evet cnm sende haklısın. ücretsiz kullanacakmısın ücretli bitince ? Ben şimdi sadece pazartesi doğum iznine ayrılacagımı söyledim müdüre. Sonrasında ücretsiz kullanıcam ama onu doğum iznim bitince söylüycem. Zaten bana o izni vermeme gibi bi hakları yok demi
teşekkürler canım sanada :) klima bu sıcakta çok güzel ama bu kez de onun sonuçlarıyla uğraşıyoruz.. insan ne yapacağını şaşırıyo valla..geçmiş olsun ara ara benımde bogazım doluyo malum klıma yapıyo
hoşgeldin, istanbulda olmadığımdan bi bilgim yok ama 21. haftada olduğunu görünce bende kendi yaşadıklarımı anımsadım. 0 sırada ankarada doktor aramakla meşguldüm :) şimdi doğurcak kadar olduk, vakit geçmiyo derken nerelere gelmişiz gerçekten :) Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah..
Allahım allahım şu topiğe bak hepsi doğuma gün sayıyor...içim bi hoş oldu...kızlar İstanbul Anadolu yakasında hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz....?
Cnm bn KARTAL umut hastanesi Dr Fatih beye gidiyorum memnunum
ooo maşallah Allah bağışlasın cnm, sağ salim doğmuş ya önemli olan o :)inşallah canım...geçmiyor günler ama 2. kızım olunca yinede biraz sakinim ilkinde 38. haftada her hafta doktora gittim.bizim sıpa 42 haftalık dünyaya geldi...oda hastaneye yattım gelmiyor diye..suni sancıyla doğurttular....
a.s ezinem şükür idare ediyoruz cnm siz nasılsınız bakalım :)selamlar kızlar herkes nasıllar bakalım bebişler ???
biz bugün iyiyiz bu hafta odamız gelecek odayı bugün boşlatıcaz tamamen yarın randevumuz var ve teyzemiz gelecek yıkamalar ütülemeler bu hafta dolu dolu geçecek inşallah sonrasında beni odadan çıkaramazsınız galiba
pazar gecesi bizimde kavgamız vardı, söylediklerine yaptıklarına dikkat etmedi sonrada pişman oldu. şimdilik iyiyiz bakalım :)) kıyafet konusunda aynı senin durumundaydım sezinim, şimdi kot desenli beli ince lastikli taytlar var onlardan aldım, üzerinede bikaç uzun tişört veya gömlek tamamdır :) kurtarıcım oldular :) onun dısında da hamiş pantolonlarıyla idare ediyorum, çok zor beqenen biri olmakta kötü ama napim işte..bende bugun bır uyuzluk varkı şim bana daha cok zaman ayırmaya başladı cumadan berı konuşma işe yaradı sabah sahıle ahvaltıya gıdıcektık ordn da benı çarsıya bırakıcaktı prde halı bakıcaktım ama onu gıydım olmadı bunu gıydım olmadı hiç biri yakışmadı kendımı çok çirkin ve kotu hissettım gelmıcem been dedım yattım oda 11.30 da macı vardı o gıttı bnde evdeyım canım hıc bsey yapmak ıstemıyorr hiç bır kıyaft yakışmıyor
mrb cnm, bildiğim kadarıyla 37.ve38. haftalardan sonra normal doğum bekleniyo zaten, normal doğan bebişlerde sorun olmuyosa sezeryanda da olmayacağını düşünüyorum. ki zaten kızlarda beklenen doğum tarihinden 15 gün kadar öncesinde sezeryan oluyolar.günaydın ekim hamişleri şimdi sizebişey soracam bana yardım edin lütfen
ben sezeryan olacam 40 haftayı doldurduğum tarih ekim 26 fakat 39 haftada alalım dedi doktor oda bayrama denk gelio olmuyo kalıyo tek tarih ekim 12yada 13 yani 13 gün önce flan alınmış oluyo 40 haftasından 37+4 oluyo 38. hafta yani bir zararı olurmu sizce kızlar
bende bugun bır uyuzluk varkı şim bana daha cok zaman ayırmaya başladı cumadan berı konuşma işe yaradı sabah sahıle ahvaltıya gıdıcektık ordn da benı çarsıya bırakıcaktı prde halı bakıcaktım ama onu gıydım olmadı bunu gıydım olmadı hiç biri yakışmadı kendımı çok çirkin ve kotu hissettım gelmıcem been dedım yattım oda 11.30 da macı vardı o gıttı bnde evdeyım canım hıc bsey yapmak ıstemıyorr hiç bır kıyaft yakışmıyor
Kızlar bişi sorcam bu haftalarda popodan kan gelebiiyormuş basur oluştuğu için başına gelen varmı ?
