2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

valla o zaman rahat ettğim gibi yatıyım ben ya yoksa 9 hafta geçmezz

aynen canım aynen ama alıştık artık uykusuz her gece diyebiliyorum ben...uyursam benim içim süprüz oluyo...bende iyiyim şimdi kalkıp evi sil süpür yapcaz oğluşumla...

nedir bu senin temizlik takıntınnnn

evet canım evde klimada yoksa dahada sıcak oluyo biz iyiki taktırmışız yatak odasına odayı serinletip öyle yatıyoz daha iyi oluyo, duş al arada, ayaklarını soğuk suya sok rahatlat kendini, haklısın vala sora başılcaz gazı var yok ishal oldu falan, ne yapalım iş güç aynen devam, iyice alıştı çocuk çalışmaya yadırgamayacak büyüyünce benim doktor 38 de netleştiririz doğum şeklini dedi.

Günaydınnnnnnn güsel Türkiyeminnn güsel hamişleriiii
Napıyosunuz bakimmm, var mı bi yaramaslık dicem ama şikayetler başlıcak sıralanmaya biliyorum

ay sorma sorma bence şimdi dökülceklezz oram arıyo buram arıyo bizim derdimiz bitmez hahaha, bir sor bin ah işit modundayız artık, kociş naber diyo sora da dur ben senin yerine sayayım sıkıntılarını artık ezberledim sen yorulma aşkım diyo deli ya dedim geç dalganı bebiş doğsun bende senle dalga geççem çok az kaldı

ne sen sor ne ben söyliyeyim canım ama bugün iyiyim kız...şimdi kalkıp temizliğe girişeceğim inşalllah..çeneden kopabilirsem tabi..
ohh iyi o zaman kuzu maşallah diyelim ama sen söylemesende tahmin edebiliyorum serabımmm
Temizlik mi yapcannnnnn kısss 2 parça bişey tutsak yoruluyoruzz ne temisliğiiii

ilkini pırtlatmadan ikinciyi düşünüyoruz...

ahaha süpermiş kocişin benimki sormuyo artık direk tahmin yürütüyo, şuran mı ağrıdı, kramp mı qiriyo, yoksa miden mi felan vallah biz şikayetlere bi başlasak ordan burdan derkennn nerde ne varsa bizde çıkar, birinde olan bende olmasa bile kendimi dinleyince psikolojik olarak bende de oluyo

ohh iyi o zaman kuzu maşallah diyelim ama sen söylemesende tahmin edebiliyorum serabımmm
Temizlik mi yapcannnnnn kısss 2 parça bişey tutsak yoruluyoruzz ne temisliğiiii

yok canım ya evi süpürüp silecem...ay napim ev de toz gördüm mü kendimi pasaklı hissediyom...

günaydın canım okuyunca benmi yazdım dedim sanırım son zamanlarda hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz.Rabbim yardımcımız olsun

bılmyrm canım ya bazen cesaret gelıyo yaparm dıyom bazende kolum kanadım düşüyo hafıften göğüslermde sızlıyo onlarımı kalbe yoruyom ne allahım yardmcmz olsn agustos annelerinide okudm sezaryanda cok agrı cektklernı söyluylar ondanda korkym rabbm hayırlısını nasıp esn

ah su psıkolojı mahvettı benı kendımı dınlemkten hastalık hastası oldm resmen

evet doru söze ne denir bencede hatta topiği 2013 ekim annelerinin 2. bebiş çalışmaları diye açalımmm

valla doktoruma sormak aklıma gelmiyor o da çok fazla uyarıda bulunmaz zaten iyiki sizin doktorlarınız varrr

canım ben doğum hikayelerini okumaya bile korkuyorum ama sanırım sezaryen olacak benimde bazen kendimi çok güçlü hissediyorum normal doğum diyorum ama sonra bi o kadar güçsüz buluyorum kendimi...doktorum zaten sezaryen diye düşünüyor bakalım pazartesi kontrolüm var karara bağlar sanırım.kardeşimin eşide temmuz ayında sakaryada sezaryen oldu doğum sırasında canı yanmamış ama ondan sonra 2 gün ağrısı olduğunu söyledi ağrı kesici filan yazmış doktoru ondan sonra rahatladım diyor.bilseydim daha önce gidip ağrım olduğunu söylerdim diyor banada sezaryen ol diye baskı yapıyor hattabakalım haftaya herşey netleşir benimde

kızlar balık yağı hapı kullanan varmı aranızda?kullanmak istiyorum ama ne bileyim tereddütlerimde var

ben yavaştan topuklayayım kızlar arada uğrarım yine..bugün çok iş var çok....aslında iş az da dombili olunca o az iş birden çoğalıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…