2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hep aynı şeyler ben de senin gibiyim evimize geçeli 2 yıl oldu ama hala eksiklerimiz var hepsi doğuma kadar tamamlansın istiyorum ben de ama olmuyorrrrrrrrrr.
Bebek odasında hala inşaat çalışmaları var,şu anda eşim duvar kağıdı yapıyor.
Halı,perde henüz alınmış değil
Mobilyaları eşim yapıyor,beşiği de başka bir mobilyacı onlarda henüz taslaktalar
Annem yanımda değil ben zor yürüyorum
Hastane çantam hazır değil
Veeeeeeeeee 1 ay kaldı nasıl olacak bütün bunlar kafam kazan gibi oldu ve beni doğum korkusu ve kararsızlığı sarmış durumda sezeryan mi normal mi

yaparsın canım allah izin veririse bence normal doğum yapmanı engelleyecek kadar kısa değil ama yine de doktorunla iyice oturup konuşun

ben mevlüt yapmicam zaten evim küçük..böyle geç geldiklerinde dli oluyorum yaa ben alttan alttan diyorum valla sen evli barklı adamsın bakma bekar arkadaşlarına onların bir seveni bekleyeni yok o yüzden dışarda oyalanıyorla ama sen öyle değilsin diye artık daha erken gelmeye başladı 1 saat farketti en azından

neyse canım şu dönemi atlat da artık ondan sonra ipleri eline alırsın da istediğin gibi yetiştrirsin her iki yavrunu da

İnşallah kızlar ha bu hafta ha şu hafta derken 33 e geldik

Benim çoğu var cnm bebeğin eşyalarını koyacak yerin yoksa şifonyer iyi olabilir

ben ıkar kızlar laptopun başında onun da ısısıyla iyice sıcak bastı gidip yatayım artık odam daha serin salona göre uyuyabilrsem uyuyayım inşallah herkese iyi geceler

Jasemin evlerimiz yakındı galiba seni kocanl da daha ortalıklarda yok benimki de aynı yerde olabilirler mi acep :))))

Ben pahalı mobilya almayı sevmiyorum. Biz evlenirken 1000liraya aldık 6 senedir sapa sağlam ama rahat degil. Küçük evimiz diye.
Simdi de 2000-2500 arası olsun diyorum en fazla. Avcılara falan bakacağım galeri İrfan, İdil mobilya vs var orda. Bulursam artık bilemiyorum. Fume rengi istiyorum. Hem bebek gelecegi icin koyu renk olması daha iyi olur dedim. Şimdiki krem çünkü.

Bende aslında Yasin, enbiya, kaf, Yusuf, ibrahim, insan surelerini okumak istiyorum sık sık ama cok tembelim. Bazen turkce mealini sesli okuyorum oğluma. Ama nadiiiir.

Bu arada esim geldi.

Bana da tepe home bak dediler ben de çok pahalı alamam ama beğendiklerim hep pahalı gidiyorum mağazadaki en pahalısını uluyorum benimkide krem çok kirleniyor daha koyu bakıyorum bende

Bende oğlu m için hatim indiriyorum yasin süresine geldim hayırlısıyla bitirseydim

Hayırlısı olsun fakat normal olabiliyorsa en iyisi normal tabiiki

iyi geceler kızlar,,,

maşallah 40 bin mesaj olmuş geçmişi okumak gerçekten bir dert..

benim doğum muhtemelen eylülün sonlarına gelecek..34 haftayı devirdik ALLAH ın izniyle..

bazen unutuyorum kızımı kaldırıyorum ALLAH a emanetim vallahi..dün babam kızımın üstüne çay döktü..

şaşırdı elbisesini kaldırdı falan... kızımı alayım derken sen kay..ALLAH tan düşmedim..anlık olay işte kaldırdım kızımı 20 kg ya yakın işte..

Bende hala sezaryen mı normal mı olacak bilemiyorum tup bebek diye. Eksikler de dediğin gibi yoruyor beynimizi.
Bizim herkes mevlut bekliyor ben yapacagım ama evim 95m2 gelen en az 50 kişi olur nasıl sığar düşüncesi de var.
Bizimki genelde geç gelmez de bugun toplantısı falan vardı gece kaldı. Yoksa sevmez arkadaşlarıyla takılsın, evde benimle kalmayı tercih eder.
İnşallah kızlar ha bu hafta ha şu hafta derken 33 e geldik
Aynen canım. Son haftalar daha da bir cabuk geçiyor
Benim çoğu var cnm bebeğin eşyalarını koyacak yerin yoksa şifonyer iyi olabilir

Ya evet gerekiyor bence de çünkü benim de eşyam cok neyi nereye koyacağımı bilemiyorum.

ben ıkar kızlar laptopun başında onun da ısısıyla iyice sıcak bastı gidip yatayım artık odam daha serin salona göre uyuyabilrsem uyuyayım inşallah herkese iyi geceler
İyi geceler canım.
Jasemin evlerimiz yakındı galiba seni kocanl da daha ortalıklarda yok benimki de aynı yerde olabilirler mi acep :))))
He he :)) bizimki Topkapı tarafındaydi metrobusle ancak geldi :))
Buralarda takılıyor olsa olur mu olurdu :))
Bana da tepe home bak dediler ben de çok pahalı alamam ama beğendiklerim hep pahalı gidiyorum mağazadaki en pahalısını uluyorum benimkide krem çok kirleniyor daha koyu bakıyorum bende

Krem cok zor oluyor. Pantolonlar renk veriyor, birsey dökülüyor vs.
Bende daha bakmadım artık bakalım bulabilirsem.

Bende oğlu m için hatim indiriyorum yasin süresine geldim hayırlısıyla bitirseydim
Allah kabul etsin canım.

Gecmis olsun canım. İyidir insallsh kızın da sende.

Allah kabul etsin canım.

Gecmis olsun canım. İyidir insallsh kızın da sende.

çok teşekkürler canım çok incesin...

kızım biraz bağırdı soğuk suya tuttuk iyi şimdi..

ben de çok korktum yerdeki çaya basıp kayınca artı kızımı kaldırayım derken..kötü kaydım..

diyorum ya ALLAH a emanetim..bi şey olmadı çok şükür..

Umarım tüm hamileler ve bebişler mutlu Mesut sağlıklıdır
Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum artık sonlara yaklaştık malum
Bebişleriniz boy ve kiloları nasıl?
Bizim 32 + 5 de dündü yani, 2,2 kilo 43 cm çıktı doktor beğendi hatta önde gidiyor dedi ama normal geldi bana bu rakamlar.
Bebişin başı yukarıda bakalım dönecek mi, zaten kafası büyük galiba dedi, sezaryene yönlendirecek sanki :)
Bu arada nonstress testine gireniniz var mı
Bir de bebek arabaı konusunu me yaptınız? Ben chicco trio enjoy aldım bugün o havalı ağır ve oahalı olan yüksek arabalardaydı gözüm, ama kullanışlı olmadığını söylüyor herkes o yüzden tercih etmedim, umarım iyi yapışımdır :)

uyku tutmayanlardanım bu gece... kızlarrr bi arkadaşım doğum yapmış bebeğin fotosunu gördüm şimdi facede. maşallah ne tatlı yaa bizde alsaydık sağ salim kucagımızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…