evi sabah accık kocişe toplattırdım fazla bi iş yok sil süpür yapcam kuzu..ki yarın minnak tosunumun kıyafetlerini yıkayacağım...iş kalmasın...pazartesi malum görev beni bekler...
bana doktor 15-20 ekim arası dedi doğuma.sezeryan.ben 30 eylül gibi izne ayrılmayı düşünüyorum.tabi bu arada kızlara ranza yaptırıyoruz o gelecek oda düzenlenecek.evin her yeri temizlenecek.eksikler alınacak.yani güzel hazırlıklar bizi bekliyor.
sen işe başlıcan dimi off offf ben gün sayıyorum haftasonlarını çıkarttım 28 iş günüm kalmış hatta bugünü de saymazsam 27 iş günü
ben evde oturmaktan sıkıldım artık kuzum hele ki sıcak bunaldım artık psikolojim çöktü..o yüzden okul bana şu an bir kurtuluş yolu gibigörünüyo...zaten ilk iki hafta seminerle geçer pek yorulmam..son iki haftada hazırlıktı sınıfı düzeltirim gelecek olan öğretmene teslim eder bırakırım...hem de kafam daha rahat etmiş olur...
kızlar nasılsınız ben sürekli uykusuzluk çekiyorum ne yazık ki iş yerinde de uyukluyorumekim 2 ye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum yarın calışabilir raporumu alıcam bakalım nekadar dayanabileceği bu arada doğum izni 2 hafat uzadı mı bilen var mı :26:
ben yavaştan topuklayayım kızlar arada uğrarım yine..bugün çok iş var çok....aslında iş az da dombili olunca o az iş birden çoğalıyo..
aynen bende gece uyuyamıyorum gündüz işte uyukluyorum.ücretli izin 4 aydan 4,5 aya uzadı ücretsiz izin yine 4 ay.ben hepsini kullanmayı düşünüyorum 4,5 ay ücretli 4 ay ücretsiz.
evt kuzum ya bende şimdi izne çıksam 32de yani muhtemelen çok daha fazla şikayet edicem çalışınca kafamız dağılıyor evde düşün düşün oturmuyorsun
eşimde bana kendini iyi hissediyosan çalış dıyo evde sen daha çok kafayla konusursun dıyodu. Iki hafta çalıştım yeter dayanamıyom daha dedım tmm dedi
canım ücretsiz izin 4 ay değil 6 ay en azı bu yani
eğer memur olsam bende daha esnek düşünürdüm şimdi böyle düşünerek kendimi rahatlatıyorum
Bu sıcaklarda kot giyip gelmek ölüm valla ama benim bu 5 haftaya sonrası için çok ihtiyacım olacak
canım ben doğum hikayelerini okumaya bile korkuyorum ama sanırım sezaryen olacak benimde bazen kendimi çok güçlü hissediyorum normal doğum diyorum ama sonra bi o kadar güçsüz buluyorum kendimi...doktorum zaten sezaryen diye düşünüyor bakalım pazartesi kontrolüm var karara bağlar sanırım.kardeşimin eşide temmuz ayında sakaryada sezaryen oldu doğum sırasında canı yanmamış ama ondan sonra 2 gün ağrısı olduğunu söyledi ağrı kesici filan yazmış doktoru ondan sonra rahatladım diyor.bilseydim daha önce gidip ağrım olduğunu söylerdim diyor banada sezaryen ol diye baskı yapıyor hattabakalım haftaya herşey netleşir benimde
git bakalım birazdan yoruldum diye gelicen nasıl olsaSen işe başlıcan bende pazartesi izne ayrılıcam hayalini kuruyorum evdekı zamanlarımın annem gelicek kışa dolaplık bişiler koyucaz miniğin kıyafetiydi beşiğiydi uğraş durrr ohhhh
evt kuzum ya bende şimdi izne çıksam 32de yani muhtemelen çok daha fazla şikayet edicem çalışınca kafamız dağılıyor evde düşün düşün oturmuyorsun
senn istege baglı mı sezaryan benm ılk dogum normal gecen gıttgmde sordm şimdılk normal yaparsn dıyo dok ama bılmym sakaryada hangı has dok kımdı bılıynmu bıde ılk dogumdn sonra panık atak var bende cok korkym ama esımde yaparsn nıye kendını kestrcen bosuna dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?