2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben sali gunu gitmistim canim doktor daha erken 2 hafta sonra gel dedi. Seni kalp atisini dinlemek icin ne zaman cagirdi peki? Bide karnindan mi gordu keseni?

dün karından gördü cnm keseyi. ben de salı gitmiştim,sonra cuma çağırdı kese için çok şükür dün gördük...
kalp atışları için de 1 martta çağırdı cnm...

canim benim burada cogumuzun ilk bebekleri korkulacak bi durum yok dr kontrolune gidiyosan ve doktorun gerekli seyleri sana soyluyosa ve doktorun bi sorun olmadigini anlatiyosa korkulacak bisey yok Allahin izni ile bebeklerimizi dogurucaz

çok teşekkür ederim canım belli olmuyoki bazen dağları yıkacak kadar cesur bazende çok korkak oluyorum bugün daha iyi hissediyorum.bilemiyorum bu gelgitler ne zaman bitecek:))

çok teşekkür ederim canım belli olmuyoki bazen dağları yıkacak kadar cesur bazende çok korkak oluyorum bugün daha iyi hissediyorum.bilemiyorum bu gelgitler ne zaman bitecek:))

Hayatımıza renk katacaklar hep olumlu düşünelim. Nice uğraşlardan sonra bende zor kavuştum bugünlere ama hiç olumsuz değilim hep olumlu düşünüyorum. Çünkü hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucfağımıza alıp büyüteceğiz.

kızlar ben sorumu şöyle değiştireyim hala aklıma takılıyo çünkü...
bebeğin günleri vajinal ultrasonda farklı , karından ultrasonla farklı çıkabilir mi aynı anda? mesela vajinal 5+3, karından 5+2 olur mu?

İyiyiyim ben de forumumu takibe başladım yine :)

dün karından gördü cnm keseyi. ben de salı gitmiştim,sonra cuma çağırdı kese için çok şükür dün gördük...
kalp atışları için de 1 martta çağırdı cnm...

Canim benimde 15 gun sonra ay sonuda denk geliyo demekki ben keseyi ve kalp atisini ayni gun gorucem.bende 1 martta gideyim o zaman 2 kere git gel olmasin.tahlil falan yaptimi doktor?

bugün kontrolüm vardı yine perşembe beta hcg 160 çıkmıştı son adet tarihime göre çok düşüktü doktor ya sağlıksız gebelik ya da geç döllenme demişti bugün değerim 426 doktorum geç döllenme artış çok iyi dedi çok mutlu oldum cumaya da keseyi görmek için çağırdı:)
ama hala yatışa devam 2 gün öncesine kadar lekelenmem vardı o yüzden yatıştayım böyle giderse iyice şişicem

Gülücük45 keyfin nasıl?
cok şükür canım keyifler iyi... dün kesemizi gördük içimzi rahatladı,birde 1 martta kalp atışlarımızı duyarsak daha iyi olur...
sende nasıl keyifler? bu arada bulantılar ne zman başlıyo kızlar? 6 haftanın sonuna doğru mu? ona göre hazırlıklı olayım...
Canim benimde 15 gun sonra ay sonuda denk geliyo demekki ben keseyi ve kalp atisini ayni gun gorucem.bende 1 martta gideyim o zaman 2 kere git gel olmasin.tahlil falan yaptimi doktor?

bence de canım 7 haftada kalp atışları da duyulur... ama keseyi şimdi görebilirsin cnm,istersenhaftaya bi git,sonra 1 martta gidesin...
bana aklına gelebilecek bütün tahlilleri yaptı cnm nerdeyse... ben 17 haftalık düşük yaptığım için tedbirli gidyoruz ama tabi herşey allahtan..
5 tüp kan aldı,5 sayfa dolu dolu tahlil sonucum çıktı...
tam idrar testi,
progesteron,
pıhtılaşma, tiroid,toxoplazma,hcv sarılık,rubella,bağışıklık,şeker,üre,hemogram................
daha bir sürü test yapıldı... ama hatırlayabildiklerim bunlar...

çok şükür temiz çıktı hepsi...

ben de progestan kullanıyorum iştahsızlık yapıyo hele tatlılara karşı bir isteksizlik bende de var ağzım çok acı
ayrıca ilacın bebeğe zararı yok tam aksi gelişimi için veriyor doktor mesela benim lekelenmem vardı progestan geçirdi çok şükür

Anladım ama yine de inşallah çok uzun süre kullanman gerekmez,netice de ilaç bu..Ben haftaya cuma yani hamileliğimin 7. haftasının bitiminde kontrole gidicem,doktor gelirken kan sayımı yaptır dedi,bunu yaptıranlar varsa tam olarak neyi ifade ediyor?

canım kansız olup olmadığına bakıyolar... kansızlık var mı demir eksikliği var mı gibi....

canım belki beta hcg yükselimini kontrol içindir ben de yaptıryorum kontrolden önce doktor istiyor

merhaba kızlar ya benm bugün çok midem bulanıyo neler yapıyosunuz bastırmak içinbi yandan seviniyorum al sana belirti diyorum kendime:)ama bi yandan bi oğluşum var onunla ilgilenmem gerek ama çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi

çıkabilir cnm bu günlere çok takılmamak gerek aslında çünkü ilerdi bıdıklar epey far ediyolar bi bakıyosun bi hafta ilerde gidiyo bi bakıoyosun geri sonraki hafta toplamış oluyo yani bu haftalar çok değişebiliyo:)

Teşekkür ederim :) Sağlık ocağında bir gün içinde çıkar mı acaba? Bi de detaylı testler ilerleyen zamanlarda mı olacak?
cnm ben devlet hastanesinde yaptırdım sabah 9.30 da kan verdim,öğleden sonra aldım sonucları..

cnm leblebi iyi gelir,tuzlu cubuk kraker midenin fazla suyunu alır bunlar.... sürekli bunlardan atıştır bence...

anladım cnm, günleri bacaksızlar kendileri belirliyo yani,canım isterse koşarım canım isterse yürüürüm canım isterse dururum modunda yani:) tıpkı doğduktan sonra yaptıkları gibi şımarıklar işte....

meraba kızlar..benim dünden beri geçmek bilmeyen kasık ağrrılarım varr özelliklede sol kasığım çok ağrılı hareket ettikçe batıyo neden kaynsaklanıyo olabilir..varmı szdede bunlardan

meraba kızlar..benim dünden beri geçmek bilmeyen kasık ağrrılarım varr özelliklede sol kasığım çok ağrılı hareket ettikçe batıyo neden kaynsaklanıyo olabilir..varmı szdede bunlardan

bu haftada kasık ağrısı normal ilerlemedikçe korkma benimde vardı ama gündür geçti benim tek sorunum mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…