2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

şimdi beni çok kıskanacaksınız ama akşam öyle uyumuşum ki saat 1 gibiydi eşim geldi uyandırmsayadı o şekilde uyurdum herhalde sabaha kadar...ama yattıktan sonra yine geçivermişim hemen uykuya...sadece 2 kere wc ziyaretim oldu bu gece...2 kere oldu ama sıpanın şiddetli tepiğiyle uyandım..kuzum herhalde sıkışmış içeride çünkü bende wc.ye sıkışmıştım acayip...kalk boşaltda yerim accık genişlesin der gibiydi...

benmki dr un dediğinine göre içeride iyice sıkışmış.o yüzden yormamam lazımmış kendimi.ama ben iki gündr işe geliyorum serviste kasılmalarımız başlıyor

o zaman dikkat et canım kendine de kuzuna da...yeri darsa napsın kuzum içeri de....

haklısın canım şimdiden yolda zor yürümeye başladım ütüleme işi hava sıcak değilse çok zevkli oluyor minik minik şeyler birsürü şey düşündürüyor

aynen canım eşimde yanımda olacak hava sıcak ama klima var açar soğuk soğuk ütüleriz inşallah...yol dedin de dün benim hastane de bir merdiven çıkışım var görseniz gülmekten katıla katıla ölürdünüz...

geçmiş olsun canım, kuru kayısı ve incir ye bol bol, şuanda incirin tazesi var bol tüket aç karına yiyebiliyosan aç karına ye sonra yemeğini ye, en az bir öğününde çorba olsun ( önce kuru kayısını ye 5-6 tane sonra çorbanı iç ve akşam içersen daha iyi sabaha wc seni bekliyor olur ), kavun ve karpuzuda bol tüket canım bağırsak dostudur kendileri, bunları yaparsan 2-3 güne düzelirsin yap muhakkak.

geçmiş olsun canım, al raporunu sen boşver sonra ücretsiz izin takılırsın rahatlık ve sağlık önemli, yeter bu kadar çalıştın

ben sordum canım, ne tarafta rahatsan öyle yat dedi bana o yüzden takma kafana neresi rahatsa oraya yat, zaten hep sola yatılmıyo uyuşuo insan mecbur sağa dönüyosun, sırt üstü ve yüzüstü zaten yok o nedenle bak rahatına, doktor bana öle dedi

Hep şikayet hep şikayet
günaydın ekimin cici bebekleri....anneleriniz şikayet ede dursun minnaklar nasıllarmış bakalım bugün?
aynen yaa, ağzımızı açıoz şikayetler başlıyo, benimkinin keyfi yerinde çok şükür hareketler tam kıvamında, bu hafta istanbul kavrulcakmış hamişler dikkat etsin diyolar ama işe gelcez mecbuurrrrrrrrrrrr

günaydın kız napıyon evde rahat rahat takılıyonmu

bende 30 eylüle kadar gitmeyi düşünüyorum işe.zor olacak ama mecburen iznimi doğum sonrası kullanmak istiyorum.her tarafım ağrıyor son ay zor olacak çalışanlara.

cnm bende ne kadar tepik yersem yiyeyim sızıp kalıyorum gece saat 5 gibi uyanıyorum wc ye dar koşuyorum. daha doğrusu koşamıyom sürünerek gidiyom ama bu gece rahatsızdı benim için. sabahta cin gibi ayaktaydım. çok tekmelıyo benımkı artık yaa korkuyom içerde noluyo dıye

iyi yapmıssın artık çekemiyoruz hiçkimseyi hamilelikten dolayı.evinide temizletmişsin şimdi vur totoyu yattt ohhhh bende idare eder cnm iyi olmaya çalışıyorum mideyi üşütmüşüm fenaydım gece bel ve kasık ağrısıda eklendı. bitseyı bi alsaydık kucagımıza..

aynen ya sırt üstü inanılmaz mutluyum ama bebeğime yeterince oksijen gitmezse diye vicdan azabı çekiyorum

bende 30 eylüle kadar gitmeyi düşünüyorum işe.zor olacak ama mecburen iznimi doğum sonrası kullanmak istiyorum.her tarafım ağrıyor son ay zor olacak çalışanlara.

evet canım biraz zorlancaz ama ne yapalım sonrası mutluluk olcak
aynen ya sırt üstü inanılmaz mutluyum ama bebeğime yeterince oksijen gitmezse diye vicdan azabı çekiyorum
zizagcım asıl sırt üstü yatmaman lazım tehlikeli çünkü damarlara baskı yapıyor, tansiyonun fırlar çarpıntı artar ona göre, ya sağ ya sol yatçan, sırt üstü yatan hamişler dikkat diyorum çünkü zararlı ona göre

ay sıcak deme bana nolur cullu...bu sene piştiğim kadar hiçbi sene pişmemiştim..inan iki sene urfada kaldım bu kadar zorlanmadım..

bende çok merak ediyorum o göbeğimi zıplattığı zaman içeri de napıyon diye ama gel gör ki merak ta kar etmiyo...

ay sıcak deme bana nolur cullu...bu sene piştiğim kadar hiçbi sene pişmemiştim..inan iki sene urfada kaldım bu kadar zorlanmadım..
evet yaa seni hiç düşünemiyorum gerçekten klimayı aç otur altına başka çaresi yokhamişlikle beraber 3 katına çıkıyor bizim için sıcak havalar, bidaki çocuk nisan da doğsun arkadaş ne bu böle yandık vala ahahaha

dün zizagla konuştuk..yok anacım dedim bu tecrübesizliğimize denk geldi...diğerini haziranda koydurutturursak kış bebeği olsun mümkünse...

ev rahat da çok sıcak cullum yaaa elimde yelpazeyle oturuyorum evde klima olsa kimse yanımda oturmaz soğuk diye siz napıyosunuz analı oğullu

az kaldı azzzz çoğu bitti azı kaldı sonra da buraya yazıcaz uyumadı emmedi pırt yapmadı diyee

ilk damlayan ben olurum herhalde...benimki de sezeryan olursa 10-10-2013 olacak kuzu...öyle kararlaştırdık dün..
sezaryen olup olmucağı ne zaman belli olur ?

Günaydınnnnnnn güsel Türkiyeminnn güsel hamişleriiii
Napıyosunuz bakimmm, var mı bi yaramaslık dicem ama şikayetler başlıcak sıralanmaya biliyorum

dün zizagla konuştuk..yok anacım dedim bu tecrübesizliğimize denk geldi...diğerini haziranda koydurutturursak kış bebeği olsun mümkünse...

Evet evet benimde planım bu yönde mayıs dendimi başlıcaz çalışmalara kısmetse hazirana tutar yada temmuza sora kış bebişi olur daha rahat bu ne yahu valla mahvolduk, yazın hamişlikte tek avantaj hafif kıyafetler giyiyosun bide bol çeşit meyve sebze var o kadar vala

sezaryen olup olmucağı ne zaman belli olur ?

benim sıpa bu şekilde kilo almaya devam ederse sezeryan dedi doktor kesinlikle normal doğuramazsın dedi...ama yine de kafana takma dedi 37.haftaya kadar bekleyeceğiz dedi..37.haftada netlik kazanır herşey dedi..

Günaydınnnnnnn güsel Türkiyeminnn güsel hamişleriiii
Napıyosunuz bakimmm, var mı bi yaramaslık dicem ama şikayetler başlıcak sıralanmaya biliyorum

ne sen sor ne ben söyliyeyim canım ama bugün iyiyim kız...şimdi kalkıp temizliğe girişeceğim inşalllah..çeneden kopabilirsem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…