merhaba hamişler
hafta sonu çantamızıda hallettik
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ararsiz-kaldigi-cicisler-78.html#post31681676
en zoru buymuş o kadar fazla çeşit varki
elinize sağlık karpuz peynir ye kız ohhh
Biz geldik oğluşumla beraber..temizliğimiz bitti şükürler olsun ama acıktık ne yesek ne yesek diye düşünüyoruz...
ay cok beğendım canım markası ne ne kadara nerden aldın bizi aydınlatır mısın
ben dün akşamdan bugünün yemegını yapmıştım iyi oluyo valla çalışınca. evdesin bi makarna yapıverben domatesli makarna yemeyi özledim yaa hamişken iki kere yedim ikiside dokundu.niye acep:26:
hoşgeldin kuzu
6. ayımda kocişle lcw ye gıttık artık kıyafetlerım olmuyoduu hamıle pantolonu bakayım dedımm bı tane baktım bu ne dedı hayatım dedımkı hamıle pantolonu bunu gıyecegıne evden dışarı cıkam daha ıyı dedı ne bu böle dedı grip geldı ona kocaman karın ustunde lastık varya sonra large eşofmal falan aldık ustune eskıden small gıyerdım m bedn t sortler aldık lbıseler amıştım salaş bu zamana kadar ıdare ettılrde şimdiden sonraa edemıckler sankıcanım benım neden hamiş kıyafeti almadın anlamadım ki:26:çok uygun fiyata cok sık syler var ben 5 tane badı aldım 3 ü espirili 2 si düz bi tane pantolobn aldım H&M diye bi mağza var dar paça arkadan fermuarlı falan kot da değil güzel bi kumas ütü falan istemiyo 2 tane de askılı elbise aldım internetten 10 liraya tanesi üzerine bolero giyiyorum cok sık iş için de ii bu zamana kadar getirdi beni valla hem de uygun bütçelerle H&M,LCW,DEFACTO güzel seyler oluyo valla bi de eskı taytlarımın içine girebiliyorum Allah tan göbek altı üzerine de normalde giydiğim salaş kıyafetlerim vardı bi daha nezaman hamile kalcan kı kendini nasıl ii hissediyosan öle giy cık bı kuaföre saclarına fön cektir bakım yaptır psikolojin direk düzelir bence tabi yine sen bilirsinhamişliğin verdiği güzellik hepimizde var tatlımmmmm hepimiz çoooooooooooooooook güzelizzzzzzz :81::92:
oyy yerim ben onuuuuuuayy vallaa oturtmuyo bu oğlan beni yaaaa hoplata hoplata mahvetti karnımıaccık kalkıp yürüyüm sıkıldı galiba
hoşbulduk kuzu..niye gülüyon kız...gerginliğin geçmiş bakıyorum gülüyosun ya...
çıkıyo canım bizde yemek, şımarıklıktan arada dışarı kaçıoz işte, ondada gerçi bi sürü kuralım var, havadar olcak, serin olcak, arkadaşlar yer seçerken kılı kırk yarıyolar benim içinevet cnm eve gidiyoruz eşimle. sizin işyerinde yemek çıkıyodu demi bizde öle bişi yok hergünde dısardan yenmıyo mıdem kaldırmıyo hemde bütçe dayanmaz ona. eve gıdıncede gerı cıkasım gelmıyo anamhele bugun tuvalettende cıkamadım bende incir kayısı yesem iyi olcak sanırım. :26:
geçmiş olsun canım nasıl atlattın peki ilaçlamı? bende kabız olmamak için kayısı ve incir tüketiyorum nolur nolmaz diye çünkü bağırsaklar daha bi yavaş çalışıyo artık
ilk zamanlar direndim canım ilaç kullanmıcam diye ama sonra merhem kullandım zaten ilk 3 aydan sonra zararı yok kullanılabiliyormuş geçti çok şükür kabızlık problemi bende var hep kavun incir yiyorum ve aynı saatte tuvalete gitmeye dikkat ediyorum düzeni bozarsam kötü oluyo
ay ne direncen boşver iyiki kullanmışın kremi çekilirmi o sıkıntı, madem geçmiş artık boşver takıl kavun incir, karpuz, kuru kayısı, üzüm, armut bol bolbide evet aynı saatte wcye gitmek çok önemli, yoksa hem şaşıo hemde insan kabız oluyo bida zor çözülüyo vala
ah kıyamam yaa senin bugün hiçbişi yapasın yok, neyse bugünde böle olsun bakalım, insanın bazen böle bi hali olabiliyorkız bende bu zamana kadar elbıse sort parmak arası terlıkle ıdare ettım trabzonda hava bıraz kapalı bugun ee sabahta daha serındı gıyemedım onlarıı esofman gyecektım buyuk gelen spor ayakkabımı en son gıydıgımde yuruyemedım ayaklarım buyumüş ayakkabı almam lazım sinir oldum ınan sabah eşimde 11.30 a kadar benımle olacaktı onu gıy cık<r bunu gıy cıkarr sen git hayatım dedım ben gıtmıcem yattım uyuyamadımda 3 gundur evdeyımmm sıkıldımmmm hiç bişey yapasım yok yatagımı bıle tplamadım camı actım salonun perdelerını acmadım tembel tembel yatıyommm
hımmmmm yazında karpuz yenmezmi yaa üzüldüm şincik sana ben, olsun napalım reflü geçince yersinkarpuz benim mideme iyi gelmiyo kuzu...o yüzden hamile kaldım kalalı pek fazla tüketemedim..bir ara iyi yedim nasıl reflü şikayetlerim başladıysa öylece bıraktım karpuzu...korkumdan eve karpuz bile aldırmıyorum şimdi..
ne bilim gerginlikten gülüyom heraldeee
senin sinirler bozulmuş sankimmmm
ne bilim gerginlikten gülüyom heraldeee
hımmmmm yazında karpuz yenmezmi yaa üzüldüm şincik sana ben, olsun napalım reflü geçince yersin
senin sinirler bozulmuş sankimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?