Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba
günaydın kızlar. önceki gün mideyi üşütmüştüm dün eve erken gittim rahatsızlandım yine. duş aldım birşeyler yedim yattım. sabah yine işe gelmek çok kötü oldu:2: pazartesi ayrılıyorum ben izne. kafaya koydum dayanamıyorum çünkü. gecede kasıklarım ve belim çok agrıdı
kızlar bi sorum olacak doktorlarınızın bir çoğu sol tarafınıza yatın diyor ama ben sola yatınca inanılmaz rahatsız oluyorum kasığım ağrıyo ve bebeğim inanılmaz tepki veriyor hareket ediyor ne yapmak lazım sağa yatmak daha rahatlatıcı ne yapacağımı bilemedim
canımcımmm günaydınkızlar bi sorum olacak doktorlarınızın bir çoğu sol tarafınıza yatın diyor ama ben sola yatınca inanılmaz rahatsız oluyorum kasığım ağrıyo ve bebeğim inanılmaz tepki veriyor hareket ediyor ne yapmak lazım sağa yatmak daha rahatlatıcı ne yapacağımı bilemedim
günaydın hocaammmmmmmmmmmmmmmHep şikayet hep şikayet
günaydın ekimin cici bebekleri....anneleriniz şikayet ede dursun minnaklar nasıllarmış bakalım bugün?
Hep şikayet hep şikayet
günaydın ekimin cici bebekleri....anneleriniz şikayet ede dursun minnaklar nasıllarmış bakalım bugün?
alıcam cnm küçücük bebeği bırakıp gelememolsun canım iç sen az birşey kaldı zaten sabret birazcık daha.
kuru kayısı ve incir arkadaşım. bol bol ye. incirin mevsimi de zaten al taze taze.
psikolojik tabi ki canım benim. Allah bunu bizim yapımıza vermiş zaten. Vücudumuz ona göre yaratılmış. Tabiiki endişelerin var hepimizde biraz korkuyoruz ama sıkma canını. Kabız olunca öyle yada böyle nasıl yapıyorsak bunuda çıkaracağız bir şekilde
az kaldı aaazzz sabredinn.
ben ayakta uyuyorum ama geceleri öyle bir terliyorum ki kendi ter akışıma uyanıyorum çoğu zaman. Allah yardımcımız olsun.
Ayyy o sabah kalkma olayı yok mu ne zor şey yarabbim. Bende kazıyorum kendimi yataktan resmen
Nefes darlığından kaynaklanıyor olabilir tatlım o ağrı ama yine de bir doktoruna sor istersen.
Ücretsiz izin de kullanacakmısın. 16 haftayı 18 haftaya kesin çıkarıyorlarmış. Eylülde geliyormuş yasa kesin olarak ama 6 ay 3. çocuk olduğu zaman verilecekmiş şaka gibi değil mi. Benimde 2 haftam var daha. Bebişle geçireceğim zamana atmaya çalışıyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ayak tabanlarım zonkluyor artık belim kopuyor zaten
günaydın serap teyzecimmm ben sığmıyorum artık bu göbüşe.Hep şikayet hep şikayet
günaydın kızlar bizde kalktık ya kızlar dogum yaklastıkca şikayetlerde artıyo bılmem napcaz uyuyorm allahıma şükür nefes darlıgı ve carpıntı cok yok ama panık ve korku anında oluyo oda normal ama bebekte buyudu ya böyle tuhaf bi duygu var sankı içim daralıyo ıyıce sankı normal doguma gücüm cesaretm hıc yok sankı kalbım dayanamıcak gıbı gelıyo psıkolojıkmıdr nedr ya allahım yardımcı olsn
ilk defa bende bu gece ciddi uykusuzluk çektim sanırım benim zor günlerimde bugün başlıyor uyuyamamak çok sinir bozucu ve istanbul aşırı sıcak
Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba
kızlar bi sorum olacak doktorlarınızın bir çoğu sol tarafınıza yatın diyor ama ben sola yatınca inanılmaz rahatsız oluyorum kasığım ağrıyo ve bebeğim inanılmaz tepki veriyor hareket ediyor ne yapmak lazım sağa yatmak daha rahatlatıcı ne yapacağımı bilemedim
bAyyy o sabah kalkma olayı yok mu ne zor şey yarabbim. Bende kazıyorum kendimi yataktan resmen
bebeğim serviste sarsıldı,uykusuzluk da üzerine eklendi iyice sıkışıp kaldı içeride.kasılmam var sanırım.seninki nasıl?Hep şikayet hep şikayet
günaydın hocaammmmmmmmmmmmmmm
ben doyurdum benim miniği başladı tekmelemeye sizde ne var ne yok ana oğul
kızzzlaaarrr hepinize günaydın bu arada herşey yolunda inş.??
