2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay içim rahatladı sağol cnm 3 hafta sonra verecek tamgünü doktorama bakalım hemen hemen ikimizde 14 gün önce alacaz bebişlerimizi kucağımıza

rica ederim canım..benim gün belli ama umarım erken gelmez..43 gün filan var galiba..az kaldı..ama ben kasılmalardan dolayı yatıyorum umarım erken gelmez (( sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah..eltim de normal doğurdu 25 gün erken geldi sıkıntı yapma yani..gayet normal bir tarih..

canım benım fızık pek tayt kurtarmıyor malesef 4. ayıma kadar gıydımde sonra popo gobek deerkenn ıı sen çok kılo almamışsın yakısıyo ince hamlilelere benım hamıle pantolonum yok eşim aldırmadı şortlarım falan var onlarda gobek buyuyunce bı garip durdular onun dşında eşofman gıyıyorum ama daha spor ayakkabılarımda olmuyooo ayakkabı almam lazım oyuzden çıkamadım iştee çirkin oldum

biz hergün o yakışmayan kıyafetlerle işe geliyoruz sezoşcumm senin canın nazlanmak istemiş sanırım bak ne güzel gezicekmişiniz eşinle

ona gore kıyafet almışsındır canım benım hiç hamıle pantolonum falan yok bu zamana kardar sortlarla elbıselerle eşomalarla ıdare ettım ama artık yakışıyo onlarda garip duruyorlar kaşlarım desen onlarda cıkmış kendımı aynada beğenmedım yoksa kıyafetlerı begebmedıgım ıçın değil ben hmaıle t sörtude almadım hiç bır beden t sörtler almıştım severek ve guzelde benım sorun bana yakışmıyolar artık

çok az kaldı canım biraz daha idare edicez yeni bişeyler almaya gerek yok bu saatten sonraa idare edicez elimizdekilerle bence bi kuaföre git bakım yaptır kendine kaş bıyık biraz kendine gelirsin

ayy ne güselll bi heyecan yaa, benim ayın 10unda kontrolümmm daha yaa odanızda gelir herşeyinizde yerleşir canım sen kendine dikkat et yeterli. ben yerleştim sonunda şimdi yıkama ve ütü kaldı. sonra çantamı hazırlıcam inşallah. ben geçende 3 tane okudum ama sonrasında da psikoloji çöktü bi garip oldum, bi söz yazmışlar ya takılıp kaldım. hala aklıma geldikçe gözlerimden akıyo yaşlar

bende 7 kilo aldım toplamda ama tayt kurtarıyo halen şükür. yoksa deliriyorum. bnmde dezavantajım küçük yerde olmam. bazen durum tayt giymeye elverişli olmuyo. eşofman ya da hamiş kotu giyiyorum ama kotta sıcakta mahvediyo ya. bunlar birazcıkta geçmiş günlerin stresinden kaynaklanıyo kuzum, azıcık sakinleş, bi duşa felan gir, kendini nasıl rahat istiyosan onu yap. sonrası gelir zaten :)
yemeğimizi yedik geldikkkk öğlen eve gidince bir daha işe gelmek çok zor geliyo pöfff
afiyet olsun tatlım hoşgeldiniz :)

Biz geldik oğluşumla beraber..temizliğimiz bitti şükürler olsun ama acıktık ne yesek ne yesek diye düşünüyoruz...

geçen haftalarda basur problemim vardı çok şükür geçti kanamam olmadı ama canım çok yandı eğer ileri derecede ise ve tuvalette fazla kalıp zorlanma olursa kanama olabiliyor
geçmiş olsun canım nasıl atlattın peki ilaçlamı? bende kabız olmamak için kayısı ve incir tüketiyorum nolur nolmaz diye çünkü bağırsaklar daha bi yavaş çalışıyo artık

yemeğimizi yedik geldikkkk öğlen eve gidince bir daha işe gelmek çok zor geliyo pöfff
ohh bizde öleee her gün dışarda yemek yemiş gibi oluosun yani sen, ben olsam bende zorlanırdım, bazen haftada 2 kez yapıyoz onu arkadaşlarla dışarda yioz ama sora gelmek çok geliyo işe yahuuu

ah kıyamam yaa, ben bayramda öle oldum, mağazaları gezdim girdim çıktım moral bozukluğu yaşadım ama sora attım kendimi kuaföre kaşlarımı aldırdım saçlarıma fön çektirdim kendime geldim, hamişiz kız biz normal bunnların hepsi sen sadece kendini nası rahat hissediyosan öle yap, duş al süslen kendine gel, penyeden etek alsana kendine, benim bi kaç tane var o kadar kurtarıcı oldularki bana hamişlikte üstüne bi gömlek yada t-shirt hop atıyom kendimi dışarı, etek penye olunca rahatsızda etmiyo tavsiye ederim canım

