çalışıyomusun evdemısın cnm
çıkıyo canım bizde yemek, şımarıklıktan arada dışarı kaçıoz işte, ondada gerçi bi sürü kuralım var, havadar olcak, serin olcak, arkadaşlar yer seçerken kılı kırk yarıyolar benim içinye canım ye birebir hemen toparlıyo hatta bu son aylarda bu şikayetler çok olurmuş bence tuvalete düzenli gitsende eksik etme kayısı ve inciri günlük yemeklerinden daha iyi kabızlık ihtimalini sıfıra indirmiş olursun ben öyle yapıyom gün içinde
ay ne direncen boşver iyiki kullanmışın kremi çekilirmi o sıkıntı, madem geçmiş artık boşver takıl kavun incir, karpuz, kuru kayısı, üzüm, armut bol bolbide evet aynı saatte wcye gitmek çok önemli, yoksa hem şaşıo hemde insan kabız oluyo bida zor çözülüyo vala
ah kıyamam yaa senin bugün hiçbişi yapasın yok, neyse bugünde böle olsun bakalım, insanın bazen böle bi hali olabiliyor
hımmmmm yazında karpuz yenmezmi yaa üzüldüm şincik sana ben, olsun napalım reflü geçince yersin
senin sinirler bozulmuş sankimmmm
canım ya ıhtıyac lıstesını sen mı yayınlamıştın bırdaha koysanda kaydetsek artık bana cantanı hazrla dıyorlar
ev rahat da çok sıcak cullum yaaa elimde yelpazeyle oturuyorum evde klima olsa kimse yanımda oturmaz soğuk diyesiz napıyosunuz analı oğullu
az kaldı azzzz çoğu bitti azı kaldı sonra da buraya yazıcaz uyumadı emmedi pırt yapmadı diyee
sezaryen olup olmucağı ne zaman belli olur ?
evet herkes bi yerlere gitti galiba bende çok sıkıldım 5 olsada ve gıtsekbugün buranında pek keyfı yok galıba hiç sayfa ılerlememiş
bizimde öyle yoğun degıl işler sıkıldımmm patladımmm gün sayıyorum iki günüm kaldı pazartesi çalışamaz raporu alıp teslim edicem evdeyım sonraaçalışıyorum ama bugün iş hiç yoğun değil bişeylerle uğraşmayınca da zaman geçmiyo yaaaa
geldikkk oda boşaldı az biraz işi var kızlar size bişe sorcam sizinde alt taraftan igne batırırarmış gibi oluyomu ara ara bende oluyo üstünde durmuorum ama bugün iş yapmamdanmıdır bilemedim çok oluyo
canım sayfalar bende hata verio açılmıohttp://www........./prima-bebek-bez...enidoganpaket4adetislakmendil2-adet-P13240334
biraz önce de bi çanta paylaşmıştım ama hiç kimse yorum yapmadı nesekendi kendime paylaşayım
evet herkes bi yerlere gitti galiba bende çok sıkıldım 5 olsada ve gıtsek
bizimde öyle yoğun degıl işler sıkıldımmm patladımmm gün sayıyorum iki günüm kaldı pazartesi çalışamaz raporu alıp teslim edicem evdeyım sonraa
aynı ağrı bendede var cnm bi ah çekıyom saniye sürmüyo geçiyo. korkuyomda bu ne dıye:18:
çıkıyo canım bizde yemek, şımarıklıktan arada dışarı kaçıoz işte, ondada gerçi bi sürü kuralım var, havadar olcak, serin olcak, arkadaşlar yer seçerken kılı kırk yarıyolar benim içinye canım ye birebir hemen toparlıyo hatta bu son aylarda bu şikayetler çok olurmuş bence tuvalete düzenli gitsende eksik etme kayısı ve inciri günlük yemeklerinden daha iyi kabızlık ihtimalini sıfıra indirmiş olursun ben öyle yapıyom gün içinde
canım ya ıhtıyac lıstesını sen mı yayınlamıştın bırdaha koysanda kaydetsek artık bana cantanı hazrla dıyorlar
tabiki canım aşağıya kopyaladım çanta için koncakları sen kendine göre şekillendir onu
[TABLE="width: 618"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 824, bgcolor: #ccffff"]ANNE HASTANE İÇİN YANINDA GÖTÜRÜLECEKLER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]GÖĞÜS PEDİ-GÖĞÜS KALKANI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN ÇAMAŞIR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT POMPASI SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME SÜTYENİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HİJYENİK KADIN PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KALIN ÇORAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TERLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]PARFÜM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KAĞIT HAVLU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ISLAK MENDİL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KİRLİ EŞYA TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: #ccffff"]BEBEK HASTANE İÇİN YANINDA GÖTÜRÜLECEKLER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]YELEK, HIRKA, PATİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]AĞIZ BEZLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN BATTANİYE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ANA KUCAĞI ( hastane çıkışında mecbur tutuyolar bizim burda )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜS MALZ.-NAZAR BONCUĞU VE BALONLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK ŞEKERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TEPSİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜRAHİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]BARDAKLAR[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım sayfalar bende hata verio açılmıo
