2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bana doktor 15-20 ekim arası dedi doğuma.sezeryan.ben 30 eylül gibi izne ayrılmayı düşünüyorum.tabi bu arada kızlara ranza yaptırıyoruz o gelecek oda düzenlenecek.evin her yeri temizlenecek.eksikler alınacak.yani güzel hazırlıklar bizi bekliyor.

evi sabah accık kocişe toplattırdım fazla bi iş yok sil süpür yapcam kuzu..ki yarın minnak tosunumun kıyafetlerini yıkayacağım...iş kalmasın...pazartesi malum görev beni bekler...

sen işe başlıcan dimi off offf ben gün sayıyorum haftasonlarını çıkarttım 28 iş günüm kalmış hatta bugünü de saymazsam 27 iş günü

hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.hazırlık aşaması çok güzel geçiyor bebeğin düşüncesiyle

kızlar nasılsınız ben sürekli uykusuzluk çekiyorum ne yazık ki iş yerinde de uyukluyorum ekim 2 ye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum yarın calışabilir raporumu alıcam bakalım nekadar dayanabileceği bu arada doğum izni 2 hafat uzadı mı bilen var mı :26:

sen işe başlıcan dimi off offf ben gün sayıyorum haftasonlarını çıkarttım 28 iş günüm kalmış hatta bugünü de saymazsam 27 iş günü

ben evde oturmaktan sıkıldım artık kuzum hele ki sıcak bunaldım artık psikolojim çöktü..o yüzden okul bana şu an bir kurtuluş yolu gibigörünüyo...zaten ilk iki hafta seminerle geçer pek yorulmam..son iki haftada hazırlıktı sınıfı düzeltirim gelecek olan öğretmene teslim eder bırakırım...hem de kafam daha rahat etmiş olur...

evt kuzum ya bende şimdi izne çıksam 32de yani muhtemelen çok daha fazla şikayet edicem çalışınca kafamız dağılıyor evde düşün düşün oturmuyorsun

aynen bende gece uyuyamıyorum gündüz işte uyukluyorum.ücretli izin 4 aydan 4,5 aya uzadı ücretsiz izin yine 4 ay.ben hepsini kullanmayı düşünüyorum 4,5 ay ücretli 4 ay ücretsiz.

ben yavaştan topuklayayım kızlar arada uğrarım yine..bugün çok iş var çok....aslında iş az da dombili olunca o az iş birden çoğalıyo..

git bakalım birazdan yoruldum diye gelicen nasıl olsa Sen işe başlıcan bende pazartesi izne ayrılıcam hayalini kuruyorum evdekı zamanlarımınannem gelicek kışa dolaplık bişiler koyucaz miniğin kıyafetiydi beşiğiydi uğraş durrr ohhhh

evt kuzum ya bende şimdi izne çıksam 32de yani muhtemelen çok daha fazla şikayet edicem çalışınca kafamız dağılıyor evde düşün düşün oturmuyorsun

eşimde bana kendini iyi hissediyosan çalış dıyo evde sen daha çok kafayla konusursun dıyodu. Iki hafta çalıştım yeter dayanamıyom daha dedım tmm dedi

eşimde bana kendini iyi hissediyosan çalış dıyo evde sen daha çok kafayla konusursun dıyodu. Iki hafta çalıştım yeter dayanamıyom daha dedım tmm dedi

eğer memur olsam bende daha esnek düşünürdüm şimdi böyle düşünerek kendimi rahatlatıyorum
bu sıcaklarda kot giyip gelmek ölüm valla ama benim bu 5 haftaya sonrası için çok ihtiyacım olacak

canım ücretsiz izin 4 ay değil 6 ay en azı bu yani

ben öyle bilmiyorum yenimi 6 ay oldu öyleyse daha iyi benim biraz izdivaya çekilmem lazım çocuklarıma eşime ve kendime zaman ayırmak istiyorum inşallah çocuklar akıllı olurda rahat huzurlu bir kış geçiririz.

eğer memur olsam bende daha esnek düşünürdüm şimdi böyle düşünerek kendimi rahatlatıyorum
Bu sıcaklarda kot giyip gelmek ölüm valla ama benim bu 5 haftaya sonrası için çok ihtiyacım olacak

evet cnm sende haklısın. ücretsiz kullanacakmısın ücretli bitince ? Ben şimdi sadece pazartesi doğum iznine ayrılacagımı söyledim müdüre. Sonrasında ücretsiz kullanıcam ama onu doğum iznim bitince söylüycem. Zaten bana o izni vermeme gibi bi hakları yok demi

senn istege baglı mı sezaryan benm ılk dogum normal gecen gıttgmde sordm şimdılk normal yaparsn dıyo dok ama bılmym sakaryada hangı has dok kımdı bılıynmu bıde ılk dogumdn sonra panık atak var bende cok korkym ama esımde yaparsn nıye kendını kestrcen bosuna dıyo

bir gözüm de burada haaaa fazla kaynatmayın...

canım benim aşılamayla oldu riskli gebelikte takipteyim doktorum benim durumumda olan kişilerin sezaryen olması gerektiğini söyledi ama anne ve babadan izin alınarak normal doğumda şansımızı deneyebiliriz sana bağlı dedi.bende öyle diyince korktum normal doğumdan normalde özele gidiyorum devlet hastanesine gittim bi kaç kez oda sezaryen önerdi normal doğum risk dedi.bu gittiğimde kararımızı vericez bakalım ama büyük ihtimal sezaryen olacak benim.gerçi bikaç doktora gidip fikir almakta istiyorum...sakaryada kontrollerine başından beri merkezdeki kadın doğuma gitti normal doğum deseydi orada doğum yapacaktı bebek kilolu olduğu için devlet hastanedeki doktor sezaryen dedi.onlarda sezaryen olduktan sonra özelde yapalım diye düşündüler eşide yanında kalmak istiyordu..doktoru şenol şafak altınova hastanesinde yaptı.senin ilki normalse ikincide normal olur sanırım nasıl bişey olduğunu sen daha iyi bilirsin benim ilk olduğu için fikir veremiyorum.çok zorlanacağını düşünüyorsan sezayen ol o korku bile yeter insana 1 günde toparlanacağına 3 günde toparlanırsın.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün 32.hafta çalışabilir raporunu aldım 5 hafta daha çalışmak zorundayım maalesef bu işlemi yapan varmı aranızda anlamadığım ben muhasebeciyi aradım raporu fakslaman yeterli olur dedi aslını istemedi benden.. birde hastane iki suret verdi raporu inşallah bi aksilik olmaz hiç güvenmiyorum bizim muhasebeciye..

bebeğinize emzik kullanmayı düşünüyormusunuz ben ilk kızımda kullanmadım anne sütüne çok düşkündü huzursuz ve gazlı bir bebek oldu çok yordu geceleri.2. kızımda emzik kullandım bebekliği çok rahat geçti anne sütüne düşkün değildi zar zor 6 ay emdi.ilk 3 aydan sonra doktor mamaya başla dedi.gaz yapmayan biberonlardan kullandım anne sütünü bırakınca kızımda aşırı kabızlık başladı şu an 2.5 yaşında hala ilaç kullanıyoruz sebze yemekleri yedirmeye çalışıyoruz şunu anladımki gazlı bebeğin bağırsakları çalışıyor ve genişliyor biz kabızlıktan çok çektik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…