kızlar ya bu kasılma nasıl oluyor ağrı mı hissediyorsunuz nasıl bir his ben daha çok şükür yaşamadım ya da yaşadım farkında değilim :) bi anlatır mısınız nasıl bişey
ben sanırım yaşamaya başladım iki gündür akşamları hem belime hem kasıklarıma nefes kesen agrılar girio dün gece ilk oldu bide bu gece girdi sanırım kasılmaydı eger üşütme degilse çünkü boya kokusu gitsin diye her yer açık
Ben hiiiic uyuyamiyorum.uykuya dalsam kalktıgımda her yerim ağrıyor. Gec3 kalkıp oturuyorumm. Artik başladı bizim zor gunlerimiz(
günaydııın. herkes uykusuz herhalde. ben de iki gündür misafirdi işti derken geç saatlere kaldım. erken kalkıp işe gelmesi de çok zor oldu. ankarada çok sıcak
hanımlar yine bol ağrılı ve uykusuz bi güne merhaba dedik az kaldı ama dayanamıyorum ya hele bu kan hapları mahvetti beni acayp karın ağrısı yapıyo ama içmessemde doğuma kan vermek gerekecekmiş bebeğimi kucağıma alacak halim kalmazmış çok kansız kalmışım oooof ooof:18::2:
sağol cnm yattım uyudum valla. kalkıncada sıcak süt içtim biraz daha iyiyim. akşam bugünün yemeğinide yaptım kendime gelince. bugünde işten cık ymek ye yatt direk eve gidince benim işimtamam canım geçmiş olsun, yat dinlen evdede iş miş yapmaya kalkma, içebiliyosan ılık süt içmeye çalış
sağol cnm dün evde dinlendim biraz daha iyiyim. bu hafta bitseydi haftaya alıyorum çalışamaz raporunu kimse tutamaz beniGecmis olsun canım. Usutmustum sen degil mı? İyice dinlen. Olmadı Dr'a görün.
.
Günaydın kızlar , erken doğum olmaması için evde izne ayrıldım çalışmıyorum , fakat inanılmaz şekilde karnım gergin vevrahatsız karımın içine kızım dar gelio hissi var ve affedersiniz sma hiç bağırsakların çalışmıyo , tuvalete gidemiyorum , sizce ne yapabilirim ? Bol su içmeye çalışıyorum , ama yok
günaydın kızlar bizde kalktık ya kızlar dogum yaklastıkca şikayetlerde artıyo bılmem napcaz uyuyorm allahıma şükür nefes darlıgı ve carpıntı cok yok ama panık ve korku anında oluyo oda normal ama bebekte buyudu ya böyle tuhaf bi duygu var sankı içim daralıyo ıyıce sankı normal doguma gücüm cesaretm hıc yok sankı kalbım dayanamıcak gıbı gelıyo psıkolojıkmıdr nedr ya allahım yardımcı olsn
olsun canım iç sen az birşey kaldı zaten sabret birazcık daha.hanımlar yine bol ağrılı ve uykusuz bi güne merhaba dedik az kaldı ama dayanamıyorum ya hele bu kan hapları mahvetti beni acayp karın ağrısı yapıyo ama içmessemde doğuma kan vermek gerekecekmiş bebeğimi kucağıma alacak halim kalmazmış çok kansız kalmışım oooof ooof:18::2:
kuru kayısı ve incir arkadaşım. bol bol ye. incirin mevsimi de zaten al taze taze.Günaydın kızlar , erken doğum olmaması için evde izne ayrıldım çalışmıyorum , fakat inanılmaz şekilde karnım gergin vevrahatsız karımın içine kızım dar gelio hissi var ve affedersiniz sma hiç bağırsakların çalışmıyo , tuvalete gidemiyorum , sizce ne yapabilirim ? Bol su içmeye çalışıyorum , ama yok
psikolojik tabi ki canım benim. Allah bunu bizim yapımıza vermiş zaten. Vücudumuz ona göre yaratılmış. Tabiiki endişelerin var hepimizde biraz korkuyoruz ama sıkma canını. Kabız olunca öyle yada böyle nasıl yapıyorsak bunuda çıkaracağız bir şekildegünaydın kızlar bizde kalktık ya kızlar dogum yaklastıkca şikayetlerde artıyo bılmem napcaz uyuyorm allahıma şükür nefes darlıgı ve carpıntı cok yok ama panık ve korku anında oluyo oda normal ama bebekte buyudu ya böyle tuhaf bi duygu var sankı içim daralıyo ıyıce sankı normal doguma gücüm cesaretm hıc yok sankı kalbım dayanamıcak gıbı gelıyo psıkolojıkmıdr nedr ya allahım yardımcı olsn
az kaldı aaazzz sabredinn.Ben hiiiic uyuyamiyorum.uykuya dalsam kalktıgımda her yerim ağrıyor. Gec3 kalkıp oturuyorumm. Artik başladı bizim zor gunlerimiz(
ben ayakta uyuyorum ama geceleri öyle bir terliyorum ki kendi ter akışıma uyanıyorum çoğu zaman. Allah yardımcımız olsun.ilk defa bende bu gece ciddi uykusuzluk çektim sanırım benim zor günlerimde bugün başlıyor uyuyamamak çok sinir bozucu ve istanbul aşırı sıcak
Ayyy o sabah kalkma olayı yok mu ne zor şey yarabbim. Bende kazıyorum kendimi yataktan resmengünaydııın. herkes uykusuz herhalde. ben de iki gündür misafirdi işti derken geç saatlere kaldım. erken kalkıp işe gelmesi de çok zor oldu. ankarada çok sıcak
Nefes darlığından kaynaklanıyor olabilir tatlım o ağrı ama yine de bir doktoruna sor istersen.Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba
Ücretsiz izin de kullanacakmısın. 16 haftayı 18 haftaya kesin çıkarıyorlarmış. Eylülde geliyormuş yasa kesin olarak ama 6 ay 3. çocuk olduğu zaman verilecekmiş şaka gibi değil mi. Benimde 2 haftam var daha. Bebişle geçireceğim zamana atmaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ayak tabanlarım zonkluyor artık belim kopuyor zatengünaydın kızlar. önceki gün mideyi üşütmüştüm dün eve erken gittim rahatsızlandım yine. duş aldım birşeyler yedim yattım. sabah yine işe gelmek çok kötü oldu:2: pazartesi ayrılıyorum ben izne. kafaya koydum dayanamıyorum çünkü. gecede kasıklarım ve belim çok agrıdı
amiiin canm inşallah.Gunaydin zulalb bende ankara eryamandayim bi hafta boyle sicak gececekmis Allah yardimcimiz olsun ins
kuzum geçmiş olsun. dikkat et kendine.günaydın kızlar. önceki gün mideyi üşütmüştüm dün eve erken gittim rahatsızlandım yine. duş aldım birşeyler yedim yattım. sabah yine işe gelmek çok kötü oldu:2: pazartesi ayrılıyorum ben izne. kafaya koydum dayanamıyorum çünkü. gecede kasıklarım ve belim çok agrıdı
canikom ben de soluma yatamıyorum. sağa dönünce uyuyabiliyroum.gariptir ki sırt üstü yatınca da rahat ediyorum.doktora da bir türlü soramadım.kızlar bi sorum olacak doktorlarınızın bir çoğu sol tarafınıza yatın diyor ama ben sola yatınca inanılmaz rahatsız oluyorum kasığım ağrıyo ve bebeğim inanılmaz tepki veriyor hareket ediyor ne yapmak lazım sağa yatmak daha rahatlatıcı ne yapacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?