günaydın ekim hamişleri şimdi sizebişey soracam bana yardım edin lütfen
ben sezeryan olacam 40 haftayı doldurduğum tarih ekim 26 fakat 39 haftada alalım dedi doktor oda bayrama denk gelio olmuyo kalıyo tek tarih ekim 12yada 13 yani 13 gün önce flan alınmış oluyo 40 haftasından 37+4 oluyo 38. hafta yani bir zararı olurmu sizce kızlar
Kızlar bişi sorcam bu haftalarda popodan kan gelebiiyormuş basur oluştuğu için başına gelen varmı ?
benim doğum günü 21 ekim normalde ama bayramda hiçbiryerde ekip bulamam dedi hastaneme de sordum bayramda anestezi uzmanları da dahil kimse olmaz nöbetçiler olur dedi..ki benim doğum hastanem memorial..doktorum bayram girmeden almam lazım dedi..normalse suni sancı vercek sezeryansa zaten gerek yok..bana verilen tarih te 7 ekim...ben de 38+3 oluyorum o tarihte bebek de gelişimi tamamlamış oluyor sıkıntı yapma rahat ol..
inşallah canım ya yarın ogluşumu görcem özledim bi ay oldu bakalım bi. odamızda gelseydi yarın son alışverişimizide bitircez inşallahooo maşallah Allah bağışlasın cnm, sağ salim doğmuş ya önemli olan o :)
a.s ezinem şükür idare ediyoruz cnm siz nasılsınız bakalım :)
benimde bu hafta onlarla geçicek, büyük ihtimalle yarın ya da yarından sonra bende yıkama ütüleme faslına geçicem, ayy o bile güsel yaa :) yarınki kontrolünden de hayırlı güsel haberlerle gel inşallah :)
pazar gecesi bizimde kavgamız vardı, söylediklerine yaptıklarına dikkat etmedi sonrada pişman oldu. şimdilik iyiyiz bakalım :)) kıyafet konusunda aynı senin durumundaydım sezinim, şimdi kot desenli beli ince lastikli taytlar var onlardan aldım, üzerinede bikaç uzun tişört veya gömlek tamamdır :) kurtarıcım oldular :) onun dısında da hamiş pantolonlarıyla idare ediyorum, çok zor beqenen biri olmakta kötü ama napim işte..
ben daha okuyamıyorum canım agla agla i hal alıyorum sonrada korku basıoben bi kaçamak yapıp doğum hikayelerine doğru yol alıyım, bakim kim ne yapmış, sonrada muhtemelen oturur ağlarım
Sallayalim ooohhhhhhh ohhhh
Kuzummm bende seni özledimvallaha can sikintisindan kendimi temizlige bide ütüye verdim..zaman sanki gecmiyo gibi bu aralar sezinimm napcami sasirdim.iyce agirlastim geceleri büyük bir eziyet gündüzleride oturamiyorum dogru düzgün bakalim su dogum ani bi gelseydi hayirlica.sen ne yaptin misafirlerin geldimi canikom takilin 3 hamis ne güzel
Nice yillara tatlim rabbim mutlulugunu daim etsin insaallah
cok güzeller canimcim masaallah beceriklisin baya keske bendede o yetenek olsa ama nerdeeee rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin diger resimleride gördüm hepsi cok güzeller
hoşgeldin canım, aynen devam, biraz iş biraz laklakhamileyken mi vermişti doktorun, öyleyse iç tabiki zararı olmaz ama hamileyken vermediyse doktoruna sor canım, ilaç sonuçta zararı dokunmasın bebişe
vala çok iyi yapmışın, madem elinden geliyo hazır ne alcan, bin kat daha güzel olmuş hemde el emeği, bayıldım maaşallah Allah nazardan saklasın
ellerine sağlık canım hamarat kadının hali başka oluyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?