evet hakkını elinden alamaz bende kullanacağım ama bizde en fazla 6 ay hakkımız var
ücretlin bitince ücretsiz izin kullanmak istiyorum diye dilekçe vereceksin kurumuna yani en azından bizim kurumda öyle oluyorrr
EVET cnm dilekçe vermem gerekiyomuş. hele bi minnaklar doğsun ücretli izinler bitsinde ücretsizide sonra düşünürüz demi.

cnmmm inan bende top gibi bişi oldum gıyebıldıgım kıyafetler bikaç taneyle sınırlı her hafta yıkayp aynı seyleri giyiyorum yeni birşeyde almıyorum şunun şurasında ne kaldı.keşke gitseymişssin dışarı havan değişirdi. evde dura dura daha çok psikolojisi bozulur insanın.

Biz geldik oğluşumla beraber..temizliğimiz bitti şükürler olsun ama acıktık ne yesek ne yesek diye düşünüyoruz...
ohhh mis gibi oldumu heryerrr yemek yokmu kuzu evde yoksa bi yumurta kır ye

ohhh mis gibi oldumu heryerrr yemek yokmu kuzu evde yoksa bi yumurta kır ye

evet canım her taraf mis gibi oldu...accık dinleneyim ütüm var bir kaç parça kocişe yıkmayayım bu haftada ütü işini...ki yarın minnakımın kıyafetlerini ütüleyeceğiz kocişle...yemek yok yumurta yiyemem kuzu sabah yedim...alerji yapıyo bende yumurta..buna rağmen sabah minnakım için yedim..

ohh bizde öleee her gün dışarda yemek yemiş gibi oluosun yani sen, ben olsam bende zorlanırdım, bazen haftada 2 kez yapıyoz onu arkadaşlarla dışarda yioz ama sora gelmek çok geliyo işe yahuuu

evet cnm eve gidiyoruz eşimle. sizin işyerinde yemek çıkıyodu demi bizde öle bişi yok hergünde dısardan yenmıyo mıdem kaldırmıyo hemde bütçe dayanmaz ona. eve gıdıncede gerı cıkasım gelmıyo anam hele bugun tuvalettende cıkamadım bende incir kayısı yesem iyi olcak sanırım. :26:

kız bende bu zamana kadar elbıse sort parmak arası terlıkle ıdare ettım trabzonda hava bıraz kapalı bugun ee sabahta daha serındı gıyemedım onlarıı esofman gyecektım buyuk gelen spor ayakkabımı en son gıydıgımde yuruyemedım ayaklarım buyumüş ayakkabı almam lazım sinir oldum ınan sabah eşimde 11.30 a kadar benımle olacaktı onu gıy cık<r bunu gıy cıkarr sen git hayatım dedım ben gıtmıcem yattım uyuyamadımda 3 gundur evdeyımmm sıkıldımmmm hiç bişey yapasım yok yatagımı bıle tplamadım camı actım salonun perdelerını acmadım tembel tembel yatıyommm

canım benım neden hamiş kıyafeti almadın anlamadım ki:26:çok uygun fiyata cok sık syler var ben 5 tane badı aldım 3 ü espirili 2 si düz bi tane pantolobn aldım H&M diye bi mağza var dar paça arkadan fermuarlı falan kot da değil güzel bi kumas ütü falan istemiyo 2 tane de askılı elbise aldım internetten 10 liraya tanesi üzerine bolero giyiyorum cok sık iş için de ii bu zamana kadar getirdi beni valla hem de uygun bütçelerle H&M,LCW,DEFACTO güzel seyler oluyo valla bi de eskı taytlarımın içine girebiliyorum Allah tan göbek altı üzerine de normalde giydiğim salaş kıyafetlerim vardı bi daha nezaman hamile kalcan kı kendini nasıl ii hissediyosan öle giy cık bı kuaföre saclarına fön cektir bakım yaptır psikolojin direk düzelir bence tabi yine sen bilirsin hamişliğin verdiği güzellik hepimizde var tatlımmmmm hepimiz çoooooooooooooooook güzelizzzzzzz:81::92:

ben dün akşamdan bugünün yemegını yapmıştım iyi oluyo valla çalışınca. evdesin bi makarna yapıver ben domatesli makarna yemeyi özledim yaa hamişken iki kere yedim ikiside dokundu.niye acep:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…