çok güzel olmuşşş oğlun mışıl mışıl uyusun büyüsün içinde :)
kızlar bebek bezi ne alacaksıınız?prima premium carelerin 2 nuamrasını alın dıyorlar ama büyük gelmez mi siz nasıl alacaksınız?
canım ben aldım herseyı dedıgın gıbı bır gunde hallettk kocısle besıgı falan kuruldu esyalar ütülendı cantamızda hazır beklıoz şimdide doguma konsantre olduk korku sarıyo bakalım sımdılık normal gözüküyo ılkıde normaldı
ne güzel hayırlısı ile bizde gelsek o günlere :) bizde daha mobilyası kuruldu,kıyaferlerini yıkıcaz, birazda eksiklerimiz ve çantamız kaldı,onlarıda toparladık mı tamamız.sonra paşamızı bekleyeceğiz
kızlar bebek bezi ne alacaksıınız?prima premium carelerin 2 nuamrasını alın dıyorlar ama büyük gelmez mi siz nasıl alacaksınız?
Ya kızlar benim kasılmalar geçmiyor haftalardır yatıyorum en fazla günde yarım saat ayaktayım tuvalet bany vs..daha 32. haftama yeni girdim doktorum da bundan farklı tedavisi yok yatıcaksın ilaç alıcaksın dedi.. moralim çok bozuk 35. haftaya bir girebilsem azcık rahatlıcam
sebamed şampuanımız ve sabunumuz şımdı geldı butıkbebeden
veeeee 40 larrrrr yuppi yuuuppppppp :92::92::92:
cnm benim malesef yatmak en iyi gelen şey, birde ilaçlarını aksatma, ilaçları bile aksatınca hemen artıyor. bende tehlike nedeniyle yatıştayım seni çok iyi anlıyorum,yatmak çok sıkıcı heleki bu sıcaklarda hiç çekilmiyor ama napalım minnaklar iyi olsunda bizde gerisine katlanacaz. Şu 34. haftayı bi atlatalım gerisi önemli değil.
ayy heyecan yaptımm evet kim önce doğum yapacakk hemen yazarız zatenn
evet canım ankarada zorlanmıyodum dr konusunda bilmedigin şehir oluncaartık buldumm bırakmam bunu
evet canım o artık eskilerde Rabbim nezaman uygun görürse ozaman geliyolar(amin)
ay benim kuzumu günde 3 kez hıçkırık tutuyoo
kızlar selam,
belki kullanan ya da kullananı gören vardır diye bi sorayım dedim.. aşağıdaki küvet bana çok kullanışlı geldi, siz ne düşünüyosunuz? diğerlerini boşaltmak falan problem olur gibime gelio, ama bu direkt lavabonun içine koyuyosun çok portatif bişey.. link burda: Mycey Puj Bebek Kveti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Nabersiniz kizlaarr..ben yeni geldim eve disardaydim annem ve ablalarimla alisveris yaptik gezdik dolastik vallahi iyi geldi..oglusuma yine ciciler aldik durduramiyorum kendimisu gecelik isinide bir türlü halledemedim begeneniyorum hic birini napcam bilmiyorum 4 hafta gibi bisey kaldi ben hala geceliksizim bakalim ne olacak..bideeee ben ayak tirnaklarimi kesemiyorum cok moralim bozuldu bebegimide fazla rahatsiz etmek istemedim kocacim olsa keserdi ama oda yok mecbur artik annem yada ablalarimdan biri kescek
CNm B'nde gecen hafta almıştım gecelik ve pijama takımımı int sipariş verdim.bana iyi geldi kumaşları falan güzel..şimdi ekledim diğer topiğe belki bi fikir olur.
cnm 34. haftayı atlattık diyelim inşallah...alışveriş için ne zaman ayağa kalkıcam daha hiçbişeyim yok eşim gider bir mağazadan toptan alırız dedi..36. haftada giderim diyorum da o zamana kadar dayanırmı bilmiyorum peki sen hiç ayağa kalkıyormusun yemek vs. için
kızlaaar ben geldim kızımın odasını yerleştirdik...
odasına yaptığım kapı süsü el emeğim
Eki Görüntüle 786724
duvarı için yaptığım yazı
Eki Görüntüle 786733
bunlarda mevlüt içiniçleri çilek kolanyası ile dolcak
Eki Görüntüle 786734
Eki Görüntüle 786735
ee hanımlar kaçar kilo aldınız..biz 33 e girioruz 72 ile başladık 82 olduk
ama hamile kalınca 68 inmiştim çaktırmıoru m onu
amannnn kontesim kırk yılda bi kendim iyi hissetip temizlik yaptım işte töbe bidaha elimi sürmem kocacık yapıyo saolsun
evet haklısın valla bundan sonra temizlik yok anlaşıldı .doktorumu daha önce telefonla hiç aramadım zaten nosu da yok .bi daha gittiğimde sorayım acil durumlar için saolasın
serapçım diyet miyet yalan oldu taammm 17 kilo aldım benartık doğurunca emzirirken gider inşallahh
kız 10 kilo bişey değil normal ben 9. aydan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?