Gunaydin zulalb bende ankara eryamandayim bi hafta boyle sicak gececekmis Allah yardimcimiz olsun ins
dün zizagla konuştuk..yok anacım dedim bu tecrübesizliğimize denk geldi...diğerini haziranda koydurutturursak kış bebeği olsun mümkünse...
ne tarafta rahat ediyorsan o tarafa yat canım ben aşılamayla hamile kaldım uzun bi süreden sonra riskli gebelikte takipteyim bizler mecburi hep sola yatmak zorundayız bebek rahatsızlık verdiğinde kalkıp oturuyoruz.oturarak uyuduğum günleri biliyorum.ama normalde yatabilirmişsin öyle konuşmuştuk doktorumla
canımcımmm günaydın
yine doktoruna söylemen en iyisi sanırımben de sola dönünce kızım tekmeliyo habire ama aldıran kim bi süre sonra duruyo sağıma ve yüz üstü yatmayı çok özledim ama az kaldı inş.
günaydın hocaammmmmmmmmmmmmmm
ben doyurdum benim miniği başladı tekmelemeye sizde ne var ne yok ana oğul
kızzzlaaarrr hepinize günaydın bu arada herşey yolunda inş.??
aynen canım aynen ama alıştık artık uykusuz her gece diyebiliyorum ben...uyursam benim içim süprüzoluyo...bende iyiyim şimdi kalkıp evi sil süpür yapcaz oğluşumla...
evet canım evde klimada yoksa dahada sıcak oluyo biz iyiki taktırmışız yatak odasına odayı serinletip öyle yatıyoz daha iyi oluyoev rahat da çok sıcak cullum yaaa elimde yelpazeyle oturuyorum evde klima olsa kimse yanımda oturmaz soğuk diyesiz napıyosunuz analı oğullu
az kaldı azzzz çoğu bitti azı kaldı sonra da buraya yazıcaz uyumadı emmedi pırt yapmadı diyee
sezaryen olup olmucağı ne zaman belli olur ?
ay sorma sorma bence şimdi dökülceklezz oram arıyo buram arıyoGünaydınnnnnnn güsel Türkiyeminnn güsel hamişleriiii
Napıyosunuz bakimmm, var mı bi yaramaslık dicem ama şikayetler başlıcak sıralanmaya biliyorum
ohh iyi o zaman kuzu maşallah diyelimne sen sor ne ben söyliyeyim canım ama bugün iyiyim kız...şimdi kalkıp temizliğe girişeceğim inşalllah..çeneden kopabilirsem tabi..
Evet evet benimde planım bu yönde mayıs dendimi başlıcaz çalışmalara kısmetse hazirana tutar yada temmuza sora kış bebişi olur daha rahat bu ne yahu valla mahvolduk, yazın hamişlikte tek avantaj hafif kıyafetler giyiyosun bide bol çeşit meyve sebze var o kadar vala
ikinci çocugu güzel bi yaz tatilinde yapmak lazım tatil yoksa ikinci bebek yok
nedir bu senin temizlik takıntınnnn
ahaha süpermiş kocişinay sorma sorma bence şimdi dökülceklezz oram arıyo buram arıyobizim derdimiz bitmez hahaha, bir sor bin ah işit modundayız artık, kociş naber diyo sora da dur ben senin yerine sayayım sıkıntılarını artık ezberledim sen yorulma aşkım diyo deli ya dedim geç dalganı bebiş doğsun bende senle dalga geççem çok az kaldı
ohh iyi o zaman kuzu maşallah diyelimama sen söylemesende tahmin edebiliyorum serabımmm
Temizlik mi yapcannnnnnkısss 2 parça bişey tutsak yoruluyoruzz ne temisliğiiii
günaydın canım okuyunca benmi yazdım dedim sanırım son zamanlarda hepimiz aynı düşünceleri paylaşıyoruz.Rabbim yardımcımız olsun
ahaha süpermiş kocişinbenimki sormuyo artık direk tahmin yürütüyo, şuran mı ağrıdı, kramp mı qiriyo, yoksa miden mi felan vallah biz şikayetlere bi başlasak ordan burdan derkennn nerde ne varsa bizde çıkar, birinde olan bende olmasa bile kendimi dinleyince psikolojik olarak bende de oluyo
ilkini pırtlatmadan ikinciyi düşünüyoruz...
hee ilkini doğrulttukta ahahah
evet doru söze ne denirinsanoğlu aç gözlü derler ya gerçekten de öyleyiz...hem şuram ağrıyo buram ağrıyo diyoruz arkamızı dönüp ikincinin planını yapıyoruz....
haaaa bu arada sözleşek de ikincileri de aynı anda pırtlatalım...
evet doru söze ne denirbencede hatta topiği 2013 ekim annelerinin 2. bebiş çalışmaları diye açalımmm
geçmiş olsun canım, kuru kayısı ve incir ye bol bol, şuanda incirin tazesi var bol tüket aç karına yiyebiliyosan aç karına ye sonra yemeğini ye, en az bir öğününde çorba olsun ( önce kuru kayısını ye 5-6 tane sonra çorbanı iç ve akşam içersen daha iyi sabaha wc seni bekliyor olur ), kavun ve karpuzuda bol tüket canım bağırsak dostudur kendileri, bunları yaparsan 2-3 güne düzelirsin yap muhakkak.
geçmiş olsun canım, al raporunu sen boşver sonra ücretsiz izin takılırsın rahatlık ve sağlık önemli, yeter bu kadar çalıştın
ben sordum canım, ne tarafta rahatsan öyle yat dedi bana o yüzden takma kafana neresi rahatsa oraya yat, zaten hep sola yatılmıyo uyuşuo insan mecbur sağa dönüyosun, sırt üstü ve yüzüstü zaten yok o nedenle bak rahatına, doktor bana öle dedi
aynen yaa, ağzımızı açıoz şikayetler başlıyo, benimkinin keyfi yerinde çok şükür hareketler tam kıvamında, bu hafta istanbul kavrulcakmış hamişler dikkat etsin diyolar ama işe gelcez mecbuurrrrrrrrrrrr
günaydın kız napıyon evde rahat rahat takılıyonmu
bılmyrm canım ya bazen cesaret gelıyo yaparm dıyom bazende kolum kanadım düşüyo hafıften göğüslermde sızlıyo onlarımı kalbe yoruyom ne allahım yardmcmz olsn agustos annelerinide okudm sezaryanda cok agrı cektklernı söyluylar ondanda korkym rabbm hayırlısını nasıp esn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?