2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm benim okuduğum kitapta plasenta yaşlanması 40 haftası dolup,doğumu geciken bebeklerde doğum başlamadığından geçen süre içinde bebeğin yaşlanması yani vücudunda kuruluk, gözleirnin açık olması gibi durumlarda doğması anlamına geliyormuş. Senin haftan daha erken dr neden böle bişey dedi ki bende merak ettim şimdi:44::44::44:

cnm siyah kuru kayısı ye aç karna ve üzerine su iç bağırsaklarının çalışmasına yardımcı olacaktır.

Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba

cnm kaburga altındaki batmalar minişlerimizin ayaklarını koymalarından kaynaklanıyor bende geçen gece tanıştım. öyle durumlarda pozisyonunu değiştir, yürümek yada vücudu germek iyi geliyor,minişte yer değiştiriyor aklında bulunsun

kızlarr bugünlerde buraya bir türlü doğru düzgün girip bakamıyorum kociş evde oluyor o zaman da girilmiyor napıyosunuz ne var ne yok

kızlarr bugünlerde buraya bir türlü doğru düzgün girip bakamıyorum kociş evde oluyor o zaman da girilmiyor napıyosunuz ne var ne yok

benimde eşim gecede bugün rahatım bi tuvalet banyo yıkıcam yarın ablam gelecek randevumuzda var bu hafta sonuna kadar yıkama ütüleme yerleştirme işleri var

canım bunu alacaksan lavabo ve musluk arası mesafenin de iyi olması ona da dikkat et bebek çarpmasın yıkarken musluğa allah korusun
kızlar bebek bezi ne alacaksıınız?prima premium carelerin 2 nuamrasını alın dıyorlar ama büyük gelmez mi siz nasıl alacaksınız?

canım ilk başta büyük gelir tabiki hem paket paket bez almaya gerek yok ki her an marketlerde bakkallarda var zaten bir paket yenidoğan alırsın sonra bitince bebeğinin kilosuna göre alırsın ben öyle yapıcam bana göre en mantıklı olanı o

benimde eşim gecede bugün rahatım bi tuvalet banyo yıkıcam yarın ablam gelecek randevumuzda var bu hafta sonuna kadar yıkama ütüleme yerleştirme işleri var
ben de evi süpürdüm toparladım bugün yarında tuvalet banyo temizliği ve toz alma olur napalım yorgunluk çöküyor zaten kolumu kaldırasım gelmiyor sizde de öyle mi bir ben mi uyuşuğum böyle..ne güzel siz iyiden iyiye hazırlık yapıcaksınız desene..kocalarında gece çalışması hiç hoş değil yaa gündüz hep evdeler ben sevmiyom öyle
yogun degıl zaten burası
millet tatile girdi hazırlık yapıyor herhalde
Merhaba kızlar, bende giremedim bugun. Herkes iyidir insallah.

hoşgeldin canım nasılsın

öle oluyor cnm iki parça eşyası girse bile başından ayrılamıyo insan, benimde haftasonu kuruldu odası,geçen gün gün boyunca odasında uğraştım durdum diğer odada oturuyom cnm sıkılıo gidip onun odasında oturuyom o bile içimi ferahlatıyor, ssağlıkla zamanında inş. o odaları doldururlar..

bayram sonrası kımseye ıyı gelmedı herhal atnen kocaların gunduz evde olmasından benden hoşlaşmam ne iş ne guç oluyo tembellık son zamanda bendede var iş göresım yok yapsam bıle savuruyorum içime sinerek yapmıyorum

azar azar yapıyorum canım bende işlerimi ne yapalım agırlaştık zorlanıyoruz artık uyku modu çogaldı halsizlik....
bitircez artık herşeyi canım odada gelsin bi
bende sevmiyorum eşimin gece çalışmasını ama aksine oda gece çalışmayı seviyo

Merhabalar;

Öncelikle hepinizi kutsal ve bir o kadar mucize bir varlığa sahip olduğunuz için şimdiden tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Ben fotoğraf eğitimimi yeni tamamladım.Doğum fotoğrafçılığı alanında kendimi geliştirmek istiyorum.Kendime bir portfolyo oluşturmam için biraz çekim yapıp doğum albümleri oluşturmaya ihtiyacım var.
Bunun için yakında doğumu gerçekleşecek olan sizlerden bebeğinin doğum öncesi,doğum anı ve sonrasına ait çekim yaptırmak isteyen varsa benimle irtibat kurabilir.Çekimlerden herhangi bir ücret talebim olmayacak.
Normal ya da sezeryan her doğuma girebilirim ancak asıl işim farklı ve bir kuruma bağlı çalıştığım için akşamları ya da hafta sonları çekimlere gidebilirim.
Şimdiden heyecanınızı paylaşıyor mesajlarınızı bekliyorum....

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen bende baştan savma yapıyorum çoğu işi yemek bile yapasım yok hatta yemeye bile üşeniyorum dün 3'e kadar yemek hazırlamayı üşendiğimden yemek yemedim o derece yani..koocama da yemek yapmadım ama allahtan yemeği sorun yapan biri değil

benimki de öyle yaa gece için can atıyor ek görev filan olmadığı için

valla aynen bende geçenlerde acıkmıştım sırf usenıp yemek yapmamak için aç kaldım yemek yemedım

geldikkk oda boşaldı az biraz işi var kızlar size bişe sorcam sizinde alt taraftan igne batırırarmış gibi oluyomu ara ara bende oluyo üstünde durmuorum ama bugün iş yapmamdanmıdır bilemedim çok oluyo

canım benim de orda dediğin gibi ağrı oluyor hatta bazen iğne batması az kalır yanında bildiğin baya baya ağrı oluyor ama uzun süreli değil geliyor gidiyor şekilde

inşallah canım
yemek yememezlikte ne demek olmadı şimdi
canım benim de orda dediğin gibi ağrı oluyor hatta bazen iğne batması az kalır yanında bildiğin baya baya ağrı oluyor ama uzun süreli değil geliyor gidiyor şekilde
çatı genşlemesiyle ilgiliymiş linam yarın gene sorcam ama doktora
valla aynen bende geçenlerde acıkmıştım sırf usenıp yemek yapmamak için aç kaldım yemek yemedım

Merhaba kızlar 1saat önce geldim eve hala toparlanamadım ne bel kaldı ne sırt ne ayak resmen acı çekiyorum 2 gün evden adım atmazsam öyle kendıme gelirim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…