hoşbuldum canımmm..hoşgeldin iyi haberler getirdin ne güzelmaaşallah kızınada tam gaz gidiyor
:18::18::18::18::18:Allah yardımcımız olsun hepimizin:18::18:onlar sonra bıçağa dönüyormuş canım iğne gibi olanlar çatı genişlemesi alametiymişş ki doğumdan sonra kemik ağrıyormuş aşağıda o da çatının kendini toparlamasıymışş
yok canımm daha var, korkmayın normal bunların hepsiayy iyiii yaa bende erkenmi doğurucam dıye korkuyodum
ne demek rica ederim, ben havuzlu handan almıştım canım ama e-bebekte, jokerde ve eczanelerde var bunların çeşitleri, bana göğüs pompasıyla beraber hediye ettiler, emzirme örtüsünüde havuzlu handan aldım 10tl mi ne bişidi kafadan asıyon volenli bebişin yüzünü görebiliyon aşağıya baktığında öle bişi sora evdeki fazla kumaştan bitanede ben yaptırdım terziye 1 günde yaptı yedek niyetinesaol canım bu gögüs kalkanı eczanelerde varmıdır nerden alıcaz
bide emzirme örtüsü penye olanlardan gördüm ben başka varmıki aldınızmı sizçok basit bişimiş çünkü o
slm kızlar nasılsınız..
bugün dr gittik kızım 2600 olmuş boyuda 45 cm sizce iyimi:26:dr bişi demedi 34 haftalık çıktım nts de azcık sancım çıktı
korkma doğum sancısı deil dedi hazırlıkmış2 hafta sonra tekrar gidicez bizden bu kadar
canım o batmalar bende de oluyooo bazen hoplatıyo:26: sormayı unutmuşum
okadar çok şey sorunca
maşallah canım gayet iyi sen bizden 6 gün öndesin bende yarın gidicem bakalım ogluş nekadar olmuşslm kızlar nasılsınız..
bugün dr gittik kızım 2600 olmuş boyuda 45 cm sizce iyimi:26:dr bişi demedi 34 haftalık çıktım nts de azcık sancım çıktı
korkma doğum sancısı deil dedi hazırlıkmış2 hafta sonra tekrar gidicez bizden bu kadar
canım o batmalar bende de oluyooo bazen hoplatıyo:26: sormayı unutmuşum
okadar çok şey sorunca
Allah yardımcımız olsun az kaldı dayanıcazonlar sonra bıçağa dönüyormuş canım iğne gibi olanlar çatı genişlemesi alametiymişş ki doğumdan sonra kemik ağrıyormuş aşağıda o da çatının kendini toparlamasıymışş
http://www........./prima-bebek-bez...enidoganpaket4adetislakmendil2-adet-P13240334
bi daha deneyeyim :26:
Allah Allah açmıyo ya lınkı paylaşıyorum ama açmadı nese 4 lü 50'lık prima ve 2 adet ıslak mendıl 87.90 ........ da
http://www........./prima-bebek-bez...enidoganpaket4adetislakmendil2-adet-P13240334
bi daha deneyeyim :26:
Allah Allah açmıyo ya lınkı paylaşıyorum ama açmadı nese 4 lü 50'lık prima ve 2 adet ıslak mendıl 87.90 ........ da
canım emzirdikten sora göğüsten akan sütlerin ziyan gitmemesi için takılan bişi bu, böylece akan sütler orada birikiyo ve sütün ziyan gitmiyo, illa al dediler bize ama hediye gelince ekstra almadım ben çok gerekli bişimi bilmiyorum tecrübeli anneler mutlaka kullancan dedilercullı sağol canım kaydettım bu sefer göğüs kalkanı nedır canım onu duymadımda
slm canım nasılsınnnOoo selenim senin kız kocaman olmuş maşşalhhbence cok iyi kilosu boyu.onde demiştir Dr snaa
saol canımm rahatladımmmaşallah canım gayet iyi sen bizden 6 gün öndesin bende yarın gidicem bakalım ogluş nekadar olmuş
çatı genişlemesinden oluyomuşo batmalar
güle güle canımmm inş istedigini bulur alırsınnarkadaşım aradııı 5 te işten cıkıyoo gel hadı halı perde bakalım elıfın odasına dıye mutlu oldum demıstım ona cunku yalnız karar veremem dıye kocişte aradı hazrlan avıze bakalım dıye çiğdemle cııcam dedım tamam bıtınce alırım bızde baakrız dedı ben kaçtım pampişlerrrr
yok canımm daha var, korkmayın normal bunların hepsiaz kaldı kız şurda 1 saat 20 dk sora çıkıyon hadi iyisin bende senden 45 dk sora işallah, çok sıkıldım bugün, bide göbeğim kaşınor bugün bol kremli geziyom
penyemiydi yoksa naylonumsu bişeymi o basit canım gördüm bende ama içime sinmedi başka yerden buldugum gibi alıyım :)ne demek rica ederim, ben havuzlu handan almıştım canım ama e-bebekte, jokerde ve eczanelerde var bunların çeşitleri, bana göğüs pompasıyla beraber hediye ettiler, emzirme örtüsünüde havuzlu handan aldım 10tl mi ne bişidi kafadan asıyon volenli bebişin yüzünü görebiliyon aşağıya baktığında öle bişi sora evdeki fazla kumaştan bitanede ben yaptırdım terziye 1 günde yaptı yedek niyetineçok basit bişimiş çünkü o
kalkanda kararsızım ya alsammı almasammı diye ben kimsede görmedim
arkadaşım aradııı 5 te işten cıkıyoo gel hadı halı perde bakalım elıfın odasına dıye mutlu oldum demıstım ona cunku yalnız karar veremem dıye kocişte aradı hazrlan avıze bakalım dıye çiğdemle cııcam dedım tamam bıtınce alırım bızde baakrız dedı ben kaçtım pampişlerrrr
sezinim hadi canım güzelce git elifin odasının cicilerini begen alda gel ne hayırlı arkadaşın varmış maşallah
yarında ben tamamlıcam mirhanımın eksiklerini
hatunun keyfi yerine geldi çok şükürarkadaşım aradııı 5 te işten cıkıyoo gel hadı halı perde bakalım elıfın odasına dıye mutlu oldum demıstım ona cunku yalnız karar veremem dıye kocişte aradı hazrlan avıze bakalım dıye çiğdemle cııcam dedım tamam bıtınce alırım bızde baakrız dedı ben kaçtım pampişlerrrr
slm canım nasılsınnn
saol canımmm senin yakışıklı nasıl iyimi annesi
anne yüregi işte az geliyo gözümee
tatlım bu dr yeni buldum bakalım inş anlaşırızda bişi demedi çok soru sordum adama
saol canımm rahatladımm
o batmalarıda ögrenmiş oldukk burasıda olmasa vallaa
bilmediklerimizi ögreniyoruz ne güzel
inş hadi bakalım yakışıklı ne kadar olmuşMaşallah anneciği daha ne olsunbenimde haftaya bakalım randevum.inş benim tosbikim de o kadar olur.isim buldunuz mu?senin diğerleri normal doğum mu olmuştu canım?çok kılo aldın mı bu kızçende
Kızlar dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim tayinim merkeze çıktı çok mutluyum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?