2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
valla canım biraz önce eşime dedim eger kk olmasaydı panik atak olurdum dedim benim yaşadıklarımı yaşayanları görünce normal oldugunu anlayıp rahatlıyorum dedim
haklısın valla canım katılıyorum sanaa aynen eşime anlatıyorum baZEN dio aç kk arkadaşlarına sorr
artık oda anladıı

Valla bende 16 kilo aldımcanım 1,5hafta once 2200 demişti Dr.boy da yaklaşık 45 di.bakalım haftaya ne kadar dicek.ilk zmanlar onden gidiyordu şimdi 1 hafta onden görünüyor ultrasonda.sen Konya da sın.alışabildin mi oralara ?yaa bizde kararsısız isim konusunda Aras olabilir hiçbişey bulamazsak.selenim inş bebişler Eylül sonu gelir yaa herkese oyle söylüyorum 7 Ekim e çok var daha

sevi tamamdır buldugum gibi havada kapcam emzirme örtüsünü bence gerekli sürekli kapatmaya çalışmak oda degişmek sezeryan olursak nasıl zor olur
bol bol olsun süt bebişlerimiz sütsüz kalmasın inşallah

napalım canım veririz kilolarıda mşllh küçük erkeğe
evet canım konyadayım alışmaya çalışıyorum canım:26::26:
dr sorunu yaşadım ilk başlarda şimdi bulduım bakalımm iyi birine benziyo inşş doğum orda olcak
bu isim derdi beni baya gerdiibi bulsaydıkk... Aras ismide güzel canımm
canım bende öle diorum herkese eylül sonu doğum diee 4 haftam kaldı dedim herkese
benim kızım 1 hafta önce geldi gününden.. oğlumda 20 gün önce geldii oda suyumun fazla olması yüzünden
bakalım bu nasıl olcak kasılmalarım ve kasık agrım oluyo artıkk saglıklı gelsinler inşşş

Hadi bakalım kim önce doğum yapacaksağlıklı gelsinlerde çok da bekletmesinler annelerini.iyi ya Dr bulmuş olman.ank da kolaydı senin için.bu durumda erkek gününü doldurup gelir yalan oldu.demmeki erken de gelebiliyomuş.hayırlısı olsun artık

Nabersiniz kizlaarr..ben yeni geldim eve disardaydim annem ve ablalarimla alisveris yaptik gezdik dolastik vallahi iyi geldi..oglusuma yine ciciler aldik durduramiyorum kendimi su gecelik isinide bir türlü halledemedim begeneniyorum hic birini napcam bilmiyorum 4 hafta gibi bisey kaldi ben hala geceliksizim bakalim ne olacak..bideeee ben ayak tirnaklarimi kesemiyorum cok moralim bozuldu bebegimide fazla rahatsiz etmek istemedim kocacim olsa keserdi ama oda yok mecbur artik annem yada ablalarimdan biri kescek

ayy heyecan yaptımm evet kim önce doğum yapacakk hemen yazarız zatenn
evet canım ankarada zorlanmıyodum dr konusunda bilmedigin şehir oluncaartık buldumm bırakmam bunu
evet canım o artık eskilerde Rabbim nezaman uygun görürse ozaman geliyolar(amin)
ay benim kuzumu günde 3 kez hıçkırık tutuyoo

hg canımm güle güle giysin cicilerinii yakışıklın
tırnak işine gelince benimde gecen haftalarda kardeşim kesti ama dün kendim kestim çok zor olduiki büklüm oldum

hayırlı olsun oğluşun cicileri.lohusa geceliği bende çok aradım en sonunda relax mode dan aldım gecelik değil elbise gecelikler çok ince içimi gösterir diye fuşya rengi önden düğmeli elbise aldım çok şık oldu tavsiye ederim.

kızlar bebek bezi ne alacaksıınız?prima premium carelerin 2 nuamrasını alın dıyorlar ama büyük gelmez mi siz nasıl alacaksınız?

benim de en az 3 kere hıckırık nöbetleri oluyo kuzumun

Slm kızlar nasılsınız? Yengemizin yaptığı sepetimiz nasıl olmuş

Eklentiler

• $image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 41
hg canımm güle güle giysin cicilerinii yakışıklın
tırnak işine gelince benimde gecen haftalarda kardeşim kesti ama dün kendim kestim çok zor olduiki büklüm oldum

Hb tatlimm amin cok sagol teyzesi evet insan iki büklüm oluyor ben dayanamadim icerde kimbilir ne hale geldi yavrum bakalim artik kestircem mecbur birine

Cok sagol canimcimm..güle güle giy geceligini bende arastirmaya devam ediyorum tavsiyen icin cok sagol tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…