2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba

günaydın canım uykusuzluk sıcak wc sıkıntısı kaburgada batma hepsi bendede mevcut

günaydın canım geçmiş olsun dün paylaşımını görmüştüm ama o kadar halsizdim ki bişey yazamadım.iyi olur evde de sıkıntılar oluyor ama işyerine göre daha rahat edeceğin kesin

kızlar bana doktorum 1 ay önce kansızlık çıktığı için kan hapı verdi ama çok bişey değil az çıktı kansızlığım,ama ben her gün içemedim zaten elevit kullanıyorum balık hapım var marincap ,bi sorun olmaz demi :26: biride korkuttu beni gelişim geriliği olur diye

bebeğim 24ündeki kontrollerde 1980 gr 41 cm çıktı 31+5 te

ne tarafta rahat ediyorsan o tarafa yat canım ben aşılamayla hamile kaldım uzun bi süreden sonra riskli gebelikte takipteyim bizler mecburi hep sola yatmak zorundayız bebek rahatsızlık verdiğinde kalkıp oturuyoruz.oturarak uyuduğum günleri biliyorum.ama normalde yatabilirmişsin öyle konuşmuştuk doktorumla

canımcımmm günaydın
yine doktoruna söylemen en iyisi sanırım ben de sola dönünce kızım tekmeliyo habire ama aldıran kim bi süre sonra duruyo sağıma ve yüz üstü yatmayı çok özledim ama az kaldı inş.
Hep şikayet hep şikayet
günaydın ekimin cici bebekleri....anneleriniz şikayet ede dursun minnaklar nasıllarmış bakalım bugün?
günaydın hocaammmmmmmmmmmmmmm
ben doyurdum benim miniği başladı tekmelemeye sizde ne var ne yok ana oğul

kızzzlaaarrr hepinize günaydın bu arada herşey yolunda inş.??

alıcam cnm küçücük bebeği bırakıp gelemem2 hafta aktarmış oluyorum haftaya rapor alırsam.2 haftada veriyolarmıs etti bir ay daha maaş. daha sonrada yıllık izin alıcam peşinede ücretsiz. en az 6 aylık olsun kendini toparlasın minnakım öyle işe başlayım dıyorum. sen ne yapacaksın?
Hep şikayet hep şikayet
günaydın ekimin cici bebekleri....anneleriniz şikayet ede dursun minnaklar nasıllarmış bakalım bugün?
günaydın serap teyzecimmm ben sığmıyorum artık bu göbüşe.ordan tekmeliyom burdan yitiyom elimi ayağımı gezdiriyom ama çıkamıyom annemde sesleniyo dıyokı azıcık kaldı oğlum sabret. bende onu üzmemek için bekliyorum. biraz daha büyümem lazımmış

hiç şimdiden günlerini zehir etme. ben çaresini o an gelince düşünürüm diye buldum. öyle ya da böyle eni konu doğurucaz hep karnımızda kalacak hali yok ya. doğum anı gelince kaçışın yok bi cesaret gelecek zaten hadi doğsun da kucağıma alayım diye. boşuna kendini kasıp üzme şimdiden.

ilk defa bende bu gece ciddi uykusuzluk çektim sanırım benim zor günlerimde bugün başlıyor uyuyamamak çok sinir bozucu ve istanbul aşırı sıcak

ben de uyuyamıyorum hem sıcak hem de koca göbekten nefes almak zor. sırt üstü yatınca da nefessizkalıyor insan. en zoru yaz hamileliği gerçekten. sıcak, ödem, uykusuzluk birleşince çekilmez oluyor. neyse az kaldı...

Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba

bende de kaburga batması var. gün içinde otururken bile kaburgalarım batıyor. bir de sol kürek kemiğim oyuluyor resmen.

sol taraftan daha fazla kan gidiyormuş sanırım. ama ben zaman zaman sağıma da yatıyorum.

bAyyy o sabah kalkma olayı yok mu ne zor şey yarabbim. Bende kazıyorum kendimi yataktan resmen

sen ne güzel kaç hftayı doldurmuşsun.ben çalışabilir raporumu daha dün verdim.bu daha 2.gün ne yapacam bilmiyorum. çok gelemem sanırım. dr da 5 haftayı tamamlayacağını sanmıyorum dedi

Hep şikayet hep şikayet
bebeğim serviste sarsıldı,uykusuzluk da üzerine eklendi iyice sıkışıp kaldı içeride.kasılmam var sanırım.seninki nasıl?

günaydın hocaammmmmmmmmmmmmmm
ben doyurdum benim miniği başladı tekmelemeye sizde ne var ne yok ana oğul

kızzzlaaarrr hepinize günaydın bu arada herşey yolunda inş.??

ay bizde doyurduk miniğimizi sana da günaydın kuzu...ne olsun sabah kalktık kahvaltımızı yaptık babişkomuzla..onu yolcu ettik geçtik asıl görevimizin başına pc. yi açtık bir günaydın diyelim dedik sizlere...izne ayrıldın kuzu hayırlı uğurlu olsun...şimdi ben senden görevi teslim alıp pazartesi işe başlayacağım...

günaydın canım dediğin gibi hep şikayet uykusuz başladık güne sen nasılsın?

aynen canım aynen ama alıştık artık uykusuz her gece diyebiliyorum ben...uyursam benim içim süprüz oluyo...bende iyiyim şimdi kalkıp evi sil süpür yapcaz oğluşumla...

günaydın canım geçmiş olsun dün paylaşımını görmüştüm ama o kadar halsizdim ki bişey yazamadım.iyi olur evde de sıkıntılar oluyor ama işyerine göre daha rahat edeceğin kesin
sağol cnm evet evde daha rahat edecegım kesin. bütün gün masa başında otur otur heryerim agrıyo

günaydınnn adigeeee. hani çarşamba alıyodun izni kızzz. benden önce kaçtın demiiiii bende pazartesi ayrılıyom eminim son kararım durmam daha buralarda

ay kuzum sizi de anlıyorum ama bu analarınız sizi anlamıyor değil mi? hele onları öyle minnacık yere sıkıştır bakalım kaç dakika dayanabilirler...ama sabredin ne kaldı ki...ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz... içeride ne kaaaaa kalırsanız dışarıda hastalıklara o kaaaaaa yakalanmazsınız...

bebeğim serviste sarsıldı,uykusuzluk da üzerine eklendi iyice sıkışıp kaldı içeride.kasılmam var sanırım.seninki nasıl?

sarsılmaz canım nerden hissedecek o sarsıntıyı..hep biz o şekilde düşünüyoruz...dün doktorum bile dedi ilgi ve şafkati hisseder ama soğukmuş sıcakmış onları hissetmesinin mümkünatı yok...benim ki iyidir yan yatıyo dönmemiş daha totosu mu ellerimi çözemedim yukarıya doğru baskı yapıyo...

evet evet dursunlar eccuk daha çıkmak yokkkkk bu gece ben çok sancılandım yaa kasıklarım ve belim çok ağrıdı iyice zorlaşıyo gün geçtikçe. erken doğacak dıyede çok korkuyorm sancılandıkça:26: sen nasılsın kuzum

kolay gelsin canım çok yorma kendini

son haftam evde canım o yüzden evi dip köşe temizleyeyim yarın ve perşembe günü de kuzumun minnak kıyafetleri yıkanıp ütülenecek...üç günde dinlenir görev başı yaparım...sona yaklaştıkça iyice dombili olacağız...

benmki dr un dediğinine göre içeride iyice sıkışmış.o yüzden yormamam lazımmış kendimi.ama ben iki gündr işe geliyorum serviste kasılmalarımız başlıyor

haklısın canım şimdiden yolda zor yürümeye başladım ütüleme işi hava sıcak değilse çok zevkli oluyor minik minik şeyler birsürü şey düşündürüyor

aman ne kadarcık çalışcan iki gün sonra alırsın raporu kesin ki bence zorlama da evde bile zor oluyo çalışırken işkence zaten

nbr canımm? aman yine sinir oldum bişeye gidiyorum ben dedim çıktım
hamilelik dolayısıyla kim ne dese batıyo malum iyi oldu evimi temizlettim mis gibi olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…