ay içim rahatladı sağol cnm 3 hafta sonra verecek tamgünü doktorama bakalım hemen hemen ikimizde 14 gün önce alacaz bebişlerimizi kucağımıza
canım benım fızık pek tayt kurtarmıyor malesef 4. ayıma kadar gıydımde sonra popo gobek deerkenn ııooo maşallah Allah bağışlasın cnm, sağ salim doğmuş ya önemli olan o :)
a.s ezinem şükür idare ediyoruz cnm siz nasılsınız bakalım :)
benimde bu hafta onlarla geçicek, büyük ihtimalle yarın ya da yarından sonra bende yıkama ütüleme faslına geçicem, ayy o bile güsel yaa :) yarınki kontrolünden de hayırlı güsel haberlerle gel inşallah :)
pazar gecesi bizimde kavgamız vardı, söylediklerine yaptıklarına dikkat etmedi sonrada pişman oldu. şimdilik iyiyiz bakalım :)) kıyafet konusunda aynı senin durumundaydım sezinim, şimdi kot desenli beli ince lastikli taytlar var onlardan aldım, üzerinede bikaç uzun tişört veya gömlek tamamdır :) kurtarıcım oldular :) onun dısında da hamiş pantolonlarıyla idare ediyorum, çok zor beqenen biri olmakta kötü ama napim işte..
biz hergün o yakışmayan kıyafetlerle işe geliyoruz sezoşcumm senin canın nazlanmak istemiş sanırımbak ne güzel gezicekmişiniz eşinle
ona gore kıyafet almışsındır canım benım hiç hamıle pantolonum falan yok bu zamana kardar sortlarla elbıselerle eşomalarla ıdare ettım ama artık yakışıyo onlarda garip duruyorlar kaşlarım desen onlarda cıkmış kendımı aynada beğenmedım yoksa kıyafetlerı begebmedıgım ıçın değil ben hmaıle t sörtude almadım hiç bır beden t sörtler almıştım severek ve guzelde benım sorun bana yakışmıyolar artık
ayy ne güselll bi heyecan yaa, benim ayın 10unda kontrolümmm daha yaainşallah canım ya yarın ogluşumu görcem özledim bi ay oldu bakalım bi. odamızda gelseydi yarın son alışverişimizide bitircez inşallah
ben daha okuyamıyorum canım agla agla i hal alıyorum sonrada korku basıo
bende 7 kilo aldım toplamda ama tayt kurtarıyo halen şükür. yoksa deliriyorum. bnmde dezavantajım küçük yerde olmam. bazen durum tayt giymeye elverişli olmuyo. eşofman ya da hamiş kotu giyiyorum ama kotta sıcakta mahvediyo ya. bunlar birazcıkta geçmiş günlerin stresinden kaynaklanıyo kuzum, azıcık sakinleş, bi duşa felan gir, kendini nasıl rahat istiyosan onu yap. sonrası gelir zaten :)canım benım fızık pek tayt kurtarmıyor malesef 4. ayıma kadar gıydımde sonra popo gobek deerkenn ıısen çok kılo almamışsın yakısıyo ince hamlilelere benım hamıle pantolonum yok eşim aldırmadı şortlarım falan var onlarda gobek buyuyunce bı garip durdular onun dşında eşofman gıyıyorum ama daha spor ayakkabılarımda olmuyooo ayakkabı almam lazım oyuzden çıkamadım iştee çirkin oldum
afiyet olsun tatlım hoşgeldiniz :)yemeğimizi yedik geldikkkköğlen eve gidince bir daha işe gelmek çok zor geliyo pöfff
geçmiş olsun canım nasıl atlattın peki ilaçlamı? bende kabız olmamak için kayısı ve incir tüketiyorum nolur nolmaz diye çünkü bağırsaklar daha bi yavaş çalışıyo artıkgeçen haftalarda basur problemim vardı çok şükür geçti kanamam olmadı ama canım çok yandı eğer ileri derecede ise ve tuvalette fazla kalıp zorlanma olursa kanama olabiliyor
ohh bizde öleeeyemeğimizi yedik geldikkkköğlen eve gidince bir daha işe gelmek çok zor geliyo pöfff
ona gore kıyafet almışsındır canım benım hiç hamıle pantolonum falan yok bu zamana kardar sortlarla elbıselerle eşomalarla ıdare ettım ama artık yakışıyo onlarda garip duruyorlar kaşlarım desen onlarda cıkmış kendımı aynada beğenmedım yoksa kıyafetlerı begebmedıgım ıçın değil ben hmaıle t sörtude almadım hiç bır beden t sörtler almıştım severek ve guzelde benım sorun bana yakışmıyolar artık
EVET cnm dilekçe vermem gerekiyomuş. hele bi minnaklar doğsun ücretli izinler bitsinde ücretsizide sonra düşünürüz demi.evet hakkını elinden alamaz bende kullanacağım ama bizde en fazla 6 ay hakkımız var
ücretlin bitince ücretsiz izin kullanmak istiyorum diye dilekçe vereceksin kurumuna yani en azından bizim kurumda öyle oluyorrr
cnmmm inan bende top gibi bişi oldum gıyebıldıgım kıyafetler bikaç taneyle sınırlı her hafta yıkayp aynı seyleri giyiyorum yeni birşeyde almıyorum şunun şurasında ne kaldı.keşke gitseymişssin dışarı havan değişirdi. evde dura dura daha çok psikolojisi bozulur insanın.bende bugun bır uyuzluk varkı şim bana daha cok zaman ayırmaya başladı cumadan berı konuşma işe yaradı sabah sahıle ahvaltıya gıdıcektık ordn da benı çarsıya bırakıcaktı prde halı bakıcaktım ama onu gıydım olmadı bunu gıydım olmadı hiç biri yakışmadı kendımı çok çirkin ve kotu hissettım gelmıcem been dedım yattım oda 11.30 da macı vardı o gıttı bnde evdeyım canım hıc bsey yapmak ıstemıyorr hiç bır kıyaft yakışmıyor
ohhh mis gibi oldumu heryerrrBiz geldik oğluşumla beraber..temizliğimiz bitti şükürler olsun ama acıktık ne yesek ne yesek diye düşünüyoruz...
