aynen bende gece uyuyamıyorum gündüz işte uyukluyorum.ücretli izin 4 aydan 4,5 aya uzadı ücretsiz izin yine 4 ay.ben hepsini kullanmayı düşünüyorum 4,5 ay ücretli 4 ay ücretsiz.
serabım aman dikkat et, dinlene dinlene yap işlerini. ne kadar az olsada bize herşey külfet şuan. sonucta sağlık daha önemli..yok canım ya evi süpürüp silecem...ay napim ev de toz gördüm mü kendimi pasaklı hissediyom...
bilmem mi paniklim, pa hastası olupta evhamsız olan var mı ki.. :) ben de ufacık bişeyde senaryolar yazıyorum hemen, sonra bebişime bakıyorum içim huzurla doluyo. akıllıdır benim kuzum annesine hep destek oldu şimdiden diyorum, doğumda da böyle olucanı hissediyorum. ve daha birsürü şey :)ah su psıkolojı mahvettı benı kendımı dınlemkten hastalık hastası oldm resmen
Allah iyiliğinizi versin emiiiiii, çok güseldievet doru söze ne denirbencede hatta topiği 2013 ekim annelerinin 2. bebiş çalışmaları diye açalımmm
ben yaptım canım 32 de aldım şimdi 37 ye kadar çalışıcam gün dediğin çabuk geçio çok şükür, ortam klimalıysa gün fena geçmiyo tüm gün oturmak biraz rahatsızlık veriyo ama yapçak bişi yok, evde olsam daha çok sıkılırdım ben çünkü kuruntulu bi insanım evde kurar kurar dururdumGünaydın kızlar nasılsınız?
Bugün 32.hafta çalışabilir raporunu aldım 5 hafta daha çalışmak zorundayım maalesefbu işlemi yapan varmı aranızda anlamadığım ben muhasebeciyi aradım raporu fakslaman yeterli olur dedi aslını istemedi benden.. birde hastane iki suret verdi raporu inşallah bi aksilik olmaz hiç güvenmiyorum bizim muhasebeciye..
gerekirse kullanacağım canım, biz hepimiz emzikle büyüdük çok şükür bi sıkıntı çekmemiş annem hem emmişiz hemde emzik kullanmışız, o nedenle çok kuralcı olmak yerine akışına bırakacağım ben kendi adımabebeğinize emzik kullanmayı düşünüyormusunuz ben ilk kızımda kullanmadım anne sütüne çok düşkündü huzursuz ve gazlı bir bebek oldu çok yordu geceleri.2. kızımda emzik kullandım bebekliği çok rahat geçti anne sütüne düşkün değildi zar zor 6 ay emdi.ilk 3 aydan sonra doktor mamaya başla dedi.gaz yapmayan biberonlardan kullandım anne sütünü bırakınca kızımda aşırı kabızlık başladı şu an 2.5 yaşında hala ilaç kullanıyoruz sebze yemekleri yedirmeye çalışıyoruz şunu anladımki gazlı bebeğin bağırsakları çalışıyor ve genişliyor biz kabızlıktan çok çektik.
slm canım çok geçmiş olsun evine gelmen daha iyi en azından hijyenik ve kayınvalidenin de yardımı var boşver çok iyi yapmışın, düzelcene daha kötü olursun hastanedeslm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım bız yatıyoruz sureklı bır hafta once suyumun geldıgını dusunmustum o su dogum suyu degıl koruyucu suymus o yuzden 3 gun hastane kaldık antıbiotık alıyoruz sureklı 1 hafta boyunca damardandı sımdı ılaca donduk bugun kontrolum var bakalım dktr ne dıyecek hastanede yatmak berbat bısey ınsanın pısıkolojısı bozuluyor ya temızlık hıc yok ben kactım valla kendı ıstegımle cıktım mıkrop kapmamam ıcın antıbıotık yapıtyorlar ben orada kalsam daha cok mıkrop kapacaktım wc ye bıle gıremedım gunde cok zor durumda kalınca bır kez gırıyordum yatmak ıstemıyorum orada sımdı kayın valıdemde kalıyorum sagolsun bakıyor
hahaha merak işte
bir gözüm de burada haaaa fazla kaynatmayın...
ne bu be canım hiç duymadım, nerde geçiyo bu?:44:bu leslie nedir kızlar anlamadım aletmi açıklarsanız sevinirim
serabım aman dikkat et, dinlene dinlene yap işlerini. ne kadar az olsada bize herşey külfet şuan. sonucta sağlık daha önemli..
