Merhaba kızlar 1saat önce geldim eve hala toparlanamadım ne bel kaldı ne sırt ne ayak resmen acı çekiyorum 2 gün evden adım atmazsam öyle kendıme gelirim herhalde
ne yaptın canım halletinmi bebişin eksiklerini
çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydınKızlar dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim tayinim merkeze çıktı çok mutluyum :)))))
Slm kızlar nasılsınız? Yengemizin yaptığı sepetimiz nasıl olmuş
canım benim de orda dediğin gibi ağrı oluyor hatta bazen iğne batması az kalır yanında bildiğin baya baya ağrı oluyor ama uzun süreli değil geliyor gidiyor şekilde
evet çatı genişlemesi yazmış arkadaşlar sen yinede sor için rahatlar..hiç sorma yaa eşim de diyor hadi biz neyse bize yemek hazırlamıyorsun da kızımız acıktı artık açlıktan bir hal oldu çocuk diyor ama iştah da olmuyor öyle olunca neyse sonra kalkıp zorla pratik birşeyler hazırladım artık mecburen bebiş içininşallah canım
yemek yememezlikte ne demek olmadı şimdi
çatı genşlemesiyle ilgiliymiş linam yarın gene sorcam ama doktora
hoşgeldin iini halledememişsin ama olsun acelesi yok güzel birşey bulursun elbetMerhaba kızlar 1saat önce geldim eve hala toparlanamadım ne bel kaldı ne sırt ne ayak resmen acı çekiyorum 2 gün evden adım atmazsam öyle kendıme gelirim herhalde
selam kızlar,
nasılsınız,
bu ara pek giremiorum netle ilgili bi problem var hem de bayagı işler var..
ama takipteyim herkese selam bebişlere öpücükler..
biz de iyiyiz yavruşla çok şükür, tabi ağırlaştım falan filan klasik
bende de oluyor canım alt tarafima iğne batırıyorlar sanki sancı gibi dinlenince geçiyor
hoşgeldin canım nerelerdesin sen hazırlıklar başladı dimiselam kızlar,
nasılsınız,
bu ara pek giremiorum netle ilgili bi problem var hem de bayagı işler var..
ama takipteyim herkese selam bebişlere öpücükler..
biz de iyiyiz yavruşla çok şükür, tabi ağırlaştım falan filan klasik
olsun canım hallolur sıkma canını netten bak adres alıp öyle git agırlaştık bak çok gezemiyoruzEzinem elde var sıfır ben düz tül perde istedim güneşlik olarak da pembe çiçekli fon perde gece onu çekerim tülün üstüne diye neyse beyaz tül varda zemını beyaz çiçekli Fon 1yerde var dı ese halıda uydurmak zor olucak düz halı baktım sade genelde salon halılarından gösterıyolar onlarda çok klasık avızeler 350den başlıyor aboowww dedım öyle sadece kızıma eşofman takımı alıp geldım başkada bi iş halledemedim
evet çatı genişlemesi yazmış arkadaşlar sen yinede sor için rahatlar..hiç sorma yaa eşim de diyor hadi biz neyse bize yemek hazırlamıyorsun da kızımız acıktı artık açlıktan bir hal oldu çocuk diyor ama iştah da olmuyor öyle olunca neyse sonra kalkıp zorla pratik birşeyler hazırladım artık mecburen bebiş için
hoşgeldin iini halledememişsin ama olsun acelesi yok güzel birşey bulursun elbet
bebek hazırlıklarımı var bakalım
evet çatı genişlemesi yazmış arkadaşlar sen yinede sor için rahatlar..hiç sorma yaa eşim de diyor hadi biz neyse bize yemek hazırlamıyorsun da kızımız acıktı artık açlıktan bir hal oldu çocuk diyor ama iştah da olmuyor öyle olunca neyse sonra kalkıp zorla pratik birşeyler hazırladım artık mecburen bebiş için
