- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
evet evet dursunlar eccuk daha çıkmak yokkkkkbu gece ben çok sancılandım yaa kasıklarım ve belim çok ağrıdı iyice zorlaşıyo gün geçtikçe. erken doğacak dıyede çok korkuyorm sancılandıkça:26: sen nasılsın kuzum
benmki dr un dediğinine göre içeride iyice sıkışmış.o yüzden yormamam lazımmış kendimi.ama ben iki gündr işe geliyorum serviste kasılmalarımız başlıyor
haklısın canım şimdiden yolda zor yürümeye başladımütüleme işi hava sıcak değilse çok zevkli oluyor minik minik şeyler birsürü şey düşündürüyor
aman ne kadarcık çalışcan iki gün sonra alırsın raporu kesinki bence zorlama da evde bile zor oluyo çalışırken işkence zaten
anaammm daha 1 ay var ben o sıralarda kızımı kucağıma almış olurum inş.yok kız sabredebilirsem eylül sonuna kadar gidecem okula...28 eylülde ayrılacağım inşallah...
geçmiş olsun canım, kuru kayısı ve incir ye bol bol, şuanda incirin tazesi var bol tüket aç karına yiyebiliyosan aç karına ye sonra yemeğini ye, en az bir öğününde çorba olsun ( önce kuru kayısını ye 5-6 tane sonra çorbanı iç ve akşam içersen daha iyi sabaha wc seni bekliyor olur ), kavun ve karpuzuda bol tüket canım bağırsak dostudur kendileri, bunları yaparsan 2-3 güne düzelirsin yap muhakkak.Günaydın kızlar , erken doğum olmaması için evde izne ayrıldım çalışmıyorum , fakat inanılmaz şekilde karnım gergin vevrahatsız karımın içine kızım dar gelio hissi var ve affedersiniz sma hiç bağırsakların çalışmıyo , tuvalete gidemiyorum , sizce ne yapabilirim ? Bol su içmeye çalışıyorum , ama yok
geçmiş olsun canım, al raporunu sen boşver sonra ücretsiz izin takılırsın rahatlık ve sağlık önemli, yeter bu kadar çalıştıngünaydın kızlar. önceki gün mideyi üşütmüştüm dün eve erken gittim rahatsızlandım yine. duş aldım birşeyler yedim yattım. sabah yine işe gelmek çok kötü oldu:2: pazartesi ayrılıyorum ben izne. kafaya koydum dayanamıyorum çünkü. gecede kasıklarım ve belim çok agrıdı
ben sordum canım, ne tarafta rahatsan öyle yat dedi bana o yüzden takma kafana neresi rahatsa oraya yat, zaten hep sola yatılmıyo uyuşuo insan mecbur sağa dönüyosun, sırt üstü ve yüzüstü zaten yok o nedenle bak rahatına, doktor bana öle dedikızlar bi sorum olacak doktorlarınızın bir çoğu sol tarafınıza yatın diyor ama ben sola yatınca inanılmaz rahatsız oluyorum kasığım ağrıyo ve bebeğim inanılmaz tepki veriyor hareket ediyor ne yapmak lazım sağa yatmak daha rahatlatıcı ne yapacağımı bilemedim
aynen yaa, ağzımızı açıoz şikayetler başlıyo, benimkinin keyfi yerinde çok şükür hareketler tam kıvamında, bu hafta istanbul kavrulcakmış hamişler dikkat etsin diyolar ama işe gelcez mecbuurrrrrrrrrrrrHep şikayet hep şikayet
günaydın ekimin cici bebekleri....anneleriniz şikayet ede dursun minnaklar nasıllarmış bakalım bugün?
günaydın kız napıyon evde rahat rahat takılıyonmucanımcımmm günaydın
yine doktoruna söylemen en iyisi sanırımben de sola dönünce kızım tekmeliyo habire ama aldıran kim bi süre sonra duruyo sağıma ve yüz üstü yatmayı çok özledim ama az kaldı inş.
günaydın hocaammmmmmmmmmmmmmm
ben doyurdum benim miniği başladı tekmelemeye sizde ne var ne yok ana oğul
kızzzlaaarrr hepinize günaydın bu arada herşey yolunda inş.??
cnm bende ne kadar tepik yersem yiyeyim sızıp kalıyorum gece saat 5 gibi uyanıyorum wc ye dar koşuyorum. daha doğrusu koşamıyom sürünerek gidiyomşimdi beni çok kıskanacaksınız ama akşam öyle uyumuşum ki saat 1 gibiydi eşim geldi uyandırmsayadı o şekilde uyurdum herhalde sabaha kadar...ama yattıktan sonra yine geçivermişim hemen uykuya...sadece 2 kere wc ziyaretim oldu bu gece...2 kere oldu ama sıpanın şiddetli tepiğiyle uyandım..kuzum herhalde sıkışmış içeride çünkü bende wc.ye sıkışmıştım acayip...kalk boşaltda yerim accık genişlesin der gibiydi...
aman ne kadarcık çalışcan iki gün sonra alırsın raporu kesinki bence zorlama da evde bile zor oluyo çalışırken işkence zaten
nbr canımm? aman yine sinir oldum bişeye gidiyorum ben dedim çıktım
hamilelik dolayısıyla kim ne dese batıyo malumiyi oldu evimi temizlettim mis gibi olduuu
anaammm daha 1 ay var ben o sıralarda kızımı kucağıma almış olurum inş.bak bebek görmeye bekliyorum ona göre
amiiin canm inşallah.
