bu haftada kasık ağrısı normal ilerlemedikçe korkma benimde vardı ama gündür geçti benim tek sorunum mide bulantısı
Kızlar henüz doktora gitmedim.ama test pozitif çıktı.2kere tekrarladım.1gun gecikince yapmıştım testi.şimdi bir hafta oldu.bir kere düşük olunca hemen gitmek istemedim doktora.bu hafta gidicem.şuan regl tarihine göre 5 haftalık görünüyor. Regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor ara ara.bi tuhaf hissediyorum kendimi.ama öyle midem aşırı bulanmıyor.daha erkenmi acaba belirtilere.korkuyorum yine düşer mı diye.kimseye hamile olduğumu söylemedim bile.
cnm bulantı buhaftanın sonlarına doğru başlar benim de 5+1 bugün henüz başlamadı ama inşallah olmaz... ama halsizlik var,uykum var... kasık ağrılarıda şiddetli olmadıktan sonra .normal bu haftalarda.... bence pzt. hemen git dr. kese görünür belki. sat kaçtı senin?
10ocakti ve 10 şubatta olmalıyım diye bekliyordum. Sanırım seninle hemen hemen ayniyiz.
Halsizlik ve uyku bende de var.birde baş ağrısı oluyor arada.
kızlar ben sorumu şöyle değiştireyim hala aklıma takılıyo çünkü...
bebeğin günleri vajinal ultrasonda farklı , karından ultrasonla farklı çıkabilir mi aynı anda? mesela vajinal 5+3, karından 5+2 olur mu?
benim de 11 ocaktı sen bnden öndesin bile:)
baş ağrısı bende de arada oluyo..şimdi tek hayalim eve gidip uyumak.......
Bencede yanlış hatırlıyor olabilirsin benim son sat 30 aralık 7, hafta içerisindeyim. Bu kadarda geç döllenem olmaz. En son 5 ocakta olmuş olabilirsin. Günleri karıştırıyor da olabilirsin.
Yoksa dediğine göre senin eylül anneleri arasında olman gerekirdi.
canım 5 ocaktır o benimde 4 ocak, 5 aralık olsa sen şimdi 10 haftalık hamile olman lazım geç döllenme olmuş olsa bile mümkün değil.. geç döllenmede en fala 1 hafta farkeder...ocakta döllenme olmuştur benimde 4 ocak ben bugün 7. haftanın içine girdim 6+1 bügün...ve hep telefonuma kaydederim adet günlerimi takvimime hayatta şaşma olmaz...
Kızlar henüz doktora gitmedim.ama test pozitif çıktı.2kere tekrarladım.1gun gecikince yapmıştım testi.şimdi bir hafta oldu.bir kere düşük olunca hemen gitmek istemedim doktora.bu hafta gidicem.şuan regl tarihine göre 5 haftalık görünüyor. Regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor ara ara.bi tuhaf hissediyorum kendimi.ama öyle midem aşırı bulanmıyor.daha erkenmi acaba belirtilere.korkuyorum yine düşer mı diye.kimseye hamile olduğumu söylemedim bile.
gözün aydın cnm,inşallah rabbimin izniyle bi sorun cıkmıcak... bol bol dua edelim.. ben herzaman dilimden düşürmüyorum... RABBİM BEBEĞİM SANA EMANET diyorum....arkadaşlar, ben de bugün ultrasonda keseyi gördüm, dr henüz çok yeni dedi. beta hcg sonucum biraz düşüktü başlangıçta, ona yorum yapmadı. birkaç gün sonra tekrar gel, dedi. kan pıhtısı ile kese görünümü bazen karışıyor, emin olalım dedi... (farklı bir dr a gittim, karından baktı ) dış gebelik değil, ona emin oldum...
folik asite devam et dedi...
bir de bende hipotiroid olduğu için, onu tekrar ölçtüreceğim... gerekirse ilacımın dozunu artıracak dr...
gittim cnm ben dün keseyi gördüm çok şükür...Sen doktora gittin mi keseyi gördün mü.
Kızlar selam, gerçekten inanamıyorum ama ben de bir ekim annesiyim sanırım. Herşey bugün gelişti o yüzden inanmak çok güç, doktora gitmedim henüz. Ne yapmalıyım ne etmeliyim, tecrübeli arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. Bir de 2 gün sonra iş için şehir dışına çıkıcam, uzun süre eşimden ayrı kalacağım. Daha öncesinde yapamam gereken şey nedir, doktora hemen gitmeli miyim? Çok teşekkür ediyorum, öpüyorum hepinizi :)
hayır canm ne alaka kim yazmışsa saçmalamış.allah korusun bebeğe birşey olsa bile mide bulantısı olan bir insanın beta hcgsi 0a düşene kadar bulantısı geçmez.çünkü bulantıyı yapan beta hcg dir.zaten genellikle bulantıların 3 ayda kesilmesinin sebebi bu yani şöyle anlatayım 3.aya kadar bebeği besleyen hormon beta hcgdir.3 aydan sonra bebeğin plesentası(yani eşi)oluşup beta hcgnin görevini o üstleniyor bu yüzden de bulantılar daha aza iniyor yada tamamen bitiyor.ben özellikle doktoruma bunu sormuştum.oğlumda çok fazla mide bulantım vardı ve başlarda aynen böle arada gidiyor bikaç gün bulanmıyordu sonra beta hcg arttıkça o arada giden mide bulantıları daimi olarak kaldı yani rahatlık yoktu takii 3.ayıma kadar ve birden kesildi.umarım faydalı olabilmişimdir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?