günaydın canım dediğin gibi hep şikayet uykusuz başladık günesen nasılsın?
aynen canım aynen ama alıştık artık uykusuz her gece diyebiliyorum ben...uyursam benim içim süprüzoluyo...bende iyiyim şimdi kalkıp evi sil süpür yapcaz oğluşumla...
sağol cnm evet evde daha rahat edecegım kesin. bütün gün masa başında otur otur heryerim agrıyogünaydın canım geçmiş olsun dün paylaşımını görmüştüm ama o kadar halsizdim ki bişey yazamadım.iyi olur evde de sıkıntılar oluyor ama işyerine göre daha rahat edeceğin kesin
canımcımmm günaydın
yine doktoruna söylemen en iyisi sanırımben de sola dönünce kızım tekmeliyo habire ama aldıran kim bi süre sonra duruyo sağıma ve yüz üstü yatmayı çok özledim ama az kaldı inş.
günaydın hocaammmmmmmmmmmmmmm
ben doyurdum benim miniği başladı tekmelemeye sizde ne var ne yok ana oğul
kızzzlaaarrr hepinize günaydın bu arada herşey yolunda inş.??
günaydın serap teyzecimmm ben sığmıyorum artık bu göbüşe.ordan tekmeliyom burdan yitiyom elimi ayağımı gezdiriyom ama çıkamıyom annemde sesleniyo dıyokı azıcık kaldı oğlum sabret. bende onu üzmemek için bekliyorum. biraz daha büyümem lazımmış
bebeğim serviste sarsıldı,uykusuzluk da üzerine eklendi iyice sıkışıp kaldı içeride.kasılmam var sanırım.seninki nasıl?
ay kuzum sizi de anlıyorum ama bu analarınız sizi anlamıyor değil mi? hele onları öyle minnacık yere sıkıştır bakalım kaç dakika dayanabilirler...ama sabredin ne kaldı ki...ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz... içeride ne kaaaaa kalırsanız dışarıda hastalıklara o kaaaaaa yakalanmazsınız...
kolay gelsin canım çok yorma kendini
sarsılmaz canım nerden hissedecek o sarsıntıyı..hep biz o şekilde düşünüyoruz...dün doktorum bile dedi ilgi ve şafkati hisseder ama soğukmuş sıcakmış onları hissetmesinin mümkünatı yok...benim ki iyidir yan yatıyo dönmemiş daha totosu mu ellerimi çözemedim yukarıya doğru baskı yapıyo...
son haftam evde canım o yüzden evi dip köşe temizleyeyim yarın ve perşembe günü de kuzumun minnak kıyafetleri yıkanıp ütülenecek...üç günde dinlenir görev başı yaparım...sona yaklaştıkça iyice dombili olacağız...
aman ne kadarcık çalışcan iki gün sonra alırsın raporu kesinay bizde doyurduk miniğimizi sana da günaydın kuzu...ne olsun sabah kalktık kahvaltımızı yaptık babişkomuzla..onu yolcu ettik geçtik asıl görevimizin başına pc. yi açtık bir günaydın diyelim dedik sizlere...izne ayrıldın kuzu hayırlı uğurlu olsun...şimdi ben senden görevi teslim alıp pazartesi işe başlayacağım...
nbr canımm? aman yine sinir oldum bişeye gidiyorum ben dedim çıktımsağol cnm evet evde daha rahat edecegım kesin. bütün gün masa başında otur otur heryerim agrıyo
günaydınnn adigeeee. hani çarşamba alıyodun izni kızzz. benden önce kaçtın demiiiiibende pazartesi ayrılıyom eminim son kararım durmam daha buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?