2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
elinize sağlık karpuz peynir ye kız ohhh

karpuz benim mideme iyi gelmiyo kuzu...o yüzden hamile kaldım kalalı pek fazla tüketemedim..bir ara iyi yedim nasıl reflü şikayetlerim başladıysa öylece bıraktım karpuzu...korkumdan eve karpuz bile aldırmıyorum şimdi..

ay cok beğendım canım markası ne ne kadara nerden aldın bizi aydınlatır mısın

saol canım eminönnde bi magazadan altım 130 dedi 100 verdim
nette de var ama AVVIO A-1009 modelin adı nettede var biçok sitede canım...çok harika boyutu ve kulanışlılığı mini bavul gibi

ben dün akşamdan bugünün yemegını yapmıştım iyi oluyo valla çalışınca. evdesin bi makarna yapıver ben domatesli makarna yemeyi özledim yaa hamişken iki kere yedim ikiside dokundu.niye acep:26:

makarnaya fazla tüketmek istemiyorum yavru hele bakim ben dolabın kapağını açayım yapacak bişi buluurm elbet...

6. ayımda kocişle lcw ye gıttık artık kıyafetlerım olmuyoduu hamıle pantolonu bakayım dedımm bı tane baktım bu ne dedı hayatım dedımkı hamıle pantolonu bunu gıyecegıne evden dışarı cıkam daha ıyı dedı ne bu böle dedı grip geldı ona kocaman karın ustunde lastık varya sonra large eşofmal falan aldık ustune eskıden small gıyerdım m bedn t sortler aldık lbıseler amıştım salaş bu zamana kadar ıdare ettılrde şimdiden sonraa edemıckler sankı

ben bı duşa gıreyım kızlar uyuşuklugum gecsın sonra yatagımı toplıyayım su perdelerı acayım kızım kusmesın bana 1 makıne onun kıyafetlerını ykayayım belkı kendıme gelırım sonrası üç nokta .... bilmıyomkı

ayy vallaa oturtmuyo bu oğlan beni yaaaa hoplata hoplata mahvetti karnımı accık kalkıp yürüyüm sıkıldı galiba
oyy yerim ben onuuuuuu
bizede biraz önce komsular geldi, bi rahat oturamadım yerimde yaa, onlarında hoşuna gidiyo izlemek karnım dalgalanıp duruyo

kızlar biz bi duşa girelim oğluşumla, sonrada yiyecek bişeyler bakalım. iyice çöktü sıcak yine

çıkıyo canım bizde yemek, şımarıklıktan arada dışarı kaçıoz işte, ondada gerçi bi sürü kuralım var, havadar olcak, serin olcak, arkadaşlar yer seçerken kılı kırk yarıyolar benim için ye canım ye birebir hemen toparlıyo hatta bu son aylarda bu şikayetler çok olurmuş bence tuvalete düzenli gitsende eksik etme kayısı ve inciri günlük yemeklerinden daha iyi kabızlık ihtimalini sıfıra indirmiş olursun ben öyle yapıyom gün içinde

hımmmmm yazında karpuz yenmezmi yaa üzüldüm şincik sana ben, olsun napalım reflü geçince yersin

senin sinirler bozulmuş sankimmmm

evet yazın karpuz yeme de dur bakalım...ne edelim teyzesi sırf şu sıpa için dayanıyoruz...doğsun yeriz bol bol..ilacımızı alırız herhalde o zaman...

zizagın sinirler bozulmuştu accık toplaıdık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…