Kızlar şu kapı süsleri arasında kararsız kaldım
Sipariş vercem sizden yardım istiyorummmm:))))Eki Görüntüle 786844 Eki Görüntüle 786846 Eki Görüntüle 786847 Eki Görüntüle 786848
hayırlı akşamlar güzel anneler bir şey soracağım 35 haftalık hamileyim 30. haftadan beri bebeğimin fl yani uyluk kemiği ölçümü üç hafta geriden geliyor doktorum plasenta yaşlanmasından olabileceğini söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu bana dua eder misiniz
Günaydın kızlar , erken doğum olmaması için evde izne ayrıldım çalışmıyorum , fakat inanılmaz şekilde karnım gergin vevrahatsız karımın içine kızım dar gelio hissi var ve affedersiniz sma hiç bağırsakların çalışmıyo , tuvalete gidemiyorum , sizce ne yapabilirim ? Bol su içmeye çalışıyorum , ama yok
Gunaydin arkadaslar bende uykusuzluk cekenlerdenim gece her saat basi wcye gitmeken yoruldum. Bide sag gogsumun altinda kaburgamda batma gibi bir agrim oluyor sizdede varmi bu sikinti acaba
kızlarr bugünlerde buraya bir türlü doğru düzgün girip bakamıyorum kociş evde oluyor o zaman da girilmiyor napıyosunuz ne var ne yok
kızlarr bugünlerde buraya bir türlü doğru düzgün girip bakamıyorum kociş evde oluyor o zaman da girilmiyor napıyosunuz ne var ne yok
canım bunu alacaksan lavabo ve musluk arası mesafenin de iyi olması ona da dikkat et bebek çarpmasın yıkarken musluğa allah korusunkızlar selam,
belki kullanan ya da kullananı gören vardır diye bi sorayım dedim.. aşağıdaki küvet bana çok kullanışlı geldi, siz ne düşünüyosunuz? diğerlerini boşaltmak falan problem olur gibime gelio, ama bu direkt lavabonun içine koyuyosun çok portatif bişey.. link burda: Mycey Puj Bebek Kveti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
kızlar bebek bezi ne alacaksıınız?prima premium carelerin 2 nuamrasını alın dıyorlar ama büyük gelmez mi siz nasıl alacaksınız?
ben de evi süpürdüm toparladım bugün yarında tuvalet banyo temizliği ve toz alma olur napalım yorgunluk çöküyor zaten kolumu kaldırasım gelmiyor sizde de öyle mi bir ben mi uyuşuğum böyle..ne güzel siz iyiden iyiye hazırlık yapıcaksınız desene..kocalarında gece çalışması hiç hoş değil yaa gündüz hep evdeler ben sevmiyom öylebenimde eşim gecede bugün rahatım bi tuvalet banyo yıkıcam yarın ablam gelecek randevumuzda var bu hafta sonuna kadar yıkama ütüleme yerleştirme işleri var
millet tatile girdi hazırlık yapıyor herhaldeyogun degıl zaten burası
Merhaba kızlar, bende giremedim bugun. Herkes iyidir insallah.
selamlar kızlar herkes nasıllar bakalım bebişler ???
biz bugün iyiyiz bu hafta odamız gelecek odayı bugün boşlatıcaz tamamen yarın randevumuz var ve teyzemiz gelecek yıkamalar ütülemeler bu hafta dolu dolu geçecek inşallah sonrasında beni odadan çıkaramazsınız galiba
ben de evi süpürdüm toparladım bugün yarında tuvalet banyo temizliği ve toz alma olur napalım yorgunluk çöküyor zaten kolumu kaldırasım gelmiyor sizde de öyle mi bir ben mi uyuşuğum böyle..ne güzel siz iyiden iyiye hazırlık yapıcaksınız desene..kocalarında gece çalışması hiç hoş değil yaa gündüz hep evdeler ben sevmiyom öyle
millet tatile girdi hazırlık yapıyor herhalde
hoşgeldin canım nasılsın
ben de evi süpürdüm toparladım bugün yarında tuvalet banyo temizliği ve toz alma olur napalım yorgunluk çöküyor zaten kolumu kaldırasım gelmiyor sizde de öyle mi bir ben mi uyuşuğum böyle..ne güzel siz iyiden iyiye hazırlık yapıcaksınız desene..kocalarında gece çalışması hiç hoş değil yaa gündüz hep evdeler ben sevmiyom öyle
millet tatile girdi hazırlık yapıyor herhalde
hoşgeldin canım nasılsın
aynen bende baştan savma yapıyorum çoğu işi yemek bile yapasım yok hatta yemeye bile üşeniyorum dün 3'e kadar yemek hazırlamayı üşendiğimden yemek yemedim o derece yani..koocama da yemek yapmadım ama allahtan yemeği sorun yapan biri değilbayram sonrası kımseye ıyı gelmedı herhal atnen kocaların gunduz evde olmasından benden hoşlaşmam ne iş ne guç oluyo tembellık son zamanda bendede var iş göresım yok yapsam bıle savuruyorum içime sinerek yapmıyorum
azar azar yapıyorum canım bende işlerimi ne yapalım agırlaştık zorlanıyoruz artık uyku modu çogaldı halsizlik....
bitircez artık herşeyi canım odada gelsin bi
bende sevmiyorum eşimin gece çalışmasını ama aksine oda gece çalışmayı seviyo
aynen bende baştan savma yapıyorum çoğu işi yemek bile yapasım yok hatta yemeye bile üşeniyorum dün 3'e kadar yemek hazırlamayı üşendiğimden yemek yemedim o derece yani..koocama da yemek yapmadım ama allahtan yemeği sorun yapan biri değil
benimki de öyle yaa gece için can atıyor ek görev filan olmadığı için
geldikkk oda boşaldı az biraz işi var kızlar size bişe sorcam sizinde alt taraftan igne batırırarmış gibi oluyomu ara ara bende oluyo üstünde durmuorum ama bugün iş yapmamdanmıdır bilemedim çok oluyo
valla aynen bende geçenlerde acıkmıştım sırf usenıp yemek yapmamak için aç kaldım yemek yemedım
inşallah canımöle oluyor cnm iki parça eşyası girse bile başından ayrılamıyo insan, benimde haftasonu kuruldu odası,geçen gün gün boyunca odasında uğraştım durdum diğer odada oturuyom cnm sıkılıo gidip onun odasında oturuyom o bile içimi ferahlatıyor, ssağlıkla zamanında inş. o odaları doldururlar..
yemek yememezlikte ne demek olmadı şimdiaynen bende baştan savma yapıyorum çoğu işi yemek bile yapasım yok hatta yemeye bile üşeniyorum dün 3'e kadar yemek hazırlamayı üşendiğimden yemek yemedim o derece yani..koocama da yemek yapmadım ama allahtan yemeği sorun yapan biri değil
benimki de öyle yaa gece için can atıyor ek görev filan olmadığı için
çatı genşlemesiyle ilgiliymiş linam yarın gene sorcam ama doktoracanım benim de orda dediğin gibi ağrı oluyor hatta bazen iğne batması az kalır yanında bildiğin baya baya ağrı oluyor ama uzun süreli değil geliyor gidiyor şekilde
valla aynen bende geçenlerde acıkmıştım sırf usenıp yemek yapmamak için aç kaldım yemek yemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?