döküyo gibi gözüküyo demişlerdi. sonradan bu çıktı.
canım idrar tahlilinde çıkar enfeksiyon varsa bol bol su iç bide yoğurt yemek hamileliğin son döneminde mantar riskini azaltıyormuş.kasılma nasıl oluyor bende daha hiç olmadı ağrımı hissediyorsun karnın taş gibi mi oluyor ?
sağol cnm evet tek eksiğimiz oğluşumuz gelseydi bi hayırlısıyla. Sabah şekerler geldiya buda karnımda nasıl tepiniyo hissetti yavrumyaramaz minnakım
evet cnm buguün dıyorumkı oğluşum doğduğunda annemle ben onunla ilgileniriz sende boşlukları doldurursun babası dedim
ben bugün hiç uyuyamadim kızım beni uyutmadi herzaman sagdaydi bugün solda sağ kaburgam çok açıyor kızlar acaba neden
ben çok unutkan olmuşum iki gündür yumurta haslarken yumurtayı tupte unutuyorum oda bomba gibi patlıyor
Ayyy birgün evi yakacagim diye korkuyom zaten yalnızım :18:
oyle linacigim zaten hiç hatayli göremiyorum ki
9 Olmassa 12 olsun ne yapalım dimi
kız ne kaldı şurada Ayyy Cnm ayakların falan sisince uzat
havaya falan kaldır benim hiç sismiyor ayaklarım ama
yüzüm şişiyor
hayırlı olsun Cnm bebisin sağlıklı şekilde kullansın odasini
bende catliyom Cnm çok uzuluyorum be yapalım sağlık
olsun
Cnm benimde aynıydı dr mantar ve iltihap dedi fitil krem verdi
kasintim geçti birde çok akintim oluyordu şu gibiydi oda geçti
mantar olmuşsun canım doktoruna söle bu durumu muhtemelen fitil+krem verecek, hafife alma bu durumu vajinal enfeksiyon iyi değil, 1 eylülü bekleme madem 1 aydır var bu sorun sende, gelen akıntı kaşıntıyı yaratıyor, dolayısıyla fitil kullanınca akıntı temizleniyor ve birde kremi kullandınmı hiçbişi kalmıyor 1 haftada bitiyor o sıkıntı
ay evet bir ara ortadan kayboldum çeneler düşmüş gene, ay benim başım aror gene ya, bu hamişlik baş ağrısı başta bu kadar değildi noluyo şimdi son aylarda hep aror anlamadım vala
nice mutlu senelere, 30 seneleride kutlamanız dileğiyle, nereye gitçeniz akşam hımmm?
Kızlar şu kapı süsleri arasında kararsız kaldım
Sipariş vercem sizden yardım istiyorummmm:))))Eki Görüntüle 786844 Eki Görüntüle 786846 Eki Görüntüle 786847 Eki Görüntüle 786848
4. canım dıgererı daha karışık gercı hepsi guzelde nerden sipaiş verıceksın fıyatınıda oğrenebılırmıyız
Facede aylar aylar diye bi bayan var başka bi siteden buldum bende fiyatı biraz fazla :))) 150 tl senin beğendiğin bende onu daha çok beğeniyorum onun için kıyıp alcam galliba:))) salıncaklı olan 100 tl micky olanda70 tl canım
İyi akşamlar kızlarr.bişey soracağım 3 gündür karnımda özellikle akşamları artan bi acı var.hep sol tarafımda yatarsam geçiyor.ama yürüyemiyorum acısından.öne eğilerek yürümeye çalışıyorum.sanki karnımda bir yara ver ve o açılıyor gibi.geriliyodur diye düşünüyorum ama:26:annemlerdeyim birde Dr yıllık izinde eşim şehir dışında.ne yapsam bilemedim:26::26:
hayırlı akşamlar güzel anneler bir şey soracağım 35 haftalık hamileyim 30. haftadan beri bebeğimin fl yani uyluk kemiği ölçümü üç hafta geriden geliyor doktorum plasenta yaşlanmasından olabileceğini söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu bana dua eder misicanım plesenta yaşlanmasının nedenini bilmiyorum ama inş. hayırlısıyla kucağına alırsın bol bol sıvı tüket tuz ve şekerden uzak dur az kaldı inş. doğuuuza sabretmek lazım
canım bence mutlaka doktora görünmende fayda var benimde öyle baya şiddetli ağrılarım olmuştu doğrulamıyordum eğik halde geziyordum yatarken ama daha beter oluyordu...resmen sancı çekiyordum magnezyum yazdı doktorum o kasılmalar için iyi geliyormuş ama seninki fazla şiddetli değilse ve geçiyorsa heralde gerilmiştir bebk büyüdükçe ana damarları sinirleri kıstırıyor oda bize acı veriyor yinede emin olmak için başka bir doktora görün istersen senin dr izindeyse aklında bişey kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?