2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

geldikkk oda boşaldı az biraz işi var kızlar size bişe sorcam sizinde alt taraftan igne batırırarmış gibi oluyomu ara ara bende oluyo üstünde durmuorum ama bugün iş yapmamdanmıdır bilemedim çok oluyo

adılem nerdesın kız senn daha az kaldı şekerimmm cantanı hazırladı mı

bugün buranında pek keyfı yok galıba hiç sayfa ılerlememiş
evet herkes bi yerlere gitti galiba bende çok sıkıldım 5 olsada ve gıtsek

çalışıyorum ama bugün iş hiç yoğun değil bişeylerle uğraşmayınca da zaman geçmiyo yaaaa
bizimde öyle yoğun degıl işler sıkıldımmm patladımmm gün sayıyorum iki günüm kaldı pazartesi çalışamaz raporu alıp teslim edicem evdeyım sonraa

geldikkk oda boşaldı az biraz işi var kızlar size bişe sorcam sizinde alt taraftan igne batırırarmış gibi oluyomu ara ara bende oluyo üstünde durmuorum ama bugün iş yapmamdanmıdır bilemedim çok oluyo

aynı ağrı bendede var cnm bi ah çekıyom saniye sürmüyo geçiyo. korkuyomda bu ne dıye:18:

http://www........./prima-bebek-bez...enidoganpaket4adetislakmendil2-adet-P13240334

biraz önce de bi çanta paylaşmıştım ama hiç kimse yorum yapmadı nese kendi kendime paylaşayım
canım sayfalar bende hata verio açılmıo

yarın doktoruma bi soruyum dedigin gibi saniyelik

sorarsan banada bilgi ver cnm merak ettim:26:
tabi canım geldigim gibi yazarım burdan geç gelirim alışverişti falan derken

slm kızlar nasılsınız..
bugün dr gittik kızım 2600 olmuş boyuda 45 cm sizce iyimi:26:dr bişi demedi 34 haftalık çıktım nts de azcık sancım çıktı
korkma doğum sancısı deil dedi hazırlıkmış 2 hafta sonra tekrar gidicez bizden bu kadar

canım o batmalar bende de oluyooo bazen hoplatıyo:26: sormayı unutmuşum
okadar çok şey sorunca

hoşgeldin iyi haberler getirdin ne güzelmaaşallah kızınada tam gaz gidiyor

ay iyi ya bugün baya oldu igne batar gibi stres yapmıştım kendime

onlar sonra bıçağa dönüyormuş canım iğne gibi olanlar çatı genişlemesi alametiymişş ki doğumdan sonra kemik ağrıyormuş aşağıda o da çatının kendini toparlamasıymışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…