2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy iyiii yaa bende erkenmi doğurucam dıye korkuyodum
yok canımm daha var, korkmayın normal bunların hepsi az kaldı kız şurda 1 saat 20 dk sora çıkıyon hadi iyisin bende senden 45 dk sora işallah, çok sıkıldım bugün, bide göbeğim kaşınor bugün bol kremli geziyom

Ooo selenim senin kız kocaman olmuş maşşalhh bence cok iyi kilosu boyu.onde demiştir Dr snaa

maşallah canım gayet iyi sen bizden 6 gün öndesin bende yarın gidicem bakalım ogluş nekadar olmuş
çatı genişlemesinden oluyomuş o batmalar
onlar sonra bıçağa dönüyormuş canım iğne gibi olanlar çatı genişlemesi alametiymişş ki doğumdan sonra kemik ağrıyormuş aşağıda o da çatının kendini toparlamasıymışş
Allah yardımcımız olsun az kaldı dayanıcaz

yok canım ya reklam diye açmıo galiba

o kadar çok alma canım ya, bebişinin kilosunu bilmiyon bi paket al yenidoğan sonra alırsın bence, bez olayında bebişin kilosu önemli çünkü

cullı sağol canım kaydettım bu sefer göğüs kalkanı nedır canım onu duymadımda
canım emzirdikten sora göğüsten akan sütlerin ziyan gitmemesi için takılan bişi bu, böylece akan sütler orada birikiyo ve sütün ziyan gitmiyo, illa al dediler bize ama hediye gelince ekstra almadım ben çok gerekli bişimi bilmiyorum tecrübeli anneler mutlaka kullancan dediler
:44:

Ooo selenim senin kız kocaman olmuş maşşalhh bence cok iyi kilosu boyu.onde demiştir Dr snaa
slm canım nasılsınnn
saol canımmm senin yakışıklı nasıl iyimi annesi
anne yüregi işte az geliyo gözümee
tatlım bu dr yeni buldum bakalım inş anlaşırızda bişi demedi çok soru sordum adama

arkadaşım aradııı 5 te işten cıkıyoo gel hadı halı perde bakalım elıfın odasına dıye mutlu oldum demıstım ona cunku yalnız karar veremem dıye kocişte aradı hazrlan avıze bakalım dıye çiğdemle cııcam dedım tamam bıtınce alırım bızde baakrız dedı ben kaçtım pampişlerrrr

maşallah canım gayet iyi sen bizden 6 gün öndesin bende yarın gidicem bakalım ogluş nekadar olmuş
çatı genişlemesinden oluyomuş o batmalar
saol canımm rahatladımm
o batmalarıda ögrenmiş oldukk burasıda olmasa vallaa
bilmediklerimizi ögreniyoruz ne güzel

güle güle canımmm inş istedigini bulur alırsınnprensese

hatunun keyfi yerine geldi çok şükürhadi bakalım koş biraz keyiflennn

Maşallah anneciği daha ne olsunbenimde haftaya bakalım randevum.inş benim tosbikim de o kadar olur.isim buldunuz mu?senin diğerleri normal doğum mu olmuştu canım?çok kılo aldın mı bu kızçende

saol canımm rahatladımm
o batmalarıda ögrenmiş oldukk burasıda olmasa vallaa
bilmediklerimizi ögreniyoruz ne güzel

valla canım biraz önce eşime dedim eger kk olmasaydı panik atak olurdum dedim benim yaşadıklarımı yaşayanları görünce normal oldugunu anlayıp rahatlıyorum dedim

Maşallah anneciği daha ne olsunbenimde haftaya bakalım randevum.inş benim tosbikim de o kadar olur.isim buldunuz mu?senin diğerleri normal doğum mu olmuştu canım?çok kılo aldın mı bu kızçende
inş hadi bakalım yakışıklı ne kadar olmuş
yok tatlım bulamadık isim eşim yagmur olsun dioo ablası ecrin... bide buğlem.. hangisi olsun karasız kaldım:26::26:
evet canım digerleri normal doğum bu nasıl olcak bakalımm..
bana göre kilo aldımm ama kardeşlerim fazla almamışsın diolar
15 kilo aldım zaten kilolu hami,le kaldım 72 ile ama bunda baya sıkıntı çektim yaza geldigi için
digerleri mayıs haziran doğumlular zor olmadıaz kaldıı nefes darlıgı gece uyku sorunu biticek inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…