kuzum geçmiş olsun. dikkat et kendine.
canikom ben de soluma yatamıyorum. sağa dönünce uyuyabiliyroum.gariptir ki sırt üstü yatınca da rahat ediyorum.doktora da bir türlü soramadım.
bende 30 eylüle kadar gitmeyi düşünüyorum işe.zor olacak ama mecburen iznimi doğum sonrası kullanmak istiyorum.her tarafım ağrıyor son ay zor olacak çalışanlara.
zizagcım asıl sırt üstü yatmaman lazım tehlikeli çünkü damarlara baskı yapıyor, tansiyonun fırlar çarpıntı artar ona göre, ya sağ ya sol yatçan, sırt üstü yatan hamişler dikkat diyorum çünkü zararlı ona göreaynen ya sırt üstü inanılmaz mutluyum ama bebeğime yeterince oksijen gitmezse diye vicdan azabı çekiyorum
aynen yaa, ağzımızı açıoz şikayetler başlıyo, benimkinin keyfi yerinde çok şükür hareketler tam kıvamında, bu hafta istanbul kavrulcakmış hamişler dikkat etsin diyolar ama işe gelcez mecbuurrrrrrrrrrrr
cnm bende ne kadar tepik yersem yiyeyim sızıp kalıyorum gece saat 5 gibi uyanıyorum wc ye dar koşuyorum. daha doğrusu koşamıyom sürünerek gidiyomama bu gece rahatsızdı benim için. sabahta cin gibi ayaktaydım. çok tekmelıyo benımkı artık yaa korkuyom içerde noluyo dıye
.
evet yaa seni hiç düşünemiyorum gerçekten klimayı aç otur altına başka çaresi yokay sıcak deme bana nolur cullu...bu sene piştiğim kadar hiçbi sene pişmemiştim..inan iki sene urfada kaldım bu kadar zorlanmadım..
evet yaa seni hiç düşünemiyorum gerçekten klimayı aç otur altına başka çaresi yokhamişlikle beraber 3 katına çıkıyor bizim için sıcak havalar, bidaki çocuk nisan da doğsun arkadaş ne bu böle yandık vala ahahaha
ev rahat da çok sıcak cullum yaaa elimde yelpazeyle oturuyorum evde klima olsa kimse yanımda oturmaz soğuk diyegeçmiş olsun canım, kuru kayısı ve incir ye bol bol, şuanda incirin tazesi var bol tüket aç karına yiyebiliyosan aç karına ye sonra yemeğini ye, en az bir öğününde çorba olsun ( önce kuru kayısını ye 5-6 tane sonra çorbanı iç ve akşam içersen daha iyi sabaha wc seni bekliyor olur ), kavun ve karpuzuda bol tüket canım bağırsak dostudur kendileri, bunları yaparsan 2-3 güne düzelirsin yap muhakkak.
geçmiş olsun canım, al raporunu sen boşver sonra ücretsiz izin takılırsın rahatlık ve sağlık önemli, yeter bu kadar çalıştın
ben sordum canım, ne tarafta rahatsan öyle yat dedi bana o yüzden takma kafana neresi rahatsa oraya yat, zaten hep sola yatılmıyo uyuşuo insan mecbur sağa dönüyosun, sırt üstü ve yüzüstü zaten yok o nedenle bak rahatına, doktor bana öle dedi
aynen yaa, ağzımızı açıoz şikayetler başlıyo, benimkinin keyfi yerinde çok şükür hareketler tam kıvamında, bu hafta istanbul kavrulcakmış hamişler dikkat etsin diyolar ama işe gelcez mecbuurrrrrrrrrrrr
günaydın kız napıyon evde rahat rahat takılıyonmu
az kaldı azzzz çoğu bitti azı kaldı sonra da buraya yazıcaz uyumadı emmedi pırt yapmadı diyeecnm bende ne kadar tepik yersem yiyeyim sızıp kalıyorum gece saat 5 gibi uyanıyorum wc ye dar koşuyorum. daha doğrusu koşamıyom sürünerek gidiyomama bu gece rahatsızdı benim için. sabahta cin gibi ayaktaydım. çok tekmelıyo benımkı artık yaa korkuyom içerde noluyo dıye
iyi yapmıssın artık çekemiyoruz hiçkimseyi hamilelikten dolayı.evinide temizletmişsin şimdi vur totoyu yattt ohhhhbende idare eder cnm iyi olmaya çalışıyorum mideyi üşütmüşüm fenaydım gece bel ve kasık ağrısıda eklendı. bitseyı bi alsaydık kucagımıza..
sezaryen olup olmucağı ne zaman belli olur ?ilk damlayan ben olurum herhalde...benimki de sezeryan olursa 10-10-2013 olacak kuzu...öyle kararlaştırdık dün..
dün zizagla konuştuk..yok anacım dedim bu tecrübesizliğimize denk geldi...diğerini haziranda koydurutturursak kış bebeği olsun mümkünse...
sezaryen olup olmucağı ne zaman belli olur ?
Günaydınnnnnnn güsel Türkiyeminnn güsel hamişleriiii
Napıyosunuz bakimmm, var mı bi yaramaslık dicem ama şikayetler başlıcak sıralanmaya biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?