2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ya bu kasılma nasıl oluyor ağrı mı hissediyorsunuz nasıl bir his ben daha çok şükür yaşamadım ya da yaşadım farkında değilim :) bi anlatır mısınız nasıl bişey

kızlar ya bu kasılma nasıl oluyor ağrı mı hissediyorsunuz nasıl bir his ben daha çok şükür yaşamadım ya da yaşadım farkında değilim :) bi anlatır mısınız nasıl bişey

ben sanırım yaşamaya başladım iki gündür akşamları hem belime hem kasıklarıma nefes kesen agrılar girio dün gece ilk oldu bide bu gece girdi sanırım kasılmaydı eger üşütme degilse çünkü boya kokusu gitsin diye her yer açık

ben sırtımın sağ tarafında felaket bir ağrı var ,bu sıcaklar nedeniyle ,cereyana kapıldım sanırım ...nts ye bağlandım hiç sancı çıkmadı

hanımlar yine bol ağrılı ve uykusuz bi güne merhaba dedik az kaldı ama dayanamıyorum ya hele bu kan hapları mahvetti beni acayp karın ağrısı yapıyo ama içmessemde doğuma kan vermek gerekecekmiş bebeğimi kucağıma alacak halim kalmazmış çok kansız kalmışım oooof ooof:18::2:

Günaydın kızlar , erken doğum olmaması için evde izne ayrıldım çalışmıyorum , fakat inanılmaz şekilde karnım gergin vevrahatsız karımın içine kızım dar gelio hissi var ve affedersiniz sma hiç bağırsakların çalışmıyo , tuvalete gidemiyorum , sizce ne yapabilirim ? Bol su içmeye çalışıyorum , ama yok

günaydın kızlar bizde kalktık ya kızlar dogum yaklastıkca şikayetlerde artıyo bılmem napcaz uyuyorm allahıma şükür nefes darlıgı ve carpıntı cok yok ama panık ve korku anında oluyo oda normal ama bebekte buyudu ya böyle tuhaf bi duygu var sankı içim daralıyo ıyıce sankı normal doguma gücüm cesaretm hıc yok sankı kalbım dayanamıcak gıbı gelıyo psıkolojıkmıdr nedr ya allahım yardımcı olsn

Ben hiiiic uyuyamiyorum.uykuya dalsam kalktıgımda her yerim ağrıyor. Gec3 kalkıp oturuyorumm. Artik başladı bizim zor gunlerimiz(

Ben hiiiic uyuyamiyorum.uykuya dalsam kalktıgımda her yerim ağrıyor. Gec3 kalkıp oturuyorumm. Artik başladı bizim zor gunlerimiz(

ilk defa bende bu gece ciddi uykusuzluk çektim sanırım benim zor günlerimde bugün başlıyor uyuyamamak çok sinir bozucu ve istanbul aşırı sıcak

günaydııın. herkes uykusuz herhalde. ben de iki gündür misafirdi işti derken geç saatlere kaldım. erken kalkıp işe gelmesi de çok zor oldu. ankarada çok sıcak

Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba

günaydın kızlar. önceki gün mideyi üşütmüştüm dün eve erken gittim rahatsızlandım yine. duş aldım birşeyler yedim yattım. sabah yine işe gelmek çok kötü oldu:2: pazartesi ayrılıyorum ben izne. kafaya koydum dayanamıyorum çünkü. gecede kasıklarım ve belim çok agrıdı

kızlar bi sorum olacak doktorlarınızın bir çoğu sol tarafınıza yatın diyor ama ben sola yatınca inanılmaz rahatsız oluyorum kasığım ağrıyo ve bebeğim inanılmaz tepki veriyor hareket ediyor ne yapmak lazım sağa yatmak daha rahatlatıcı ne yapacağımı bilemedim

günaydın canım geçmiş olsun şu günleri inş çabuk atlatırız bende 2 gündür hiç uyumuyorum desem yeri

tamam canım geçmiş olsun, yat dinlen evdede iş miş yapmaya kalkma, içebiliyosan ılık süt içmeye çalış
sağol cnm yattım uyudum valla. kalkıncada sıcak süt içtim biraz daha iyiyim. akşam bugünün yemeğinide yaptım kendime gelince. bugünde işten cık ymek ye yatt direk eve gidince benim işim

Gecmis olsun canım. Usutmustum sen degil mı? İyice dinlen. Olmadı Dr'a görün.

.
sağol cnm dün evde dinlendim biraz daha iyiyim. bu hafta bitseydi haftaya alıyorum çalışamaz raporunu kimse tutamaz beni

günaydın canım inş vaktinde gelir bebeğingeçmiş olsun herzaman mı karnın gergin ve bağırsakların çalışmıyor?benimde arada bir oluyor geçenlerde yine oldu sütümü değiştirmiştim o yapmış tekrar eskisine dönünce düzeldim.ben günde 4-4.5lt su içiyorum ve ara öğünde yoğurdumun içine kuru kayısı, kuru erik,hurma,kuru incir doğruyorum bağırsaklar için faydasını gördüm sende işe yararmı bilmiyorum ama dene bi istersen....

günaydın canım okuyunca benmi yazdım dedim sanırım son zamanlarda hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz.Rabbim yardımcımız olsun

olsun canım iç sen az birşey kaldı zaten sabret birazcık daha.
kuru kayısı ve incir arkadaşım. bol bol ye. incirin mevsimi de zaten al taze taze.
psikolojik tabi ki canım benim. Allah bunu bizim yapımıza vermiş zaten. Vücudumuz ona göre yaratılmış. Tabiiki endişelerin var hepimizde biraz korkuyoruz ama sıkma canını. Kabız olunca öyle yada böyle nasıl yapıyorsak bunuda çıkaracağız bir şekilde
az kaldı aaazzz sabredinn.
ilk defa bende bu gece ciddi uykusuzluk çektim sanırım benim zor günlerimde bugün başlıyor uyuyamamak çok sinir bozucu ve istanbul aşırı sıcak
ben ayakta uyuyorum ama geceleri öyle bir terliyorum ki kendi ter akışıma uyanıyorum çoğu zaman. Allah yardımcımız olsun.
günaydııın. herkes uykusuz herhalde. ben de iki gündür misafirdi işti derken geç saatlere kaldım. erken kalkıp işe gelmesi de çok zor oldu. ankarada çok sıcak
Ayyy o sabah kalkma olayı yok mu ne zor şey yarabbim. Bende kazıyorum kendimi yataktan resmen
Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba
Nefes darlığından kaynaklanıyor olabilir tatlım o ağrı ama yine de bir doktoruna sor istersen.
Ücretsiz izin de kullanacakmısın. 16 haftayı 18 haftaya kesin çıkarıyorlarmış. Eylülde geliyormuş yasa kesin olarak ama 6 ay 3. çocuk olduğu zaman verilecekmiş şaka gibi değil mi. Benimde 2 haftam var daha. Bebişle geçireceğim zamana atmaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ayak tabanlarım zonkluyor artık belim kopuyor zaten

Hep şikayet hep şikayet
günaydın ekimin cici bebekleri....anneleriniz şikayet ede dursun minnaklar nasıllarmış bakalım bugün?

Gunaydin zulalb bende ankara eryamandayim bi hafta boyle sicak gececekmis Allah yardimcimiz olsun ins
amiiin canm inşallah.

kuzum geçmiş olsun. dikkat et kendine.

canikom ben de soluma yatamıyorum. sağa dönünce uyuyabiliyroum.gariptir ki sırt üstü yatınca da rahat ediyorum.doktora da bir türlü soramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…