2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar henüz doktora gitmedim.ama test pozitif çıktı.2kere tekrarladım.1gun gecikince yapmıştım testi.şimdi bir hafta oldu.bir kere düşük olunca hemen gitmek istemedim doktora.bu hafta gidicem.şuan regl tarihine göre 5 haftalık görünüyor. Regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor ara ara.bi tuhaf hissediyorum kendimi.ama öyle midem aşırı bulanmıyor.daha erkenmi acaba belirtilere.korkuyorum yine düşer mı diye.kimseye hamile olduğumu söylemedim bile.

ay benim de çok fena uykum var,bi halsizlik çöktü üstüme...sanki grip olacakmışım gibi aman allah korusun.. şimdi işteyim eve gidince hemen bi karışık meyve suyu limonlu limonlu yapıp içeyim,sonra bi sıcak çorba.....ohhhhhh missss..... sonra da yatıp dinleneyim kocişi beklerken....

arkadaşlar merhaba.bulantınız varsa benim doktorum bir ilaç verdi sadece hamileler için bulantı hapı premesis adı çok iyi geliyor hergün olmasada bulantım oldukça içiyorum geçiriyor.çıkartmak istemiyorum çünkü.ilaç 26 tl ssk yazmıyor bilginiz olsun.doktorunuza danışın isterseniz tamamen bitkisel bir ilaç.

cnm bulantı buhaftanın sonlarına doğru başlar benim de 5+1 bugün henüz başlamadı ama inşallah olmaz... ama halsizlik var,uykum var... kasık ağrılarıda şiddetli olmadıktan sonra normal bu haftalarda.... bence pzt. hemen git dr. kese görünür belki. sat kaçtı senin?

10ocakti ve 10 şubatta olmalıyım diye bekliyordum. Sanırım seninle hemen hemen ayniyiz.

bu fark olabilir, ayrıca 1 günlük fark önemli değil. başta küçük olsa da sonradan toparlar bebekler, endişelenme canım.

Catybaby
progestan ın bir zararı olmuyor bebeğe, bol bol uyku getiriyor bir de baş dönmesi yapabiliyor. ben de yakında kullanacağım, düşük tehditinde veriliyor. uzun kullansan da bir sakıncası yok, için rahat olsun.

arkadaşlar, ben de bugün ultrasonda keseyi gördüm, dr henüz çok yeni dedi. beta hcg sonucum biraz düşüktü başlangıçta, ona yorum yapmadı. birkaç gün sonra tekrar gel, dedi. kan pıhtısı ile kese görünümü bazen karışıyor, emin olalım dedi... (farklı bir dr a gittim, karından baktı ) dış gebelik değil, ona emin oldum...
folik asite devam et dedi...
bir de bende hipotiroid olduğu için, onu tekrar ölçtüreceğim... gerekirse ilacımın dozunu artıracak dr...

yanlış hatırlıyo olmam mümkün değil en son 5 aralıkta oldum. neyse yaaaa:)))) sonuçta hamişim işte:)))

hayırlı olsun. kalp atışı alana kadar kimseye söylemeyeceğim ben de. benim de bir kaybım var, o yüzden daha tedbirli gidiyorum.Allah bağışlasın bu bebeklerimizi.

5,5 haftadan önce gittin mi pek birşey söylemiyor dr lar zaten. ben bugün gittim, tekrar gel dedi :))
bulantılar için erken canım, kalp atmaya başlayınca iyice anlaşılır.

ben en son 2 ocakta adet oldum ama doktor 3 gün önce gitmiştim zaten kARINDAN KESEDE GÖRÜNDÜ HEMEN 5 HAFTALIK DEDİ AMA BENCE DEĞİL 5 HAFTADA BU KADAR MİDE BULANTISI OLMAZ KESEDE HEMEN GÖRÜNMEZ SONUÇTA BEN BU BENİM 5 GEBELİĞİM

gözün aydın cnm,inşallah rabbimin izniyle bi sorun cıkmıcak... bol bol dua edelim.. ben herzaman dilimden düşürmüyorum... RABBİM BEBEĞİM SANA EMANET diyorum....

Sen doktora gittin mi keseyi gördün mü.
gittim cnm ben dün keseyi gördüm çok şükür...

kızlar öyle mutluyum ki doktordan yeni geldim içim içime sığmıyor bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim öyle mutluyum ki işte kendimi anne gibi hissettim hamileliğimi öğrendiğimden beri hala burnumun direği sızlıyor ağlıyorum çok mutluyum allah bu mutluluğumu daim etsin inşallah.darısı sizlere inşallah hepiniz duyarsınız benim gibi zamanı gelince

Kızlar selam, gerçekten inanamıyorum ama ben de bir ekim annesiyim sanırım. Herşey bugün gelişti o yüzden inanmak çok güç, doktora gitmedim henüz. Ne yapmalıyım ne etmeliyim, tecrübeli arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. Bir de 2 gün sonra iş için şehir dışına çıkıcam, uzun süre eşimden ayrı kalacağım. Daha öncesinde yapamam gereken şey nedir, doktora hemen gitmeli miyim? Çok teşekkür ediyorum, öpüyorum hepinizi :)

öncelikle tebrikler canım sağlıkla kucağınada alırsın bebeğini inşallah doktora git bence kesinleşsin gelincede kontrol için gidersin zaten 5 haftalık olmussa keseni görürsün

sagol canim benim ilk haftalarda olmustu 1haftadir hic yok 6+4 olduk aslinda cok iyi zaten istah gitti bide midem bulansa hic bise yiyemem heralde neyse normalse boyle bulantisiz daha iyi saglicakla bi gelseydi bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…