hoşgeldin iini halledememişsin ama olsun acelesi yok güzel birşey bulursun elbet
bebek hazırlıklarımı var bakalım
hoşgeldin canım nerelerdesin sen hazırlıklar başladı dimi
olsun canım hallolur sıkma canını netten bak adres alıp öyle git agırlaştık bak çok gezemiyoruz
herşey bebişler için kızlar benimde çok iştahım yok ama aç kalmamaya çabalıyorum
Ezinem elde var sıfır ben düz tül perde istedim güneşlik olarak da pembe çiçekli fon perde gece onu çekerim tülün üstüne diye neyse beyaz tül varda zemını beyaz çiçekli Fon 1yerde var dı ese halıda uydurmak zor olucak düz halı baktım sade genelde salon halılarından gösterıyolar onlarda çok klasık avızeler 350den başlıyor aboowww dedım öyle sadece kızıma eşofman takımı alıp geldım başkada bi iş halledemedim
sorma bizi solladı bebişler herşeyde öne geçiyor dün eşim de diyor yemek filan hazırlayasım olmayınca bunlar en iyi günlerim herhalde sen doğunca hiç bakmazsın bana pabucum dama atıldı diyor yalan da değil haniAcelesi yokda lınacım anasının halı de yok evden dışarı çıkmak zorlaşmış her şey ateş pahası halı sordum 500 perde hesaplanıyor 500 avıze desen evımde okadar pahalı avıze yok bu zilli beni geçti ben im evimde hala saggy halı var değiştremedım hanımınkıne yün halı baktım herşeyler çok pahalı epeydır ev eşyası bakmayınca herşey ne kadar uçmuş dedım ya 3 yıl pençesinde kalmışım bem
Kızlar valla gündüz şu telefo u elime alamıyorum kızımdan fırsat kalmıyorki yok pepe izliycem yok benim telefonum o dizginleri iyice eline aldı Zaten gündüz uyuduğu da yok bütün günn trt çocuk açık birde görseniz başka kanalı açınca trt çocuğu aç diyorum sana die bağırıyor :) ikibuçuk yaşında ama maşallahı vr son günlerde zor geçiyor kızımda durmuyor hayırlısıyla doğursaydık yarın kontrolüm var gerçekten yazarken bile daral geldi yav
kızlar doktorum bugün bana senin boyun kısa karnın çok sivri sezeryan gibi görünüyon dedi moralim bozuldu.
millet tatile girdi hazırlık yapıyor herhalde
hoşgeldin canım nasılsın
sorma bizi solladı bebişler herşeyde öne geçiyor dün eşim de diyor yemek filan hazırlayasım olmayınca bunlar en iyi günlerim herhalde sen doğunca hiç bakmazsın bana pabucum dama atıldı diyor yalan da değil hani
senin işin de zor daha öbürü de küçük olunca allah yardımcın olsun..şu çocuk kanallarına bir sınırlama gelmeli bu ne yaa çocuklar çizgifilm tv bağımlısı oluyorlar kimde gördüysem çocuklar böyle başka bir şey izletmiyorlar insana
hiiç bozma moralini belli olmaz o hem 1.5 sene önce doğum yapan arkadaşımın da boyu kısaydı bebği de 4 kilo doğdu maşallah ama normal doğum yaptı hiç ve maşallah diyeyim doğumdan 2 gün sonra ziyaretine gittiğimde hiç doğum yapmamış gibi geziniyordu ortalıkta..hem sezeryan da olsa sıkma canını hangisi sağlıklı olacaksa o olsun doktoruna da normal istediğini söyle bence belki sezeryan taraftarı doktorlardandır
Ben oda takımı almıycam kızlar kızımın oda takımı var daha yanımızda yatıyor sadece dolabı işe yaradı şimdilik ama artıkherkes ayır diyor tuvalet eğitimi vermem lazım nasıl yapıcam bilmiyofum yoksa oda da dört kişi yatıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?