yarın doktoruma bi soruyum dedigin gibi saniyelik
sorarsan banada bilgi ver cnm merak ettim:26:
tabi canım geldigim gibi yazarım burdan geç gelirim alışverişti falan derkensorarsan banada bilgi ver cnm merak ettim:26:
tabiki canım aşağıya kopyaladım çanta için koncakları sen kendine göre şekillendir onu
[TR]
[TD="class: xl24, width: 824, bgcolor: #ccffff"]ANNE HASTANE İÇİN YANINDA GÖTÜRÜLECEKLER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]GÖĞÜS PEDİ-GÖĞÜS KALKANI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN ÇAMAŞIR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT POMPASI SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME SÜTYENİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HİJYENİK KADIN PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KALIN ÇORAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TERLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]PARFÜM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KAĞIT HAVLU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ISLAK MENDİL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KİRLİ EŞYA TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: #ccffff"]BEBEK HASTANE İÇİN YANINDA GÖTÜRÜLECEKLER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]YELEK, HIRKA, PATİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]AĞIZ BEZLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN BATTANİYE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ANA KUCAĞI ( hastane çıkışında mecbur tutuyolar bizim burda )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜS MALZ.-NAZAR BONCUĞU VE BALONLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK ŞEKERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TEPSİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜRAHİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]BARDAKLAR[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım bu liste haricinde bide ihtiyaç listesi vardı alınacaklar listesi bi zahmet onuda eklermisin
ben cumartesi sormuştum kızlar bu ağrıyı normalmiş, lifler mi geriliyomuş ne öle bişiler söledi o nedenle takılmayın çok
tabi canım geldigim gibi yazarım burdan geç gelirim alışverişti falan derken
canım bu liste haricinde bide ihtiyaç listesi vardı alınacaklar listesi bi zahmet onuda eklermisin
tabiki yavru kuş
[TR]
[TD="class: xl27, width: 824, bgcolor: yellow"]ODA İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]UYKU SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YATAK KORUYUCUSU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YASTIK DİKİLECEK ( PERDE KUMAŞINDAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YATAK ( ODAYLA BİRLİKTE VERİLMEZSE EĞER )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BEŞİK YADA PARK YATAK ( YATAK ODASI İÇİN UFAKLARDAN İLK 4 AY İÇİN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BOY AĞACI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: #ff99cc"]DÖNENCE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]HALI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]MOBİLYA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YASTIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]PERDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: #ff99cc"]KAPI SÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]AVİZE, ABAJUR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]AVİZE VE ABAJUR KAPLANACAK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BEBEK DOLABI ASKISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]NEVRESİM TAKIMI 2 ADET DEĞİŞMELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl27, bgcolor: yellow"]BEBEK İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BEBEK TRAVEL SİSTEM ARABA+ANA KUCAĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]2 ADET HASTANE ÇIKIŞ SETİ ( 0-3 AY YADA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ZIBIN ( İLK BAŞLARDA DAHA KOLAYLIK OLABİLİ R )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]DALİN SIVI SABUN VE YUMUŞATICI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BEBEK BEZİ ( ULTRA PRİMA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]UZUN KOLLU