hahaha merak iştehadi yap işini bari ölen yemeğinden gelene kadar biz, bende bi yarım saate ölen yemene gitçem
ne bu be canım hiç duymadım, nerde geçiyo bu?:44:
ben yaptım canım 32 de aldım şimdi 37 ye kadar çalışıcam gün dediğin çabuk geçio çok şükür, ortam klimalıysa gün fena geçmiyo tüm gün oturmak biraz rahatsızlık veriyo ama yapçak bişi yok, evde olsam daha çok sıkılırdım ben çünkü kuruntulu bi insanım evde kurar kurar dururdum, özel sektördemisin? ben öyleyim ve raporumu özel hastaneden aldım ve ik ya verdim başka hiçbişey yapmadım onlar yapıolar gerisini. birde 37 de kapama raporu alıcam onu vericem yine bişi yapmıcam
İş ortamım iyi canım çok sıkıntım yok şükür.. ama işte aradım muhasebeciyi sordum fakslasan yeter dedi aslını istemedi. zaten son üç haftada da çalışamaz raporu getirceksin dedi. inşallah çabuk geçer ya baya ağırlaştım çünkü..
peki kuzu, kolay gelsinnn... molalarda beklerizyavaş yavaş yapıyorum canım kaplumbağa misali...
ben yaptım canım 32 de aldım şimdi 37 ye kadar çalışıcam gün dediğin çabuk geçio çok şükür, ortam klimalıysa gün fena geçmiyo tüm gün oturmak biraz rahatsızlık veriyo ama yapçak bişi yok, evde olsam daha çok sıkılırdım ben çünkü kuruntulu bi insanım evde kurar kurar dururdum, özel sektördemisin? ben öyleyim ve raporumu özel hastaneden aldım ve ik ya verdim başka hiçbişey yapmadım onlar yapıolar gerisini. birde 37 de kapama raporu alıcam onu vericem yine bişi yapmıcam
gerekirse kullanacağım canım, biz hepimiz emzikle büyüdük çok şükür bi sıkıntı çekmemiş annem hem emmişiz hemde emzik kullanmışız, o nedenle çok kuralcı olmak yerine akışına bırakacağım ben kendi adıma
slm canım çok geçmiş olsun evine gelmen daha iyi en azından hijyenik ve kayınvalidenin de yardımı var boşver çok iyi yapmışın, düzelcene daha kötü olursun hastanedehayırlı haberlerle gelirsin inşallah bugün kontrolünden
benden bi tane dahamrb kızlar bendede bı karın agrısı ıshal almış başını gıdıyı sabah zor atıyorum kendımı lavaboya
ben öyle bilmiyorum yenimi 6 ay oldu öyleyse daha iyi benim biraz izdivaya çekilmem lazım çocuklarıma eşime ve kendime zaman ayırmak istiyorum inşallah çocuklar akıllı olurda rahat huzurlu bir kış geçiririz.
benden bi tane dahabenim ekstradan midemde bulanıyo, leblebi yiye yiye bi hal oldum ama işe yaradı sanırım bugün tık yok daha
aynen cnm benimde sabahları çok oluyo. genelde mide yanması çekeceğim zamanlarda bulantı hissim olurdu ama şuanki biraz daha fazla. ben bi de hafiften soğuk aldım sanırım. 1 haftadır boğazımda acıyo yutkunurken. hayırlısıyla şu doğumu bi atlatsaydık en azından ilaç felan bişeyler kullanırdım rahatca..cnm mıde bulantısı bendede var 20 gun oluyo tekrardan başlaması özellıkle sabah uyandıgımda fazla oluyo
aynen cnm benimde sabahları çok oluyo. genelde mide yanması çekeceğim zamanlarda bulantı hissim olurdu ama şuanki biraz daha fazla. ben bi de hafiften soğuk aldım sanırım. 1 haftadır boğazımda acıyo yutkunurken. hayırlısıyla şu doğumu bi atlatsaydık en azından ilaç felan bişeyler kullanırdım rahatca..
hoşgeldin, istanbulda olmadığımdan bi bilgim yok ama 21. haftada olduğunu görünce bende kendi yaşadıklarımı anımsadım. 0 sırada ankarada doktor aramakla meşguldüm :) şimdi doğurcak kadar olduk, vakit geçmiyo derken nerelere gelmişiz gerçekten :) Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?