2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen bende şu anda midemden boğazıma kadar yanma oluyor sıcakta da nefes alınmıyor zaten benimde eşim dışarda daraldım resmen

Bence de yavaş yavaş ayırsan iyi olur gibi. Bizim bir akrabanın oğlu var, 6 yadına geldi hala daha anneye bağımlı. Ondan ayrı uyumuyor. İlla annesinin kulağını falan tutmadan uyumuyor. Annesini cok bunaltiyor.
Ben Allah nasip ederse belli bir yasta ayırmak istiyorum.

evet cnm süper dadıyı izliyordum daha ö ce trt de aynı yöntemler inşallah deniycem.seninde gördüğün dersler ilerde işine yarayacaktır

ne bilim herkes bişey söylüyor tam karar veriyom sonra vazgeçiyom,doktorum da özel hastene doktoruyum diye sezeryan yanlısıyım sanma sakın dedi ama yine de güvenemiyorum.
canım sen yine de kendini normal doğuma adapte et alıştır..boyun kaç ki bu arada
aynı sıkıntılar bende de var hele evde yalnız kalayım daha beter oluyorum eşimin bensiz dışarı çıkmasını hiç istemez oldum daha çok bunalıyorum çünkü nefes darlığı filan daha çok artıyor psikolojimiz de alt üst oldu sanırım

evet aslında ebeveynlerin sınırlama getirmesi lazım ama senin bu halinla zor ben çocuğum olmadığı halde zorlanıp yoruluyorum sen daha çok yorulursun

Bizim de aklınızda bulunsun. Ne guzel taktikler
aynen bende şu anda midemden boğazıma kadar yanma oluyor sıcakta da nefes alınmıyor zaten benimde eşim dışarda daraldım resmen
Aynı seyleri hissediyoruz demek. Esim evde olunca gene bi oyalanıyorum. Simdi kitap okusam ne iyi olur mesela ama hic birsey yapmak istemiyorum.
Bu arada sanki vakit cok az kaldı da hic birşeyim yetismeyecekmis gibi geliyor.
Utu yıkama ve canta hazırlama işi haftaya kaldı. Bu hafta biraz yogun olacağım. Böyle bir stres oldum.

evet cnm süper dadıyı izliyordum daha ö ce trt de aynı yöntemler inşallah deniycem.seninde gördüğün dersler ilerde işine yarayacaktır
o programı biliyorum gerçekten güzel ve faydalı bir program ordakileri uygulayabilirsin..ben o derslerin faydasını şimdi de görüyorum yeğenlere karşı kullanıyorum da işe yarıyor mesela yapmicamı bildiklerinde asla bende ağlayarak birşey istemezler ama annelerinin başının etini yerler ağla ağla sonunda istediklerini alacaklarını bildiklerinde

bende inşallah bu snen odamda yatırıcam yaza kadar 9-10 aylık gibi ayırıcam odasını

Evet ayırmam lazım doğumdan sonra ayırırsam yeni bebek geldi beni istemiyorlar die çocuk psikolojik boşluğa düşecek yoksa

benim iştah yok ama kilo aldı başını gidio durmuo
ben de şimdiye kadar fazla almadım çok şükür ama acayip derece hızlandı 10 günde filan 1 kilo alıyorum malesef iştahıma dur demem lazım onun farkındayım

hakkatten yaa kitap okumayı seven ben şimdi onu da yapasım gelmiyor salonumda duran kitaplıktan utanıyrum bazen orda öyle duruyor içi de dolu ben tek bir sayfa bile okumyorum malesef

Evet canım evde yalnız olmak daha bir sıkıntı veriyor sanki.
Annemlerdeydim eve geceyim dedim uzanır dinlenirim diye. Ama yalnız olunca da sıkıntı bastı.
Aklımda bin bir çeşit seyler.
Halledilecekler yük yapıyor sanki bana.
Aslında doğumdan once koltuklarımı değiştirmek istiyordum ama gücüm de tükeniyor sanki. Gezmeye takatim kalmıyor. Bir de koltuk beğenmek icin de gezmek lazım.
Mevlitte koltuklarım değişmiş olsun istiyordum. Bunlar hep aklımda kafam allam bullak sanki.

kızlar sizin de göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benimkiler iğne var gidi yaa acayip fenalar iğna batması gibi yanıyor hala

yaparsın cnm senin doğuma ne kadar var bendaha bir şey almadım kızımdan kalan beyazları giydiricem sadece hastane çıkışı ve battaniye çıtçıtlı badi bikaç alt üst alırım yine alacağım var mevlüttede byağı geliyor çanta daha ortada yok herkes hazırladı mı

aynen ben ağlayark yaptırıyor dediğini şu hamilelikte gerçekten bıraktım herşeyi bütün yapmak istemedilerimi yaptırdı sağolzun

hele de o alınacaklar yapılacaklar daha bir insanın üstüne geliyor düşün düşün bir hal oluyor insan..kocan gelmedi mi daha

neyse canım şu dönemi atlat da artık ondan sonra ipleri eline alırsın da istediğin gibi yetiştrirsin her iki yavrunu da

Bizde seneye taşınmayı düşünüyoruz. O zaman oğlumun odası olur insallah. Bende odasında uyuturum oğlumu.
Evet ayırmam lazım doğumdan sonra ayırırsam yeni bebek geldi beni istemiyorlar die çocuk psikolojik boşluğa düşecek yoksa
Evet aslında bebek gelmeden alıştırsan iyi olur. Daha rahat olur geçmesi. Bu hafta başla istersencanim. Linanin taktikleriyle.

En azından bebekle ilgili olanları okusam ya, yooook hic gelemiyorum okumaya. Ne garip olduk yahu kızlar :)
İnsallah bir de lohusa depresyonuna falan girmeyiz

Ya cnm bende öyle bari salondaki koltukları değiştireyim dedim 8 Yılda koltuklar göçtü herkes değiştir diyor 2 haftadır maskoya gidiyorum baktığım 4-5 mağaza gezemiyorum çok yoruluyorum bulamadım birde iyi olanlar 10.000 tl lerden bHsediyor

kızlar sizin de göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benimkiler iğne var gidi yaa acayip fenalar iğna batması gibi yanıyor hala
Benim yok artık canım.
Ben daha hazırlamadım çantamı. Alınacak bir kac alt var. Kundak alırım belki. Bebek bezi, Tarak vs. Arabası ve ana kucağı. Alt açma.
Bebek sekerletine daha hic bakmadım. Kapı süsü vs hastane icin.
E koltuk bakmak istiyorum. Bir de sifonyer alsam mı diye karar veremedim hala. Ev küçük nereye koyarım falan düşüncesi.
Epey bir is gibi geliyor bana.
hele de o alınacaklar yapılacaklar daha bir insanın üstüne geliyor düşün düşün bir hal oluyor insan..kocan gelmedi mi daha

Aynen öyle canım. Bazen sanki isin icinden çıkamıyorum.
Mevlüt nasıl olacak vs düşüncesi.
Gelmedi hala canım.

inşallah olur odası canım yani sen de şu aşamada oda yapmicaksın benim gibi ben de şimdi almicam seneye doğu görevimiz var bakalım tayinimiz çıkarsa eşyalar bozulur filan o yüzden almicam şimdi..ben bir de kuran okuyayım diyorum ama malesef onu da yapmıyorum hergün yasin okumak doğumu da kolaylaştırımış bebek için de iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…