2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl topik gene boşş daha doğrusu eski yoğunluk yok inşallah herkes iyidir

cnm benim malesef yatmak en iyi gelen şey, birde ilaçlarını aksatma, ilaçları bile aksatınca hemen artıyor. bende tehlike nedeniyle yatıştayım seni çok iyi anlıyorum,yatmak çok sıkıcı heleki bu sıcaklarda hiç çekilmiyor ama napalım minnaklar iyi olsunda bizde gerisine katlanacaz. Şu 34. haftayı bi atlatalım gerisi önemli değil.

cnm 34. haftayı atlattık diyelim inşallah...alışveriş için ne zaman ayağa kalkıcam daha hiçbişeyim yok eşim gider bir mağazadan toptan alırız dedi..36. haftada giderim diyorum da o zamana kadar dayanırmı bilmiyorum peki sen hiç ayağa kalkıyormusun yemek vs. için

Hehee benim oğluşum da 2 kere falan oluyoçok tatlı ama yaa

hep hıçkırık tutarken ki tipini merak ederdim. cuma günü ultrasonda denk geldi bi baktım tüm vücut sankiikiye katlanıyo :) kafa ve ayaklar yaklaşıyo hıçkırırken tavuk gibi yaaa çok şekerler :))))))))))))

CNm B'nde gecen hafta almıştım gecelik ve pijama takımımı int sipariş verdim.bana iyi geldi kumaşları falan güzel..şimdi ekledim diğer topiğe belki bi fikir olur.

valla ben annemde kalıom cnm hastane sonrasından beri ondayım, bende sancı olmadığından ayaklanıp, ev içinde geziom ara sıra sen beğen internetten e-bebek hellobaby istanbuldaysan sen beğen listeyi ver eşin alır cnm merak etme sen herşeyi haloluyor bi şekilde yeterki sen ve bebişin sağlıklı olun gerisi önemli değil...

ee hanımlar kaçar kilo aldınız..biz 33 e girioruz 72 ile başladık 82 olduk
ama hamile kalınca 68 inmiştim çaktırmıoru m onu

bende 65 ile başladım şuan 75teyiz gerçi bizim şekerimizde çıktı diyete başladık ama kaçla sonlanırız bilmiyorum :44::44::44:

cnmcım malesef emzirirken ewet kilo verilio ama daha çok kilo alınıyor,arkadaşım sezeryanla doğum yaptı ne karnı vardı ne bişey birkaç kilo fazlası vardı, emzirme döneminde bi kilo aldı dersin 7 aylık hamile gibi karnı çıktı kızın minişinide ezirio ama süt olsun die beslirken kilolar aldı başını gidio, onu gördükçe korkuom kendimden ya bende öle olursam die umarım hepimiz yeniden bebişlerden önceki versiyonlarımıza döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…