BODY 4-5 ADET ( ELDİVENİ OLANLAR TERCİH )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, width: 824, bgcolor: transparent"]UZUN KOLLU TULUM BELKİ GEREK OLMAYABİLİR BODY ALINIRSA ( AYAKLI YADA AYAKSIZ ) YENİ DOĞAN 4-5 ADET, 3-6 AY 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ÇORAP 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ŞAPKA VE ÖNLÜK ( KIŞ BEBEĞİ İÇİN YÜN 2-3 ADET, 1-2 PAMUK )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]PENYE YELEK VE HIRKA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ELDİVEN 6 ADET ( TULUMLAR ELDİVENLİ ALINIRSA GEREK KALMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]MERMERŞAHI AĞIZ BEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BATTANİYE ( PENYE EN AZ 2 ADET, YÜN EN AZ 1 ADET )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BANYO SETİ ( KÜVET, FİLE, SÜNGER, KOVA, MAŞRAPA )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, width: 824, bgcolor: transparent"]ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, PİŞİK KREMİ, BANYO SONRASI LOSYON YADA BEBE YAĞI ( SEBAMED )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, width: 824, bgcolor: transparent"]TERMOMETRE ( ODA İÇİN MUTLAKA GEREKLİ BANYOYA GEREK OLMAYABİLİR, DİRSEK YÖNTEMİ UYGUN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ALT AÇMA ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BAŞLIKLI HAVLU 2 ADET ( YENİDOĞANDA BORNOZ ÖNERİLMİYOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]UNIBABY ISLAK PAMUK MENDİL YENİDOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]FIRÇA VE TARAK SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]TIRNAK BAKIM SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BURUN ASPİRATÖRÜ ( YADA KULAK ÇUBUĞUDA KULLANILABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YAN YATIRMA YASTIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]1 ADET EMZİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BİBERON ( İLK BAŞLARDA EMMEZSE DİYE YEDEKTE BULUNSUN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BİBERON STERİLİZASYON FIRÇASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ATEŞÖLÇER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: yellow"]ANNE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS PEDİ ( MOTHERCARE ) - İLK ZAMANLAR ÇOK GİDİYOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 824, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KALKANI ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]SÜT POMPASI PHILIPS AVENT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]SÜT SALKAMA POŞETİ VS. GİBİ BİR ÜRÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]3 TAKIM GECELİK ( ÖNDEN AÇILIR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EMZİRME SÜTYENİ 2-3 ADET YADA ATLETİ - EKRU YADA SİYAH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KREMİ ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR ) - LANSİNOH HAVUZLU HAN 22,50TL 40ML.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım o batmalar bende de oluyooo bazen hoplatıyo:26: sormayı unutmuşumgeldikkk oda boşaldı az biraz işi var kızlar size bişe sorcam sizinde alt taraftan igne batırırarmış gibi oluyomu ara ara bende oluyo üstünde durmuorum ama bugün iş yapmamdanmıdır bilemedim çok oluyo
yok şekercim senin attığın site açılmıyorr
ben cumartesi sormuştum kızlar bu ağrıyı normalmiş, lifler mi geriliyomuş ne öle bişiler söledi o nedenle takılmayın çok
tabi canım geldigim gibi yazarım burdan geç gelirim alışverişti falan derken
tabiki yavru kuş
[TR]
[TD="class: xl27, width: 824, bgcolor: yellow"]ODA İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]UYKU SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YATAK KORUYUCUSU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YASTIK DİKİLECEK ( PERDE KUMAŞINDAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YATAK ( ODAYLA BİRLİKTE VERİLMEZSE EĞER )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BEŞİK YADA PARK YATAK ( YATAK ODASI İÇİN UFAKLARDAN İLK 4 AY İÇİN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BOY AĞACI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: #ff99cc"]DÖNENCE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]HALI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]MOBİLYA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YASTIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]PERDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl29, bgcolor: #ff99cc"]KAPI SÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]AVİZE, ABAJUR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]AVİZE VE ABAJUR KAPLANACAK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BEBEK DOLABI ASKISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]NEVRESİM TAKIMI 2 ADET DEĞİŞMELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl27, bgcolor: yellow"]BEBEK İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BEBEK TRAVEL SİSTEM ARABA+ANA KUCAĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]2 ADET HASTANE ÇIKIŞ SETİ ( 0-3 AY YADA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ZIBIN ( İLK BAŞLARDA DAHA KOLAYLIK OLABİLİ R )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]DALİN SIVI SABUN VE YUMUŞATICI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BEBEK BEZİ ( ULTRA PRİMA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]UZUN KOLLU BODY 4-5 ADET ( ELDİVENİ OLANLAR TERCİH )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, width: 824, bgcolor: transparent"]UZUN KOLLU TULUM BELKİ GEREK OLMAYABİLİR BODY ALINIRSA ( AYAKLI YADA AYAKSIZ ) YENİ DOĞAN 4-5 ADET, 3-6 AY 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ÇORAP 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ŞAPKA VE ÖNLÜK ( KIŞ BEBEĞİ İÇİN YÜN 2-3 ADET, 1-2 PAMUK )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]PENYE YELEK VE HIRKA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ELDİVEN 6 ADET ( TULUMLAR ELDİVENLİ ALINIRSA GEREK KALMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]MERMERŞAHI AĞIZ BEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BATTANİYE ( PENYE EN AZ 2 ADET, YÜN EN AZ 1 ADET )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BANYO SETİ ( KÜVET, FİLE, SÜNGER, KOVA, MAŞRAPA )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, width: 824, bgcolor: transparent"]ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, PİŞİK KREMİ, BANYO SONRASI LOSYON YADA BEBE YAĞI ( SEBAMED )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, width: 824, bgcolor: transparent"]TERMOMETRE ( ODA İÇİN MUTLAKA GEREKLİ BANYOYA GEREK OLMAYABİLİR, DİRSEK YÖNTEMİ UYGUN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ALT AÇMA ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BAŞLIKLI HAVLU 2 ADET ( YENİDOĞANDA BORNOZ ÖNERİLMİYOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]UNIBABY ISLAK PAMUK MENDİL YENİDOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]FIRÇA VE TARAK SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]TIRNAK BAKIM SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BURUN ASPİRATÖRÜ ( YADA KULAK ÇUBUĞUDA KULLANILABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]YAN YATIRMA YASTIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]1 ADET EMZİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BİBERON ( İLK BAŞLARDA EMMEZSE DİYE YEDEKTE BULUNSUN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]BİBERON STERİLİZASYON FIRÇASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]ATEŞÖLÇER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: yellow"]ANNE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS PEDİ ( MOTHERCARE ) - İLK ZAMANLAR ÇOK GİDİYOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 824, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KALKANI ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]SÜT POMPASI PHILIPS AVENT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]SÜT SALKAMA POŞETİ VS. GİBİ BİR ÜRÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]3 TAKIM GECELİK ( ÖNDEN AÇILIR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EMZİRME SÜTYENİ 2-3 ADET YADA ATLETİ - EKRU YADA SİYAH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KREMİ ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR ) - LANSİNOH HAVUZLU HAN 22,50TL 40ML.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
saol canım bu gögüs kalkanı eczanelerde varmıdır nerden alıcaz
bide emzirme örtüsü penye olanlardan gördüm ben başka varmıki aldınızmı siz
slm kızlar nasılsınız..
bugün dr gittik kızım 2600 olmuş boyuda 45 cm sizce iyimi:26:dr bişi demedi 34 haftalık çıktım nts de azcık sancım çıktı
korkma doğum sancısı deil dedi hazırlıkmış2 hafta sonra tekrar gidicez bizden bu kadar
canım o batmalar bende de oluyooo bazen hoplatıyo:26: sormayı unutmuşum
okadar çok şey sorunca
ay iyi ya bugün baya oldu igne batar gibi stres yapmıştım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?