elinize sağlık karpuz peynir ye kız ohhhBiz geldik oğluşumla beraber..temizliğimiz bitti şükürler olsun ama acıktık ne yesek ne yesek diye düşünüyoruz...
hoşgeldinizzz kuzucuklarBiz geldik oğluşumla beraber..temizliğimiz bitti şükürler olsun ama acıktık ne yesek ne yesek diye düşünüyoruz...
ohhh mis gibi oldumu heryerrryemek yokmu kuzu evde yoksa bi yumurta kır ye
evet cnm eve gidiyoruz eşimle. sizin işyerinde yemek çıkıyodu demi bizde öle bişi yok hergünde dısardan yenmıyo mıdem kaldırmıyo hemde bütçe dayanmaz ona. eve gıdıncede gerı cıkasım gelmıyo anam
ohh bizde öleeeher gün dışarda yemek yemiş gibi oluosun yani sen, ben olsam bende zorlanırdım, bazen haftada 2 kez yapıyoz onu arkadaşlarla dışarda yioz ama sora gelmek çok geliyo işe yahuuu
geçmiş olsun canım nasıl atlattın peki ilaçlamı? bende kabız olmamak için kayısı ve incir tüketiyorum nolur nolmaz diye çünkü bağırsaklar daha bi yavaş çalışıyo artık
ilk zamanlar direndim canım ilaç kullanmıcam diye ama sonra merhem kullandım zaten ilk 3 aydan sonra zararı yok kullanılabiliyormuş geçti çok şükür kabızlık problemi bende var hep kavun incir yiyorum ve aynı saatte tuvalete gitmeye dikkat ediyorum düzeni bozarsam kötü oluyo
kız bende bu zamana kadar elbıse sort parmak arası terlıkle ıdare ettım trabzonda hava bıraz kapalı bugun ee sabahta daha serındı gıyemedım onlarıı esofman gyecektım buyuk gelen spor ayakkabımı en son gıydıgımde yuruyemedım ayaklarım buyumüş ayakkabı almam lazım sinir oldum ınan sabah eşimde 11.30 a kadar benımle olacaktı onu gıy cık<r bunu gıy cıkarr sen git hayatım dedım ben gıtmıcem yattım uyuyamadımda 3 gundur evdeyımmm sıkıldımmmm hiç bişey yapasım yok yatagımı bıle tplamadım camı actım salonun perdelerını acmadım tembel tembel yatıyommmgeçmiş olsun canım nasıl atlattın peki ilaçlamı? bende kabız olmamak için kayısı ve incir tüketiyorum nolur nolmaz diye çünkü bağırsaklar daha bi yavaş çalışıyo artık
ohh bizde öleeeher gün dışarda yemek yemiş gibi oluosun yani sen, ben olsam bende zorlanırdım, bazen haftada 2 kez yapıyoz onu arkadaşlarla dışarda yioz ama sora gelmek çok geliyo işe yahuuu
ah kıyamam yaa, ben bayramda öle oldum, mağazaları gezdim girdim çıktım moral bozukluğu yaşadım ama sora attım kendimi kuaföre kaşlarımı aldırdım saçlarıma fön çektirdim kendime geldim, hamişiz kız biz normal bunnların hepsi sen sadece kendini nası rahat hissediyosan öle yap, duş al süslen kendine gel, penyeden etek alsana kendine, benim bi kaç tane var o kadar kurtarıcı oldularki bana hamişlikte üstüne bi gömlek yada t-shirt hop atıyom kendimi dışarı, etek penye olunca rahatsızda etmiyo tavsiye ederim canım
hoşgeldinizzz kuzucuklarbisde yavaştan acıkıyoruz ama sıcaktan ne yiceğimizi bilmiyoruz
evet canım her taraf mis gibi oldu...accık dinleneyim ütüm var bir kaç parça kocişe yıkmayayım bu haftada ütü işini...ki yarın minnakımın kıyafetlerini ütüleyeceğiz kocişle...yemek yok yumurta yiyemem kuzu sabah yedim...alerji yapıyo bende yumurta..buna rağmen sabah minnakım için yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?